Tulipan12
|
Vsi prisotni in prisebni. Bi se že prej javila, pa me je sonček zadržal na daljšem sprehodu. Je treba izkoristit, ker spet neko mrzloto napovedujejo, pa se ne bom preveč pritoževala, ker mi je ta januar vreme res naklonjeno kar se dojenčka tiče. Full mi je žal glede petka, da nisem videla Mariborčank (uvoženih ali izvoženih ), zdaj pa še berem kak je bilo super, pa mi je še bolj žal. Luka ima kolike od cca 19.30 do cca 22h in saj se verjetno še spomnite nošenja po rokah, tresenja ritke... pa še vmes moram Lio uspavat, ker samo mama šteje, tak da mi enostavno ni ratalo vse skup spocat, potem pa se oblečt in prit. Saj bo, si pravim, tudi jaz bom enkrat malo bolj zadihala, zdaj me pač ta mala škrata še tak potrebujeta, en še bolj fizično, drugi trenutno bolj psihično, ampak pride tudi mojih 5 minut. No, smo pa bili na koncertu, glede na videno, bi lahko vzeli Luko komot zraven, ker je bilo polno otrok in ogromno vozičkov, očitno je zdaj moderno jemati otroke zraven, ker drugače tak ne prideš daleč. Lia se je v soboto zjutraj zbudila in rekla: mami, glemo na koncelt, Tomi poje potem pa še: naj se tlese, naj se tlese (to pa ji je ati spuščal po youtube neki njihov live koncert in se to derejo ) Soboto smo celo prevozičkali, vreme je bilo čudovito, no ati je delal na Lisici in se nam popoldan pridružil, nedelja je bila enaka, smo bili v parku, popoldan pa dvojni obiski, prihajajo še Luko gledat, sem bila zvečer čisto adijo in takoj po krčkih smo šli vsi spat, Lio pa je tak zdelalo, da je spala danes do 8h! No, pa še ena prigodica: zdaj spimo tak: Luka v konderpetu, midva pa imava jogije na tleh zraven Liine postelje, ker ne moreta sama spat. Ker je mel T. naporen vikend, je spal v dnevni, jaz pa z njima v splanici, Lia je spala zraven mene. Luko moram ponoči previjat zaradi vnete ritke in glih greva v kopalnico, ga tam umivam, rihtam, ura je bila cca 3 ponoči, pa nekaj zruži. Poslušam, pa nič. Ga porihtam, nesem v sobo, dam v kinderpet, se hočem vležt - kje je LIa??? Pa je bogi mali vrag padla iz jogija pod svojo posteljo, sem letela T.-ja zbudit, da je dvignil posteljo, da sem jo dvignila gor. Itak je spala in ni vedela nič. No, to so naše akcije ponoči.
|