|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.1.2011 13:08:16   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

čutim, da se je otroček občutno umiril. malo miga, glih toliko, da me potolaži, ne vem pa če bi naštela 10 gibov user posted image . kako je pri vas (predvsem tiste, ki imate bolj na začetku rok)?

Kakšen dan sem tudi sama skoraj zagnala vik in krik glede tega, ker se mi je zdelo, da ga premalokrat čutim. Si pa sedaj zato redno zapisujem miganje in premikanje........in jih v 12-ih urah hvalabogu naštejem user posted image  . Zapisuj si jih, tako boš točno vedela na čem si!!!!!!! Me je pa včeraj na pregledu G. najprej vprašala kako in če user posted image  kaj čutim. Je pa res, da ti gibi pri meni niso intenzivni kot so bili pred časom. Sedaj čutim premikanje in valovanje v trebuhu, tistih konktretnih brc in udarcev pa že kar nekaj časa ni user posted image  

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.1.2011 13:14:11   
suzy29
Uživajte v tem deževnem dnevu..............jaz pa šibam delat kosilo. Danes bomo imeli špargljevo juhico in palačinke (pol čokoladne, pol marmeladne). Nč posebnega...........ampak kaj konkretnega se mi pa tud ne da pripravit user posted image

user posted image ...........................

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.1.2011 13:18:28   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Uživajte v tem deževnem dnevu..............jaz pa šibam delat kosilo. Danes bomo imeli špargljevo juhico in palačinke (pol čokoladne, pol marmeladne). Nč posebnega...........ampak kaj konkretnega se mi pa tud ne da pripravit user posted image

nam nam nam user posted image sparglji nam nam nam palacinke nam nam nam .. bi se kr povabla. Jaz pa morem prvo user posted image v neko restavracijo se povabit ker mam se fax.. pa tak dobrega nebo nikjer za jest user posted image

ahaha kopirat pa tut znam :)

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.1.2011 13:21:18   
Tigrica86
najprej poročam s pregleda, pol ko bom pa utegnala vas še pa preberem
tud mi smo meli danes prvič CTG user posted image vse je v najlepšem redu, user posted image je brcal/a ful, tak da se je še sestra nasmejala... drugač pa slabokrvna nism, spodi me ni nč gledala, sm ji pa omenla da se mi zdi, da se je že spustil nižje, pa je rekla da je to normalno tud že mesec prej user posted image glede izcedka m ji tud omenla, pa mi je dala napotnico za laboratorij, pa mi bo drug tedn kj predpisala, če bo izvid slab. dobila sm napotnici za prevoz in sprejem v P, pa je rekla, da tud če mi voda odteče (če bo bistra pa nč "zamazana") da me lahk mož/sorodniki/... peljejo.

bla sm še v MŠ, smo meli o dojenju, pa partnerji so že potrdila dobli, čeprav jih/nas je dans blo zelo zelo malo user posted image tk da v čet, k mamo še nego, nas bo pomoje še manj k dans user posted image

no, zjd pa najprej kosilo skuhat, pol mal tule prebrat, pol pa tk grem nazaj na telovadbo user posted image mam kr pestro dans user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
11.1.2011 13:42:59   
ninchi9
Zelo lepa imena ste zbrale punce. Za punčko sva tudi midva imela miljon imen, ki so nama bila všeč, za fantka pa samo eno - in tako bo našemu malemu pikecu ime ALEX. user posted image user posted image

