|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
14.1.2011 13:35:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Drgač pa sem danes še doma, kljub napovedim, da grem delat. Tija namreč zeloooo grdo kašlja in grlo ima vneto tak da jo grem za vsak slučaj pokazat h P. Sej po eni strani ne vem, kaj naj naredim. Al naj jo vozim tja v mrgolišče virusov sam zarad kašlja in grla? Al naj doma zdravimo? Sam nazadnje, ko se mi ni zdela hudo bolana, je imela angino, kar se je šele v krvi vidlo. user posted image Pomagite. 
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.1.2011 14:51:54   
KOKICA32
Babe žabe, šibam domov!user posted image

Z nekaterimi pa se tako danes vidimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
14.1.2011 15:16:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Babe žabe, šibam domov!user posted image

Z nekaterimi pa se tako danes vidimo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ne pozabi fotoaparata user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.1.2011 17:56:38   
tasa_m
ŠE ENA URCA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.1.2011 8:58:52   
tasa_m
Dobro jutro.

Evo, prva sem user posted image
Sem spala do 8.15, T. še spi (tolko o tem, da bom jaz spala pijana do 12 user posted image ), sem zdaj že slike dala naročit za v album tak da bo.

Kokica, slike so ZELO LEPE user posted image

Kokica, Persida,Trezika in Čebelica lepo vas je bilo videt. user posted image Jaz še mam zdaj vse v želodcu, mislim da danes nebom lačna user posted image Tulipan, skoda da ti ni zneslo user posted image Bo, drugič a ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.1.2011 9:51:20   
PERSIDA
Jutro0000000000000 !!!!!

Lep večer smo si naredle ni kaj !!!! Celo čebeli se klanjam ,ker si je našla čas za nasuser posted image .

Spala ko ajngeluser posted image ,pa še za dobro jutro sem dobila umsi bumsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mislim,da prevod ni potrebenuser posted image

Danes,pa gre mami v šoping ,ker marčevčki baje rabijo bodije user posted image .Uf kdaj mi je blo nazadnje tak lepouser posted image .

Če komu ni nič za delat rabim kompanjona za kafeuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
15.1.2011 9:53:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jutro0000000000000 !!!!!

Lep večer smo si naredle ni kaj !!!! Celo čebeli se klanjam ,ker si je našla čas za nasuser posted image .

Spala ko ajngeluser posted image ,pa še za dobro jutro sem dobila umsi bumsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mislim,da prevod ni potrebenuser posted image

Danes,pa gre mami v šoping ,ker marčevčki baje rabijo bodije user posted image .Uf kdaj mi je blo nazadnje tak lepouser posted image .

Če komu ni nič za delat rabim kompanjona za kafeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.1.2011 10:05:10   
PERSIDA
Kaj se smeješ pridi rajši z mano v šoping ,ati,pa naj sam gre na fuzbaluser posted image .Al,pa mu reči ,da se meni že od včeraj hamburger lušta,če mu to kaj poveuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
15.1.2011 10:06:14   
PERSIDA
To ne pomeni ,da sem se premalo najedla ,ampak jaz bi še user posted image user posted image user posted image user posted image .Enga hambija,al,pa dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.1.2011 10:08:18   
PERSIDA
Samo res ta avatar se mi ,pa tako poda .Pravi benđi ,pa še rdeča mi paše tak kot njemuuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.1.2011 10:09:17   
PERSIDA
Vidim ,da sem se preveč razživela grem rajšiuser posted image .Ne nekaj frišnega še poiščem te,pa res grem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.1.2011 19:11:19   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida hvala za popestritev večera. Kje ste vse? Jaz sem kot vsako soboto sama. Velika pupa spi pri babici, mala pupa gre pa vsak čas v posteljo in pol bo čas za eno pivičko in seveda mojo najboljšo prijateljico Čokolado. user posted image

Danes smo skočile do Celja. En prav lep izletek je bil s tem, da se mi je celo uspelo dobit s kolegico in sestrično.user posted image Pa prababici smo polepšale dan, da ne govorim o babici... obe sta bili blaženi. user posted image
user posted image

