Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:01:12
|
|
|
|
Čebel@
|
salt.......pa čestitke za datum.....sem vesela full full
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:01:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela....mi imamo takole kuhinjo in je the best...sam cena je tud o šit je hudaaaaaaaa kok pa je? čebela tale je lesena...cena 220€
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:03:34
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt.......pa čestitke za datum.....sem vesela full full tudi od mene čestitke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:05:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sjmm: a imaš kak recept za kako fino, sočno torto, k ma not skuto, al v masi al v biskvitu? ja...a rabiš??? napišem????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:05:20
|
|
|
|
tanci29
|
no tko...mi smo prletel glih dam...sem mogla na brzaka prečekirat kaj dogaja...zdej se gremo pa naprej rihtat katjuša---sej bo se bosta že zmenla...včasih so hudi boji tudi pri nas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:08:29
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....me dec ubije .....že 120€ mu je too much
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:09:47
|
|
|
|
Čebel@
|
sva atija poslali po večerjo-po pico ....on bo pa ostanke od kosila pojedel,ker ne sme bele moke in sira
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:11:54
|
|
|
|
sjmm
|
naloge smo nardil, Miha še neki komplicira glede enih načrtov....uf, mamo ta stari toook dela s to šolo smo glih en kofetek spil Maju sm dala ene gajbice z igračami, ki jih neki cajta zdej ni imel...so ful fensi po dolgem cajt tanči...kaka kuhna...tako čem še jz met mi2 sva dons mau po stanvanju prečekirala....še nisva čist zihr d bi kej gor delal...se je men porodil en fajn načrt...k bojo dnevni prostori zduženi...sicer mau razbijanja, sam zihr laži k podstreho rihtat....no, bomo vidl kaj bo dragi reku k načrt skončam zdej pa moj šiba na govorilne k Mihce, jz sm pa bla pri Janu...itak bodo zdele mel vsi konferenco in bomo domov dobil pildke z ocenami pol so pa itak kmau počitnice in glih prejel je vn padla debata...kok je blo lušn pred dvemi leti za zimske počitnice, ko smo malega polhka Majkija domov prnesli...zdej je pa že pravi vragec
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:20:16
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sjmm: a imaš kak recept za kako fino, sočno torto, k ma not skuto, al v masi al v biskvitu? ja...a rabiš??? napišem???? ja prosm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:27:42
|
|
|
|
sjmm
|
RAVNO DOBILA SMS OD URŠE....MALA ŽE FUUUL BOLJE IN, ČE BO VSE PO SREČI GRESTE JU3 ŽE V DOMAČI OBJEM!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:35:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sjmm: a imaš kak recept za kako fino, sočno torto, k ma not skuto, al v masi al v biskvitu? jz nardim navaden biskvit prvo sneg iz 6-8 beljakov, pol dodajam počasi rumenjake in izmenično toliko kot jajc tudi žlic sladkorja+vanili, nato ene 2 žlici olja, na koncu ravno toliko žlic moke kot sm uporabila jajc + pecilni....to jz uporabljam za pač standardno osnovo za torte KREMA ZA TORTO S SKUTO 250ml sladke smetane...stepemo...fajn je dodat kako žličko kremfixa ali žličko ta hitre želatine 500g skute...jz uporabim mu nepasirano in jo z vilčkami malo pretlačim, ker pasirana je pretekoča po okusu dodamo sladkor, še bolje je sladkor v prahu, kak vanili, kako žličko ruma največkrat dodajam sadje....ali so to vložene mandarince od naturete ali pač poljubno vložene sadje...npr.višnje v polovico zmesi skute in smetane zamešam odcejeno sadje, polovico pustim za okrasiti torto, ravno tako nekaj koščkov sadja za na vrh prerezan biskvit namočim s sokom od sadja, nafilam in to je to ja...a rabiš??? napišem???? ja prosm
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:47:43
|
|
|
|
Ploha
|
O super hvala! bomo probal zlo v kratkem. Mi je tašča en kup domače frišne skute prnesla....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:49:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm RAVNO DOBILA SMS OD URŠE....MALA ŽE FUUUL BOLJE IN, ČE BO VSE PO SREČI GRESTE JU3 ŽE V DOMAČI OBJEM!!!!! juhuuuuuu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:56:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša---sej bo se bosta že zmenla...včasih so hudi boji tudi pri nas zmenla ja k bom jst čist siva.... ne vem kak bom sfolgala... miro hodi okoll 8 domov (3xtedensko) 2x tedensko pa okol 6 ampak m je to čist premalo ko pridemo iz vrtca je ura že čez 4 in če grem na wc in da nekaj pojemo in popijemo je ura nekje 5 in zunaj nič luštno.... komaj čakam sončka.... da bomo lahko kej več zunaj..... pa sosedova punca mi že mla načenja živčke ampak o tem drugič......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 18:00:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm RAVNO DOBILA SMS OD URŠE....MALA ŽE FUUUL BOLJE IN, ČE BO VSE PO SREČI GRESTE JU3 ŽE V DOMAČI OBJEM!!!!! Bravo Eva
