Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:04:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 bova tud tekom pomladi mu zrihtala eno ako posteljico tam do 160 dolžine, ker se premetava na ful, pa še zvečer bom lahk k njemu legla in ga ne bo treba prenašat v njegovo poseljo, pol se pa preci zbudi...spi pa vedno v dolgem bodiju in pižamci z nogicami iz mothercare, pa nikol ni na njem kovterček dlje k 20 sekudn, k pride k men se pa itak čist pod mene zarije danes je bilo pri nas tko pol je imela pa čist mokre laske pa jo sploh ni motilo-je spala ko polhek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:05:45
|
|
|
|
sjmm
|
kaj kuhate danes??? mi bomo kr rižotko, pa mau nam je še pice ostal...pa oči si je zaželel popečene gamberčke za zravn rižotke, pa solata s koruzo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:06:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ne rečejo zastonj da ženske podpirajo/mo 4 vogale v hiši maš prov ja, sam včasih je kr utrudljivo...moj je k en cucek...če bi se pa blo treba z mano skregat bi bil pa k ris ej moj je tudi tak,da je čist tih....vse se jaz zmenim....a veš kdaj se mojmu descu odveže jezik?ko spije 1 kozarček....takrat je pa ko strgan dohtar in ga ni za ustavit pa mi je takrat prav simpatičen,ko se sprosti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:06:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 bova tud tekom pomladi mu zrihtala eno ako posteljico tam do 160 dolžine, ker se premetava na ful, pa še zvečer bom lahk k njemu legla in ga ne bo treba prenašat v njegovo poseljo, pol se pa preci zbudi...spi pa vedno v dolgem bodiju in pižamci z nogicami iz mothercare, pa nikol ni na njem kovterček dlje k 20 sekudn, k pride k men se pa itak čist pod mene zarije danes je bilo pri nas tko pol je imela pa čist mokre laske pa jo sploh ni motilo-je spala ko polhek hja, so slike tile naši pingvinčki
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:08:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kaj kuhate danes??? mi bomo kr rižotko, pa mau nam je še pice ostal...pa oči si je zaželel popečene gamberčke za zravn rižotke, pa solata s koruzo se nagobam k rižoti....imam en kup zelenjave in meska,pa verjetno bom kanelone zraven skuhala....včeraj pa nisem kuhala-sva šla ven jest(dunajc itak )
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:08:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ne rečejo zastonj da ženske podpirajo/mo 4 vogale v hiši maš prov ja, sam včasih je kr utrudljivo...moj je k en cucek...če bi se pa blo treba z mano skregat bi bil pa k ris ej moj je tudi tak,da je čist tih....vse se jaz zmenim....a veš kdaj se mojmu descu odveže jezik?ko spije 1 kozarček....takrat je pa ko strgan dohtar in ga ni za ustavit pa mi je takrat prav simpatičen,ko se sprosti za kozarček
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:09:41
|
|
|
|
sjmm
|
naš mali je obseden z avti...zjutri mi najprej prnese cd od strele mkvina, pol janov psp k ma gor eno igrico z dirkami, pol pa še moj gsm k je tud en rally gor....se mi kr vrti od dirkanja
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 10:26:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš mali je obseden z avti...zjutri mi najprej prnese cd od strele mkvina, pol janov psp k ma gor eno igrico z dirkami, pol pa še moj gsm k je tud en rally gor....se mi kr vrti od dirkanja pri nas pa še v pižami leti k duplotom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 11:32:06
|
|
|
|
brkn83
|
pri nas pa bodo danes zrezki v omaki in pire krompir, pa motovilec (sem bla zdele na vrtu in sem ga nabrala)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 11:45:40
|
|
|
|
baki
|
haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službo .bo še kr zanimivo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 11:47:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službo .bo še kr zanimivo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 11:49:25
|
|
|
|
baki
|
nik še vedno spi v spalni vreči.odspodi pa ima body na dolg rokav in pižamo iz celega črez(z nogicami).