Modrčke za dojenje sem jaz videla v DM-u - imajo jih za 10 evrov, pa so iz čistega bombaža in se lahko perejo na 95 stopinj. Jaz sem si enega kupila, čeprav ne bom dojila. Bom pa zato imela ziher kakšno številko večje prsi, pa da bom komot, sem si kar kupila, če pa je tak poceni.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
11.1.2011 13:54:12   
prvičmami
Dans ste se pa spet načvekale ;) No da še js napišem svoj roman ;)
Sem bla danes na pregledu, ctg, UZ in streptokok. Vse ok, izvidi za streptokok bojo čez en teden, dobla sem pa še canesten za vnetje. Pa naša pupa se je zredila v 3 tednih za 800g, tk da ne zaostajamo večuser posted image user posted image user posted image Je pa rekla da je verjetno zadnjič pokazalo mal premal al pa dans mal preveč tk da bo delala zdj UZ da preverja težo. Naslednji pregled mam čez 14 dni, morem še pogledat točn datumuser posted image Pa železo mi celo narašča, mislim da je to posledica tega ker je bil moj bolan in sem preventivno vsak dan pila ogromno limonade, c vitamin oa izboljšuje absorbcijo železa, tk da tiste ki imate težave priporočam limone, očitno deluje, ker drugač nisem glih nevem kk zdravo jedla med praznikiuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
11.1.2011 13:56:59   
prvičmami
Patrisha - kaj pa študiraš, da zakone bereš, pravo?
Meta - sem vesela da se je super izteklo in upam, da bo to le poglobilo vajino vezo. Težave itak pridejo v vsaki vezi, važno je da jih znamo rešit
Samsara - septulete za grlo se ne priporočajo najbolj, js sem si kupla ricola bonbone z okusom žajbla, pomagajo!
Little miss- vse najboljše in lepo praznovanje želim!
Tigrica midve pa očitno skupi hodima na MŠuser posted image , si v Velenju ne?

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
11.1.2011 13:58:28   
prvičmami
Aja pa še to, je rekla da je user posted image oz maternica zdj najvišje zato tud še težko diham, to pomeni da bom zdj še pogostej hodla na wc pa da se še nč kaj ne bliža moj odhod najbržuser posted image
No mogoče se bo pa hiter spustla po toboganuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4558
11.1.2011 14:00:28   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Patrisha - kaj pa študiraš, da zakone bereš, pravo?
Meta - sem vesela da se je super izteklo in upam, da bo to le poglobilo vajino vezo. Težave itak pridejo v vsaki vezi, važno je da jih znamo rešit
Samsara - septulete za grlo se ne priporočajo najbolj, js sem si kupla ricola bonbone z okusom žajbla, pomagajo!
Little miss- vse najboljše in lepo praznovanje želim!
Tigrica midve pa očitno skupi hodima na MŠuser posted image , si v Velenju ne?

bi ga z veseljem :) sam ne, nisem dovolj brihtna za tja :)) upravo pa res :)

no to pa cudno, ker obicajno limone pa slabokrvnost ne greta skupaj in se jih odsvetuje! vglavnem samo da je ok in da se izbolsuje!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 11.1.2011 14:03:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 4559
11.1.2011 14:17:43   
HoneybeeMaja
Namig za vse,ki imate težave z grlom in prehladom,mene so v zadnjih dveh mesecih že 2x rešile DMove žajbljeve pastile,njihova znamka,Das Gesunde Plus,poleg eteričnega olja žajblja  vsebujejo tudi kar nekaj vitamina C,če se ne motim,ena pastila zadovolji 30% dnevnih potreb po vitaminu C.Pa sploh niso tako zelo napačne (jaz sicer nisem nadušena nad okusom žajbjla),cena se mi zdi da je cca.0,80eur,skratka priporočam! user posted image

Aja...to je to:  http://www.das-gesunde-plus.de/cgi-bin/erkaeltungenlindern.pl?id=hustenbonbons&k=&hp=1294751326#

