|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
12.1.2011 10:04:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi2 bova tud tekom pomladi mu zrihtala eno ako posteljico tam do 160 dolžine, ker se premetava na ful, pa še zvečer bom lahk k njemu legla in ga ne bo treba prenašat v njegovo poseljo, pol se pa preci zbudi...spi pa vedno v dolgem bodiju in pižamci z nogicami iz mothercare, pa nikol ni na njem kovterček dlje k 20 sekudn, k pride k men se pa itak čist pod mene zarijeuser posted image

danes je bilo pri nas tkouser posted image pol je imela pa čist mokre laske pa jo sploh ni motilo-je spala ko polhekuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
12.1.2011 10:05:45   
sjmm
kaj kuhate danes???

mi bomo kr rižotko, pa mau nam je še pice ostal...pa oči si je zaželel popečene gamberčke za zravn rižotke, pa solata s koruzo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
12.1.2011 10:06:25   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.....ne rečejo zastonj da ženske podpirajo/mo 4 vogale v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

maš prov ja, sam včasih je kr utrudljivo...moj je k en cucek...če bi se pa blo treba z mano skregat bi bil pa k risuser posted image
ej moj je tudi tak,da je čist tih....vse se jaz zmenim....a veš kdaj se mojmu descu odveže jezik?ko spije 1 kozarček....takrat je pa ko strgan dohtar in ga ni za ustavituser posted image pa mi je takrat prav simpatičen,ko se sprostiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
12.1.2011 10:06:49   
sjmm

mi2 bova tud tekom pomladi mu zrihtala eno ako posteljico tam do 160 dolžine, ker se premetava na ful, pa še zvečer bom lahk k njemu legla in ga ne bo treba prenašat v njegovo poseljo, pol se pa preci zbudi...spi pa vedno v dolgem bodiju in pižamci z nogicami iz mothercare, pa nikol ni na njem kovterček dlje k 20 sekudn, k pride k men se pa itak čist pod mene zarijeuser posted image

danes je bilo pri nas tkouser posted image pol je imela pa čist mokre laske pa jo sploh ni motilo-je spala ko polhekuser posted image user posted image

hja, so slike tile naši pingvinčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
12.1.2011 10:08:01   
Čebel@

kaj kuhate danes???

mi bomo kr rižotko, pa mau nam je še pice ostal...pa oči si je zaželel popečene gamberčke za zravn rižotke, pa solata s koruzo
se nagobam k rižoti....imam en kup zelenjave in meska,pa verjetno bom kanelone zraven skuhala....včeraj pa nisem kuhala-sva šla ven jest(dunajc itakuser posted image )user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
12.1.2011 10:08:10   
sjmm

sjmm.....ne rečejo zastonj da ženske podpirajo/mo 4 vogale v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

maš prov ja, sam včasih je kr utrudljivo...moj je k en cucek...če bi se pa blo treba z mano skregat bi bil pa k risuser posted image
ej moj je tudi tak,da je čist tih....vse se jaz zmenim....a veš kdaj se mojmu descu odveže jezik?ko spije 1 kozarček....takrat je pa ko strgan dohtar in ga ni za ustavituser posted image pa mi je takrat prav simpatičen,ko se sprostiuser posted image

user posted image user posted image user posted image za kozarčekuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
12.1.2011 10:09:41   
sjmm
naš mali je obseden z avti...zjutri mi najprej prnese cd od strele mkvina, pol janov psp k ma gor eno igrico z dirkami, pol pa še moj gsm k je tud en rally gor....se mi kr vrti od dirkanjauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
12.1.2011 10:26:24   
Čebel@

naš mali je obseden z avti...zjutri mi najprej prnese cd od strele mkvina, pol janov psp k ma gor eno igrico z dirkami, pol pa še moj gsm k je tud en rally gor....se mi kr vrti od dirkanjauser posted image user posted image
pri nas pa še v pižami leti k duplotomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
12.1.2011 11:32:06   
brkn83
pri nas pa bodo  danes zrezki v omaki in pire krompir, pa motovilec (sem bla zdele na vrtu in sem ga nabrala)

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
12.1.2011 11:45:40   
baki
haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službouser posted image user posted image user posted image user posted image .bo še kr zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
12.1.2011 11:47:33   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službouser posted image user posted image user posted image user posted image .bo še kr zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
12.1.2011 11:49:25   
baki
nik še vedno spi v spalni vreči.odspodi pa ima body na dolg rokav in pižamo iz celega črez(z nogicami).