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 18:09:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša---sej bo se bosta že zmenla...včasih so hudi boji tudi pri nas zmenla ja k bom jst čist siva.... ne vem kak bom sfolgala... miro hodi okoll 8 domov (3xtedensko) 2x tedensko pa okol 6 ampak m je to čist premalo ko pridemo iz vrtca je ura že čez 4 in če grem na wc in da nekaj pojemo in popijemo je ura nekje 5 in zunaj nič luštno.... komaj čakam sončka.... da bomo lahko kej več zunaj..... pa sosedova punca mi že mla načenja živčke ampak o tem drugič...... se mi zdi da si utrujena in da posledično še toliko bolj pogrešaš moževo pomoč pri otrocih....še malo pa bo pomlad,daljši in lepši dnevi in tudi volja oz. boljša volja se bo vrnila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 19:24:54
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo imel pa tečnitis v hudi obliki dons popoldne zdej je povečerjal in je mau bolš...ma se je jokal sigurn 20x...je užaljen za vsak drekec pekec, če mu kej prepovem....pol ga morm pa crkljat, pa joka, pa šobico drži....pravi 2letnik s svojo trmico oči je glih uletu...mamo avto nazaj...zdej smo mau pridige držal Mihcu k je u šoli neki zaspal...se ocene so sam lepe, samo neki premau sodeluje...pa smo ga mau spodbudili zdej pa nas čaka en bol naporen vikend...k oči dela in dela, jz bom pa mulčke krotila...upam, da bo vsaj vreme prijazno do nas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 19:45:35
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela ja ful sem utrujena... vikendi so delovni (popsravljanje in pranje posledično likanje....) kaj vam govorim saj veste kako gre...... moj je bolj za računalnikom tak da sem skoraj sama za vse.... ne vem kaj se je tak spremenil, včasih mi je ful pomahal zdej pa lahko sedi polek kupa perila pa ne da bi kej zložil.... sej se morma vsest dol pa se mal pomenit k prej je blo Ok sme bila doma pa sme dopoldan poštimala večino godspodinjskih opravil zdej sem pa v službi in je vse drugače mi bo pa treba mal pomagat..... otroke bom pa tud mogla mal v red spravit dokler ne bo prepozno...... no čeprav priznam sej nista vs eotročka kriva mal sem tud jst preutrujena in mi gre na živce kričanje..... zdej si grem eno kopel privoščit.... otročka sme spravla že spat moj je pa še v velenju tak da do takrat da pride bom ravno konec:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 20:45:45
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša....sej bo bolš. ...jz mam tud kak dan poun kufer...vsi samčakajo kdaj bo vse poštiman naš malček še mlekca pije...pol pa šlafn....smo že neki pozni dons
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 20:53:03
|
|
|
|
birdy
|
Sjmm, to te moram vprašat... Tiste cunce k si jih ti dala (št.56 in 62)... Jih lahko dam naprej Petrušk? Ne vem, precej razmišljaš o petem lumpku pa boš mogoče še rabila No, sej točno označenih nimam, mam pa super spomin za take zadeve. Točno vem kaj je dala Urša, kaj ti, pa kaj kolumbo. K bi za druge stvari mela tak spomin...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 21:41:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, sem jih dobrnabrcala ja Ma ej, cel dan notr, da se vsaj mal zraka nadihamo, prov slabega smo mel že Mene tole ubija, skoz sam notr, za znoret mene tut to ubija....sploh pa me moti ,ker se otroci ne morejo nanoreti... He he ...sem se te prav predstavljala kako brcaš naokoli
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 21:53:41
|
|
|
|
SURF
|
Ne...ne grem se več...vse pokomentiram...in še več...potem pa me izbirše naj gre nekam.... pa drugič... Nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 21:58:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sjmm, to te moram vprašat... Tiste cunce k si jih ti dala (št.56 in 62)... Jih lahko dam naprej Petrušk? Ne vem, precej razmišljaš o petem lumpku pa boš mogoče še rabila No, sej točno označenih nimam, mam pa super spomin za take zadeve. Točno vem kaj je dala Urša, kaj ti, pa kaj kolumbo. K bi za druge stvari mela tak spomin... ja,ja...ti kr dej petrušk.....ko boš pa kej večjega rabila, pa lahkpoveš...nekaj lepih stvari imam še spravlenih...ti jih rade volje dam, pa ti potem še naprej...če bomo pa kej naštimal...bom pa že kej nazaj dobila.... ...jz mam tud gut spomin za cotke, kej drugega pa k ementaler
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 21:59:22
|
|
|
|
Ploha
|
sjmm: še nekj....kako nadiš pri muffinih s čokolado, da teli delčki od jedilne čokolade dejansko ostanejo v biskvitu na sredini in da ne padejo na podn????
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 22:18:49
|
|
|
|
tanci29
|
hello... kako smo kaj...kam ste se poskrile vse danes
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......