|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.1.2011 19:03:04   
Tigrica86
no, js sm nazaj s telovadbeuser posted image

sm se potrudla tud prebrat vse za nazaj user posted image sam sm pozabla o čem je že blo govora user posted image

prvičmami - ja v Velenju sm bla v MŠ, tk da se verjetno zdj na videz poznama user posted image pa dans si mela ti tud CTG, a ne? Katero G pa imaš?
Meta - sm vesela za vaju user posted image
sara - upam da bo šlo gladko, če boš naslednja user posted image

pa za seznam: 18.1. mam CTG (pa vrjetno tud pregled)

ostalo sm pa pozabla user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
11.1.2011 19:04:45   
mija24
aja pa še to...heheh, moj user posted image je že čist nervozen (itak bolj kot jaz) in mi že en teden gnjavi naj pripravim torbo za v P, da on tko ne more živet user posted image Glede na današnji pregled bom pa mogoče le v osnovi kako stvar notr zabrisala, da bo revež lahko vsaj normalno dihaluser posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
11.1.2011 19:12:49   
prvičmami
Sara tud js sem brez izkušenj, ampak kolker mi je rekla G, se lahko to zgodi res tud 3 tedne prej, tk da ni nek jasen pokazatelj, največkrat je pa res blizu poroda, tk da če se je odloču da vaju spozna želim velik sreče in čim manj bolečinuser posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
11.1.2011 19:14:23   
little*miss
sara, meni se je še isti dan odluščil, samo sem takrat imela že popadke na 7 min...Pomoje še to ni to, ampak se odloči sama če se greš pokazat ali ne. Pa srečno user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
11.1.2011 19:15:19   
prvičmami
Tigrica v četrtek najboljš da pridema z nalepko na čeluuser posted image user posted image user posted image .  Ja tud ctg sem mela danes, hodim pa h Korani Kuštrin. Pa ti?

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.1.2011 19:16:01   
prvičmami
Tigrica v četrtek najboljš da pridema z nalepko na čeluuser posted image user posted image user posted image .  Ja tud ctg sem mela danes, hodim pa h Korani Kuštrin. Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.1.2011 19:17:04   
prvičmami
moj spominuser posted image še za seznam - 17.1 mam naslednji pregled

Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.1.2011 19:17:50   
DIANE
meta21 tvoj mož se lahko na CSD-ju tudi dogovori kako bi koristil očetovski dopust. Ko sem v službi dobivala te odločbe so očetje res različno si vzeli dopust. Tako da razmislita kako bi bilo najbolj smiselno in si splanirajta.
Kdaj mislite da bom dobila nakazan denar, če je bila odločba izdana 4.1.11?

Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.1.2011 19:30:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

meta21 tvoj mož se lahko na CSD-ju tudi dogovori kako bi koristil očetovski dopust. Ko sem v službi dobivala te odločbe so očetje res različno si vzeli dopust. Tako da razmislita kako bi bilo najbolj smiselno in si splanirajta.
Kdaj mislite da bom dobila nakazan denar, če je bila odločba izdana 4.1.11?

Jah, sam če mora v službi že kao 30 dni prej povedat pa še 8. februar je tam nekje. No, saj bom vidla, kaj mu bojo v službi rekli.

Jaz mislim, da boš dobila nakazano okrog 15. februarja

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.1.2011 19:30:34   
Anonimen
Študentke mamice! No sem jaz poklicala v referat, me ne rabimo nič, razen ko bomo prosile za ponovni vpis, se odda prošnja in priloži rojstni list (kopija) in to je to user posted image . Pa smo zmagale hi hi hi.

Ja moj dec je zelo trmast, tako, da kljub teži bi ga lažje nesla kot premaknila njegovo mišlenje user posted image razen najini dve psički, to ga pa obrnejo, ko keks, sam malo zajokata pa pocvilta user posted image Hi hi, že vidm, kako ga bo dete obrnilo user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.1.2011 19:34:13   
Anonimen
Starševsko nadomestilo bodo nakazalo 14.1., 14.2.
Paketek bo nakazan 12.1., 11.2.

