|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
16.1.2011 11:01:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
**Pa Delfinka je sporočila, da so na pediatriji, ker sta obe mali nehali dihat. Najprej Eva, naslednji dan pa še Neža. Dobile sta hujšo obliko RSVja in so jima pljučka počla. user posted image Hvalabogu je imela Apnejo in so ju pravočasno rešili. Pa Eva je na aparatih, in uspavana. Za Nežo pa ne vem. So pa to stari smsi ker mi je pisala, ko sem bila v P, pa vam nisem mogla sporočit. Vse vas lepo pozdravlja.

O bosci, upam, da bosta vredu. Kaj je RSV? Želim čim hitrejše okrevanje!!!!!user posted image

HoneybeeMaja držim peti, čim manj matranja in da čim prej štučko dobiš v roko!!!!!

Za obe družinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
16.1.2011 11:06:02   
d´ori

O boga Delfinka in njeni pikici. Upam, da se stanje čimprej uredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držite se vse tri - smo z mislimi s tabo.

Patrisha
upam, da pupika pridno raste in ne bo treba pospeševati poroda.

Maja dihamo s tabo. Držite se in naj ti bo čimlažji porod!

Jaz pa sem ravnokar s kratkega sprehoda. Je pri nas tako lep sonček, da bi bilo škoda, če nebi šla zraven, ko moj pele kužita na sprehod.

Včeraj sva do konca naštimala poteljico user posted image user posted image in celo kuferček za v P sem naštimala. Oprala sem tudi prevleko od ležalnika, danes pa naštimam še zibko in podlogo za v voziček. V zibki imam dve podlogi in ena (kao jogi) je totalno zmatrana in valovita kot jadrasnko morje zato jo bova zamenjala s peno. Potem pa začnem štimati še cunjice za iz porodnišnice. Moram pa še speglati par bodijev, ki sem jih nabavila na razprodaji. Potem pa greva na kosilo k tašči.

Punce lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.1.2011 11:07:45   
Patrisha
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_respiratory_syncytial_virus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.1.2011 11:07:55   
Anonimen
Jaz bom pa očitno mogla na urgenco zaradi tega mazola oz. kar kol je ker se mi je trikratno povečal in je že velik 4x3 cm v enem dnevu se je povečal boli pa ko user posted image user posted image user posted image

Bom vidla, poskusila bom počakati, do petka, ko mam pregled pa bom G pokazala, upam, da bo lahko kaj svetovala, čeprav se bojim, da je našaka ker bo spet pametnevala po svoje. user posted image

Sem pa kar user posted image tole kar se je Delfinki zgodilo, me je kar razžalostilo. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
16.1.2011 11:13:18   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz bom pa očitno mogla na urgenco zaradi tega mazola oz. kar kol je ker se mi je trikratno povečal in je že velik 4x3 cm v enem dnevu se je povečal boli pa ko user posted image user posted image user posted image

Bom vidla, poskusila bom počakati, do petka, ko mam pregled pa bom G pokazala, upam, da bo lahko kaj svetovala, čeprav se bojim, da je našaka ker bo spet pametnevala po svoje. user posted image

Sem pa kar user posted image tole kar se je Delfinki zgodilo, me je kar razžalostilo. Upam, da bo vse ok.

razkuzujes z alkoholom??
ker ocitno jaz sem tudi cela neka "ven spuscena" user posted image . Zdaj ne vem al to je to da, se blizamo koncu al kako??? jesos, jaz mam nekega strasnega na rami... moj sicer je cist zalublen v stiskanje ampak boli ko pras..user posted image , ampak sproti razkuzujem z alkoholom in vsake tolko ko se spomnim malo potegnem.. alkohol dejansko izsusuje kozo, ce pa niams "snopsa" pa poglej ce ma tvoj kako vodico po britju alkoholno!  user posted image vsaj nekaj uporabnega majo dedci od kozmetike user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.1.2011 11:55:33   
prvičmami
Maja - upam, da je že konc hudga in bi ti že mogle četitat, če pa še dihaš, pa naj čim hitrej mine!
Patrisha - pri teb pa upam, da so se zmotli v PDP in da prideš še jutri v enem kosu nazaj z dobrimi novicamiuser posted image
Delfinka - me je tole res kr streslo, velik velik velik sreče, pa da bo vse vredu!
Drugač pa punce izkoristite sonček in mal vn na zrak!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.1.2011 11:56:42   
prvičmami
Pilotgirl - še tebe sem hotla pokomentirat, sam sem pozabla - nč novgauser posted image Pejt se pokazat, po moje bo manj bolelo da ti dajo lokalno pa odstranijo kot da se doma matraš pa pacaš!

