|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
14.1.2011 12:03:45   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kje ste bili pa vmes?

Pri mojih starših, ker mi je tisti slab mesec po rojstvu moja mama veliko pomagala, ker je moj skozi delal

sem mislila v katerem kraju, da ti je tak patronažna hodla user posted image

aja, to user posted image v ljutomeru. Zdaj je T. stara 17 m

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.1.2011 12:03:49   
katy83
dan

Že doma, operacija uspela, nič ni bolelo, zdaj ko injekcija popušča, pa me je začelo boletuser posted image . Pa šive imam ravno na takih mestih, pregibi, da vedno ko se vstanem ali vsedem me zategnejo. user posted image Hodim ko tisti dan po poroduuser posted image .
Ati je malega porihtal tak kot trebauser posted image in zdaj spi že od pol 11-ih. No, saj ni čudno, če je ob 4-ih zjutraj telovado. user posted image

Na csd tudi oddala vloge, zdaj pa da vidimo kak se bodo odločli.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.1.2011 12:04:58   
rina22
katy, super za uspešno prestano operacijo user posted image user posted image pa da boš čimprej okrevala in da ne bo preveč bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.1.2011 12:05:36   
katy83

katy, super za uspešno prestano operacijo user posted image user posted image pa da boš čimprej okrevala in da ne bo preveč bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.1.2011 12:07:06   
katy83
patronažna je bila pri nas tudi do zdaj 4x. Mogla bi prit še 1x pred porodom, pa sem jo prehitela, pa ko bo 1 leto star še ga pride malo pogledat je rekla. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.1.2011 12:09:38   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

patronažna je bila pri nas tudi do zdaj 4x. Mogla bi prit še 1x pred porodom, pa sem jo prehitela, pa ko bo 1 leto star še ga pride malo pogledat je rekla. user posted image
Pri meni pa je kljub vsem 6-im obiskopm,še pri 6 m prišla pogledat otroke.imam pa ful super patronažno,pozna vse tri,je že Leo imela čez po porodu.user posted image user posted image user posted image Zaj pa jo bo tak kap,ko jo bom klicala za našo štručko.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.1.2011 12:10:07   
matcar

Podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.1.2011 12:11:19   
matcar
Jaz pa zaj iz kosila,Saš že spi kake dobre pol urce,jaz pa grem tudi malo na hrbet pred šihtom.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.1.2011 12:11:19   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pri meni pa je kljub vsem 6-im obiskopm,še pri 6 m prišla pogledat otroke.imam pa ful super patronažno,pozna vse tri,je že Leo imela čez po porodu.user posted image user posted image user posted image Zaj pa jo bo tak kap,ko jo bom klicala za našo štručko.user posted image

še več takih kot si tiuser posted image user posted image user posted image
jaz sem bila tudi full zadovoljna z našouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.1.2011 12:12:26   
katy83

Jaz pa zaj iz kosila,Saš že spi kake dobre pol urce,jaz pa grem tudi malo na hrbet pred šihtom.

jaz sem tudi študirala, da bi se k malemu vlegla, ampak ga bom verjetno zbudila, al pa bom glih zaspala, pa se bo on zbudil, tak da raje ne gremuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.1.2011 12:12:41   
matcar

Če pa se že pri prvem ene vstrašijo.user posted image user posted image user posted image Bi pa raje vidla,da "naše" rojevajo,kot pa malo manj naše.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.1.2011 12:14:43   
matcar

jaz sem tudi študirala, da bi se k malemu vlegla, ampak ga bom verjetno zbudila, al pa bom glih zaspala, pa se bo on zbudil, tak da raje ne gremuser posted image

Moj pri mojih spi,en štok nižje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.1.2011 12:16:52   
rina22

Če pa se že pri prvem ene vstrašijo.user posted image user posted image user posted image Bi pa raje vidla,da "naše" rojevajo,kot pa malo manj naše.user posted image

Jaz se ravno vstrašla nisem, ampak mam vseeno eno dovolj user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.1.2011 12:20:02   
matcar
Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
14.1.2011 12:21:23   
matcar
Grem jaz na uho zaj,se zvečer tipkamo.

Lep pozdrav!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
14.1.2011 12:25:37   
rina22

Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je!user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da nisi na nobeno od nas mislila user posted image
Vsaka ti čast, res user posted image Vse nismo za vse, jaz vem, da nisem za toliko otrok. Pa saj mogoče bi še jih mela več, samo si mislim, da pol poleg službe ne bom mela časa za vse. Mislim, časa - kvalitetnega časa, če se razumemo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
14.1.2011 12:56:53   
majakla
Oj.

user posted image  Katy, pa naj bolečine kar izpuhtijo.

Pri naju pa je bila patronažna večx, se mi zdi, da je
bila 1. mesec non-stop tu. user posted image
Je kar ona Nika rihtala. user posted image  
Pa pri 6m in pri 9m je še prišla, pa ziher ga bo spet
kdaj še prišla pogledat.

Aja, skoraj pozabla naj stvar (mojo) dneva:
ŠTIRI ŠTIRKICE NA POTI. user posted image
Na desni (zg.+sp.) se že vidita, levi pa čutita,
pa valda je moj desni kazalec še vseh ostalih
8 zobkov začutil - AUČ.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.1.2011 13:00:21   
elevitka
Dan!

mi 2 iz terena... blo je fajn (hvala tasa) ovojnico imam jaz... si pozabila v avtu! Ob priliki če boš utegnila bi te prosla za slikice od zadnič še user posted image

dete spi, mama papa, pol pa frem tud jaz na uho (smo ponoči malo spali)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
14.1.2011 13:10:54   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Z mojim user posted image sva danes bila na dolgem sprehodu in se pogovarjala...nisva najine teme omenila, je pa vseeno pasalo po 3 dneh tišine user posted image user posted image user posted image . P.M. če ga pa ljubim...user posted image user posted image user posted image .

dobro si to povedalauser posted image user posted image ...jaz tudi vedno pridem do tega zaključkauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image živela ljubezen user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
14.1.2011 13:11:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinejček je pa zakuhal. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.1.2011 13:13:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Moj dan se je začel optimistično pol pa je šlo še vse samo na vzdol. Zgleda da se bomo spet selili. user posted image No pa sem misla da se bomo vzvlekli malo ven iz dreka pa bomo očitno še malo bolj globlje padli. Še dobro da mam mojo žabo malo da mi vsaj malo polepša dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
14.1.2011 13:22:42   
botrca

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
14.1.2011 13:26:44   
botrca
Dan user posted image ,

jaz iz mesta...pa zopet nisem porihtala vse user posted image ...ma bom že. Malo grem počivat, potem pa po malega v vrtec in kuhat. Bom kar krompirjev zos naredila, ker mi danes ni za kuhat, pa še sama sva.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
14.1.2011 13:27:59   
botrca
Matcar...v upanju, da me moj ne bo zaf...il oz. njegova služba jutri računaj da tudi jaz pridem user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
14.1.2011 13:29:22   
tasa_m

dan

Že doma, operacija uspela, nič ni bolelo, zdaj ko injekcija popušča, pa me je začelo boletuser posted image . Pa šive imam ravno na takih mestih, pregibi, da vedno ko se vstanem ali vsedem me zategnejo. user posted image Hodim ko tisti dan po poroduuser posted image .
Ati je malega porihtal tak kot trebauser posted image in zdaj spi že od pol 11-ih. No, saj ni čudno, če je ob 4-ih zjutraj telovado. user posted image

Na csd tudi oddala vloge, zdaj pa da vidimo kak se bodo odločli.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.