To sem našla v terminu izplačil na CSD in ministrstva.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
11.1.2011 19:47:52   
meta21
Tukaj imate vsak mesec objavljeno, kdaj v mesecu bodo določena nakazila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.1.2011 19:51:26   
Mišyka
Little miss ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI!

Meta lepo, da sta se uskladila in želim ti, da bi mu misli čim manj uhajale drugam in s tem posledično tudi tebi čim manj skrbi glede tega.

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Punce glihkar se mi je čep odluščil, včeraj sem šla 7 krat na ec, danes že 4krat, razen otrdevanja trebuha, bolečih popadkov ni čutiti??? Koliko po čepu ste rodile?

Kako pa je to izgledalo? Jst sem takrat imela samo mal rdečkast izcedek isti dan kot sem potem rodila.
Kakorkoli že, upam, da se ti zgodi čim prej, če si že naveličana.

Jst bi še mal podaljšala tole, vsaj do roka no... Je pri prvem otroku to res čist drugače, ko res tko težko čakaš... Pri drugem je pa bolj to, da si želiš da se znebiš okornosti in težav, ki pač štejejo pod "čare" nosečnosti. Vsaj pri meni je tko no.

Pregledi - jst imam po včerajšnjem šele čez dobre 3 tedne, torej 2 tedna pred rokom. Potem pa samo še enega. Se mi zdi, da jih mate ostale ful pogosto, jst sem jih pa do zdej mela na 5 tednov, razen tega zadnjega po 4 tednih. Sicer je še vedno ok, če je pač vse vredu. Pa se mi zdi, da te v drugo še bolj na redko naročajo.
To, kar je recimo Mija opisala, men pol od tega sploh ne pogleda oz. ne zapiše v materinsko. Pove mi pa itak ne nč konkretnega. Recimo, da pogleda vseeno no, upam vsaj.

Zgaga - dejte mi kšn nasvet kaj pomaga. Mene začne okrog 14h pečt, da se komej pol s sinetom ukvarjam, potem pa prek celega dneva naprej.

Pa hemeroidi so me spet obiskali, kljub temu da sem mela mir zdej ene 2 meseca. Pa nč zaprta... G pravi, da je to sam zarad pritiska otroka. Jst pa kr mislim, da sem malega preveč dvigovala (ima le 15 kg!) oz. da s tem samo poslabšaš stanje.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
11.1.2011 20:08:30   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Zgaga - dejte mi kšn nasvet kaj pomaga. Mene začne okrog 14h pečt, da se komej pol s sinetom ukvarjam, potem pa prek celega dneva naprej.

Probaj pojest malo sira..meni je pomagal. Sem prvo čudno gledala, ko mi je tašča rekla naj probam, ampak mi je pomagal.. Ali pa radensko, mleko, donat..vsakemu drugo pomaga (ali pa nič od naštetega)

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.1.2011 20:16:00   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
Ne vpraši..........če bi rodila že včeraj, bi bilo skor pozen

cccccccccccccccccccccccccccccccccc, ne skor absolutno prepozno madona prvič mi ni bla taka kriza, mam pa zdaj trebuh nižje in bolj spredaj nosim, me verjetno zato daje.

Moram pa priznat, da mam kak dan kar krize s tem lampom. Mam občutek da je vse skupaj še full daleč in potem mi klikne da niti ni tako daleč vse skupaj in mi ni vseeno. Sem namreč prvič rekla da ne grem več rodit (pa moj porod sploh ni bil težek) in glede na to da sem non stop full brez
energije si sploh ne znam predstavljat kako bom to speljala

Pa še deda mam doma, je kar za ubit. Čez vikend je bil na "smrtni postelji" ker je bolan - predvidevam da ni potrebno pojasnilo kako je to izgledalo ker je imel vročino in podobno. No ker ni umrl je šel včeraj celo k zdravniku in prišel domov razočaran brez diagnoze, samo z vnetim grlom (je upal najmanj na gripo). Zdaj pa bo cel teden doma(drugač ni nikol v bolniški), je pa dans že full bolje in sem mu rekla naj otroka umije pred spanjem, pa je ponorel, da je v bolniški in najbolje da mu še rečem naj jutri otroka v vrtec pelje.Mi je film utrgalo zdaj bomo pa pač tiho, vsaj do jutri. Komaj čakam da grem rodit da bo vsaj tri dni sam s tamalo ker več kot kak dan še ni bil

da ne pozabim little miss - VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE!!!!