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.1.2011 12:32:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
razkuzujes z alkoholom??
ker ocitno jaz sem tudi cela neka "ven spuscena" user posted image . Zdaj ne vem al to je to da, se blizamo koncu al kako??? jesos, jaz mam nekega strasnega na rami... moj sicer je cist zalublen v stiskanje ampak boli ko pras..user posted image , ampak sproti razkuzujem z alkoholom in vsake tolko ko se spomnim malo potegnem.. alkohol dejansko izsusuje kozo, ce pa niams "snopsa" pa poglej ce ma tvoj kako vodico po britju alkoholno!  user posted image vsaj nekaj uporabnega majo dedci od kozmetike user posted image user posted image

Raskužujem ko neumna, da bi ga odprlo ali pa posušilo. Pa nač me pomaga. Bojim se, da bi mi kej naprej plo ker se mi je na berdi naredlo tko nerodn, da pr hoji boli ko........ Ma nevem kaj se mi je to naenkrat spustlo. Kot da bi se mi kri čistla, nevem čudno je. Jutri bom vrjetno šla na urgenco, če bo tko bolelo, ker dobesedno za znort boli. Nisem nikol mela tega, zdej zastopim očeta k ga je na riti fasu, to je moglo bolet user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
16.1.2011 12:42:18   
d´ori

PilotGirl raje pojdi na urgenco. Ti bodo prerezali in se bo sčistilo, drugače se bo pa še neki časa nabiralo in bolelo ko sam satan. Alkohol pa pomoje pri turih nič ne pomaga, razen če bi bil mozolj a ker je tako velika zadeva je ziher tur. Je pa bolje, da to urihtaš pred porodom, da te ne bo potem še to motilo poleg vsega drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.1.2011 12:57:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

PilotGirl raje pojdi na urgenco. Ti bodo prerezali in se bo sčistilo, drugače se bo pa še neki časa nabiralo in bolelo ko sam satan. Alkohol pa pomoje pri turih nič ne pomaga, razen če bi bil mozolj a ker je tako velika zadeva je ziher tur. Je pa bolje, da to urihtaš pred porodom, da te ne bo potem še to motilo poleg vsega drugega.

Sej to me je strah, da bi se mi še kaj spacalo vse skup. Jutri po izpitu bom šla direktno na urgenco okol 11h. Pa naj povejo, jaz bi tud rezat pustla, sam da neha bolet. K res to boli user posted image

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
16.1.2011 13:00:40   
Jo@n
Pilotgirl, stare mame so na ture dajale obkladke iz prepražene tople čebule user posted image
Če pomaga, pa ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.1.2011 13:10:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pilotgirl, stare mame so na ture dajale obkladke iz prepražene tople čebule user posted image
Če pomaga, pa ne vem...

Ja sej to je tudi meni mama rekla. Baje to ven vleče. Sam, če mi ihtiol ni pomagu, pol mi pomoje tud čebula ne bo. Sam se bojim kar kol pacat. Ker mam vneto zraven, sej je logično. Še alko, ko raskužujem vse svete vidm. Tako, da sem rekla bom pustila, mam eno gazico čes, če se slučajno odpre, ampak slabo kaže. Jutri po izpitu, ga grem pa pokazat na urgenco, pa naj naredijo kar čjo tud, če bodo pucal, samo da neha bolet user posted image Ker se mi zdi, da kar kol gor dajem sam pacam. Pa naj še kej prenesem si, bratu se je prenesel, ko mami ni povedu, je bil ful bogi ma grdo brazgotino na hrbtu.