< Sporočilo je popravil HoneybeeMaja -- 11.1.2011 14:20:19 >

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
11.1.2011 14:22:20   
Nina33
Helou!
Little*miss, še tuki - VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image
Patrisha, ni bil tko dolg (post) kot so moji običajno - še nisi profi user posted image . Glede modrčka za dojenje - jaz ti ga vseeno priporočam, sicer je res odvisno, kakšne zdej nosiš, al jaz imam bolj zaprte pa s kostjo in se ne morem glih ven metat user posted image . Pa še narasla sem kt Sava spomlad user posted image , kaj šele bo. Aja, pa še une blazinice moijo, če češ kar tko ven kej dobit user posted image . Blazinice so pa men od Muellerja za enkratno (no, poj jih preč vržeš, se ne perejo, kaj točno naj bi v tem primeru "enkratno" pomenilo pač ne vem user posted image ) uporabo, bombažne (vatka pa tak), ki dihajo (in prepuščajo, če so "predolgo" notr user posted image ).
Kolcanje: jp, parkrat na dan, po kar 10, 15 minut, bogi user posted image . Ena vraža pravi, de so dobri jedci, uni ki se jim kolca v trebuhu user posted image .
Gibi: res ni več brc, bolj "ritanje" in "božanje", ki pa tut včasih mal prestopi meje prijetnega user posted image .
Spuščanje trebuha: baje pri 1.user posted image lahko cel mesec prej, pri ostalih pa tut do konca ne user posted image . Pomoje je pa od ene do druge nosečke drugače. važn, de sta oba OK.
user posted image Maja, fajn, de ste še 3v1 user posted image . Itak prehitro mine user posted image . A patronažna je kr sama pršla? Mene je pa že zanimalo, kaj ti kej povejo, ker pred dvema letoma tega predobiska še ni bilo user posted image .No, sej zdej ga pa ne "rabim" user posted image . DMjevi bonboni so res zakon, se čisto strinjam!
Ja, jaz nisem za v klub "naj čimprej rodim" user posted image . Bi mela enga glih obratnega user posted image . No, kao, ker glih ne vem kolk čez rok pa res ne bi user posted image .
Pa fino za imena, pr nas je tut že na tričetrt zmenjeno, sam si znam/o še premislt kej, tko de... Nč ne povem user posted image .
Popadki: mene je špikalo kot pred/med M, mogoče malo bolj user posted image . Že čez dan sem nekam pogosto na WC hodila, čeprav je to lahko čist nepovezano, zvečer se je poj začelo nekam redno pojavljat (glej na uro user posted image ). Se pa baje "lažni" popadki ustavijo v topli vodi - kopeli. No, poj ko začnejo bit dost močnejši in res redni in dolgi po pol minute oziroma dalj - poj pa itak ne boš več dvomila user posted image .
Črpanje: če otrok ne pije oziroma ne izprazni, poj kao ja. Čeprav  - jaz nisem nikoli vedela,ali je prazno ali ne user posted image Tako , de ne bom pametovala - jaz sem našga imela pač pristavljenega pa je blo user posted image .
Jaz sem se pa dons zmatrana in sitna zbudila, mali pa veselo "sodeluje" pri tem, tako, de sva se že ene 5x skregala user posted image user posted image . Trenutno je v sobi in se kulira, me ne uboga, vse je "Ne", poj bi me kr klofnu, dere se kt jeshar .... In sva zmenjena, de tcga obanšanja pr nas ne gledamo in de je lahko kr lepo sam v sobi in naj ga gleda/posluša kdor ga če, jaz gane bom. Al sem smotana, sam mi je res prenajedu.
Kosilo pa danes user posted image rihta - pomoje hoče trenirat za čas, ko bom jaz v P user posted image . Pa upam, de bo takrat mali mož že lahko na obisk prišel, če ne jim pobegnem z user posted image iz P direkt domov.
Nč, grem pogledat svojo trmouser posted image .
Lep dan vsem!
P.S. C vitamin naj bi izboljšal resorbcijo, tut jaz sem tako slišala, zato ne vem, zakaj naj kao ne bi jedli limon? Pa super za poreditev user posted image user posted image user posted image .
P.P.S. Mi ni treba it gledat, je sam prišel mi lupčka dat in pravi, de me bo ubogal zdej user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
11.1.2011 14:27:09   
samsara04
Hej, hej,

