vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Odločba CSD a to govorite za starševski dodatek oz porodniško? Ker jaz sem dobila odločbo samo za paketek, drugega še nič. Bo po porodu, se mi zdi. No, zadeva je taka, da sem jaz laufala iz službe domov se stuširat, mojega pobrala, da me je peljal v P, zato da sem tam od ene zdravnice/babice izvedela, da bi mogla priti zjutraj. Sicer je bila ful prijazna in vse, ampak meni ni bilo nič jasno. Je rekla, da to moram ležat na oddelku, da oni naredijo te teste ipd. Meni pa nihče nič pojasnil. Tako da sem rekla oz se zmenila da pridem jutri zjutraj. Če me bodo jutri poslali domov, češ da nisem naročena, jih bom nekam poslala. Moj je skorajda znorel, pravi da ne šteka kaj se gredo. Me je še vprašala, kdaj sem dobila te izvide in ko sem rekla v petek, je bila vsa začudena (češ kaj čakam), jaz sem ji pa samo rekla, da nisem vedela, kar je razumela. Upam, da jutri to uredim. G bi mi pa lahko povedala, da bom tam mogla ostat, edino, če se je ta gospa zmotila. Ah, bom že jutri videla. še tega mi ni znala povedat, če moram prit na tešče al ne. Oz ni bla ziher. vipercat lahko se zmeniva za kavico, ni problema. Samo da izvem, kako pa kaj bo jutri oz da dam to mimo, ok? Aja, pa na CDje sem zelo čustveno navezana, tako da bo še ena kavica, da jih vrneš, obvezna. Morda na kakšnem srečanju naših štručk? FoxyLady super, da so te poslali domov. Verjamem, da komaj čakaš štručko, ampak bo treba še malce počakati. ninchi9 Probaj kakšno tabletko železa več pojest, al pa hrano bogato z železom. utrujenost je lahko posledica slabokrvnosti. zmenjeno!!! ti se samo javi ko boš vedla kako in kaj, pa se dogovoriva. če ti je ljubše se lahko dobiva tudi kje bližje, če se ti pa da, pa lahko prideš do mene. cdje lahko vržem tudi na disk, medtem ko midve pijeva kavico... da ne bo preveč solzic . meta - vem kako je pametovat nekomu drugemu. tudi jaz bi počepnila, če bi do česa na koncu prišlo, saj je to tvoj življenski partner in si zanj pripravljen mariskaj narediti in pretrpeti... samo da nas to večina ne ve, dokler do česa ne pride. prosimm samo, najprej pomisli vedno na svojega otročička in štručko na poti, potem pa naprej. želim ti veliko dobrih novic ko pride domol. aha vidim da je že prišel . no to pa so dobre novice. držim pesti da bo tako kot pravi. super punca, sedaj pa mirno malo daj živčke na pašo... mislim da so kar potrebni
|