Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 7:37:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Da še malo poskrbim za vaš zajtrk:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:19:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Kokica, hvala za zajtrk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:20:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
Najaa za tebe! Persida za Tomaža, pa za tebe!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:25:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa full lepi teniski! Mi bi tut rabili en haufn stvari, ampak zgleda, da bom jaz na poletne razprodaje uspela v trgovine prit! Kaj so tote teniske take mehke ala All starke al klasične trde Najkice?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:27:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
Midva pa sva se odločila, da vzameva danes Lio na Siddharto zraven SOCIALNAAAAA!!!! Če smo itak full malo skupaj, pa se vse dogaja zunaj, njej bo verjetno zanimivo, midva pa tut malo na luft prideva za kaki 2 urci, pa bo potem verjetno spala kot angelček in od vsega hrupa je verjetno še Luka ne bo motil ponoči
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:34:47
|
|
|
|
Tulipan12
|
Zdaj pa čakam patronažno, da vidim kaj mi bo svetovala glede Lukove ritke, se mi zdi, da ni nič bolje, pa sem probala VSE kar se je probat dalo! Cele dneve kuham zvarke, da mu perem rito, ko teta Pehta sem že, krem imam za izvoz, ampak mislim, da je tak problem v tem, ker on tolko odvaja... je rekla patronažna, da bova se morala it v bolnico pokazat, če do danes ne bo bolje... pa mi je full čudno zakaj bolnica, če pa imamo pediatre? Pa spet je neka gripa zunaj, se ne bi hodla tja izpostavljat. No, počakam, da pride, potem pa P pokličem, da vidim, kaj mi tam svetujejo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:38:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Midva pa sva se odločila, da vzameva danes Lio na Siddharto zraven SOCIALNAAAAA!!!! Če smo itak full malo skupaj, pa se vse dogaja zunaj, njej bo verjetno zanimivo, midva pa tut malo na luft prideva za kaki 2 urci, pa bo potem verjetno spala kot angelček in od vsega hrupa je verjetno še Luka ne bo motil ponoči Ja, okej no, jaz ti socialne ne bom poklicala. Pa kaj še ne spi Lia takrat? Moj bi hrgolil ob taki uri.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:40:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zdaj pa čakam patronažno, da vidim kaj mi bo svetovala glede Lukove ritke, se mi zdi, da ni nič bolje, pa sem probala VSE kar se je probat dalo! Cele dneve kuham zvarke, da mu perem rito, ko teta Pehta sem že, krem imam za izvoz, ampak mislim, da je tak problem v tem, ker on tolko odvaja... je rekla patronažna, da bova se morala it v bolnico pokazat, če do danes ne bo bolje... pa mi je full čudno zakaj bolnica, če pa imamo pediatre? Pa spet je neka gripa zunaj, se ne bi hodla tja izpostavljat. No, počakam, da pride, potem pa P pokličem, da vidim, kaj mi tam svetujejo... si mogoče ti kaj takega jedla, da bi mu lahko kakšno alergijo povzročilo. Jaz s tem nimam izkušenj, ker je v tem obdobju Valentin kakal le 1x na dan, če sploh je. Sicer pa tuid jaz v tem času ne bi hodila v bližino bolnic, tudi jaz bi kontakirala P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:40:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa full lepi teniski! Mi bi tut rabili en haufn stvari, ampak zgleda, da bom jaz na poletne razprodaje uspela v trgovine prit! Kaj so tote teniske take mehke ala All starke al klasične trde Najkice? Po sliki sodeč bi jaz rekla, da so trdi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 8:58:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Midva pa sva se odločila, da vzameva danes Lio na Siddharto zraven SOCIALNAAAAA!!!! Če smo itak full malo skupaj, pa se vse dogaja zunaj, njej bo verjetno zanimivo, midva pa tut malo na luft prideva za kaki 2 urci, pa bo potem verjetno spala kot angelček in od vsega hrupa je verjetno še Luka ne bo motil ponoči Ja, okej no, jaz ti socialne ne bom poklicala. Pa kaj še ne spi Lia takrat? Moj bi hrgolil ob taki uri. Mogoče si uro prešpricala, koncert je ob 17h. Pa se ob 19h spakiramo domov, ob 20h pa gre lepo ajo-bajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:00:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zdaj