Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa da prinesem kremšnite.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 17:34:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:34:31
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Meta, eno vprašanje. Kako se smatra, da otrok miruje. Ko ne čutiš brcanja? Namreč meni se pribljižno teden dni dogaja, da ga čutim brcat nekaj časa, potem je pa čisto namiru, še premika se ne. Dobesedno ne čutim ga, nobenih premikov. A to pomeni, da otrok takrat miruje pa da ga ne čutiš? Sej veš prvorodka, pa mam še taka čudna vprašanja Nisem čisto prepričana ampak jaz bi rekla takole-10 sklopov gibov moraš naštet vsak dan do poroda, zmanjša pa se intenzivnost gibanja. Pa tudi to ni nujno. Meni je do pred 3 dnevi ves čas dobesedno norel v trebuhu, zdaj se pa samo sem in tja malo prestavi, to mislim s tem, da se je umiril. ti sporoca, da mati, zdaj grema po pasje nasa pa kr dela salte in obrate in akrobacije... se ji je pa malo bioritem spremenil in SUPER!!! vsako noc kak sem se zbudla da grem lulat je 1 h migala ko nora. Zdaj pa celo noc spi in podnevi miga in to ze 2 dni!!! uhuhu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:35:04
|
|
|
|
j6
|
Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:37:37
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: j6 Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto. CARICA!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:40:16
|
|
|
|
j6
|
Če otroček 10x preko dneva brca ali se premakne je ok, kadar pa so mirni lahko spijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 17:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:41:59
|
|
|
|
j6
|
Upam da se vam kaj večkrat javim, ampak ste čist divje, tko čvekate
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:43:33
|
|
|
|
Patrisha
|
aja za ta virus RSV, sem na wikiju prebrala, da je to ocitno kr pogosta zadeva in spada med pogoste otroske bolezni????? sicer v SLO se za kaj takega nisem slisala - cist po resnici. Pa da se ni zdravila in da ga iscejo od 60 leta. Z otrocki je sicer lahko vse fino in fajn in se pozdravi zadeva. Je pa bolj pogosta zadeva pri nedonosecnkih iz. prej rojenih otrockih in v zimskem casu??!!! tako, da mislim, da je fino da si z wikija vse preberete in da smo pazljive!! Jaz sem mojemu za to povedala! in je bil cisto sokiran!!! jaz sem kak mesec nazaj kupla AC in se je norca delal - cisto zares, ces kaj se grem, da kompliciram!!!! in zdaj, je reko, ali se da kaj kupit, da se ugotovi, da otrocek ne diha, ce je ta zadeva 100 %. Pa najhujse za ta RSV sploh ni znakov, da je otrocku kaj.. naprimer pr zlatenici vidis, da je otrocek rumen.. tu pa nic. jooooooooj. Groza!! upam, da se pupiki mali cisto pozdravita in da greta cimprej domov k atiju pa mamici
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: j6 Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto. To si pa teko rekordno rodila, kot je mene moja mami (sem tudi tretja), mene je rodila v 45 minutah od prvega popadka in ko ji je voda odtekla. Je pa rekla, da jo je moj porod najbolj bolel. Sem pa slišila, da vsak naslednji porod, je dostikrat bolj boleč, če je to res ne vem.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:48:45
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: j6 Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto. To si pa teko rekordno rodila, kot je mene moja mami (sem tudi tretja), mene je rodila v 45 minutah od prvega popadka in ko ji je voda odtekla. Je pa rekla, da jo je moj porod najbolj bolel. Sem pa slišila, da vsak naslednji porod, je dostikrat bolj boleč, če je to res ne vem. ni mus... odvisno.. moja kolegica je lani novembra rodila 3jic in pravi, da vsaj pr njej je bil vsaki porod hitrejsi in z manj bolecinami... pomoje je cisto odvisno. Prvi so znacilni, da so dolgi, ker itaq niti ne ves kaj te caka. Pa napet si, pa v porodno gres pa noro gledas - no vsaj jaz bom
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 17:59:53
|
|
|
|
meta21
|
VESELA NOVICA! Ob 15.30 se je zgodila najina dvojna sreča. Prva se je rodila Zoja in nekaj minut za njo Maj, tako da že vsi lepo okrevamo. Pozdrav vsem februarkam, HoneyBeeMaja Iskrene čestitke!
