|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
16.1.2011 17:34:14   
Anonimen
Ja pa da prinesem kremšnite. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 17:34:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
16.1.2011 17:34:31   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Meta, eno vprašanje. Kako se smatra, da otrok miruje. Ko ne čutiš brcanja? Namreč meni se pribljižno teden dni dogaja, da ga čutim brcat nekaj časa, potem je pa čisto namiru, še premika se ne. Dobesedno ne čutim ga, nobenih premikov. A to pomeni, da otrok takrat miruje pa da ga ne čutiš? Sej veš prvorodka, pa mam še taka čudna vprašanja user posted image

Nisem čisto prepričana ampak jaz bi rekla takole-10 sklopov gibov moraš naštet vsak dan do poroda, zmanjša pa se intenzivnost gibanja. Pa tudi to ni nujno.
Meni je do pred 3 dnevi ves čas dobesedno norel v trebuhu, zdaj se pa samo sem in tja malo prestavi, to mislim s tem, da se je umiril.

ti sporoca, da mati, zdaj grema po pasje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nasa pa kr dela salte in obrate in akrobacije... se ji je pa malo bioritem spremenil in SUPER!!! vsako noc kak sem se zbudla da grem lulat je 1 h migala ko nora. Zdaj pa celo noc spi in podnevi miga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to ze 2 dni!!! uhuhu

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.1.2011 17:35:04   
j6
Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso  odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.1.2011 17:37:37   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso  odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto.

CARICA!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 305
16.1.2011 17:40:16   
j6
Če otroček 10x preko dneva brca ali se premakne je ok, kadar pa so mirni lahko spijo.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 17:41:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
16.1.2011 17:41:59   
j6
Upam da se vam kaj večkrat javim, ampak ste čist divje, tko čvekateuser posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 308
16.1.2011 17:43:33   
Patrisha
aja za ta virus RSV, sem na wikiju prebrala, da je to ocitno kr pogosta zadeva in spada med pogoste otroske bolezni????? sicer v SLO se za kaj takega nisem slisala - cist po resnici. Pa da se ni zdravila in da ga iscejo od 60 leta. Z otrocki je sicer lahko vse fino in fajn in se pozdravi zadeva. Je pa bolj pogosta zadeva pri nedonosecnkih iz. prej rojenih otrockih in v zimskem casu??!!! tako, da mislim, da je fino da si z wikija vse preberete in da smo pazljive!! Jaz sem mojemu za to povedala! in je bil cisto sokiran!!! jaz sem kak mesec nazaj kupla AC in se je norca delal - cisto zares, ces kaj se grem, da kompliciram!!!! in zdaj, je reko, ali se da kaj kupit, da se ugotovi, da otrocek ne diha, ce je ta zadeva 100 %. Pa najhujse za ta RSV sploh ni znakov, da je otrocku kaj.. naprimer pr zlatenici vidis, da je otrocek rumen.. tu pa nic. jooooooooj. Groza!! user posted image user posted image upam, da se pupiki mali cisto pozdravita in da greta cimprej domov k atiju pa mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 309
16.1.2011 17:45:05   
Anonimen

To si pa teko rekordno rodila, kot je mene moja mami (sem tudi tretja), mene je rodila v 45 minutah od prvega popadka in ko ji je voda odtekla. Je pa rekla, da jo je moj porod najbolj bolel. Sem pa slišila, da vsak naslednji porod, je dostikrat bolj boleč, če je to res ne vem.

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
16.1.2011 17:48:45   
Patrisha

To si pa teko rekordno rodila, kot je mene moja mami (sem tudi tretja), mene je rodila v 45 minutah od prvega popadka in ko ji je voda odtekla. Je pa rekla, da jo je moj porod najbolj bolel. Sem pa slišila, da vsak naslednji porod, je dostikrat bolj boleč, če je to res ne vem.

ni mus... odvisno.. moja kolegica je lani novembra rodila 3jic in pravi, da vsaj pr njej je bil vsaki porod hitrejsi in z manj bolecinami... pomoje je cisto odvisno. Prvi so znacilni, da so dolgi, ker itaq niti ne ves kaj te caka. Pa napet si, pa v porodno gres pa noro gledas - no vsaj jaz bom user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
16.1.2011 17:59:53   
meta21
user posted image user posted image user posted image VESELA NOVICA!user posted image user posted image user posted image

Ob 15.30 se je zgodila najina dvojna sreča. Prva se je rodila Zoja in nekaj minut za njo Maj, tako da že vsi lepo okrevamo. Pozdrav vsem februarkam,
HoneyBeeMaja

