Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 16:30:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....upam,da se ti uresničijo načrti glede sobic ....pri nas bo v tadrugi bajti ena full ogromna otroška soba,pa bi jo moj dedec dal kar na pol(je mišljeno tko,pa še 2je vrata so),ampak jaz mislim da bosta Hana in neki časa skupaj,pol pa ko bo Hana rabila zasebnost,ji bova pa pod streho zrihtala sobo(tudi full velika).....za tukaj i pa rabila enga mojstra da mi pove kako naj v tako butasto sobo(razporeditev je butasta) spravim 2 postelji pograd ne vem kako imaš razporeditev? Hano ne morem dat na pograd sej še ne bo šla zdej na pograd... itak je tamali lahko v mali postelji do 3 leta potem bo pa hana že stara 5 in bo lahko šla na pogred.... tak da če ti je kaka taka sobica všeč mislim da ni penike... drugače pa glede na to da je soba res velika mislim da se bo dalo kej zgruntat:) lahko mi pa pošlješ mere pa ti bom v prostem času poskusla zrisat par varjant:) ampak mi zapiši tudi kje so okna in vrata
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 16:32:48
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, ah, veš, sej jst po eni strani tvojega razumem. Jst sem pri nama tista ki bi skoz neki šparala (trenutno sicer ne gre), moj je pa bolj zapravljiv, pa stvari hoče takoj. Ampak glede na to da pojstlo itak morta kupit, prej ali slej je pa mal brezveze da tvoj hoče čakat. Bolj narest mal prej, ker res ne veš kakoo bo hana reagirala. Jst sem pričakovala glih kontra reakcijo, da bo Neli z Levom preveč groba, Kristi pa ful nežna (ker ona ma mal več občutka k Neli). Zgodil se je pa glih kontra. Sej je tud Kristi lepo sprejela Leva, sam tista njena nežnost je pa kr nekam šla. Se je pa kmal pol uštimal. Res je da Hano vidva najbolj poznata, ampak dejansko take situacije še nista mela in kako bo reagirala ne moreš vedet. Lahko neki pričakuješ, sam se lohk naserješ tok kot sem se jst Počitek pa... Moj ma še 2x nočno, pol bo pa vsaj zjutri lohk mal prevzel, komi čakam. Ker zdej sem skurjena
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 16:34:41
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pa dober dan:) čez 15 minutk gremo v telovadnico ob sredah imamo 1 uro telovadbe za otroke in se gremo mal zdivjat Moja službica je še vedno fino sam upam, da me bodo zaposlili ko se mi tole izteče..... šef je neki ful bolan tak da upam, da ne bo kej hudega... (ima raka na črevesju in ima konec meseca operacijo).... lepo pozno popoldne.... zvečer grem pa en kuhinjski kot gledat k je mami klicala, da bi mi ga z atijem kupila za RD upam, da na bo pasal not... rada bi namreč imela klop tak da..... za stole bo še čas:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 16:47:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....upam,da se ti uresničijo načrti glede sobic ....pri nas bo v tadrugi bajti ena full ogromna otroška soba,pa bi jo moj dedec dal kar na pol(je mišljeno tko,pa še 2je vrata so),ampak jaz mislim da bosta Hana in neki časa skupaj,pol pa ko bo Hana rabila zasebnost,ji bova pa pod streho zrihtala sobo(tudi full velika).....za tukaj i pa rabila enga mojstra da mi pove kako naj v tako butasto sobo(razporeditev je butasta) spravim 2 postelji pograd ne vem kako imaš razporeditev? Hano ne morem dat na pograd sej še ne bo šla zdej na pograd... itak je tamali lahko v mali postelji do 3 leta potem bo pa hana že stara 5 in bo lahko šla na pogred.... tak da če ti je kaka taka sobica všeč mislim da ni penike... drugače pa glede na to da je soba res velika mislim da se bo dalo kej zgruntat:) lahko mi pa pošlješ mere pa ti bom v prostem času poskusla zrisat par varjant:) ampak mi zapiši tudi kje so okna in vrata sej to ni za v novo sobo ampak tukaj kjer smo sedaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 17:11:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Čebela, ah, veš, sej jst po eni strani tvojega razumem. Jst sem pri nama tista ki bi skoz neki šparala (trenutno sicer ne gre), moj je pa bolj zapravljiv, pa stvari hoče takoj. Ampak glede na to da pojstlo itak morta kupit, prej ali slej je pa mal brezveze da tvoj hoče čakat. Bolj narest mal prej, ker res ne veš kakoo bo hana reagirala. Jst sem pričakovala glih kontra reakcijo, da bo Neli z Levom preveč groba, Kristi pa ful nežna (ker ona ma mal več občutka k Neli). Zgodil se je pa glih kontra. Sej je tud Kristi lepo sprejela Leva, sam tista njena nežnost je pa kr nekam šla. Se je pa kmal pol uštimal. Res je da Hano vidva najbolj poznata, ampak dejansko take situacije še nista mela in kako bo reagirala ne moreš vedet. Lahko neki pričakuješ, sam se lohk naserješ tok kot sem se jst Počitek pa... Moj ma še 2x nočno, pol bo pa vsaj zjutri lohk mal prevzel, komi čakam. Ker zdej sem skurjena jaz tudi vse hočem imeti TAKOJ imaš prav-pustimo se presenetit kakšna bo njena reakcija....skrbi me pa kako bo odreagirala na jok,ker ji full hudo rata če kakšen otrok(ali baby born) joka upam,da ne pregoriš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 17:15:49
|
|
|
|
Čebel@
|
malo šnofam in neki moram deliti z vami:tale sirup baje dela čudeže proti kašlju: Sirup iz čebule in medu: Zanesljivo domače zdravilo je sirup iz čebule in medu. Narežite olupljeno čebulo na fine kocke in jih premešajte z dobrim medom. Koščki čebule naj bodo povsem prekriti z medom. Mešanico pustite čez noč, nato koščke čebule precedite in sirup zaužijte porazdeljeno po čajnih žličkah čez dan.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 17:23:50
|
|
|
|
Ploha
|
petrušk: a pridš tud na dom? Pa tud jst sm sam za french...ker itak nimam nikol zrihtanih, ker ponavad kak krompir prebiram pa mam potem črne hahaha ker jst se zadn tedn ne bi ne vem kam vozila delč??
