|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
16.1.2011 12:43:02   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Te čisto razumem, sam ti si pozabla večerjo za mačke, jaz pa posrano plenico. Sej sem omenla, kako Nikin drekec smrdi ne? No, danes jo previjem pri prababici v domu in seveda bom kao odnesla dol v smeti, da ji to ne bo smrdelo... ja, spomnila sem se pele na pol poti nazaj v Lj, da je tisti paket ostal tam. user posted image user posted image

No grem zdaj spat, ko sem spila pivo in to sama, ker Persida ni zakurblala metle in sem mogla še njenega. Da se slučajno ne pokvari, boh ne dej. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
16.1.2011 12:44:08   
PERSIDA
Kaj si ti nor uspelo prit na novo stran.No to si ,pa moram ravno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Se vidi ,da je lepo vreme ,da mene meče.Joj ko bi se skoz tak počutlauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.1.2011 13:05:27   
PERSIDA
ematiara malo se lahko javiš kaj user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
16.1.2011 17:21:20   
ema tiara
saj vas berem nouser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
16.1.2011 22:05:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Maš mejl.
kaj se zdaj tu šunjata po mailu. user posted image user posted image user posted image user posted image
pošlji še ga meni!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
16.1.2011 22:07:21   
tasa_m

Zaradi mene piše na flaši pahor meni je pivo pivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj ofni že toti pir nena me tolko sprašuj kaj pijem ,ker se mi je sendvič vstavouser posted image user posted image user posted image .
Veš kaki dobri pir smo včeraj pile .Mehikana pir ne vem kaj je tam not samo je dober zapo*izdituser posted image user posted image user posted image user posted image .Moram drugič vprašat ,če lahko za sabo dobim,res mljask.

In veš kaj dela tasa? zdaj ravno se naliva s totim pirom.Mater sem ji favšuser posted image user posted image user posted image .Samo po čagah hodi ,blagor njejuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
ja ja Mojito pir je zakon user posted image

Pa včeraj sem spila samo enega, ker sem vozla. Ostalo bila voda ali juice.
Aja, pa veš kaj draga moja Persida, včeraj mi je htel nek drug pir podtaknit pa sem ga dobla. Je reko, da jih nima dovolj in je neko tekilo prneso. Sam jaz sem se za zelenega zagrebla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
16.1.2011 22:12:20   
tasa_m
Pa dober večer.
Tako kot je Persida napisala 2 dni zaporedoma sem bla v Rico Toresu.
Danes me od vse te hrane boli želodček, tak da srčno upam,da naslednjič ne gremo na tako veliko pojedino user posted image user posted image
Od zdaj naprej jem še samo solatke user posted image (če verješ).

V glavnem,danes bili pr babi Dajki in dediju Mijku na kosilu in se je to tak zavleklo, da smo prišli ob 21h domov. Lijo sem sam previla, zaželela si je čaj, dala flašo čaja in je spala. Ata pa tud.
Jaz si zdaj spet mal avtke nagledam te pa šibam spat, če bom lahko ker me res vse boli kak sem se nažirala zdaj 2 dni. Ne vem če nebom ogla prst v usta pa user posted image ker drugač tak nebom mogla spat.

Aja, pa mojega dopusta je konec user posted image jutri delam od 16 - 21, pol 2 dni fraj user posted image Koamja čakam,da se spočijem malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.1.2011 8:25:08   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Ja, moje mariborčanke, v petek zvečer je bilo zelo lepo in predvsem nastitno. Moj dragi se me je zjutraj usmilil in z otrokom šel okrog, tako, da sem lahkko do devetih spala.user posted image user posted image user posted image Aha, torej so vam slike všeč. Super!!! Meni tudi.

Vikend je bil prečudovit, še bi takih dni. Joj, komaj čakam pomlad res a kaj bo bo čez par dni spet sneg in mrzloooo.user posted image No, ne bomo jamrali, danes je zunaj taki sonček, da me kar ven vleče. Sem komaj sedaj prišla v službo, ker sva z Valentinom bila pri zobozdravniku. Vse je okej, rekel je, da lahko kmalu pričakujemo petke in kontrola čez pol leta. Pohvalil ga je, da več nima dude in da lepo umiva zobke. Dobil je štampiljko na rokico in šel ponosno v vrtec, kjer  jo je razkazoval.

Tako, sedaj spijem čaj in šibam delati, da si zaslužim plačo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.1.2011 8:30:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Maš mejl.
kaj se zdaj tu šunjata po mailu. user posted image user posted image user posted image user posted image
pošlji še ga meni!!!!

user posted image user posted image user posted image Ne povem, ne povem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.1.2011 8:31:41   
Najaa
KOKICA sonček? user posted image Pri nas je megla, da jo lahko režeš. user posted image user posted image Baje pa da bo čez dan zelo toplo in ja, naužijmo se toplote, ker pol bo baje spet mrzlo...

Želim vam en lep dan. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.1.2011 8:32:58   
KOKICA32

KOKICA sonček? user posted image Pri nas je megla, da jo lahko režeš. user posted image user posted image Baje pa da bo čez dan zelo toplo in ja, naužijmo se toplote, ker pol bo baje spet mrzlo...

