|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
11.1.2011 14:01:49   
baki
dan.se dons še sploh nisem javlauser posted image .porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ste meni tudi lušte naredile.sva že 12 let skupi na koruziuser posted image .slike so pa vse lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
11.1.2011 14:09:33   
baki
sem ful napisala pa me je vn vrglouser posted image .nik se je glih zbudil.se počasi vrečamo na stare tire.samo jest noče.to sem pa full jezna k mi otrok ne je.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
11.1.2011 14:18:54   
sjmm
čebelc@ in birdy....ful lepe nevestice!!!!!!!!

zdej grem pa še jz mojo iz naftalina potegnit...se je pisalo leto 1994...jejhatauser posted image

aja, smo že iz štacune...smo pr sosedu pol premoženja pustil, sam so pa zaloge konkretno nafilane...me vsaj ne bo skrbel kva bo za malco, kaj pa za kosilo..in tko naprej

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
11.1.2011 14:23:43   
sjmm
iz naftalina....

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
11.1.2011 14:26:15   
sjmm
evo, Majki še spi

smo že juhco pojedl

zdej grem z Mihcem nalogo poštimat

pol k Saška pride bomo pa pice pekli...je bla taka želja dons

moj pa gre zdej še na ene oglede

jz si bom pa en jogurtek prvošla...me neki lakota zvija

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
11.1.2011 14:48:47   
baki
sjmm lepa nevestauser posted image .a maj je zdrav?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
11.1.2011 14:49:20   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo, Majki še spi

smo že juhco pojedl

a si na dieti?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
11.1.2011 14:52:47   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo, Majki še spi

smo že juhco pojedl

a si na dieti?

glih ne na dieti...sam pa mau pazim...tko d kak umesen obrok sam sadje al pa jogurt...pa lahko večerjo...drgač pa dost normaln...ker se mi ne da še zame posebej kuhat, če je kej ful redilnega pa bol malo pojem...mi nebi škodlo kak gremček zgubit

kako gre tebi??

sta se z nuikom kaj naspala???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
11.1.2011 14:53:43   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

sjmm lepa nevestauser posted image .a maj je zdrav?

se ne smem hvalit, neki sicer minimalno nosek pušča...sam mislim d je to mau za spremstvo k mu petke vn rinejouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
11.1.2011 15:09:01   
baki
petke nas še čakajouser posted image .mislim da so spodaj že zunaj če se mi ne sam zdi k noče pokazat.nik še kašlja.vročino je mel bol ko ne sam v nedeljo.zdej je kosilal.malo je bol kruh jedu.vsaj nekajpa mislim da bo pojedu 1 mandaRINO.veš ker ga gledam zraven k je..sem mela do zdaj borovnice v skrinji,zdej pa jih nimam več.in če ni borovnic v kačici je nebo jeduuser posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.1.2011 15:16:12   
baki
sjmm....dons ponoči je blo kr vredu.sicer se je zbudil ob 5.00 sam je še pol malo bremal do 5.40.pol pa avf.pa zdej opoldne je spal 2 uri.mislim da bo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.1.2011 15:19:44   
baki
ti sjmm nik ima petke odspodaj zunaj in ima že velke.a misliš da so zgoraj pol tudi že zunaj?user posted image user posted image ga bom prisilila da bo pokazaluser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.1.2011 15:26:51   
sjmm
vau, baki...imate že petke..hja, menda so takrat bol dovzetni za kak virus k jim vn lezejo

naš je lepo pojedel juho...sm mela še od včeraj..por, sladko zelje in korenje, pa sm not zakuhala male makarončke...take enolončnice itak ful obožuje,pol bomo pa kako pico spekli, zdej morm pa solatko prštimat, sm dons ful lep motovilec dobila, pa Majki ma rad kak jajček gor, zdele sta pa z Mihcem en krožnik mandarinc zmazala, pa vsak en aktimel...sej sm slišala že velik slabega okrog tega aktimela...sam naš je dobesedno nor na vanilijevga...pa mu sem in tja kr dam...sej bog ve kok zaene packarije pojemo vsak dan...sem pa dons kr mau bol une bio zadeve nakupila, tud ovsene kosmiče...pa bom zvečer domače mislije nardila...sm eno fajn čokolado kupila, ta temno, pa jo nakockam, pa bio rozince, pa ovsene kosmiče, pa corn flakes...vse zmešam v eno velko posodo in pol je kr za cel teden...ker naši so nori na mislije in podobne zadeve...sam jz ne dovolim več k eno škalo kakih kroglic in podobno na mesec, pol pa sama miksamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.1.2011 16:01:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