sara - glede na situacijo upam, da se čimprej spoznate

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Kako pa je to izgledalo? Jst sem takrat imela samo mal rdečkast izcedek isti dan kot sem potem rodila.

saj to je to

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.1.2011 20:19:21   
Tisia
nakazila za celo leto imate tukaj objavljeno 
http://csd-smarje.com/index.php?option=com_content&task=view&id=100&Itemid=66
sara lepo.... boš odprla sezono februarkuser posted image user posted image  no če je to...ti želim vso srečo in da čimprej cartkaš svoje deteuser posted image
meta21 super da si danes boljše voljeuser posted image , sem prav vesela zate in da boste tudi vi kmalu cartali malo dete,ki vam bo polepšalo življenjeuser posted image
tigrica86 ti si pa pridna,kar telovadiš,jaz komaj do trg.pridemuser posted image  blagor tiuser posted image ...me je ta nosečnost čist razočarala glede gibanjauser posted image  pri prvih dveh sem bila kot ptička...user posted image
mija24 tvoj je res posrečenuser posted image  da ne more tko živetuser posted image user posted image user posted image ..no super da si pripravila torbo da bo lahko dihal revčekuser posted image
mišyka glede pregledov ..jaz sem tudi mislila da je to bolj pogosto ker naj bi imele na 2 tedna po 30.T ampak je odvisno od samega ginek. jaz imam sedaj čez 3.T ,
glede hemeroidov pa ne bi vedela jaz se včasih namažem z 10 %ognjičevo kremo in mi pomaga ampak čist zaradi preventive..ko imam malo bolj trdo blato zaradi železa,sicer pa ti ne bo krema kaj pomagala proti koncu N saj ti težauser posted image pritiska in se ti zato pojavijouser posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.1.2011 20:28:34   
tamy82
Moj pa ravno obratno, ko sem prajšnji teden malo bolj resno začela razmišljat kaj rabim za v torbo za v P, me je samo čudno gledal ... user posted image a nisi malo zgodnja. No, potem sem mu razložila, da je pa ja boljše, da je vsaj na grobo pripravljeno, da samo vzamemo, ko bo treba. Za oblačila za  za domov iz P se je pa kar hitro strinjal, da bo že boljše, če jih jaz pripravim user posted image

Super za vse preglede danes! user posted image No, očitno bomo še malo počakali na val rojstev Jaz tudi nimam še nobenega občutka, da se bo kmalu kej začelo. Kakor se mi je začetek nosečnosti zdelo, da bom prej rodila, se mi zdej zdi ravno obratno, da bomo šli čez rok user posted image Mah, ko bo, pač bo user posted image

Jao, s tem CSD pa moram nujno rešit ta teden, ker ne vem kaj se je zgodilo z mojo odločbo user posted image No, sej itak mora še moj nest ta teden tja tisti papir za očetovski dopust.
Aja, a katera ve če obstaja prav kakšen obrazec za dopolnitev vloge za republiško štipendijo, ko dobiš še enega člana?

Lep večer!

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 11.1.2011 20:29:22 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.1.2011 20:34:11   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Punce glihkar se mi je čep odluščil, včeraj sem šla 7 krat na ec, danes že 4krat, razen otrdevanja trebuha, bolečih popadkov ni čutiti??? Koliko po čepu ste rodile?