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 11:52:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Čebela...jst bi z jemanjem dude počakala do pol leta po rojstvu otroka.... Čustvene praznine ne boš mogla nikoli nadomestit, zobke se pa vse da lepo spedenčkat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 11:54:24
|
|
|
|
baki
|
za kosilo imamo miks,po želji.mami je dala malo jote, v kurji restavraciji sem kupla malo pohanih bedrc...v hladilniku pa so še od včeraj vampi .po želji .nik je zmazal en krožnik jote
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:00:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...jst bi z jemanjem dude počakala do pol leta po rojstvu otroka.... Čustvene praznine ne boš mogla nikoli nadomestit, zobke se pa vse da lepo spedenčkat pa sej ji jo ne jemljem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:00:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službo .bo še kr zanimivo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:07:05
|
|
|
|
Čebel@
|
mater prav slabo vest mi zbujate a ji naj dam celo dudo nazaj???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:35:35
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela jaz ji je ne bi... Če je lepo prespala nočko, je očitno tudi pristrižena duda ne moti. Pa glede na to, da si napisala, da je tudi v vrtcu nima kaj dost... Aleks je par dni malo jamral za flaško, ko sva jo ukinla, sedaj pa prespi noč kot top. Tud ko sem mu dudo vzela, je enostavno pozabil nanjo in tudi če jo je pri kakšnem drugem otroku videl, ni sitnaril za njo. Tak da če se ti zdi, da bo Hana brez nekih večjih pretresov prestala to počasno uvajanje, vztrajaj. Iz enga dneva na drugega pa najbrž več ne bo šlo, so le že dokaj veliki.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:41:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela jaz ji je ne bi... Če je lepo prespala nočko, je očitno tudi pristrižena duda ne moti. Pa glede na to, da si napisala, da je tudi v vrtcu nima kaj dost... Aleks je par dni malo jamral za flaško, ko sva jo ukinla, sedaj pa prespi noč kot top. Tud ko sem mu dudo vzela, je enostavno pozabil nanjo in tudi če jo je pri kakšnem drugem otroku videl, ni sitnaril za njo. Tak da če se ti zdi, da bo Hana brez nekih večjih pretresov prestala to počasno uvajanje, vztrajaj. Iz enga dneva na drugega pa najbrž več ne bo šlo, so le že dokaj veliki. sem šla pogledat dudo in itak ima na drugem koncu pokrovček in jo lahko sesa....v vrtcu jo sploh nima več-so nam jo vrnili...so 1x zanalašč "pozabile" na dudo in od takrat niti ne sprašuje zanjo,mene doma pa vedno opomni predno gre spat,da bi imela dudo...sej imamo v predalu eno popolnomo isto-neprestriženo....mah pol pa gruntam in se mi zdi da ji krivico delam .....bom danes spet dala prestriženo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:41:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mater prav slabo vest mi zbujate a ji naj dam celo dudo nazaj??? če ti lepo ratuje vztrajaj...sj sama veš če si jo kej prikrajšala...ampak kot praviš je zato k si jo odrezala spala celo noč, to je pa tud zanjo boljš kot pa da se non stop zbuja...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:42:00
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službo .bo še kr zanimivo juhuhuhuhu zj pa v nove bojeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:47:27
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj.....sem dons podpisala pogodbo.grem v ponedeljek pop. v službo .bo še kr zanimivo čestitke A si zamenjala službo????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:52:06
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - če misliš, da bo zadeva delovala potem poskusi vztrajati. Nik je tudi že kdaj brez nje, ampak sam zato ker nanjo sam pozabi, včasih jo pa hoče in mu jo dam. Res pa je da poskušam da jo ima čimmanj. Ker nik je flaško sam dal stran, sploh ni hotu več po njej piti, ko sem mu enkrat dala kozarc, in sva dejansko tako dala stran flaško, in tako bova poskušala tudi z dudo. Kadar bo zlo fejst zaspan, mu je pač ne bom dala in se bo počasi navadil
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 12:52:19
|
|
|
|
Pikica_82
|
Zakaj bi ji krivico delala? Ker želiš, da spi celo noč, kar je dobro tako zanjo, kot zate? Glede na to, da je v vrtcu nima, to po moje pomeni, da sploh ni na dudo tolk navezana, kot ti misliš (glede na njene prošnje zanjo doma). Ne vem, men se zdi dude v tej starosti že bolj stvar navade in razvade... Ki pa ma žal tudi kasnejše negativne posledice na zobke. Pa kolk vidim pri sosedovi punčki, tud čustvene (ampak tisto je druga skrajnost). Ne vem sicer, zakaj ste ve vašim že v štartu dale dudice. Aleks jo je dobil, ker je mel ful močan sesalni refleks, in bi drugač skoz na meni visel. Ok, pri 2 letih tega refleksa najbrž več ni, zakaj torej še dudica? Pa nisem proti dudam da ne bo katera mislila, so fine pri dojenčkih, ampak enkrat jih je treba vstran dat ne. Kdaj, pa je po moje predvsem da starši ugotovimo na podlagi svojega otroka, ne takrat, ko okolica tak reče (ali ja ali ne). Tak da ej, poslušaj sebe in Hano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.1.2011 13:03:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Zakaj bi ji krivico delala? Ker želiš, da spi celo noč, kar je dobro tako zanjo, kot zate? Glede na to, da je v vrtcu nima, to po moje pomeni, da sploh ni na dudo tolk navezana, kot ti misliš (glede na njene prošnje zanjo doma). Ne vem, men se zdi dude v tej starosti že bolj stvar navade in razvade... Ki pa ma žal tudi kasnejše negativne posledice na zobke. Pa kolk vidim pri sosedovi punčki, tud čustvene (ampak tisto je druga skrajnost). Ne vem sicer, zakaj ste ve vašim že v štartu dale dudice. Aleks jo je dobil, ker je mel ful močan sesalni refleks, in bi drugač skoz na meni visel. Ok, pri 2 letih tega refleksa najbrž več ni, zakaj torej še dudica? Pa nisem proti dudam da ne bo katera mislila, so fine pri dojenčkih, ampak enkrat jih je treba vstran dat ne. Kdaj, pa je po moje predvsem da starši ugotovimo na podlagi svojega otroka, ne takrat, ko okolica tak reče (ali ja ali ne). Tak da ej, poslušaj sebe in Hano se popolnoma strinjam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?