|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
17.1.2011 12:16:15   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image

Kosilce se kuha, mam še malo časa, da se mi krompirček skuha pol pa papamo.
Danes so na jedilniku kaneloni in zelena solatka. Priloge ni, ker je v zeleni solatki krompirček. Sladica pa... LIDL user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.1.2011 12:48:56   
KOKICA32
Sem bila malo zunaj in bi kar ostala. Sonček kar vabi na eno teraso. Hmmmm. Ko pa pridem domov pa bo že prepozno za to, saj bo komaj še svetlo.

In kje je danes Tulipan, da se ni nič oglasila?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.1.2011 13:16:36   
PERSIDA
Helo bejbe !!!
Jaz sem ponedeljsko razpložena - torej ni mi za ničuser posted image .

Sonce ,pa je res ena A.Podmladek je na lepotnem spancu,tak,da sem malo prišla pokukat pol,pa grem malo razvlečt svojo truplo po pojstli.Upam.da še uspemo danes malo na zrak.Zjutraj sta že bla onadva ,sedaj ,pa jaz rabim ,da si malo možgane preluftamuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.1.2011 13:17:28   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Maš mejl.
kaj se zdaj tu šunjata po mailu. user posted image user posted image user posted image user posted image
pošlji še ga meni!!!!

Prosim ,če me ne dražišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.1.2011 13:17:51   
PERSIDA
kokica avatar ga raztura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.1.2011 13:20:03   
KOKICA32

sem morala menjati, ker mi oni sneg ni več pasal...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.1.2011 13:26:53   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

sem morala menjati, ker mi oni sneg ni več pasal...user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi začel it na živce snežak user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.1.2011 13:28:16   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni je tudi začel it na živce snežak user posted image

Te pa menjaj!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.1.2011 13:32:09   
PERSIDA
kaj naj menjam,te,pa ne vidiš slonauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.1.2011 13:37:04   
KOKICA32

kaj naj menjam,te,pa ne vidiš slonauser posted image

ja, vidim,, o kerem snežaku si pa te govorila?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.1.2011 14:53:06   
Tulipan12
Vsi prisotni in prisebni.user posted image
Bi se že prej javila, pa me je sonček zadržal na daljšem sprehodu. Je treba izkoristit, ker spet neko mrzloto napovedujejo, pa se ne bom preveč pritoževala, ker mi je ta januar vreme res naklonjeno kar se dojenčka tiče.
Full mi je žal glede petka, da nisem videla Mariborčank (uvoženih ali izvoženihuser posted image ), zdaj pa še berem kak je bilo super, pa mi je še bolj žal.user posted image  Luka ima kolike od cca 19.30 do cca 22h in saj se verjetno še spomnite nošenja po rokah, tresenja ritke... pa še vmes moram Lio uspavat, ker samo mama šteje, tak da mi enostavno ni ratalo vse skup spocat, potem pa se oblečt in prit.user posted image  Saj bo, si pravim, tudi jaz bom enkrat malo bolj zadihala, zdaj me pač ta mala škrata še tak potrebujeta, en še bolj fizično, drugi trenutno bolj psihično, ampak pride tudi mojih 5 minut.user posted image
No, smo pa bili na koncertu, glede na videno, bi lahko vzeli Luko komot zraven, ker je bilo polno otrok in ogromno vozičkov, očitno je zdaj moderno jemati otroke zraven, ker drugače tak ne prideš daleč. Lia se je v soboto zjutraj zbudila in rekla: mami, glemo na koncelt, Tomi pojeuser posted image user posted image  potem pa še: naj se tlese, naj se tleseuser posted image user posted image  (to pa ji je ati spuščal po youtube neki njihov live koncert in se to derejouser posted image )
Soboto smo celo prevozičkali, vreme je bilo čudovito, no ati je delal na Lisici in se nam popoldan pridružil, nedelja je bila enaka, smo bili v parku, popoldan pa dvojni obiski, prihajajo še Luko gledat, sem bila zvečer čisto adijo in takoj po krčkih smo šli vsi spat, Lio pa je tak zdelalo, da je spala danes do 8h!user posted image
No, pa še ena prigodica: zdaj spimo tak: Luka v konderpetu, midva pa imava jogije na tleh zraven Liine postelje, ker ne moreta sama spat. Ker je mel T. naporen vikend, je spal v dnevni, jaz pa z njima v splanici, Lia je spala zraven mene. Luko moram ponoči previjat zaradi vnete ritke in glih greva v kopalnico, ga tam umivam, rihtam, ura je bila cca 3 ponoči, pa nekaj zruži. Poslušam, pa nič. Ga porihtam, nesem v sobo, dam v kinderpet, se hočem vležt - kje je LIa??? Pa je bogi mali vrag padla iz jogija pod svojo posteljo, sem letela T.-ja zbudit, da je dvignil posteljo, da sem jo dvignila gor. Itak je spala in ni vedela nič. No, to so naše akcije ponoči.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.1.2011 15:07:43   
Tulipan12
Tasa hvala za kosilo, sem že hotla danes gnjavit, kaj boste kuhale, ker sem brez idej!!! Torej, ostale, prosim vsak dan report o kosilu, da dobim kakšno idejo, ker smo že skoraj 2x na teden na pici, pa 2x na testeninah, malo več kreativnosti pa imam pri kuhi, ampak mi vedno zmanjka idej!