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 18:02:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:06:15
|
|
|
|
aktak
|
ČESTITKE HONEYBEEMAYA Veliko sreče s tvojima malčkoma in polno crtanja!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 18:07:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:07:20
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 VESELA NOVICA! Ob 15.30 se je zgodila najina dvojna sreča. Prva se je rodila Zoja in nekaj minut za njo Maj, tako da že vsi lepo okrevamo. Pozdrav vsem februarkam, HoneyBeeMaja Iskrene čestitke! ISKRENE CESTITKE!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitkeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:13:11
|
|
|
|
samsara04
|
Čestitke HoneybeeMaja za Zojo in Maja!!! Držim pesi za delfinko in njeni dve pupi
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:19:24
|
|
|
|
little*miss
|
Najprej iskrene čestitke HoneyBeeMaji Prijetno cartanje vam želim in veliiiko prespanih noči Delfinka, kaj jaz to berem.. Pa če ste že tako lepo doma bili..pozdravite se čimprej. Veliko Evi in Neži Pri meni so se popadki stopnjevali..najprej so bili kot mili menstrualni krči, vse do močnih menstrualnih krčev. Potem sem že šla v P, ker so bili na 7 min kakšne 2 uri, pa so se še samo stopnjevali. Potem pa vem, da je babica hotela pogledat koliko sem odprta, pa se je samo vlilo z mene. Res prijetna topla tekočina (no, takrat ni bilo ravno prijetno, ko sem že v luži ležala ) Za tistim pa sem dobila tako močne popadke, da ko sem se šla tuširat več stat nisem mogla prav. Eno uro in pol za tistim pa sem rodila. Me zadnja dva dni začne špikat zvečer (tako kot pri rahlih menstrualnih krčih ) V petek sem že mislila, da bom šla počasi rodit, ker je to nežno špikanje bilo na 7 min. Ampak se je ponoči umirilo, pa se je začelo spet včeraj zvečer. Vmes pa mi je trebuh otrdeval, pa še mali je skakal normalno gor, dol, levo, desno Tako da to še ni to..še bomo čakali malo Danes pa smo imeli obiske čez cel dan. Ko so eni odišli so drugi prišli, kot da bi bili zmenjeni (pa nismo bili ), tako da je dan kar hitro minil.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav zanimivo je brati porode. Ker niti ena ni imela enakega, prav zanimivo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:27:46
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Prav zanimivo je brati porode. Ker niti ena ni imela enakega, prav zanimivo. mnja moja mama je tudi rodila 5x in pravi, da niti ena mama nima nobenega poroda istega, kaj sele da bi primerjali med osebami... res je zanimivo! Jaz upam, da bomo vse mele cim hitrejse in z cim manj bolecin sicer mene tudi vsak dan nekaj spika in boli in un filing menze ( joj mi kr nic ne pase, da bo tole srackanje nazaj prislo , je prav fino brez ane?? ). Tak da samo cakam kak pa kaj, pa z eno uc spegam na urco kolk kaj traja in pogosti.. potem pa je na kake pol urce.. ah nic se nebo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 18:58:04
|
|
|
|
sara1986
|
Delfinka, upam in držim pesti da bo z vami vse ok. PATRISHA IN FOXYLADY, veliko sreče jutri HoneyBeeMaja, čestitkee
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:06:19
|
|
|
|
Teyla
|
HoneybeeMaja čestitke za Maja in Zojo! Lepo se cartajte!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:21:15
|
|
|
|
valek
|
Najprej čestitke za vse novopečene mamice !!!!!! Vsem ki pa imate danes ,jutri dan d, pa želim vso srečo!! No mi se dobro držimo, včeraj in danes smo ves čas pohajali...in kolkr vidim,sem še sposobna do 11 ur/dan zdržati pokonci brez ležanja,problemov tak zdaj pa malo na izi....končno en konček vikenda, da si malo odpočijemo....grem se malo pocartat z mojim ... lp t
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:24:04
|
|
|
|
cukica
|
honeybeemaja iskrene čestitke za Hčerkico Zojo in sinčka Maja,iskrene čestitke tudi očku,....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?