Mišyka
|
Little miss ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI! Meta lepo, da sta se uskladila in želim ti, da bi mu misli čim manj uhajale drugam in s tem posledično tudi tebi čim manj skrbi glede tega. IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 Punce glihkar se mi je čep odluščil, včeraj sem šla 7 krat na ec, danes že 4krat, razen otrdevanja trebuha, bolečih popadkov ni čutiti??? Koliko po čepu ste rodile? Kako pa je to izgledalo? Jst sem takrat imela samo mal rdečkast izcedek isti dan kot sem potem rodila. Kakorkoli že, upam, da se ti zgodi čim prej, če si že naveličana. Jst bi še mal podaljšala tole, vsaj do roka no... Je pri prvem otroku to res čist drugače, ko res tko težko čakaš... Pri drugem je pa bolj to, da si želiš da se znebiš okornosti in težav, ki pač štejejo pod "čare" nosečnosti. Vsaj pri meni je tko no. Pregledi - jst imam po včerajšnjem šele čez dobre 3 tedne, torej 2 tedna pred rokom. Potem pa samo še enega. Se mi zdi, da jih mate ostale ful pogosto, jst sem jih pa do zdej mela na 5 tednov, razen tega zadnjega po 4 tednih. Sicer je še vedno ok, če je pač vse vredu. Pa se mi zdi, da te v drugo še bolj na redko naročajo. To, kar je recimo Mija opisala, men pol od tega sploh ne pogleda oz. ne zapiše v materinsko. Pove mi pa itak ne nč konkretnega. Recimo, da pogleda vseeno no, upam vsaj. Zgaga - dejte mi kšn nasvet kaj pomaga. Mene začne okrog 14h pečt, da se komej pol s sinetom ukvarjam, potem pa prek celega dneva naprej. Pa hemeroidi so me spet obiskali, kljub temu da sem mela mir zdej ene 2 meseca. Pa nč zaprta... G pravi, da je to sam zarad pritiska otroka. Jst pa kr mislim, da sem malega preveč dvigovala (ima le 15 kg!) oz. da s tem samo poslabšaš stanje.