Persida kaj ti maš dopust al sem narobe razbrala, da si fraj?

Rojstni dnevi midva sva lani naredila na njej datum samo ožjo familijo, potem pa v soboto fešto za 51 ljudi (familija in prijatelji), letos se tudi ubadava kak pa kaj, ker 1. rojstni dan je itak za starše, 2. pa je že za malčke in ne veva, al samo starše z otroki povabit al vse... je pa spet vse odvisno od vremena, ker je Lia aprilska in če imamo srečo, lahko zunaj narediva, imamo plac. Lani sva naredila piknik na čolnarni, letos bi kar doma na dvorišču, ampak kot rečeno, je vreme vprašljivo... marčevke še nekak strpam v stanovanje, za kaj več pa ne bo šlo... bomo videli.

Kokica jaz tudi komaj čakam, da bodo dnevi daljši, ker je pri nas tak, da ko T. pride, pojemo kosilo in je tema in nimamo kam za it kot družina.user posted image  Lahko gre en z Lio nekam, Luke še ne vlačim v razne Bumbarje, ker nima smisla, da nekaj faše in sva potem zaradi 2 urc maminega užitka z družino, pri doktorjih.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.1.2011 20:43:05   
PERSIDA
tulipanček hvala za izčrpno poročilouser posted image user posted image

fraj sem mela samo v petek zvečeruser posted image ,kaj več bi že bil luksuzuser posted image .Radim ja svaki dan,danes sem sicer bolj mislila ,da sem šla na uro gledat al,pa se je meni tak zdelo samo delala ,pa sem user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.1.2011 20:47:29   
PERSIDA
tulipan a lahko jaz malo moje otroke v varstvo pripeljem,da ju Lia malo v red vzame kak se govori?user posted image
Pa malo jih k tasini Liji pelam ,pa k Maruši ,pa ima ,da se mi strga od poslušanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne primerjam se z nobenim samo lahko bi že malo več povedala ,ker včasih mi tupita ,pa jaz ne skapiram pol smo pa vsi 3je slabe voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.1.2011 21:24:42   
Najaa
Halooooo. Pravijo, da je danes bil najbolj depresiven dan v letu, sam men je bil prav fajn. Sicer sem izmozgana do konca, ker sem bila cel dan v službi, ali ipak... user posted image
Sem pa žalostna, ker nisem bila cel dan nič s puncama. user posted image Vmes sem sam letela po Niko v vrtec in ko sem šla, je začela jokat... tak da se mi je srce paralo. user posted image Sam za vse je nekaj dobro. Zdej moram mal potrpet, pol bomo pa uživali.
Nika bi danes morala bit cepljena, ampak sem prestavila, ker kašlja in je tak brezveze, da jo tja vozim, da mi P isto reče, da je ne bo cepila.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.1.2011 7:52:37   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Moj Valetnin je danes zjutraj hotel spet iti k zobozdravniku in mi kazal rokico, da bi imel še en štempl.user posted image

Jutro je že bilo bolj hladno a sedaj se že pokaži kaže sonček. Najaa? Kaj pa pri vas?

Najaa te čisto razumem, kako ti je. Meni je sedaj dosti lažje, ko gre z veseljem v vrtec in vem, da je rad tam, ne pa prej ko se me je držal kot "cek" preden sem lahko šla. Pa še to sem morala večkrat pobegniti.

Sedaj pa počasi šibam na sodišče, je en zanimiv primer.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
18.1.2011 8:33:59   
trezika
KOKICA ko boš utegnila....en mail imaš user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
18.1.2011 10:18:04   
Tulipan12

tulipan a lahko jaz malo moje otroke v varstvo pripeljem,da ju Lia malo v red vzame kak se govori?user posted image
Pa malo jih k tasini Liji pelam ,pa k Maruši ,pa ima ,da se mi strga od poslušanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne primerjam se z nobenim samo lahko bi že malo več povedala ,ker včasih mi tupita ,pa jaz ne skapiram pol smo pa vsi 3je slabe voljeuser posted image user posted image user posted image

