|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
14.1.2011 16:01:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj vam gre na FB??
Men nea gre user posted image

meni tudi ne dela user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
14.1.2011 16:01:33   
Sacherca

Nič, šibam pod tuš da nebom več volkodlak user posted image  user posted image
pol pa nadaljevanka in že šibam na večerjo. user posted image

Maksimalno uzivajteuser posted image

Mi smo pa zdaj prisli noter,smo bili od pol treh zunaj in je bilo tako toplo,ko je bil soncek.Zdaj pa se je ze skril....

Tasa,mogoce bo pogovor z ta glavnim,da ti pove,da ostanes  dalje za nedolocen cas user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
14.1.2011 16:02:09   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Tasa... nič ne vidim (al sta slabo spucala al sem pa čorava) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne gledaš pravega okna. V levo moraš gledat, ne desno user posted image user posted image

kake face ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
14.1.2011 16:02:54   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan

Že doma, operacija uspela, nič ni bolelo, zdaj ko injekcija popušča, pa me je začelo boletuser posted image . Pa šive imam ravno na takih mestih, pregibi, da vedno ko se vstanem ali vsedem me zategnejo. user posted image Hodim ko tisti dan po poroduuser posted image .
Ati je malega porihtal tak kot trebauser posted image in zdaj spi že od pol 11-ih. No, saj ni čudno, če je ob 4-ih zjutraj telovado. user posted image

Na csd tudi oddala vloge, zdaj pa da vidimo kak se bodo odločli.

Da cimprej minejo bolecine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
14.1.2011 16:03:15   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imej na večerji...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
14.1.2011 16:04:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Tasa,mogoce bo pogovor z ta glavnim,da ti pove,da ostanes dalje za nedolocen cas user posted image

jaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
14.1.2011 16:04:41   
botrca
Zdaj mi pa fb dela user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
14.1.2011 16:36:59   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je!user posted image user posted image user posted image

nikoli ne reci nikoli! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
14.1.2011 16:38:53   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Aja, skoraj pozabla naj stvar (mojo) dneva:
ŠTIRI ŠTIRKICE NA POTI. user posted image
Na desni (zg.+sp.) se že vidita, levi pa čutita,
pa valda je moj desni kazalec še vseh ostalih
8 zobkov začutil - AUČ.

user posted image  Nik, potem pa so zobki krivi za nespanje...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
14.1.2011 16:45:47   
marta82
Katera je AJ?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
14.1.2011 16:54:22   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Katera je AJ?

lenči_ user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
14.1.2011 17:16:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Katera je AJ?

lenči_ user posted image

Aha, hvala.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
14.1.2011 17:20:47   
elevitka

Maksimalno uzivajte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Mi smo pa zdaj prisli noter,smo bili od pol treh zunaj in je bilo tako toplo,ko je bil soncek.Zdaj pa se je ze skril....

Tasa,mogoce bo pogovor z ta glavnim,da ti pove,da ostanes  dalje za nedolocen cas user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
14.1.2011 17:22:31   
botrca

Katera je AJ?

lenči_ user posted image

Aha, hvala.user posted image

malenkost user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
14.1.2011 17:25:19   
elevitka
Katy user posted image user posted image user posted image za bolečine-upam da čimprej izzvenijo.. a boš lahko jutri par minutk prej prišla da ti pretovorim v tvoj avto tisti stolček (da se ne bomo lovili potem če kera slućajno prej gre) mam šoferja (taso) in bo ona imela stol v prtljažniku, ker še zbira stvari za tisto mamico ki potrebuje pomoč, pa mam že tistega en oreng žakl, pa nem vlačla sem pa tja pol.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
14.1.2011 17:33:09   
elevitka
T. se je kopal zdaj uro in pol... ne me vprašat kaka poplava je v kopalnici bla user posted image

mama si je lase oprala... zdaj pa mali gleda hopla risanko... jaz pa grem na brzino pico skup zmetat... tu tak ni nobene

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
14.1.2011 17:33:42   
botrca
Grem pisat oz. printat vloge...user posted image , da jutri pošljem.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
14.1.2011 17:53:31   
tasa_m
Maksimalno uzivajteuser posted image

mačika, v to sploh ne dvomim. Še nikoli nisem enak dan domov prišla user posted image user posted image
Ja, ful je sonček bil. Moja mami je tud rekla,da sta z Lijico bile ful dolgo zunaj user posted image

Naj se tvoje besede uresničijo... baje me bo PLUje spraševal in take standardne stvari glede trgovine. Sicer mi je šefica rekla, da verjamem vame, da se bom dobro odrezala user posted image user posted image Sem ji rekla, da se bom potrudla kolk bo šlo user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
14.1.2011 17:54:58   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Aja, skoraj pozabla naj stvar (mojo) dneva:
ŠTIRI ŠTIRKICE NA POTI. user posted image
Na desni (zg.+sp.) se že vidita, levi pa čutita,
pa valda je moj desni kazalec še vseh ostalih
8 zobkov začutil - AUČ.
ojej, bogi Nik. Pol pa mu je oproščeno da ne spi onoči oz. je hitro gor.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
14.1.2011 18:40:45   
Arwenko
Ojla,

me smo pa danes naredile turo takšno, da me vse boli ne. Štartale smo pri Ljudskem vrtu, kjer smo parkirali pri enenm mojem sodelavcu doma, pa čez mesto, najprej do službe od mojega možeka tamalo pokazat, pol pa v c&a, h&m in bolšjakec, pa čez most na jezdarsko v mojo službo, pa se malo tam zadržale (pojedle, previle), pol pa peš v Europark, malo pofirbcat v h6m in okaidi, pa čez titov most nazaj proti centru, po partizanski pa še tam v okaidi outlet, pa na grajskem trgu na kofe, pa nazaj do Ljudskega vrta. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.1.2011 18:46:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ojla,

me smo pa danes naredile turo takšno, da me vse boli ne. Štartale smo pri Ljudskem vrtu, kjer smo parkirali pri enenm mojem sodelavcu doma, pa čez mesto, najprej do službe od mojega možeka tamalo pokazat, pol pa v c&a, h&m in bolšjakec, pa čez most na jezdarsko v mojo službo, pa se malo tam zadržale (pojedle, previle), pol pa peš v Europark, malo pofirbcat v h6m in okaidi, pa čez titov most nazaj proti centru, po partizanski pa še tam v okaidi outlet, pa na grajskem trgu na kofe, pa nazaj do Ljudskega vrta. user posted image

si pa imela pravo turnejo user posted image user posted image user posted image ...kak bosta spali...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
14.1.2011 19:10:49   
marta82
Tinej že spi. Je ful utrujen od vročine. Upam, da bo Calpol prijel in da bo mirno spal. Pa da bo jutri boljše in bom lahko prišla. Če je tak bogi nimam srca in volje it, ker potem samo študiram kako je.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.1.2011 19:22:06   
bambixxx

Grem pisat oz. printat vloge...user posted image , da jutri pošljem.

vso srečo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.1.2011 19:24:30   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ojla,

vau to pa je sprehod pa pol! user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.1.2011 19:41:21   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.