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 17:44:39
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ malo šnofam in neki moram deliti z vami:tale sirup baje dela čudeže proti kašlju: Sirup iz čebule in medu: Zanesljivo domače zdravilo je sirup iz čebule in medu. Narežite olupljeno čebulo na fine kocke in jih premešajte z dobrim medom. Koščki čebule naj bodo povsem prekriti z medom. Mešanico pustite čez noč, nato koščke čebule precedite in sirup zaužijte porazdeljeno po čajnih žličkah čez dan. Tole midva prakticirava zadnji mesec ob kašlju in res pomaga. Sem sprobala tudi na sebi Aleks je pa danes obupna tečka, tak že kr nekaj časa ni bil... Katjuša super, da si tako zadovoljna s službo!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 18:40:35
|
|
|
|
Katjusa
|
čer... evo nas nazaj.... sem čist zašvicala se pa počutim super je pa bila danes fuol gužve je bilo veliko otrok in tudi mal več mamic zdej pa ena rita kaka k se je ful namigala ampak noče na stranišče tako, da na hodniku pleničko fila ju3 pa razmišljam da gremo spet na bazen bom videla kak se mi bo dalo sam ne bom sosedi nič povedala k mi je dovolj moja 2 pazit čebela aja za gor rabiš... hm to s eti ne splača nekaj dragega kupovat... poglej mal po bolhi kaj pa če za tamelega uporabiš kr prenosno posteljo? pa daš jogi not? ker če se drugo leto nameravate selit....... imam pa jst nekje tud tisto k se da v prenosno da dvigneš više (za dojenčke)..... drgač pa kako posteljco 140x70.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 18:41:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Katjuša super, da si tako zadovoljna s službo! ja imam fajn delo, dovolj dela in super sodelavce
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 18:50:17
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....selili se ziher ne bomo še 2 leti-nam bo financ zmanjkalo zarad avtomobila pikica...tale sirup bom zase naredila pa upam,da neham kašljat.....a ga je treba dat v hladilnik ali čebulo le prelijem in pokrijem in pustim na pultu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 18:53:46
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jaz pustim kr na pultu. Ko precedim pa si ga v malo flaško dam pa ga mam za več dni. Je fajn, če je kaka čist sveža čebula, ful soka spusti pa kr tega zvarka dobiš.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 18:56:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jaz pustim kr na pultu. Ko precedim pa si ga v malo flaško dam pa ga mam za več dni. Je fajn, če je kaka čist sveža čebula, ful soka spusti pa kr tega zvarka dobiš. tenx
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 19:06:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha petrušk: a pridš tud na dom? Pa tud jst sm sam za french...ker itak nimam nikol zrihtanih, ker ponavad kak krompir prebiram pa mam potem črne hahaha ker jst se zadn tedn ne bi ne vem kam vozila delč?? pridem , valjda...sam za french res še nism glih zvirzirana in nebi eksperimentirala za ohcet pa sploh ne...to boš cel lajf gledala pol u albumu, tko da pliz pejt k kakšni profi manikerki....može??' upam, da štekaš.... za kakršnokoli drugo priložnost pa sam povej pa uletim....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 19:08:35
|
|
|
|
petrušk_
|
katjuša....kaj si ti majstr za risanje al kuga jst mam tud sobico za zrisat birdy...ne skrbi za nohte....boš sam vsu dol zbrisala preden pridem...pa ti bom hitr zrihtala :)))) za vse še posebej pa za levčka....fino nosek pucat..... evo sm mislla pa ju3 peljat v vrtec pa uši razsajajo...tko da bo doma še 2 dni....se ne bom še s tem igrala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 19:23:21
|
|
|
|
sjmm
|
helov! no, pestro popoldne k ponavad mojjepeljal avto še na nove gume in uno zaščito motorja, mi smo povečerjali une skutne palačinke...so ble fajn, pa kompotek smo pojedl...zdej pa še risanka, pa počasi mleko in postelja dons je Majki popoldne sam 45 minutk dremuckal, tak d bo šeu lahk mau prej spančkat...no, pa upam,da bo zaspal čebelc@...upam, da najdete fajn rešitev za sobico...po moje tud kaka posteljica bol na sredi ne bo problem, če je le začasno in sev sobici v bistvu le spančka katjuša...super za telovadbo.....nam to kr manjka...bo treba mau prečekirat...sam pred leti k sva z Mihcem hodila so šele od 3tega leta naprej otročke sprejemali birdy.....za Levčka aja, pa stacionarc...kompjuter nam je dons crknu...a bo še kej??????