pa čakam patronažno, da vidim kaj mi bo svetovala glede Lukove ritke, se mi zdi, da ni nič bolje, pa sem probala VSE kar se je probat dalo! Cele dneve kuham zvarke, da mu perem rito, ko teta Pehta sem že, krem imam za izvoz, ampak mislim, da je tak problem v tem, ker on tolko odvaja... je rekla patronažna, da bova se morala it v bolnico pokazat, če do danes ne bo bolje... pa mi je full čudno zakaj bolnica, če pa imamo pediatre? Pa spet je neka gripa zunaj, se ne bi hodla tja izpostavljat. No, počakam, da pride, potem pa P pokličem, da vidim, kaj mi tam svetujejo... si mogoče ti kaj takega jedla, da bi mu lahko kakšno alergijo povzročilo. Jaz s tem nimam izkušenj, ker je v tem obdobju Valentin kakal le 1x na dan, če sploh je. Sicer pa tuid jaz v tem času ne bi hodila v bližino bolnic, tudi jaz bi kontakirala P. Že od dneva 1 tak kaka, tak da nima veze z mano, po mojem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:06:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Midva pa sva se odločila, da vzameva danes Lio na Siddharto zraven SOCIALNAAAAA!!!! Če smo itak full malo skupaj, pa se vse dogaja zunaj, njej bo verjetno zanimivo, midva pa tut malo na luft prideva za kaki 2 urci, pa bo potem verjetno spala kot angelček in od vsega hrupa je verjetno še Luka ne bo motil ponoči Ja, okej no, jaz ti socialne ne bom poklicala. Pa kaj še ne spi Lia takrat? Moj bi hrgolil ob taki uri. Mogoče si uro prešpricala, koncert je ob 17h. Pa se ob 19h spakiramo domov, ob 20h pa gre lepo ajo-bajo. Očitno ja! No, to je pa že bolje. Uživajte. Ob 19h pa smo zmenjene v Ricu Toresu. Vabljena. Več imaš na mailu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:06:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zdaj pa čakam patronažno, da vidim kaj mi bo svetovala glede Lukove ritke, se mi zdi, da ni nič bolje, pa sem probala VSE kar se je probat dalo! Cele dneve kuham zvarke, da mu perem rito, ko teta Pehta sem že, krem imam za izvoz, ampak mislim, da je tak problem v tem, ker on tolko odvaja... je rekla patronažna, da bova se morala it v bolnico pokazat, če do danes ne bo bolje... pa mi je full čudno zakaj bolnica, če pa imamo pediatre? Pa spet je neka gripa zunaj, se ne bi hodla tja izpostavljat. No, počakam, da pride, potem pa P pokličem, da vidim, kaj mi tam svetujejo... si mogoče ti kaj takega jedla, da bi mu lahko kakšno alergijo povzročilo. Jaz s tem nimam izkušenj, ker je v tem obdobju Valentin kakal le 1x na dan, če sploh je. Sicer pa tuid jaz v tem času ne bi hodila v bližino bolnic, tudi jaz bi kontakirala P. Že od dneva 1 tak kaka, tak da nima veze z mano, po mojem. aha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:07:41
|
|
|
|
Najaa
|
Bogi Luka. Sej verjetno si že probala ribje mazilo? Pri nas pomaga vedno, ko je ritka vneta. Je pa imela Tija pri cca 4-5 mesecih tak hudo vneto rito, trajal je kak mesec in pozdravla sem jo šele s Pavlovičevo kremo, če poznaš. Takrat se jo je dobilo sam v Bosni, Srbiji, zdej je pa tud že pri nas. Res, prav super krema je. Držim pesti, da bo njegova ritka kmalu boljša. Ej Tulipan, fajan navajaš tamalo, tak se dela! Zakaj bi ti pa kdo socialno klicu? Sej ura ni pozna, muzika je pa super. Sicer pa, ko sva bla z mojim zadnjič na Cetinskem v Lj centru, so še ob 23h ljudje z malimi otročki skakal okol. Tak da hej, danes je to moderno očitno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:09:29
|
|
|
|
Najaa
|
Drgač pa sem danes še doma, kljub napovedim, da grem delat. Tija namreč zeloooo grdo kašlja in grlo ima vneto tak da jo grem za vsak slučaj pokazat h P. Sej po eni strani ne vem, kaj naj naredim. Al naj jo vozim tja v mrgolišče virusov sam zarad kašlja in grla? Al naj doma zdravimo? Sam nazadnje, ko se mi ni zdela hudo bolana, je imela angino, kar se je šele v krvi vidlo. Pomagite.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:09:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- kako si? Si že bila pri zdravniku?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:10:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa sem danes še doma, kljub napovedim, da grem delat. Tija namreč zeloooo grdo kašlja in grlo ima vneto tak da jo grem za vsak slučaj pokazat h P. Sej po eni strani ne vem, kaj naj naredim. Al naj jo vozim tja v mrgolišče virusov sam zarad kašlja in grla? Al naj doma zdravimo? Sam nazadnje, ko se mi ni zdela hudo bolana, je imela angino, kar se je šele v krvi vidlo. Pomagite. Jaz ga zaradi kašlja ne peljem tja, samo pokličem. Sploh pa ne sedaj, ko so še res vsi virusi živi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:20:15