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
16.1.2011 13:59:33   
cukica
delfinka mislim nate in na tvoji pikici,...user posted image user posted image
honeybeemaja upam,da držiš svoji štručki že v naročju,....

Ostalim pa en lep pozdrav

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.1.2011 14:18:59   
Akilene
pilotGirl7 - meni je nekoč, ko sem imela tur pomagalo zelje - list prvo stolčeš in daš gor, pustiš čez noč, škodit ne more ...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.1.2011 15:06:50   
meta21

Ja sliši se res, kot da nevem kaj naredijo z mehurjem in tabo :) Vem tudi, da ga dejansko predrejo. Je pa tak porod manj boleč, kot tisti, če ti prej odteče voda. Sicer je logično, ker je le voda, ki pomaga, da se otrok lažje rodi. Zato pa jaz pravim, da če ti voda oteče, da kle bi gel pomagal, drugače pa blažen žegen.

Pa sej ti ne odteče vsa voda. Meni je v pljusku odtekla doma pa sem 8 ur kasneje rodila čisto normalno in še po otroku je sestra iz mene istisnila kar nekaj tekočine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.1.2011 15:07:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

**Pa Delfinka je sporočila, da so na pediatriji, ker sta obe mali nehali dihat. Najprej Eva, naslednji dan pa še Neža. Dobile sta hujšo obliko RSVja in so jima pljučka počla. user posted image Hvalabogu je imela Apnejo in so ju pravočasno rešili. Pa Eva je na aparatih, in uspavana. Za Nežo pa ne vem. So pa to stari smsi ker mi je pisala, ko sem bila v P, pa vam nisem mogla sporočit. Vse vas lepo pozdravlja.

OMG!!! user posted image user posted image user posted image  Nimam besed, ker so se mi samo solze vlile ...user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.1.2011 15:17:13   
meta21
Jaz sem pa včeraj tudi malo pretiravala, sem vsa okna spucala, cote pospravla ... Zvečer sva šla pa še ven na pijačo in danes crkujem. Medenica me boli za znoret, mali je že 3 dni nekam miren, kakam vsake pol ure že 3 dni ... No, o kakšnih popadkih zaenkrat še ni ne duha ne sluha. Mi je moj danes rekel: Pa ne mormo it v nedeljo rodit, no!user posted image  Tako da zdaj moram na ukaz počivatuser posted image . Lovro je šel z dedijem in njegovo prijateljico na izlet, jaz grem pa zdaj dremat.

Aja, je pa mož danes pripeljal posteljico v spalnico, oblekel posteljnino, namontiral obloge in baldahin, tako da zdaj imam pa samo še igralni center in nekaj plišk za oprat kar se pa še ne mudi tako zelo pa če prec rodim.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.1.2011 15:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja sliši se res, kot da nevem kaj naredijo z mehurjem in tabo :) Vem tudi, da ga dejansko predrejo. Je pa tak porod manj boleč, kot tisti, če ti prej odteče voda. Sicer je logično, ker je le voda, ki pomaga, da se otrok lažje rodi. Zato pa jaz pravim, da če ti voda oteče, da kle bi gel pomagal, drugače pa blažen žegen.

Pa sej ti ne odteče vsa voda. Meni je v pljusku odtekla doma pa sem 8 ur kasneje rodila čisto normalno in še po otroku je sestra iz mene istisnila kar nekaj tekočine.

Vem, da ne, sam vseeno je pomoje drugače. Vem ne ampak, ko poslušam pravjo, dabolj boli.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
16.1.2011 15:20:27   
meta21

Vem, da ne, sam vseeno je pomoje drugače. Vem ne ampak, ko poslušam pravjo, dabolj boli.