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
12.1.2011 11:52:57   
Ajvy
Čebela...jst bi z jemanjem dude počakala do pol leta po rojstvu otroka....
Čustvene praznine ne boš mogla nikoli nadomestit, zobke se pa vse da lepo spedenčkat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
12.1.2011 11:54:24   
baki
za kosilo imamo miks,po želji.mami je dala malo jote, v kurji restavraciji sem kupla malo pohanih bedrc...v hladilniku pa so še od včeraj  vampiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .po željiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .nik je zmazal en krožnik joteuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
12.1.2011 12:00:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela...jst bi z jemanjem dude počakala do pol leta po rojstvu otroka....
Čustvene praznine ne boš mogla nikoli nadomestit, zobke se pa vse da lepo spedenčkat
pa sej ji jo ne jemljem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
12.1.2011 12:00:37   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
12.1.2011 12:07:05   
Čebel@
mater prav slabo vest mi zbujateuser posted image user posted image user posted image a ji naj dam celo dudo nazaj???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
12.1.2011 12:35:35   
Pikica_82
Čebela jaz ji je ne bi... Če je lepo prespala nočko, je očitno tudi pristrižena duda ne moti. Pa glede na to, da si napisala, da je tudi v vrtcu nima kaj dost... Aleks je par dni malo jamral za flaško, ko sva jo ukinla, sedaj pa prespi noč kot top. Tud ko sem mu dudo vzela, je enostavno pozabil nanjo in tudi če jo je pri kakšnem drugem otroku videl, ni sitnaril za njo. Tak da če se ti zdi, da bo Hana brez nekih večjih pretresov prestala to počasno uvajanje, vztrajaj. Iz enga dneva na drugega pa najbrž več ne bo šlo, so le že dokaj veliki.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
12.1.2011 12:41:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela jaz ji je ne bi... Če je lepo prespala nočko, je očitno tudi pristrižena duda ne moti. Pa glede na to, da si napisala, da je tudi v vrtcu nima kaj dost... Aleks je par dni malo jamral za flaško, ko sva jo ukinla, sedaj pa prespi noč kot top. Tud ko sem mu dudo vzela, je enostavno pozabil nanjo in tudi če jo je pri kakšnem drugem otroku videl, ni sitnaril za njo. Tak da če se ti zdi, da bo Hana brez nekih večjih pretresov prestala to počasno uvajanje, vztrajaj. Iz enga dneva na drugega pa najbrž več ne bo šlo, so le že dokaj veliki.
sem šla pogledat dudo in itak ima na drugem koncu pokrovček in jo lahko sesa....v vrtcu jo sploh nima več-so nam jo vrnili...so 1x zanalašč "pozabile" na dudo in od takrat niti ne sprašuje zanjo,mene doma pa vedno opomni predno gre spat,da bi imela dudo...sej imamo v predalu eno popolnomo isto-neprestriženo....mah pol pa gruntam in se mi zdi da ji krivico delamuser posted image .....bom danes spet dala prestriženo

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
12.1.2011 12:41:32   
petrušk_

mater prav slabo vest mi zbujateuser posted image user posted image user posted image a ji naj dam celo dudo nazaj???

če ti lepo ratuje vztrajaj...sj sama veš če si jo kej prikrajšala...ampak kot praviš je zato k si jo odrezala spala celo noč, to je pa tud zanjo boljš kot pa da se non stop zbuja...

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
12.1.2011 12:42:00   
petrušk_

juhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zj pa v nove bojeeeeeeeeeeeeeee

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
12.1.2011 12:47:27   
brkn83

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A si zamenjala službo????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
12.1.2011 12:52:06   
brkn83
čebela - če misliš, da bo zadeva delovala potem poskusi vztrajati. Nik je tudi že kdaj brez nje, ampak sam zato ker nanjo sam pozabi, včasih jo pa hoče in mu jo dam. Res pa je da poskušam da jo ima čimmanj.

Ker nik je flaško sam dal stran, sploh ni hotu več po njej piti, ko sem mu enkrat dala kozarc, in sva dejansko tako dala stran flaško, in tako bova poskušala tudi z dudo. Kadar bo zlo fejst zaspan, mu je pač ne bom dala in se bo počasi navadil

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
12.1.2011 12:52:19   
Pikica_82
Zakaj bi ji krivico delala? Ker želiš, da spi celo noč, kar je dobro tako zanjo, kot zate? Glede na to, da je v vrtcu nima, to po moje pomeni, da sploh ni na dudo tolk navezana, kot ti misliš (glede na njene prošnje zanjo doma). Ne vem, men se zdi dude v tej starosti že bolj stvar navade in razvade... Ki pa ma žal tudi kasnejše negativne posledice na zobke. Pa kolk vidim pri sosedovi punčki, tud čustvene (ampak tisto je druga skrajnost).
Ne vem sicer, zakaj ste ve vašim že v štartu dale dudice. Aleks jo je dobil, ker je mel ful močan sesalni refleks, in bi drugač skoz na meni visel. Ok, pri 2 letih tega refleksa najbrž več ni, zakaj torej še dudica? Pa nisem proti dudam da ne bo katera mislila, so fine pri dojenčkih, ampak enkrat jih je treba vstran dat ne. Kdaj, pa je po moje predvsem da starši ugotovimo na podlagi svojega otroka, ne takrat, ko okolica tak reče (ali ja ali ne). Tak da ej, poslušaj sebe in Hano user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
12.1.2011 13:03:37   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Zakaj bi ji krivico delala? Ker želiš, da spi celo noč, kar je dobro tako zanjo, kot zate? Glede na to, da je v vrtcu nima, to po moje pomeni, da sploh ni na dudo tolk navezana, kot ti misliš (glede na njene prošnje zanjo doma). Ne vem, men se zdi dude v tej starosti že bolj stvar navade in razvade... Ki pa ma žal tudi kasnejše negativne posledice na zobke. Pa kolk vidim pri sosedovi punčki, tud čustvene (ampak tisto je druga skrajnost).
Ne vem sicer, zakaj ste ve vašim že v štartu dale dudice. Aleks jo je dobil, ker je mel ful močan sesalni refleks, in bi drugač skoz na meni visel. Ok, pri 2 letih tega refleksa najbrž več ni, zakaj torej še dudica? Pa nisem proti dudam da ne bo katera mislila, so fine pri dojenčkih, ampak enkrat jih je treba vstran dat ne. Kdaj, pa je po moje predvsem da starši ugotovimo na podlagi svojega otroka, ne takrat, ko okolica tak reče (ali ja ali ne). Tak da ej, poslušaj sebe in Hano user posted image

se popolnoma strinjamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?