sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kako prestrižena?? zgoraj sem prestrigla,tko da je luknja ojej...sorry....ampak men se pa hana prav smili jst ji še nekaj časa nimam namena ukinjati dudike....sploh zdaj ko smo prišli nazaj na ritem, da jo čez dan sploh nima več...ampak sam ponoči....vsaj eno leto ma še fore....bo leto še stresno...dojenček, ki ga bo gledala z dudiko ona je pa ne bo več imela...ne, enostavno nisem dovolj močna....žal ne zate in hano da vama uspe.....sm pa brala, da če jim vzameš malo preden pride novi dojenčke,da jih veliko pol vzema dudo mlajšemu bratcu/sestrici.....upam, da pri vas ne bo tako.... a jaz pa ne,k moram milijonkrat vstati,da ji jo dam nazaj ker jo izgubi? ne mislim ji jo vzeti,kar naj ima tako prestriženo....jo je pa danes celo noč imela v ustih ampak jo ni sesala,ker jo pač ne more ni pa nujno,da jo bo vzemala-prej mislim da mu bo jo prinesla ko bo jokal ej nism grdo mislla, sam pravm, da jst nism dost močna...sam pr nas je res tko, da se nikol ne zbudi zarad dude...tud če jo zgubi...pr nas so druge fore...kašelj predvsem....predvčerajšnjim je pršla ob 6h k nama, dons pa že ob polnoči....tko da....ampak kakor je blo pa en cajt k sm tud za dudo vstajala je pa za pop... to se pa strinjam.... super, če vama uspe....jst te sam podpiram.... sej nisem za grdo vzela ....že tko 100x na noč vstanem ker ima roke na mehurju,pol pa še to.....upam,da nam rata....jo pa zdej karkoli naredi pohvalim,kako je velika in to ji full pomeni....tudi ko bomo šli posteljo izbirat(ker je ona pač velika) jo bova vzela s sabo,da bo pomagala izbirat,pa posteljnino tako kot bo hotela,ampak to šele po porodu pri nas jo je pa zadnjič zbudilo,ker ji je bilo prevroče,tko da spet spi samo v pižamici in vreči mi2 sva pa zj zaenkrat to 140x70 pojstlo razstavla v "tapravo" in pridno spančka...sam res ne morm pogruntat kolk / kako nej jo oblečem...vreča ni več aktualna, ker pol ne more pridt k nama... jo oblečem v body in pižamo, bodi zato, da nima ledvičke ven...pa pokrijem jo s kovtrčkom, sam se itak takoj razkrije.... enkrat se zbudi čist prešvicana, naslednji dan pa pri isti temperaturi in istih oblekah spi celo noč res nimam pojma kako in kolk nej jo oblečem mi2 bova tud tekom pomladi mu zrihtala eno ako posteljico tam do 160 dolžine, ker se premetava na ful, pa še zvečer bom lahk k njemu legla in ga ne bo treba prenašat v njegovo poseljo, pol se pa preci zbudi...spi pa vedno v dolgem bodiju in pižamci z nogicami iz mothercare, pa nikol ni na njem kovterček dlje k 20 sekudn, k pride k men se pa itak čist pod mene zarije