Bolj boli hitreje je fertik. Ko boli, se širiš, to pa je itak cilj. Je pa res, da se popadki začnejo intenzivneje, ko voda odteče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.1.2011 15:20:34   
Anonimen

Jaz sem pa včeraj tudi malo pretiravala, sem vsa okna spucala, cote pospravla ... Zvečer sva šla pa še ven na pijačo in danes crkujem. Medenica me boli za znoret, mali je že 3 dni nekam miren, kakam vsake pol ure že 3 dni ... No, o kakšnih popadkih zaenkrat še ni ne duha ne sluha. Mi je moj danes rekel: Pa ne mormo it v nedeljo rodit, no!user posted image  Tako da zdaj moram na ukaz počivatuser posted image . Lovro je šel z dedijem in njegovo prijateljico na izlet, jaz grem pa zdaj dremat.

Aja, je pa mož danes pripeljal posteljico v spalnico, oblekel posteljnino, namontiral obloge in baldahin, tako da zdaj imam pa samo še igralni center in nekaj plišk za oprat kar se pa še ne mudi tako zelo pa če prec rodim.user posted image

Meta, eno vprašanje. Kako se smatra, da otrok miruje. Ko ne čutiš brcanja? Namreč meni se pribljižno teden dni dogaja, da ga čutim brcat nekaj časa, potem je pa čisto namiru, še premika se ne. Dobesedno ne čutim ga, nobenih premikov. A to pomeni, da otrok takrat miruje pa da ga ne čutiš? Sej veš prvorodka, pa mam še taka čudna vprašanja user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
16.1.2011 15:31:55   
FoxyLady
DELFINKA-user posted image user posted image user posted image zate ,za atija in za princeski,upam,da ne bo hujšga.

glede gibov pa je takole na dan bi morale čutiti 10 sklopov gibov,tako pravijo.

jz mam pa jutri dan D. Komaj čakam,da mi povejo kaj in kako. Tako,da vam javim eni po smsu in ta vam javi naprej.

Bi pa rada ,da se že enkrat vse skupaj konča,ker vrjamete al pa ne tole špikanje me full utruja. Upam,da me obdržijo v P in sprožijo porod tako kot so mi rekli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.1.2011 16:03:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

DELFINKA-user posted image user posted image user posted image zate ,za atija in za princeski,upam,da ne bo hujšga.

jz mam pa jutri dan D. Komaj čakam,da mi povejo kaj in kako. Tako,da vam javim eni po smsu in ta vam javi naprej.

Bi pa rada ,da se že enkrat vse skupaj konča,ker vrjamete al pa ne tole špikanje me full utruja. Upam,da me obdržijo v P in sprožijo porod tako kot so mi rekli.

Sam te res matrajo. Drži se!

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
16.1.2011 16:51:56   
meta21

Meta, eno vprašanje. Kako se smatra, da otrok miruje. Ko ne čutiš brcanja? Namreč meni se pribljižno teden dni dogaja, da ga čutim brcat nekaj časa, potem je pa čisto namiru, še premika se ne. Dobesedno ne čutim ga, nobenih premikov. A to pomeni, da otrok takrat miruje pa da ga ne čutiš? Sej veš prvorodka, pa mam še taka čudna vprašanja user posted image

Nisem čisto prepričana ampak jaz bi rekla takole-10 sklopov gibov moraš naštet vsak dan do poroda, zmanjša pa se intenzivnost gibanja. Pa tudi to ni nujno.
Meni je do pred 3 dnevi ves čas dobesedno norel v trebuhu, zdaj se pa samo sem in tja malo prestavi, to mislim s tem, da se je umiril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.1.2011 17:04:59   
Anonimen
Meta no točno meni je isto naredil. Zato malo pogrešam brcike. Ker mi je G rekla, da naj malo bolj beležim brcike.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
16.1.2011 17:32:05   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

foxyca kaj prides v LJ P?? da vidim, ce boma mogoce skup predihavali user posted image user posted image user posted image
drugace pa srecno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?