joj pa ma sej ne vem al sem jaz ze cist nora, al sam nic ne vem :/ kaj je to s tem cepom?? mi je zadnic ena praula o tem, pa me je blo prav sram vprasat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.1.2011 20:37:08   
tamy82
Mah naj gre nekam še ta RR forum user posted image user posted image user posted image Sme zdej 3x urejala seznam, pa mi skoz napiše sorry ... user posted image user posted image user posted image
Tako da prepustim kateri drugi danes to user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.1.2011 20:39:50   
Akilene
Punce, ki vas daje zgaga ali spahovanje po jedi - meni pomaga coca-cola. Ko sem dobila ta nasvet, ga dolgo nisem preizkusila, a je bil do sedaj edini učinkovit. No, za poskusit je...res pa posežem po coca-coli le v hudi sili.user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.1.2011 20:52:58   
DIANE
tudi jaz pijem coca-colo ali kako radensko nvem nekak mi pomaga. Da bi mi kdo rekel da bom v nosečnosti pila coca-colo halo prej mi je blo slabo če sem jo pila je nisem marala zej pa mi paše. No sej pijem v mejah normale.
Mene pa kr neki šravfa grem na wc in je kr tekoče blato to že kake 3 dni. Sej ne lavfam skos sam jaz sm mislna kok bom zaprta in lejga vraga pa sploh nisem. Me pa neki spodi kr špika nvem kak nej sedim za mizo (ker se kao učim) ko grem na postlo sedet me pa desna rebra boli pa še brcne včas. Sm se mal res tok počutim k bi dubla mensrtro
Sm prejle komi iz štacune prlezla dam tok me je spodej v desnem boku bolelo. A mislite da je to vredu?
Sej tamal brca pa vse tok k je treba.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.1.2011 21:17:46   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

tole z nalepko ni slaba ideja... user posted image

js hodim k Kardoš-Mohorkotovi user posted image sm pa mela dans navsezgodi (vsj zame) CTG in pregled user posted image

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 11.1.2011 21:26:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.1.2011 22:16:17   
ninchi9
TAmy - jaz tud imam tak voziček user posted image user posted image Samo moram it v klet, pa če ne druga, jajčko ven vzet..user posted image

Sara - juhu!! Še malo, pa se boste cartali - če mene vprašaš, bi šla tud kr rodit user posted image user posted image

Danes sem bila v porodnišnici Ptuj na sestanku in ogledu. Ne morem verjet, kako so prijazni. Ko sem pozvonila v sprejemnici, je prišla ven zdravnica in me zelo lepo sprejela. Na babico Angelo sem morala malo počakat, ker je ravno "rojevala". Ko je prišla, se mi je predstavila, mi dala roko. Tam sem se vsedla in mi je razlagala, kako pri njih kaj poteka, lahko sem tudi pokukala na hitro v porodne sobe (so namreč bile vse polne). S sabo sem vzela TENS in mi je rekla, da to ful radi prakticirajo in da vzpodbujajo gibanje med popadki user posted image user posted image , no dokler bom lahko se sploh gibala. Ful me je potolažila, ker sem ji pač povedala, da me je strah poroda, glede na to, da ne smem prejeti nobenih analgetikov. Je rekla, da imajo še druge žavbe za lajšanje bolečin v rokavu, tak da mi ni treba nič skrbet. Res mi je blo ful fajno no - upam, da bo tako tudi takrat, ko bom jaz tam v hudih mukah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.1.2011 22:54:03   
FoxyLady

ČER!

Tokrat prosim za pomoč še jaz. Res,da sm že rodila sam pred enajstimi leti in takrat je bilo vse sproženo,zato se mi v kakršnem koli čepu niti sanja ne kako to zgleda. Sem pa zdajle prišla z wc-ja in sm na spodnjih hlačkah videla pa tudi ko sm se obrisala tako čudno" čokoladno-krvavo zdrizasto snov"!!!!

a je to čep?user posted image

Hvala za pomoč!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.1.2011 23:07:02   
meta21
Za hudo zgago jaz vzamem rupurut.

Čep je ena tak sluzasta s krvavimi nitkami prepredena "snov", ki se odlušči pred porodom (nekaj ur, dni ali celo tednov prej). Lahko izpade naenkrat ali več dni po delčkih in pol sploh nisi ziher, da je to to. Jaz ga v prvi nosečnosti nisem vidla-najbrž ga je odplaknil cunami, ko mi je voda odteklauser posted image

coca-cola je meni pomagala pri slabostih-menda celo zdravniki predpisujejo otrokom z želočnimi težavami, ker nardi nekakšen film v želodcu ampak za zgago pa še nisem slišala. Nekak mi zgaga in sladko ne gre skupaj

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?