no, pa sem s pregleda. Vse je ok, gin. mi je rekel, da naj ne pričakujem velikega in težkega dojenčka. A ko sem mu povedala, da sem bila sama velika 52 cm in težka 4300g (moja mama je še manjše rasti kot jaz) ter da so po moževi strani vsi veliki nad 180cm, je svoje mnenje takoj spremenil user posted image Naslednji pregled imam 25.1. Drugače pa sva z mojim imela že zdavnaj izbrano ime za pupo, za fantka pa se še ne morava dogovoriti.
Sem danes malo gledala modrce za dojenje v dm-u in Lisci. Lisca ima celo v roza in modri barvi, vendar so precej dražji od dm-ovih. Še moram it ogledat v muller.

Glede user posted image nam je patronažna povedala, da vsebuje sperma enake hormone, ki so v injekcijah za umetne popadke. Tako da sem definitivno za naravno pot user posted image

C vitamin oz. limonada pa je pomembna za absorbcijo železa, vendar dvomim, da bi mi sama limonada pomagala k zvišanju.

prvičmami, hvala za nasvet. Si bom šla kupit ricola bonbone z žejbljem.

Lepo se cartajte in pazite nase,lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
11.1.2011 14:29:06   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

nam nam nam user posted image sparglji nam nam nam palacinke nam nam nam .. bi se kr povabla. Jaz pa morem prvo user posted image v neko restavracijo se povabit ker mam se fax.. pa tak dobrega nebo nikjer za jest user posted image

ahaha kopirat pa tut znam :)

Jaz imam to tudi zelo rada......mmmmmmmmmmmmm........na tvojo žalost smo že vse tudi pospravili user posted image . Se zmenimo za drugič?!?!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
11.1.2011 15:20:24   
tamy82
Sicer sem vas prebrala, ampak res ne vem več kaj sem hotla komentirat user posted image ... tako da bom drugič kej napisala user posted image

No, sva kupila voziček (končno) baby boom 3kolesnik. user posted image Seveda sva ga morala že sestavit in provat kako gre po stanovanju user posted image Pa še dva paketa sem danes dobila - posteljnino in pa še drugi del pralnih plenic in kar sodi zraven, tako da je pri nas danes hujše kot ob božiču user posted image
Nič, zdej pa moram malo pospravit ta nered in dat rjuhe prat ... tako da se še kej javim kasneje. user posted image

Pa super za vse preglede! user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
11.1.2011 15:45:49   
maurica
suzi; hvala. si bom tudi jaz začela pisati gibe. ma pri meni so gibi enaki, kot si ti opisala

user posted image za vse preglede

jaz sem danes oprala še posteljnino pa nepremočljivo podlogo. še zlikam, pol sem pa res pripravljena user posted image aja, samo na previjalno mizo še čakam (da jo mizar konča), pa da cunjce noter zložim (oprane so že) pol je pa to to.

teyla; javi kako si odpravla

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
11.1.2011 16:08:21   
meta21
Sem prej že vsega boga pokomentirala in, čeprav to vedno naredim, pozabila na CTRL+C!

Little miss, vse najboljše! Pa so šla najstniška, hihi! Lepo praznuj!

PilotGirl in ostale iz kluba "občasno smotanih descev", a čmo kar klub ustanovit pa se s kašnjim voo-doo jem začet ukvarjat. Sej ne tko zares, sam da mal negativno energijo sprostimouser posted image

No, jaz sem danes vsekakor boljše volje, čeprav je še vedno najhujše, ko gre v službo oz. ko je tam. Pa tko smešno nerodna sva, ko sva skupaj. Kot dva sramežljiva najstnika.user posted image  Biljana, mislim, da je šlo pri njem za neko krizo povezano z velikim povečanjem odgovornosti v zadnjem času (nova služba, poroka, nov otrok, jaz bolj zahtevna ...) čeprav sam mi ne zna odgovorit na vprašanje, kaj je vzrok. On pač pravi, da mu je punca res ful všeč ampak, da naj ne skrbim, da bo že sam predelal to kar je skuhal.