|
|
|
|
Najaa
|
Sej vem ja, sam grlo ima pa ful rdeče in tudi govori tak bolj - sej veš, ko imaš grlo vneto pa se sliši. Ne vem, sej bom poklicala, zelo nerada bi jo tja vozila. Jaz grem pa v pon sam po bolniško, ker za drisko itak nimam kaj. Pa sem boljše danes, sam mal se mi še zavrti tu pa tam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:39:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
Najaa probala sem vse: Lamprehtovo kremo, Sudocrem, Ribodermin, Canesten, umivanje s kamilicami in hrastovim lubjem, sušenje s fenom. Nič od tega ni pomagalo. One kreme, ki si jo napisala, pa res ne poznam. Edino kaj še nisem probala je, da menjam plenice. To pa zato, ker so te Pamperske res najmanjše, on ima tako malo rito, da mu nič drugega gor ne stoji Glede P, zaradi kašlja in grla jaz tudi ne bi hodila, je pa res, da je imela Lia enkrat 4 dni vročino cca 37,5 in sem šla bolj na blef k P, pa je bila angina. Zdaj pa bodi pameten. Kokica sem videla mejl, če mi rata, bom tudi jaz enga rosno hladnega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 9:50:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Najaa probala sem vse: Lamprehtovo kremo, Sudocrem, Ribodermin, Canesten, umivanje s kamilicami in hrastovim lubjem, sušenje s fenom. Nič od tega ni pomagalo. One kreme, ki si jo napisala, pa res ne poznam. Edino kaj še nisem probala je, da menjam plenice. To pa zato, ker so te Pamperske res najmanjše, on ima tako malo rito, da mu nič drugega gor ne stoji Glede P, zaradi kašlja in grla jaz tudi ne bi hodila, je pa res, da je imela Lia enkrat 4 dni vročino cca 37,5 in sem šla bolj na blef k P, pa je bila angina. Zdaj pa bodi pameten. Kokica sem videla mejl, če mi rata, bom tudi jaz enga rosno hladnega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 10:00:08
|
|
|
|
Najaa
|
Sej o tem govorim. Da ne bi blo kej hujšega... po drugi strani pa zarad tega res ni za h P... Pa še petek je, čez vikend pa na dežurno hodit je pa . Tulipan aja, točno, sem že čist pozabila, da je Tija takrat imela vneto rito od plenic. Mela je tak občutljivo kožo, da ji nobene niso pasale. Nazadnje sem izbrsksala v leclercu ene francoske, pol kasneje pa hoferjeve, evo te edine, da so ji pasale.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 13:31:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa full lepi teniski! Mi bi tut rabili en haufn stvari, ampak zgleda, da bom jaz na poletne razprodaje uspela v trgovine prit! Kaj so tote teniske take mehke ala All starke al klasične trde Najkice? mehke so! Samo niso tak mehke kot All starke, malo bolj trde ampak ne tak trde kot obične Razumeš? ;)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 13:32:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica sem videla mejl, če mi rata, bom tudi jaz enga rosno hladnega ti s naša !!! To je tak za mleko dobro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 13:34:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Midva pa sva se odločila, da vzameva danes Lio na Siddharto zraven SOCIALNAAAAA!!!! Če smo itak full malo skupaj, pa se vse dogaja zunaj, njej bo verjetno zanimivo, midva pa tut malo na luft prideva za kaki 2 urci, pa bo potem verjetno spala kot angelček in od vsega hrupa je verjetno še Luka ne bo motil ponoči Ja, okej no, jaz ti socialne ne bom poklicala. Pa kaj še ne spi Lia takrat? Moj bi hrgolil ob taki uri. Jaz ti je tud nebom, ker te bo Luka brez družbe, drugače pa bi ti jo Kokica mislim da je sidarta ob 5h
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.1.2011 13:35:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa sem danes še doma, kljub napovedim, da grem delat. Tija namreč zeloooo grdo kašlja in grlo ima vneto tak da jo grem za vsak slučaj pokazat h P. Sej po eni strani ne vem, kaj naj naredim. Al naj jo vozim tja v mrgolišče virusov sam zarad kašlja in grla? Al naj doma zdravimo? Sam nazadnje, ko se mi ni zdela hudo bolana, je imela angino, kar se je šele v krvi vidlo. Pomagite.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?