|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
11.1.2011 8:39:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

naša noč-bila pestrauser posted image ....ob 22.30 je začela na polno klicat in se sploh ni hotla umirit....sem eneparkrat desca k njej poslala,da ji da dudo nazaj,pa jo je imela v ustih samo kar neki je bluzila....pol je pa meni protvan dvignilo....sem prinorela v sobo,ji slekla pižamo,ker je bila cela premočena od joka/histerije(ker jo nisva hotla vzeti iz postelje da bi se ona lahko igrala)....no in sem zagrabila v jezi dudo in jo fliknla na drugo stran sobe(v steno) in ji zabičala da dude ni več(itak jo je mož iskal in jo ni našel).....vam povem,da ko sem vrata zaprla,da se je izklopila(Hana) in do jutra spala brez dude in tudi pisnila ni.....pol je pa ob 6.00 prišla k meni in spet hotla dudo-sem ji rekla da je šla duda papa ker je ona velika punca in je bila že zjutraj histerija in se je zelo dolgo umirjala......ampak sem bila hladna in pol je bilo ok....nobene panike se ni bilo oblečt ali pa it v vrtec...vzgojiteljici sem povedala,da zna bit malo razdražljiva,ampak je rekla da ne bo panike.....res imam dost te dude k***....v vrtcu so ji ukinil 22.10. in od takrat jo tam nima za spanje....doma me pa skos sikera z njo....tko da danes grem v nov boj brez dude....upam,da bom zdržala

ajej...čebelca...to pa ni v tvojem stilu pisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa tko, k maš tko pridnega otročka za spančkat kot je tvoja hana, ko si vsega skup 5 noči vstala...hehehhehe...pol pa eno nočko panika pa mami čist ven padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostale smo takih nočk kr po večini vajene....tko da te mogoče hanči že vnaprej pripravlja, da fantek mogoče mal ponagaja ponočiuser posted image user posted image ...ne se jezit mami...to škodi lepotiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no upam, da ti uspe brez dude....pa brez metanja v steno...hehehhe.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
11.1.2011 8:43:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutrouser posted image

naša noč-bila pestrauser posted image ....ob 22.30 je začela na polno klicat in se sploh ni hotla umirit....sem eneparkrat desca k njej poslala,da ji da dudo nazaj,pa jo je imela v ustih samo kar neki je bluzila....pol je pa meni protvan dvignilo....sem prinorela v sobo,ji slekla pižamo,ker je bila cela premočena od joka/histerije(ker jo nisva hotla vzeti iz postelje da bi se ona lahko igrala)....no in sem zagrabila v jezi dudo in jo fliknla na drugo stran sobe(v steno) in ji zabičala da dude ni več(itak jo je mož iskal in jo ni našel).....vam povem,da ko sem vrata zaprla,da se je izklopila(Hana) in do jutra spala brez dude in tudi pisnila ni.....pol je pa ob 6.00 prišla k meni in spet hotla dudo-sem ji rekla da je šla duda papa ker je ona velika punca in je bila že zjutraj histerija in se je zelo dolgo umirjala......ampak sem bila hladna in pol je bilo ok....nobene panike se ni bilo oblečt ali pa it v vrtec...vzgojiteljici sem povedala,da zna bit malo razdražljiva,ampak je rekla da ne bo panike.....res imam dost te dude k***....v vrtcu so ji ukinil 22.10. in od takrat jo tam nima za spanje....doma me pa skos sikera z njo....tko da danes grem v nov boj brez dude....upam,da bom zdržala

ajej...čebelca...to pa ni v tvojem stilu pisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa tko, k maš tko pridnega otročka za spančkat kot je tvoja hana, ko si vsega skup 5 noči vstala...hehehhehe...pol pa eno nočko panika pa mami čist ven padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostale smo takih nočk kr po večini vajene....tko da te mogoče hanči že vnaprej pripravlja, da fantek mogoče mal ponagaja ponočiuser posted image user posted image ...ne se jezit mami...to škodi lepotiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tole zbujanje in klicanje je zdele zadni teden....sem že prejšno noč mogla bit huda da je dojela,da je noč za spanje-pa je bilo ok....to moč sem imela pa dosti....fora je da pri Hani ne zaleže cartanje in prigovarjanje......če ne bom zdej tega poštimala bom po porodu ko zombi,ker se mi bosta 2 zbujala,jaz pa enostavno rabim dovolj počitka,da lahko čez dan ****cioniram