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 20:18:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 20:27:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 20:28:40
|
|
|
|
Ploha
|
petrušk: može kolumbo: hvala, bom prečekirala in se upedenala drgač pa ja tud jst futranje programiram na 15.20....sicer sem prav jezna k so prestavl...k je meta že pokonc in pole je to bolj čudno seronja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 20:29:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ME JE POPOLDNE KLICALA URŠA je mela zelo SREČEN GLAS Eva zeeelo napreduje.....STA SE TUDI ŽE DOJILI in fuuuuul nacartali....pravi, da kar hitro mine, da je skupaj še s petimi mamicami in da ji je zdravnica namignila, da bosta šli kmalu domou . Vse vas lepo pozdrava in zelo nas pogreša sm rekla da mi tudi njo....... juhej!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 20:46:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ME JE POPOLDNE KLICALA URŠA je mela zelo SREČEN GLAS Eva zeeelo napreduje.....STA SE TUDI ŽE DOJILI in fuuuuul nacartali....pravi, da kar hitro mine, da je skupaj še s petimi mamicami in da ji je zdravnica namignila, da bosta šli kmalu domou . Vse vas lepo pozdrava in zelo nas pogreša sm rekla da mi tudi njo....... od sreče!!! Bravo Eva in Urša
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 20:48:43
|
|
|
|
SURF
|
Evo uspela sem se zopet prijavit gor..juhej,juhej ....samo toliko da vas malo pozdravim....pridem še kej naokoli ta teden da malo pokomentiram....bodite zdravi in srečni!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 20:49:53
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo 10 minut za RR pol sm pa do 23 30 pečena s cotam.... Roksotu AB prijel....previjanje na pol ure in obkladki so tut nucal......tko d bomo vid kaj bo do pondelka. V vrtcu sem zadnjič spaševala, kako se kej obnaša...je rekla, DA JE NEOPAZEN, UMIRJEN IN UBOGLJIV OTROK ....doma pa za 3 ..... To so otrci očitno taki v tem vrtcu. Pri nas je tud Kristi pohvaljena, pridna, umirjena, cartanka. Z njo ni nobenih problemov. Še celo od enga sovrtičkarja jih je fasala in ni nič naredila nazaj. Doma se pa proti Neli tko bran da verjet ne moreš, pa tud včasih sama začne
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 22:09:04
|
|
|
|
claud
|
cer! Evo pa mam dons vecer zase....sm se uredila...povsod Dons so mi Larisso cist zmatral...ni imela popoldanskega spanja, jo je babi cuvala pa je blo prevec zanimivo za spanje...u glavnem...sva sli ob 18h domov, je v avtu zaspala....jo dam iz avta nesem v stanovanje...se kr spi...jo sezujem, slecem...spi....jo polozim na kavc..ne vem kaj naj naredim...jo zacnem slacit ce bi se slucajn zbudila pa nc...v glavnem jo v spanju se previjem, preoblecem v pizamco...in dete moje se edno spi Sm vesela da je Evica od Urse bolje. Mihailo pa kr v nizkem startu..wauuu Kolumbo, tamika in ostale ki jih potrebujete Cebela...glede dude...ne razumem kaj majo vsi tok proti ukinjanju...ti vsekakor vztrajaj!....otroku ne bos zarad ukinitve dude zafurala celga lajfa...ne vem zakaj bi imel zato kaksno prazniino... Pri nas nikol nismo mel dude, je bla pa joska,,,glih tok na voljo kot bi imela dudo....pa ce ne bi jst nekak mal na silo nehala dojit bi ona se kr vlekla...pa nama je prav na hit uspel da sva nehali in takrat je res zacela normalno spat. Se mi zdi da je tole z dudo nekak podoben problem... In je srecna in ji nic ne manjka mogla sm tole napisat ker me mal razpi negativni komentarji pr takih stvareh. Delala sm dons k zmesana, se podaljsat sm mogla, zdj je neverjetno ze tok ura da grem pocas kr spat in zjutraj spet ista pesem... Vas sproti prebiram, pa ponavadi pol nimam casa al pa volje pisat...skratka, mislim na vas...love u all Nocko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 22:26:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......