Želim vam en lep dan. user posted image

Jaaaaa, ja saj za LJ niti ne dvomim. user posted image user posted image user posted image Pridi na Štajersko, Štajerka!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.1.2011 8:40:32   
Najaa
Ne ne, bom kar tukaj ostala in se bentila zarad megle. user posted image user posted image

KOKICA se že kaj pripravljate na praznovanje 2ke? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.1.2011 8:46:06   
KOKICA32

Ne ne, bom kar tukaj ostala in se bentila zarad megle. user posted image user posted image

KOKICA se že kaj pripravljate na praznovanje 2ke? user posted image

Niti ne, samo logistiko rešujem kako letos vse skupaj izpeljati, ker ne mislim delati spet 3 čage. Eno za žlahto in eno za marčevke. Sedaj pa ne vem koga od žlahte in kolegov vse povabiti. Tiste, ki imajo otroke že a ostale, ki so mi super kolegi in še nimajo otrok, pa se dosti družimo..Tudi, ne? Pa bo spet lepa cifra ljudi nastala. Pa vi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.1.2011 9:21:06   
Najaa
Mi tudi še ne, sam tudi meni ni jasno, kako izpeljat vse skupaj. Stanovanje imamo premajhno za vse, da bi delala 2-3x mi pa ni. Mogoče bomo pa sam najožji, tako kot pri Tiji. Pojma nimam še.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.1.2011 9:29:07   
KOKICA32

Mi tudi še ne, sam tudi meni ni jasno, kako izpeljat vse skupaj. Stanovanje imamo premajhno za vse, da bi delala 2-3x mi pa ni. Mogoče bomo pa sam najožji, tako kot pri Tiji. Pojma nimam še.

Ja, ja, mi prostor imamo a kaj ko je toliko priprav in potem čiščenja, da te kap.user posted image
Sem se pa odločila, da v ponedeljek 28.02.2011, ko ima V. RD si bova oba z mojim vzela dopust in bomo čisto sami in se šli kopati in bomo uživali v troje. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.1.2011 9:38:10   
Najaa
Zelo lepo. Jaz pa ob pon delam popoldan in sem že zdej žalostna zarad tega, Nikin RD tud pade na pon. Mogoče bom pa tudi vzela dopust.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.1.2011 10:13:12   
tasa_m

Zato bomo mi najeli en prostor, če bo le fraj v tistem kafič, kjer imajo prav igralnico za otroke in je to to.
Ne gre ven drugače. Lani so bili še pr miru, letos pa nebodo več.

Za domače pa bomo kar skup nardili- moje in njegove pa čao pero. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.1.2011 10:15:58   
tasa_m
Pa dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.1.2011 10:17:52   
KOKICA32

Zato bomo mi najeli en prostor, če bo le fraj v tistem kafič, kjer imajo prav igralnico za otroke in je to to.
Ne gre ven drugače. Lani so bili še pr miru, letos pa nebodo več.

Za domače pa bomo kar skup nardili- moje in njegove pa čao pero. user posted image

temu sem se že v petek tako nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

Si si kaj razredčila liker?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.1.2011 10:29:02   
tasa_m
Ja, če pa je res. Lani, so bili ker še niso vsi hodli in so še plazli.
Pa še tobogana nimamo user posted image user posted image Februarja pa bo še prehitro da bi roj.dan praznovali na igrišču user posted image user posted image

Sem razredčla. FULL je dober, samo močen pa tud. Tomaža je kuj zalepnilo user posted image user posted image (za žabe ni seno a ne? )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.1.2011 10:39:02   
KOKICA32

Ja, če pa je res. Lani, so bili ker še niso vsi hodli in so še plazli.
Pa še tobogana nimamo user posted image user posted image Februarja pa bo še prehitro da bi roj.dan praznovali na igrišču user posted image user posted image

Sem razredčla. FULL je dober, samo močen pa tud. Tomaža je kuj zalepnilo user posted image user posted image (za žabe ni seno a ne? )

Ja, mi ga tudi nimamo, pa bodo morali brez njega preživeti. user posted image

Liker je zate in ne za T!user posted image Hecam se...samo te tak ni to za njega, če ga je zalepilo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.1.2011 11:08:11   
tasa_m
Ja, pa veš da mora on vse povsod svoj klun(ček) namočit user posted image  user posted image

Ja, samo vi imate plac, mi še placa nimamo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.1.2011 11:13:29   
KOKICA32

Ja, pa veš da mora on vse povsod svoj klun(ček) namočit user posted image  user posted image

Ja, samo vi imate plac, mi še placa nimamo user posted image

ja, ja vem...MOŠKI!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.1.2011 11:21:51   
tasa_m
Ja, se moški. O njih, bi se dalo pisat. Pol bi verjetno hitro prišle na 3.del. user posted image  user posted image

Jaz pa bom verjetno na TNZ hodla. Je mesečna karta "samo" 20€. Če si že nohtov več ne privoščim, bom si vsaj miganje user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.1.2011 11:33:59   
KOKICA32

Ja, se moški. O njih, bi se dalo pisat. Pol bi verjetno hitro prišle na 3.del. user posted image  user posted image

Jaz pa bom verjetno na TNZ hodla. Je mesečna karta "samo" 20€. Če si že nohtov več ne privoščim, bom si vsaj miganje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Go, go, go girl!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?