A ste vse imele dekliščino??? Če jo je katera imela lahk mal zaupa kako je zgledalo, kakšna darila, igre ali kaj podobnega, kje ste praznovale!!! Mene je prosila, če bi ji lahk js organizirala dekliščino, ker ve, da bo vse urejeno tk kot mora biti. Nekaj idej je že pripravljenih, nekaj pa jih bom še našla.

meni so jo organizirale....smo bile v enem lokalu na vrhu(cel štuk zase)....z vsako sem mogla nazdravit(deci đus vodke),pa s pričo sva z zaprtimi očmi lakirali enadrugi nohte...pa striperja sem mela....pa ne vem kok že podpisov od samskih tipov sem mogla dobit,da se lahko poročim....darilo pa nič posebnega-spodnje perilo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.1.2011 16:15:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

stari zakonci ja 21.1. bova imela 5 let porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image   kje je še 30:)

o še ena zimska nevestica user posted image user posted image pa 5 let, kolk časa sta pa sicer skupaj??

dej m povej, si imela salonarje al kake škorne? Ker jst bom zmrznla, da pride kak sibirski mrz...

mi2 bova aprila imela 9 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od kar sva skupaj avgusta bo pa 9 let od kar skupaj živivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja imela sem salonarje ni me nič zeblouser posted image user posted image user posted image user posted image jih je pa zadnič miro našel v dramljeh v eni omari, ki je še nismo selil in so lepi spominčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj kake lepe neveste ste ble še jst bi s eporočila z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je včeraj prišel ob pol 1 spat in dons je mislu na šihtu da bom k med..... jok brate odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej s egremo pa vojno ampak tako brez kreganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.1.2011 16:35:04   
Čebel@
katjuša....pust vojno in se cartejuser posted image

Hana in ati sta v duplotih,do zdele sem bila jaz z njo,pa me mali tako brca da sem mogla dvignit rituser posted image ....posodo bi mogla pomit,pa sem takoooo lenauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.1.2011 16:37:40   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

zdej kuham kosilo pa zraven mal pospravljam, sicer pa me še ful boli. Tk da sem morala že tableto vzet.

Vse nevestice ste ful luštne, ste mi kr mal lušte naredile. Js grem pa letos julija svoji najboljši prijateljici za pričo in greva v četrtek v MAribor mal oblekce gledat.

A ste vse imele dekliščino??? Če jo je katera imela lahk mal zaupa kako je zgledalo, kakšna darila, igre ali kaj podobnega, kje ste praznovale!!! Mene je prosila, če bi ji lahk js organizirala dekliščino, ker ve, da bo vse urejeno tk kot mora biti. Nekaj idej je že pripravljenih, nekaj pa jih bom še našla.

Lepo se imejte in se tipkamo kasneje kaj.

na zs mi pošl mejl pa ti pošljem cel program...sm glih organizirala eno dekliščino julija....pa je bla noroooo zadovoljna nevesta...sm se res potrudila.....

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.1.2011 16:49:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana in ati sta v duplotih,do zdele sem bila jaz z njo,pa me mali tako brca da sem mogla dvignit rituser posted image ....posodo bi mogla pomit,pa sem takoooo lenauser posted image

se mu lušta duplovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vojna hja more mal bit sej to je taka blaga in polna pozornosti sam jst ne popustim on se pa suka in mucka k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je vojna meni na dušo......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.1.2011 17:03:34   
petrušk_
birdy vidim te...kako ste?
lepa nevesta si bla...si te pa sploh nism take zamalala :)))
sm mela čist drugo sliko k imenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.1.2011 17:09:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

se mu lušta duplovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vojna hja more mal bit sej to je taka blaga in polna pozornosti sam jst ne popustim on se pa suka in mucka k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je vojna meni na dušo......

njemu se lušta,da mami počivauser posted image
ej pol pa uživaj v "vojni"user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 18:02:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.1.2011 18:04:59   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA ŽE CARTA EVICOOOOOuser posted image user posted image user posted image

juhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.1.2011 18:06:00   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.1.2011 18:08:13   
birdy

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.1.2011 18:11:29   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

birdy vidim te...kako ste?
lepa nevesta si bla...si te pa sploh nism take zamalala :)))
sm mela čist drugo sliko k imenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi kr vreduuser posted image  Je bil tamali dopoldne ful priden, sem spekla nutelino torto. Mal je hecna za vidt, za okus pa pa še ne vem... Upam da boljši kot izgleduser posted image
Me pa firbca veš, kako si si me pa predstavljala?user posted image
A tvoja Eva je pa tud neki bolna? Se vam kr ponavlja... Jst upam da bo bolje, pa da se že končno prekužiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......