Iskrene čestitke!user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 18:02:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
16.1.2011 18:06:15   
aktak
user posted image user posted image ČESTITKE HONEYBEEMAYAuser posted image user posted image
Veliko sreče s tvojima malčkoma in polno crtanja!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 18:07:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
16.1.2011 18:07:20   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image user posted image user posted image VESELA NOVICA!user posted image user posted image user posted image

Ob 15.30 se je zgodila najina dvojna sreča. Prva se je rodila Zoja in nekaj minut za njo Maj, tako da že vsi lepo okrevamo. Pozdrav vsem februarkam,
HoneyBeeMaja

Iskrene čestitke!user posted image

ISKRENE CESTITKE!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 316
16.1.2011 18:08:28   
Anonimen
Čestitkeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
16.1.2011 18:13:11   
samsara04
Čestitke HoneybeeMaja za Zojo in Maja!!! user posted image user posted image user posted image

Držim pesi za delfinko in njeni dve pupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
16.1.2011 18:19:24   
little*miss
Najprej iskrene čestitke HoneyBeeMaji user posted image Prijetno cartanje vam želim in veliiiko prespanih noči user posted image

Delfinka, kaj jaz to berem..user posted image Pa če ste že tako lepo doma bili..pozdravite se čimprej. Veliko user posted image user posted image Evi in Neži user posted image user posted image

Pri meni so se popadki stopnjevali..najprej so bili kot mili menstrualni krči, vse do močnih menstrualnih krčev. Potem sem že šla v P, ker so bili na 7 min kakšne 2 uri, pa so se še samo stopnjevali. Potem pa vem, da je babica hotela pogledat koliko sem odprta, pa se je samo vlilo z mene. Res prijetna topla tekočina (no, takrat ni bilo ravno prijetno, ko sem že v luži ležala user posted image ) Za tistim pa sem dobila tako močne popadke, da ko sem se šla tuširat več stat nisem mogla prav. Eno uro in pol za tistim pa sem rodila.

Me zadnja dva dni začne špikat zvečer (tako kot pri rahlih menstrualnih krčih user posted image ) V petek sem že mislila, da bom šla počasi rodit, ker je to nežno špikanje bilo na 7 min. Ampak se je ponoči umirilo, pa se je začelo spet včeraj zvečer. Vmes pa mi je trebuh otrdeval, pa še mali je skakal normalno gor, dol, levo, desno user posted image Tako da to še ni to..še bomo čakali malo user posted image

Danes pa smo imeli obiske čez cel dan. Ko so eni odišli so drugi prišli, kot da bi bili zmenjeni (pa nismo bili user posted image ), tako da je dan kar hitro minil.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
16.1.2011 18:21:44   
Anonimen
Prav zanimivo je brati porode. Ker niti ena ni imela enakega, prav zanimivo.

Neposredna povezava do sporočila: 320
16.1.2011 18:27:46   
Patrisha

Prav zanimivo je brati porode. Ker niti ena ni imela enakega, prav zanimivo.

mnja moja mama je tudi rodila 5x in pravi, da niti ena mama nima nobenega poroda istega, kaj sele da bi primerjali med osebami... res je zanimivo! Jaz upam, da bomo vse mele cim hitrejse in z cim manj bolecin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer mene tudi vsak dan nekaj spika in boli in un filing menze ( joj mi kr nic ne pase, da bo tole srackanje nazaj prislo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je prav fino brez ane?? user posted image user posted image user posted image ). Tak da samo cakam kak pa kaj, pa z eno uc spegam na urco kolk kaj traja in pogosti.. potem pa je na kake pol urce.. ah nic se nebo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
16.1.2011 18:58:04   
sara1986
user posted image user posted image Delfinka, upam in držim pesti da bo z vami vse ok.user posted image  

PATRISHA IN FOXYLADY, veliko sreče jutri user posted image user posted image user posted image

HoneyBeeMaja, čestitkee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 322
16.1.2011 19:06:19   
Teyla
HoneybeeMaja čestitke za Maja in Zojo! user posted image  user posted image   Lepo se cartajte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
16.1.2011 19:21:15   
valek
Najprej čestitke za vse novopečene mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Vsem ki pa imate danes ,jutri dan d, pa želim vso srečo!!

No mi se dobro držimo, včeraj in danes smo ves čas pohajali...in kolkr vidim,sem še sposobna do 11 ur/dan zdržati pokonci brez ležanja,problemovuser posted image
tak zdaj pa malo na izi....končno en konček vikenda, da si malo odpočijemo....grem se malo pocartat z mojim ...

lp

t

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 324
16.1.2011 19:24:04   
cukica
honeybeemaja iskrene čestitke za Hčerkico Zojo in sinčka Maja,iskrene čestitke tudi očku,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?