![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:40:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:41:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas pa mi je tečno meni tudi ni vedno za hodit in delat vedno iste kroge...v mestu je pa res drugače. me veseli da me razumeš ...ker marsikdo reče pa kaj ti tam fali, ni hrupa, ni nič...no ampak jaz pač rada gledam še kaj druga kot njive in poslušam še kaj druga kot traktorje in pse jaz te razumem...ko sem mestni obsedenec
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:43:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je! nikoli ne reci nikoli! jaz pa sem si 3 želela....ampak sedaj opažam, da sta dve prek dovolj, če ne še preveč Jaz sem vedno mislila, da bom imela tri,...zdaj pa ne vem, če ne bomo pri enem ostali. ja...pravijo da je en kot noben...in še res je...(če razumeš)...je pa lepo gledat kaka navezanost in veselje je ko se skupaj igrajo in kozlarije vzganjajo.....Naši dve sta baje najboljši frendici
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:44:28
|
|
|
|
ly117
|
Čer Saraya in katy.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:44:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas pa mi je tečno meni tudi ni vedno za hodit in delat vedno iste kroge...v mestu je pa res drugače. me veseli da me razumeš ...ker marsikdo reče pa kaj ti tam fali, ni hrupa, ni nič...no ampak jaz pač rada gledam še kaj druga kot njive in poslušam še kaj druga kot traktorje in pse jaz te razumem...ko sem mestni obsedenec No pa sma že dve.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:47:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer Saraya in katy. čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:47:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas pa mi je tečno meni tudi ni vedno za hodit in delat vedno iste kroge...v mestu je pa res drugače. me veseli da me razumeš ...ker marsikdo reče pa kaj ti tam fali, ni hrupa, ni nič...no ampak jaz pač rada gledam še kaj druga kot njive in poslušam še kaj druga kot traktorje in pse jaz te razumem...ko sem mestni obsedenec No pa sma že dve. ...ljubim moje mesto...maribor
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:48:48
|
|
|
|
arabela*
|
Grem počasi mičkene sporihtat....z mojim sva tak bolj na tiho, mi ni za komunicirat ....pa še računalnik je uničil......sem vedla, kaj bo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:50:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim te pa me počakaj nasproti pumpe, tam neki, ker pridem iz tiste smeri pa če ti je, mi pošlji tvojo telefonsko na ZS, da sva na vezi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:51:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas pa mi je tečno meni tudi ni vedno za hodit in delat vedno iste kroge...v mestu je pa res drugače. me veseli da me razumeš ...ker marsikdo reče pa kaj ti tam fali, ni hrupa, ni nič...no ampak jaz pač rada gledam še kaj druga kot njive in poslušam še kaj druga kot traktorje in pse jaz te razumem...ko sem mestni obsedenec No pa sma že dve. tri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:52:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je! nikoli ne reci nikoli! jaz pa sem si 3 želela....ampak sedaj opažam, da sta dve prek dovolj, če ne še preveč Jaz sem vedno mislila, da bom imela tri,...zdaj pa ne vem, če ne bomo pri enem ostali. ja...pravijo da je en kot noben...in še res je...(če razumeš)...je pa lepo gledat kaka navezanost in veselje je ko se skupaj igrajo in kozlarije vzganjajo.....Naši dve sta baje najboljši frendici Dobro s tem, da eden ni nobeden, se ne morem strinjat. Meni je eden ogromno. ...vsekakor bi imela še enega, če ne bi to znova pomenilo par let hormonov in postopkov in živčne vojne in potem rizično nosečnost in znova sama sekirancija...pa počakala bi, da tinej malo zraste, ker pri malem otroku si pa sploh tega ne morem privoščit, se raje njemu posvetim in sem sproščena in zadovoljna, poleg tega moram prej imet tako zanesljivo službo...kaj pa vem, za prvega otroka mi je bila to res taka življenska želja, nič drugega ni bilo tako pomembno...za drugega je pa tako, da si ga sicer nekoč želim, ampak če ga ne bo se pa tudi ne bo svet podrl.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:54:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim te pa me počakaj nasproti pumpe, tam neki, ker pridem iz tiste smeri pa če ti je, mi pošlji tvojo telefonsko na ZS, da sva na vezi kje pripelješ? po nasprotni strani avtobusne?