|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
13.1.2011 17:01:12   
Čebel@
salt.......pa čestitke za datum.....sem vesela full fulluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
13.1.2011 17:01:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

čebela....mi imamo takole kuhinjo in je the best...sam cena je tuduser posted image
o šit je hudaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image kok pa je?

čebela tale je lesena...cena 220€

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
13.1.2011 17:03:34   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

salt.......pa čestitke za datum.....sem vesela full fulluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
13.1.2011 17:05:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sjmm: a imaš kak recept za kako fino, sočno torto, k ma not skuto, al v masi al v biskvitu?

ja...a rabiš??? napišem????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
13.1.2011 17:05:20   
tanci29
no tko...mi smo prletel glih dam...sem mogla na brzaka prečekirat kaj dogaja...zdej se gremo pa naprej rihtatuser posted image

katjuša---sej bo se bosta že zmenla...včasih so hudi boji tudi pri nas

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
13.1.2011 17:08:29   
Čebel@
tanci.....me dec ubijeuser posted image user posted image user posted image .....že 120€ mu je too muchuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.1.2011 17:09:47   
Čebel@
sva atija poslali po večerjo-po picouser posted image ....on bo pa ostanke od kosila pojedel,ker ne sme bele moke in sira

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.1.2011 17:11:54   
sjmm
naloge smo nardil, Miha še neki komplicira glede enih načrtov....uf, mamo ta stari toook dela s to šolo

smo glih en kofetek spil

Maju sm dala ene gajbice z igračami, ki jih neki cajta zdej ni imel...so ful fensi po dolgem cajtuser posted image

tanči...kaka kuhna...tako čem še jz metuser posted image

mi2 sva dons mau po stanvanju prečekirala....še nisva čist zihr d bi kej gor delal...se je men porodil en fajn načrt...k bojo dnevni prostori zduženi...sicer mau razbijanja, sam zihr laži k podstreho rihtat....no, bomo vidl kaj bo dragi reku k načrt skončamuser posted image

zdej pa moj šiba na govorilne k Mihce, jz sm pa bla pri Janu...itak bodo zdele mel vsi konferenco in bomo domov dobil pildke z ocenami

pol so pa itak kmau počitnice in glih prejel je vn padla debata...kok je blo lušn pred dvemi leti za zimske počitnice, ko smo malega polhka Majkija domov prnesli...zdej je pa že pravi vragecuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.1.2011 17:20:16   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm: a imaš kak recept za kako fino, sočno torto, k ma not skuto, al v masi al v biskvitu?

ja prosm user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.1.2011 17:27:42   
sjmm
RAVNO DOBILA SMS OD URŠE....MALA ŽE FUUUL BOLJE IN, ČE BO VSE PO SREČI GRESTE JU3 ŽE V DOMAČI OBJEM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.1.2011 17:35:33   
sjmm

jz nardim navaden biskvit

prvo sneg iz 6-8 beljakov, pol dodajam počasi rumenjake in izmenično toliko kot jajc tudi žlic sladkorja+vanili, nato ene 2 žlici olja, na koncu ravno toliko žlic moke kot sm uporabila jajc + pecilni....to jz uporabljam za pač standardno osnovo za torte

KREMA ZA TORTO S SKUTO

250ml sladke smetane...stepemo...fajn je dodat kako žličko kremfixa ali žličko ta hitre želatine
500g skute...jz uporabim mu nepasirano in jo z vilčkami malo pretlačim, ker pasirana je pretekoča

po okusu dodamo sladkor, še bolje je sladkor v prahu, kak vanili, kako žličko ruma

največkrat dodajam sadje....ali so to vložene mandarince od naturete ali pač poljubno vložene sadje...npr.višnje

v polovico zmesi skute in smetane zamešam odcejeno sadje, polovico pustim za okrasiti torto, ravno tako nekaj koščkov sadja za na vrh

prerezan biskvit namočim  s sokom od sadja, nafilam in to je touser posted image

ja prosm user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.1.2011 17:47:43   
Ploha
O super hvala! bomo probal zlo v kratkem. Mi je tašča en kup domače frišne skute prnesla....user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.1.2011 17:49:06   
Čebel@

RAVNO DOBILA SMS OD URŠE....MALA ŽE FUUUL BOLJE IN, ČE BO VSE PO SREČI GRESTE JU3 ŽE V DOMAČI OBJEM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.1.2011 17:56:34   
Katjusa

zmenla ja k bom jst čist siva.... ne vem kak bom sfolgala... miro hodi okoll 8 domov (3xtedensko) 2x tedensko pa okol 6 ampak m je to čist premalo ko pridemo iz vrtca je ura že čez 4 in če grem na wc in da nekaj pojemo in popijemo je ura nekje 5 in zunaj nič luštno.... komaj čakam sončka.... da bomo lahko kej več zunaj.....
pa sosedova punca mi že mla načenja živčke ampak o tem drugič......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.1.2011 18:00:19   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Evauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.1.2011 18:09:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zmenla ja k bom jst čist siva.... ne vem kak bom sfolgala... miro hodi okoll 8 domov (3xtedensko) 2x tedensko pa okol 6 ampak m je to čist premalo ko pridemo iz vrtca je ura že čez 4 in če grem na wc in da nekaj pojemo in popijemo je ura nekje 5 in zunaj nič luštno.... komaj čakam sončka.... da bomo lahko kej več zunaj.....
pa sosedova punca mi že mla načenja živčke ampak o tem drugič......