Meni miškolin tudi kolca večkrat na dan in noč, občasno pa še tako hecno brca v enakomernem ritmu v hitrosti tiktakanja ure. Moj pravi, da sem jaz namesto žoge pojedla bombo.user posted image

Patrisha, glede popadkov ti težko kaj rečem. Mene je bolelo podobno kot pred menstruacijo oz. kot če te tišči kakat, ene čutijo v križu, druge spet v ledvicah. Če ti voda odteče, itak nimaš kaj drugega kot gas v P, drugače pa lepo počakaj, da se začnejo pravi popadki (tisti, ki jih ne moreš več falit da je to to) in šele takrat pojdi v P. Brez skrbi, otroci (žaluser posted image ) ne padajo kar tako ven in je časa na pretek. Moj bi rad šel v januarju še malo domov v Ptujsko-Ormoški konec pa sem razmišljala, da tudi, če mi voda odteče, še komot v LJ pridem.

Očetovski dopust-a katera ve, kako je s tem, ker mora moj mož delat tudi ob sobotah in če vzame 15 dni v kosu, je to pač 15 dni. Glede na to, da je 8.2. praznik, bi se bolj splačalo vzet po dnevih, če bi delal 5 dni na teden-zdaj mora pa najbrž dat dopust tudi za soboto, ne?

Maurica, jaz če sem v dvomih glede gibov, ga kar malo ruknem, da se zbudi. user posted image  Mam pač slab spomin in včasih ne vem, kdaj je nazadnje migal. Hm, se pa zadeva umiri tik pred porodom ...

Super za vse preglede!user posted image  Tudi mi smo opravili-srček ok, kile iste, pritisk ok in to je to. Kaj več mi zdaj več ne pripada. Sem bla menda 2 minuti notri in tako bo vsak torek do konca, ko mi bo najbrž privoščil pregled odspodajuser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 11.1.2011 16:09:35 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
11.1.2011 16:58:49   
tamy82
meta21 lepo, da sta zrihtala zadeve! user posted image Sem prav vesela, da si danes že boljše volje, čeprav kar hitro tega ne bosta pozabila ... Res te občudujem, da si vse to prenesla relativno mirno user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
11.1.2011 17:01:00   
little*miss
Punce hvala za lepe želje user posted image user posted image

ninchi, jaz imam komaj naslednjo sredo pregled..Sem bila zdaj nazadnje v 34t, tako da imam na 2 tedna user posted image

prvičmami user posted image za hitro rast. Po moje je čist ok že zadnjič bilo, ampak so narobe zmerili. Pa super, da se ti je železo izboljšalo. Meni se je tudi hemoglobin fejst izboljšal po tabletah, pijem pa ga s cedevito vsak dan. Mi je lažje cedevito naret, kot pa limonado user posted image Saj vem, lena sem user posted image user posted image

Bravo vsem za današnje preglede. user posted image

Ime pa sma midva imela za punčko Nika, za fantka pa Jan. Torej bo Jan user posted image

HoneybeeMaja ja, si prav prebrala user posted image Pa ne triurni, še celo več. Saj zato pa imam vse od tamale roza, ke je njemu ta barva všeč, pa vedno sma skupaj bila po nakupih user posted image Jaz pa sem včasih jezna na njega, ker ni pri stvari, ko sma po nakupih, pa vidim, da sem lahko srečna, da sploh hodi z mano user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
11.1.2011 17:06:47   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 18.1., 25.1., 31.1.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 19.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 18.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 19.1.
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lina80, 30, Štajerska, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.1.

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.1.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1., 14.1., 17.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1., 14.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 12.1.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 19.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 24, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 19.1.