No naj se kera pojavi tu, da kako rečemo.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.1.2011 20:15:44   
PERSIDA
Jaz sem danes tak kot rožica ,tak,da ,če ma kdo kaj za povedat sem takoj za ,da kako rečemouser posted image

Ata dela ,otroka šla spat ,mati si en sendvič prinese pol sem ,pa za akcijouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.1.2011 20:33:55   
Najaa
Kaj pa pivičko, si si ga pripravila? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.1.2011 20:47:03   
PERSIDA

To mi boš ,pa ti postreglauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
15.1.2011 20:49:58   
PERSIDA
Najaa danes grem po darilo za eno punčko ,jaz vsa vesela ,da grem po točno eno stvar ,katero sem sama kupila in je blo tega ogromno  na policah.Danes pridem tja niti enega artikla ,niti nikjer v mb jaz sem mislila ,da se razjočem res.
Pa še cena je bla res vrhunska.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
15.1.2011 21:00:57   
Najaa

Z največjim veseljem. Kaj piješ radler al union?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
15.1.2011 21:01:16   
Najaa

Najaa danes grem po darilo za eno punčko ,jaz vsa vesela ,da grem po točno eno stvar ,katero sem sama kupila in je blo tega ogromno  na policah.Danes pridem tja niti enega artikla ,niti nikjer v mb jaz sem mislila ,da se razjočem res.
Pa še cena je bla res vrhunska.

Kaj si to kupovala?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
15.1.2011 21:04:10   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pijem kar tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image nisem haklikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
15.1.2011 21:07:51   
PERSIDA
Maš mejl.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
15.1.2011 21:14:14   
Najaa

Jaz pijem kar tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image nisem haklikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, sem misla, da se boš kot prava štajerka zbunila, da union ni pivo. user posted image Sicer pa uniona pri nas doma ne držimo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
15.1.2011 21:27:15   
PERSIDA
Zaradi mene piše na flaši pahor meni je pivo pivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj ofni že toti pir nena me tolko sprašuj kaj pijem ,ker se mi je sendvič vstavouser posted image user posted image user posted image .
Veš kaki dobri pir smo včeraj pile .Mehikana pir ne vem kaj je tam not samo je dober zapo*izdituser posted image user posted image user posted image user posted image .Moram drugič vprašat ,če lahko za sabo dobim,res mljask.

In veš kaj dela tasa? zdaj ravno se naliva s totim pirom.Mater sem ji favšuser posted image user posted image user posted image .Samo po čagah hodi ,blagor njejuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
15.1.2011 21:37:37   
PERSIDA
Da ti povem ne jaz oni ženski rečem včeri ,če mi lahko za sabo zavije kar je ostalo mesa ,sem htela naši mački polepšat večer in jaz kot jaz tisti paket tam pozabim.

Imam občutek ,da me zadnje čase  redna skleroza daje.Ti povem še to za rojstni dan ko je bla vsa njegova žlahta na obisku jaz ko pridejo lepo dam pecivo na mizo,ko sem ,pa dajalla narezke gor ,pa dam jaz pecivo dol.Pol ,pa zvečer dajem otroka spat ,pa zagledam pecivo na krožnikah lepo na balkonu.Jaz sem se skor sesedlauser posted image user posted image user posted image .
In ja teden dni priprav pol,pa pozabiš pecivo dat na mizo .Da se ti zrola.Dobro,da kafeja ne skuham to se že vsak navadi samo ,da jih razrajcam s pecivom pol ,pa dol odnesem tega filma,pa še ni bilo pri nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
15.1.2011 22:41:49   
Najaa
Te čisto razumem, sam ti si pozabla večerjo za mačke, jaz pa posrano plenico. Sej sem omenla, kako Nikin drekec smrdi ne? No, danes jo previjem pri prababici v domu in seveda bom kao odnesla dol v smeti, da ji to ne bo smrdelo... ja, spomnila sem se pele na pol poti nazaj v Lj, da je tisti paket ostal tam. user posted image user posted image

No grem zdaj spat, ko sem spila pivo in to sama, ker Persida ni zakurblala metle in sem mogla še njenega. Da se slučajno ne pokvari, boh ne dej. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
16.1.2011 11:38:42   
trezika
KOKICA sem se ti pozabla zahvalit za CD.... ful so lepe slike...res hvala user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?