Veš kaj je najbolj zanimivo? Da ko je v družbi, ne reče niti besedice!!! Smo imeli v nedeljo obisk, cca 4 ure, pa to so naši sorodniki, ne nek neznan folk za njo, pa mislim, da se je komaj po 2 urah opogumila rečt kako besedo, no zadnjo uro ni nehala govorituser posted image , ampak je moj 10-letni bratranec prav rekel, ojoj, jaz sem mislil, da še nič ne govori, ko je tak mala!user posted image  Pa recimo na plesnih vajah tut nič ne reče, one vljudnostne zdravo, hvala, prosim (brez R-jevuser posted image ), to pa je tudi vse. Potem pa se vsedeva v avto, pa mi proda kako tako: seveda mi je bilo všeč na plesnih, ampak danes nismo Avto (naslov pesmi) plesali!user posted image user posted image  Sploh ne vem, kje jih pobira, ker midva s T.-jem kar lepo mariborščino sekava. Po mojem je to iz risank ven, Nodi je taki neki uglajen fantolinuser posted image user posted image user posted image  
Je pa res, da bi se mogoče oni med sabo bolj razumeli, pa bi ti naše punce prevajale, kaj govorite tvoja fanta!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
18.1.2011 10:24:02   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Halooooo. Pravijo, da je danes bil najbolj depresiven dan v letu, sam men je bil prav fajn. Sicer sem izmozgana do konca, ker sem bila cel dan v službi, ali ipak... user posted image
Sem pa žalostna, ker nisem bila cel dan nič s puncama. user posted image Vmes sem sam letela po Niko v vrtec in ko sem šla, je začela jokat... tak da se mi je srce paralo. user posted image Sam za vse je nekaj dobro. Zdej moram mal potrpet, pol bomo pa uživali.
Nika bi danes morala bit cepljena, ampak sem prestavila, ker kašlja in je tak brezveze, da jo tja vozim, da mi P isto reče, da je ne bo cepila.

Si kar predstavljam, kak ti je. Meni je grozno že, če imam Lio pri babici do kakih 14h, pa potem glih tak nanese, da je Luka jokav in se spet ne morem njej posvetit, pa če gre recimo še z atijem ven, pride domov, večerja in uspavanje, mi je kar hudo, da se nisem družila z njo, ona pa tak joče kot dež, ko gre kam, ampak vem, da je ne morem doma držat, če se je ne morem posvetit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.1.2011 11:04:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

KOKICA ko boš utegnila....en mail imaš user posted image

sem videla...sem mojemu poslala za odgovor, ker je on imel to preko..jaz se res več ne spomnim....taki ritki kot jo ima Valentin pa lahko dve sedita ja, drugače je pas le en!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
18.1.2011 11:20:13   
Najaa
Aloha. user posted image
Na hitro vas pozdravim, pa pibam dalje.

KOKICA ja, danes je pa že od jutra sonček pri nas. Sem ful vesela, ker jutri je pa napovedan sneg. user posted image

Z Niko se ne bom hvalila, sam mala tud čveka ko velika. Kot praviš ti Tulipan, včasih kakšno reče, da se sam gledamo. Ne vem, kje jih pobira. Zadnjič recimo je jedla in jo vprašam, če je dobro. In reče "Mami, zelo je okusno." user posted image user posted image user posted image Jaz besede okusno ne uporabljam tak da zgleda je v vrtcu pobralala al pa v kaki risanki.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
18.1.2011 12:47:05   
tasa_m
Daaaaan.
Sonček je in ti si skušrana,.. user posted image user posted image

Jaz imam danes svojga sončka doma user posted image se glih dere iz kinderpeta: Maaaamiiii, maaaamiiii. Očitno ji ni za spat, ker že 10 minut pooslušam: maaaaamiiii.

Kosilo se kuha, tak da bo počasi, zdaj dam še kašnice pečt in se že bašem ko velika user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
18.1.2011 12:52:14   
tasa_m
Persida, tamala dva veta da pred ženskami tak nebota imela besede, zato se jima nikam ne mudi z izgovorjavo user posted image  user posted image

Lija pa me zadnje dni Nataša kliče user posted image me je skoraj kap, ko me je poklicala: Tasa pridi, gjema.
Haaaallooooo user posted image user posted image sem se kuj na Lio in tulipan spmnila, ko je pisala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
18.1.2011 13:04:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida, tamala dva veta da pred ženskami tak nebota imela besede, zato se jima nikam ne mudi z izgovorjavo user posted image  user posted image

Lija pa me zadnje dni Nataša kliče user posted image me je skoraj kap, ko me je poklicala: Tasa pridi, gjema.
Haaaallooooo user posted image user posted image sem se kuj na Lio in tulipan spmnila, ko je pisala user posted image

Pa mogoče RR tudi bere, da ve kaki nick imaš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
18.1.2011 13:05:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aloha. user posted image
Na hitro vas pozdravim, pa pibam dalje.

KOKICA ja, danes je pa že od jutra sonček pri nas. Sem ful vesela, ker jutri je pa napovedan sneg. user posted image

Z Niko se ne bom hvalila, sam mala tud čveka ko velika. Kot praviš ti Tulipan, včasih kakšno reče, da se sam gledamo. Ne vem, kje jih pobira. Zadnjič recimo je jedla in jo vprašam, če je dobro. In reče "Mami, zelo je okusno." user posted image user posted image user posted image Jaz besede okusno ne uporabljam tak da zgleda je v vrtcu pobralala al pa v kaki risanki.

No, se vas je le usmilil.user posted image Ja, jutri pa bo baje tudi pri nas sneg. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?