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1., 19.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.1.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1., 19.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1., 1.2.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 24.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.1.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.1.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.1.
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , P: 24.1.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image   , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image METULJ1, 30, Novo mesto, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.1.

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 3 user posted image user posted image

user posted image : 24
user posted image : 22
user posted image : 38

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP     DAN D   BABY       TEŽA            VELIKOST
d3lfink4  1.2.11  14.12.10 Neža/Eva 1880/2180g  43/43 user posted image user posted image

lil_          23.2.11  3.1.11   Loti/Neli   1830/1740g  43/43  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
11.1.2011 17:25:10   
sara1986
Punce glihkar se mi je čep odluščil, včeraj sem šla 7 krat na ec, danes že 4krat, razen otrdevanja trebuha, bolečih popadkov ni čutiti??? Koliko po čepu ste rodile?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
11.1.2011 17:30:52   
tamy82
sara sama sicer nimam izkušenj, ampak če se ti odlušči čep lahko rodiš še isti dan, lahko pa traja tudi več kot en teden do poroda. Če ne raje pokliči svojo G ali kar v P ...

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
11.1.2011 17:45:19   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Punce glihkar se mi je čep odluščil, včeraj sem šla 7 krat na ec, danes že 4krat, razen otrdevanja trebuha, bolečih popadkov ni čutiti??? Koliko po čepu ste rodile?

Pojdi se pokazat. Škodit ne more.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
11.1.2011 17:54:15   
sara1986
Zdej sm klicala v porodnišnico v Lj in mi je rekla po tel, da lahko je še dan dva ali pa 2 uri. Da pa moram počakat na popadke in ko bojo redni, takrat pridem. Malo sem zmedena, hehe, ampak če se je odločil, da bi naju rad spoznal, naj pride user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
11.1.2011 18:43:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
meta21 lepo, da sta zrihtala zadeve! user posted image Sem prav vesela, da si danes že boljše volje, čeprav kar hitro tega ne bosta pozabila ... Res te občudujem, da si vse to prenesla relativno mirno user posted image user posted image

Se mi zdi, da mi v tem primeru nosečniška pozabljivost malo koristiuser posted image

sara, čep se lahko odlušči tudi 14 dni prej. Tudi jaz ti priporočam, da počakaš konkretne popadke, ker s boš prihranila potovanje do P in nazaj domov. Seveda pa moraš še vedno čutit gibe, drugače pa takoj v P

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
11.1.2011 19:01:08   
mija24
Hej,
Little miss- Vse vse najboljše še iz moje straniuser posted image user posted image

Meta- tudi mene veseli, da sta s svojim rešila zadevo tako, da vam želim vse najboljše tudi naprej in da boste ostali srečna družinica (kmalu 4- članska) in samo to je važno!!Držim pestiuser posted image

Sara1986- jej!!držim pesti za tebe ne glede na to al se stvar izteče čez dve uri al pa čez dva tedna...ja, punce počasi se bo tut pri nas začela akcijauser posted image

Še moje poročilo iz današnjega pregleda: Dolžina maternice (F/S) je celih 39 cm (Hallouser posted image - sm ko mala žogica nogica), na hitro smo imeli UZ- plodovnice je dovolj, posteljica pa je tudi zrela (v 32. tednu je imela 1 stopnjo zrelosti zdaj pa kako več), AC- smo tut kr veliki...
V glavnem mi je rekla zelo previdno in med vrsticami, da bom po vsej verjetnosti rodila prej in naj imam VEDNO sabo materinsko knjižico in napotnico, aja pa še to citiram: "če bote vlekli do PDP-ja bo to zelo velik otrok?"user posted image user posted image
Sej vem, da te meritve lahko odstopajo sam mene bo res vsak čas razgnalo tak trebuh mamuser posted image - mislim, da ni več placa niti za en centimeter...Ja lahko, da bom tut januarka

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?