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:56:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je! nikoli ne reci nikoli! jaz pa sem si 3 želela....ampak sedaj opažam, da sta dve prek dovolj, če ne še preveč Jaz sem vedno mislila, da bom imela tri,...zdaj pa ne vem, če ne bomo pri enem ostali. ja...pravijo da je en kot noben...in še res je...(če razumeš)...je pa lepo gledat kaka navezanost in veselje je ko se skupaj igrajo in kozlarije vzganjajo.....Naši dve sta baje najboljši frendici Dobro s tem, da eden ni nobeden, se ne morem strinjat. Meni je eden ogromno. ...vsekakor bi imela še enega, če ne bi to znova pomenilo par let hormonov in postopkov in živčne vojne in potem rizično nosečnost in znova sama sekirancija...pa počakala bi, da tinej malo zraste, ker pri malem otroku si pa sploh tega ne morem privoščit, se raje njemu posvetim in sem sproščena in zadovoljna, poleg tega moram prej imet tako zanesljivo službo...kaj pa vem, za prvega otroka mi je bila to res taka življenska želja, nič drugega ni bilo tako pomembno...za drugega je pa tako, da si ga sicer nekoč želim, ampak če ga ne bo se pa tudi ne bo svet podrl. moje razmišljanje je očitno enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:57:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim te pa me počakaj nasproti pumpe, tam neki, ker pridem iz tiste smeri pa če ti je, mi pošlji tvojo telefonsko na ZS, da sva na vezi kje pripelješ? po nasprotni strani avtobusne? ja, ker grem tam v melju dol s hitre ceste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:58:37
|
|
|
|
arabela*
|
katy....zs
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:59:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim te pa me počakaj nasproti pumpe, tam neki, ker pridem iz tiste smeri pa če ti je, mi pošlji tvojo telefonsko na ZS, da sva na vezi kje pripelješ? po nasprotni strani avtobusne? ja, ker grem tam v melju dol s hitre ceste aha...pol pa te bom kar čist doli tam ko je krožni čakala.....nasproti pumpe.....je ena rampa...lahko ustaviš
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:01:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy....zs sem ti poslala sms
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:02:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim te pa me počakaj nasproti pumpe, tam neki, ker pridem iz tiste smeri pa če ti je, mi pošlji tvojo telefonsko na ZS, da sva na vezi kje pripelješ? po nasprotni strani avtobusne? ja, ker grem tam v melju dol s hitre ceste aha...pol pa te bom kar čist doli tam ko je krožni čakala.....nasproti pumpe.....je ena rampa...lahko ustaviš oki doki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:03:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe? ja ne vem...kje se boš peljala....llahko te na petrolovi pumpi počakam...tu takoj za krožnim te pa me počakaj nasproti pumpe, tam neki, ker pridem iz tiste smeri pa če ti je, mi pošlji tvojo telefonsko na ZS, da sva na vezi kje pripelješ? po nasprotni strani avtobusne? ja, ker grem tam v melju dol s hitre ceste aha...pol pa te bom kar čist doli tam ko je krožni čakala.....nasproti pumpe.....je ena rampa...lahko ustaviš oki doki pridem 98.posto
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:07:59
|
|
|
|
katy83
|
punce, grem jaz spat...ne vem kaj mi je zadnje čase...ob 21.uri sem že koma ok, danes me še šivi malo ščipajo, pa se bi mi prilego počitek nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:09:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, grem jaz spat...ne vem kaj mi je zadnje čase...ob 21.uri sem že koma sva iste
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:13:51
|
|
|
|
ly117
|
Nočko kati in Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:15:16
|
|
|
|
ly117
|
Grem pa jaz tudi spat ker sem že tečna sama sebi pa gledat tudi več ne morem. Še dobo da ja vikend pred nami da se malo naspim.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:21:40
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa jem pohano posebno, majonezo in koruzni kruh, mali še ni zaspal je pa v pojsli.
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.1.2011 21:22:15 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 21:22:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, grem jaz spat...ne vem kaj mi je zadnje čase...ob 21.uri sem že koma sva iste jaz tudi
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.