_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Veste, kaj pa js gruntam? Zdaj, ko študiram, da je že čas za kako družbo za Elino... Kak je zdaj postalo življenje spet komot in enostavno, tamala sama in lepo je, lepo spi, gre komot h komu v varstvo, da imama čas za sebe, vse pove, kaj bi rada, prav zabavno jo je poslušat in se pogovarjat z njo... skratka, tak enostavno je vse postalo. Razen seveda vzgoje in vsega kar paše zram. Ko pa poštudiram, da bi spet začela jovo na novo z dojenčkom, me pa kr stisne... A je to normalno? Pol si spet kake dve leti okupiran in v celoti posvečen samo otrokom. Po drugi strani pa študiram, da itak ni lepšega v življenju, kot da posvetiš svoj čas otrokom. Si mi pa ti, Katja, ful za zgled, da z dvema malima tako lepo furaš in imaš še čas za sebe in tvojega... Pohvalno! HVALA Zato sem pa ful vesela, da se nama je 'ponesrečilo' tako hitro. Takrat je bil šok, ampak je super tako kot je. Res. Se hitro navadiš na večjega otroka, potem pa spet vse od začetka. Itaq da ni problema. Sej se hitro spet navadiš na nočno vstajanje. Pri nas je zdaj že super. Jakec je že 7,5 mescov in ni več toliko majhen. Gremo lahko povsod, hrano tudi že kar običajno je v večini, tako da je super. Smo že na konju. Samo še ponoči začneta oba spat, potem bo pa že preveč na izi Mojsoncek je že na konju, ko sta že tolk velika, da gresta lahko tudi za prespat v varstvo. Pa nič naj te ne stiska. Zdej že vse znaš. Kolk sem se počutila pametno zdej v ta drugo. Ker vse veš kako gre in je ful lažje. Pa vidiš kakšne prvorodke vse zmedene...ti pa ful suverena. Res je lažje. Bolj si samozavestna. Veš, da tudi če dojenje v porodnišnici še ne teče dobro, da bo že steklo, da če mali kaj zajoka, da verjetno ni nič hudega, da še en dan ne kaka se ne podre svet, da če ima vročinico mu daš svečko in je načeloma boljše, da če je rita vneta namažeš s posebno kremo in je ok, itd. Si bolj mirna. Nič morem it, dovolj Nodya, flaške sta spila, zdej pa še zajtrk in igra, pa malo ven, da bo popoldanski spanec boljši Uživajte punce!