happymummy
|
Živijo! Po dolgem času se javljam. Najprej za vse lep novice in za tiste malo manj lepe. Kot sem na hitro prebrala oz. preletela vidim,da vas že večina kar dobro in močno čuti brce. Jaz pa še nič. Sem v 20 t. Ampak kakor se jaz spomnim iz prejšnje nosečnosti, sem v tem času brce že čutila. konec koncev sem v 5 mesecu in še druga nosečnost je. pa pravijo,da vdrugi nosečnosti prej čutiš. Včasih,ko preveč razmišljam, se sprašujem,če tole dete sploh živi. Ampak do zdaj je bilo na pregledih vedno vse super. Komaj čakam naslednji pregled, das e prepričam,da je res vse ok. No ja, saj potem se pa tolažim, da je punčka, čeprav spola ne vemo in ga tudi nočemo vedet- in da je pač bolj mirna,zaspanka. bomo videli. Vidim,da se tudi pogovarjate o MŠ. No jaz sem v prvi nosečnosti šla le na 2 predavanji. Pa se mi je zdelo brezveze. Ker itak sem že vse prebrala v knjigah in revijah. Tudi potem,ko se je sinko rodil nisem imela nobenih težav glede vzgoje, previjanja.... Ne vem no,se mi zdi,da je to postala neka moda. Izguba časa,če mene vprašate. Ampak menda nekatere porodnišnice zahtevajo potrdilo o MŠ. Malo mimo. Konec koncev,če te karkoli zanima najdeš na internetu, polno je že tudi knjig na to temo,neneazdnje pa lahko vprašaš tudi ginekologa ali pa celo svojo mamo... Ne vemče je ta MŠ res toliko potrebna. Na koncu itak vse zlaufa,kljub strahovom. In še nekaj- teorija je eno,praksa drugo. kakorkoli, vsaka se sama odloči. Jaz vem,da ne bom hodila. Glede dud in flašk. Jaz sem imela aventove in jih imam še vedno. Malo jih bom prekuhala pa bo. Dude sicer sinko ni hotel, tako da bomo vidli kaj bo sedaj. Cunice pa tko- kar sem imela sem dala naprej. hvalabogu sošolki in še eni kolegici ter sestri. tako,da bom dibla vsaj polovico vrnjenega nazaj. Kar pa bo tudi zadosti. Saj mislim,da ne potrebuješ preveč oblačil- za sinka sem imela polno omaro in od tistega je nosil samo par stvari. Tako in tako vse sproti opereš in je. Pa tudi otročički naši bojo rojeni ravno na lepo vrem- upam. in bo toplo in jih ne bo treba dosti oblačit. BELLA-ISABELLA(upam,da je prav napisano)- Vidim,da si iz Postojne. Prav iz centra ali okolice? Jaz sem iz okolice- Hruševje. Lahko bi se kdaj dobili na pijački? Kaj misliš? Tako, to bi bilo to. En lep pozdrav prav vsem!
|