se mi zdi da si utrujena in da posledično še toliko bolj pogrešaš moževo pomoč pri otrocih....še malo pa bo pomlad,daljši in lepši dnevi in tudi volja oz. boljša volja se bo vrnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.1.2011 19:24:54   
sjmm
mi smo imel pa tečnitis v hudi obliki dons popoldne

zdej je povečerjal in je mau bolš...ma se je jokal sigurn 20x...je užaljen za vsak drekec pekec, če mu kej prepovem....pol ga morm pa crkljat, pa joka, pa šobico drži....pravi 2letnik s svojo trmicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oči je glih uletu...mamo avto nazaj...zdej smo mau pridige držal Mihcu k je u šoli neki zaspal...se ocene so sam lepe, samo neki premau sodeluje...pa smo ga mau spodbudili

zdej pa nas čaka en bol naporen vikend...k oči dela in dela, jz bom pa mulčke krotila...upam, da bo vsaj vreme prijazno do nasuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.1.2011 19:45:35   
Katjusa
čebela ja ful sem utrujena... vikendi so delovni (popsravljanje in pranje posledično likanje....) kaj vam govorim saj veste kako gre...... moj je bolj za računalnikom tak da sem skoraj sama za vse.... ne vem kaj se je tak spremenil, včasih mi je ful pomahal zdej pa lahko sedi polek kupa perila pa ne da bi kej zložil.... sej se morma vsest dol pa se mal pomenit k prej je blo Ok sme bila doma pa sme dopoldan poštimala večino godspodinjskih opravil zdej  sem pa v službi in je vse drugače mi bo pa treba mal pomagat..... otroke bom pa tud mogla mal v red spravit dokler ne bo prepozno...... no čeprav priznam sej nista vs eotročka kriva mal sem tud jst preutrujena in mi gre na živce kričanje.....
zdej si grem eno kopel privoščit.... otročka sme spravla že spat moj je pa še v velenju tak da do takrat da pride bom ravno konec:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.1.2011 20:45:45   
sjmm
katjuša....sej bo bolš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jz mam tud kak dan poun kufer...vsi samčakajo kdaj bo vse poštiman

naš malček še mlekca pije...pol pa šlafn....smo že neki pozni dons

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.1.2011 20:53:03   
birdy
Sjmm, to te moram vprašat... Tiste cunce k si jih ti dala (št.56 in 62)... Jih lahko dam naprej Petrušk? Ne vem, precej razmišljaš o petem lumpku pa boš mogoče še rabilauser posted image  No, sej točno označenih nimam, mam pa super spomin za take zadeve. Točno vem kaj je dala Urša, kaj ti, pa kaj kolumbo. user posted image  K bi za druge stvari mela tak spomin...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.1.2011 21:41:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, sem jih dobrnabrcala jauser posted image  Ma ej, cel dan notr, da se vsaj mal zraka nadihamo, prov slabega smo mel žeuser posted image  Mene tole ubija, skoz sam notr, za znoretuser posted image

mene tut to ubija....sploh pa me moti ,ker se otroci ne morejo nanoreti...
He he ...sem se te prav predstavljala kako brcaš naokoli user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.1.2011 21:53:41   
SURF
Ne...ne grem se več...vse pokomentiram...in še več...potem pa me izbiršeuser posted image user posted image user posted image naj gre nekam....

pa drugič...

Nočkouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.1.2011 21:58:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sjmm, to te moram vprašat... Tiste cunce k si jih ti dala (št.56 in 62)... Jih lahko dam naprej Petrušk? Ne vem, precej razmišljaš o petem lumpku pa boš mogoče še rabilauser posted image  No, sej točno označenih nimam, mam pa super spomin za take zadeve. Točno vem kaj je dala Urša, kaj ti, pa kaj kolumbo. user posted image  K bi za druge stvari mela tak spomin...

ja,ja...ti kr dej petrušk.....ko boš pa kej večjega rabila, pa lahkpoveš...nekaj lepih stvari imam še spravlenih...ti jih rade volje dam, pa ti potem še naprej...če bomo pa kej naštimal...bom pa že kej nazaj dobila....user posted image ...jz mam tud gut spomin za cotke, kej drugega pa k ementaleruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.1.2011 21:59:22   
Ploha
sjmm: še nekj....kako nadiš pri muffinih s čokolado, da teli delčki od jedilne čokolade dejansko ostanejo v biskvitu na sredini in da ne padejo na podn????

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.1.2011 22:18:49   
tanci29
hello...

kako smo kaj...kam ste se poskrile vse danesuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......