![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 13:30:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi 2 iz terena... blo je fajn (hvala tasa) ovojnico imam jaz... si pozabila v avtu! Ob priliki če boš utegnila bi te prosla za slikice od zadnič še dete spi, mama papa, pol pa frem tud jaz na uho (smo ponoči malo spali) Mačika, kire slike?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 13:47:02
|
|
|
|
koala
|
katy matcar a te lahko jutri za prevoz nafehtam? Se mi ni sami za vozit.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 13:50:29
|
|
|
|
Sacherca
|
Evo mi tudi doma...Od 11.sva bila na terenu pa kar po malega v vrtec po kosilu... Tasa kaj se te nisi oglasila? Sem celo malo pospravla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 13:58:35
|
|
|
|
botrca
|
Mmmmmmmmm..kak je dober...koruzni kruh mislim...da ne bo pomote . Sem ga v lidlu kupla in zdaj jem sendvič...njami, njami...obožujem ga.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:06:44
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 tvojemu pa ne rabiš kaj posebnega kuhat, dokler ne bo sam rekel oz. se boljši počutil. Kaki čaj za pomiritev želodca, pa prepečenec, bobi palčke, iso star, linex...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:09:11
|
|
|
|
Sacherca
|
Se najbolj pomaga linex forte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:16:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo mi tudi doma...Od 11.sva bila na terenu pa kar po malega v vrtec po kosilu... Tasa kaj se te nisi oglasila? Sem celo malo pospravla Mačka, spala sem do 9,10 pol šibala se k Zobeku naročit, da mam končno zobara, pol pa sve z elevitko šibale na teren. Saj bom še prišla...saj zdaj se tak nea vozim z avtom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:17:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mmmmmmmmm..kak je dober...koruzni kruh mislim...da ne bo pomote . Sem ga v lidlu kupla in zdaj jem sendvič...njami, njami...obožujem ga. Iz Lidla ti je dober koruzni kruh? Pol še nisi dobreg jedla No,men je najboljši iz Lidla MArtinov.. Zakon je. Tud drug dan je še dober
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:17:55
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo mi tudi doma...Od 11.sva bila na terenu pa kar po malega v vrtec po kosilu... Tasa kaj se te nisi oglasila? Sem celo malo pospravla Mačka, spala sem do 9,10 pol šibala se k Zobeku naročit, da mam končno zobara, pol pa sve z elevitko šibale na teren. Saj bom še prišla...saj zdaj se tak nea vozim z avtom Saj ni panike,pa drugic Sam povej prej,da malo pospravim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:20:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saj ni panike,pa drugic Sam povej prej,da malo pospravim PA daj no, jaz ti nebom pucala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:23:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj vam gre na FB?? Men nea gre Midva s starim pa sma okna spucala, da se orhideja lepo vidi. Elevitka jo vidiš?? Je bil stari v šoku ko sem rožo domu prnesla (jaz nimam rada rož in za vse kar se imenuje roža, mora skrbet on ), zdaj pa ne vem al naj nama spečem pico ali naj grem peglat. Zvečer grem na večerjo z marčevkami Milomater kak bo fajn, kuj 2 dni bom mela čage V ponedeljek pa imam že službo . Sem se pogovarjala z šefico pa mi je rekla, da imam v ponedeljek pogovor z taglavnim da je klical kdaj delam. bruh, bruh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:44:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi 2 iz terena... blo je fajn (hvala tasa) ovojnico imam jaz... si pozabila v avtu! Ob priliki če boš utegnila bi te prosla za slikice od zadnič še dete spi, mama papa, pol pa frem tud jaz na uho (smo ponoči malo spali) Mačika, kire slike? Lija in tai v planetu tuš
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:47:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mmmmmmmmm..kak je dober...koruzni kruh mislim...da ne bo pomote . Sem ga v lidlu kupla in zdaj jem sendvič...njami, njami...obožujem ga. Iz Lidla ti je dober koruzni kruh? Pol še nisi dobreg jedla No,men je najboljši iz Lidla MArtinov.. Zakon je. Tud drug dan je še dober meni pa italijanski iz lidla... kr topi se sama pena (tud drugi dan še)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:48:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj vam gre na FB?? Men nea gre Midva s starim pa sma okna spucala, da se orhideja lepo vidi. Elevitka jo vidiš?? Je bil stari v šoku ko sem rožo domu prnesla (jaz nimam rada rož in za vse kar se imenuje roža, mora skrbet on ), zdaj pa ne vem al naj nama spečem pico ali naj grem peglat. Zvečer grem na večerjo z marčevkami Milomater kak bo fajn, kuj 2 dni bom mela čage V ponedeljek pa imam že službo . Sem se pogovarjala z šefico pa mi je rekla, da imam v ponedeljek pogovor z taglavnim da je klical kdaj delam. bruh, bruh nisem še gledla... čaki grem preverit ! a zato si jo htela k meni uturit
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 14:50:10
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa... nič ne vidim (al sta slabo spucala al sem pa čorava)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:15:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa... nič ne vidim (al sta slabo spucala al sem pa čorava) ne gledaš pravega okna. V levo moraš gledat, ne desno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:15:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nisem še gledla... čaki grem preverit ! a zato si jo htela k meni uturit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:15:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni pa italijanski iz lidla... kr topi se sama pena (tud drugi dan še) totega še nisem jedla, če pa je taaaaak velik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:20:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni pa italijanski iz lidla... kr topi se sama pena (tud drugi dan še) totega še nisem jedla, če pa je taaaaak velik mi ga v dveh dneh zmažemo (res ostane ful sveži)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:26:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni pa italijanski iz lidla... kr topi se sama pena (tud drugi dan še) totega še nisem jedla, če pa je taaaaak velik mi ga v dveh dneh zmažemo (res ostane ful sveži) Bom probala, če nebo dober ga dobiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:27:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, šibam pod tuš da nebom več volkodlak pol pa nadaljevanka in že šibam na večerjo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:29:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, šibam pod tuš da nebom več volkodlak pol pa nadaljevanka in že šibam na večerjo. čaki... ti dam še jaz malo dela za cuj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:42:23
|
|
|
|
majakla
|
Mi pa gremo vun, na luft. Pa paaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 15:59:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Iz Lidla ti je dober koruzni kruh? ja...sem jedla iz Spara, Tuša, Kolonijal...pa mi je ta ful dober, čeprav so koloniale imele najboljšega .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 16:00:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi pa gremo vun, na luft. Pa paaaaaaaaaa pa paaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.