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
11.1.2011 8:47:09   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutrouser posted image

tole zbujanje in klicanje je zdele zadni teden....sem že prejšno noč mogla bit huda da je dojela,da je noč za spanje-pa je bilo ok....to moč sem imela pa dosti....fora je da pri Hani ne zaleže cartanje in prigovarjanje......če ne bom zdej tega poštimala bom po porodu ko zombi,ker se mi bosta 2 zbujala,jaz pa enostavno rabim dovolj počitka,da lahko čez dan ****cioniram

ja sj pr nas je isto stanje, da mormo že čist zanoret pol pa se umiri, dokler pa sam lepo pa to, pa 100x pride nazaj...ampak glej...bo že...otroci so otroci, prvih par let so slabe nočke...pol pa pridejo drugi večji problemi....user posted image user posted image user posted image user posted image no upajmo da vsaj čim manj

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
11.1.2011 8:47:17   
brkn83
jutro vsem skupaj.

Danes nisem pa za nikamor, križ me tko boli, da se komaj vstanem in premikam.

Pa že zjutraj ob sedmih sem imela masažo, zdej mal počivam.

Nik je danes bil v varstvu že ob pol sedmih, pa je komaj vstal. Sem ga včeraj dala še 6.15 spat. Je bil neki siten pa zaspan.

Grem vas hitro mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
11.1.2011 9:07:33   
brkn83
urša -bravo za evo. Držim pesti, da bo čimprej uredu, in da boste vsi spet skupaj.

ploha- ful lepo oblekco boš imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela - super za tvojo vztrajnost. Ti kr vztrajaj pa bo. Mene še to tudi čaka, sam ne vem kdaj mi bo uspelo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
11.1.2011 9:19:35   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

oooooo, kok je cortkana......pa oblekca.....zelo kjut..skor k poročnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
11.1.2011 9:35:55   
sjmm
dan!

naša noč še kar, smo zvečer na fuuul nosek spucali...pol pa operil, pa je bil kr mir ponoči, seveda je okol 1h prišek k nama, no, k meni..k na očijevo polovico postelje nikoli ne zaide....pa se je sam stisnu, oziroma parkiral name in zaspal...pol sm ga čez neki časa položila zravn na povšter, ker je kr težek, ima 15kil, ga je ravno včeraj moj vagal..k je sebe tud, ker se v ene kavbojke ni spravu...user posted image user posted image ...hja, so bli prazniki kva čmouser posted image user posted image user posted image ...no, pa smo spal do 6h...pol pa sm jz svoj jutranji ples z malicami odplesala, pa flaško Majkiju nardila, se mi zdi d vsak dan mau več spije...pol sva pa še kr ene 2 urci podremala.....mene neki med prsmi špika...po moje od vseh teh prisiljenih ležalnih položajev ponoč k morm bit zmer nekak k Maju stisnjena...pol pa jz spat ne mormuser posted image user posted image

tanči...sm prej sam Hanči pohvalila...seveda st tud ti za odlično 5user posted image user posted image user posted image

čebelc@....vau, si bla pa huda, no, vsaj zaleglo je, ker pri nas sem lahk še tok huda...ne pomaga nič, samo hlipa in kliče mami, mamica.....men razžene srce...sam samo 3 večere probala...ne gre ....če pa ga nežno uspavam, brez hitenja, da se lepo umiri...pol je pa tud nočka mirna, je pa res, da je šlo pri nas lažje glede dude, ker jo je ene 2 meseca nazaj kr sam dau stran....seveda pa moraš ti misliti tudi malo vnaprej, ko bo dojenček in je fino, da ima Hanči že tak reduser posted image user posted image ..vedno občudujem, kako kmalu zaspi, pa lepo v svoji sobici...super res.....sam pol k pride bejbi so prvorojenci itak mau napredvidljivi...naša je spala že od 4 meseca po celo noč, pol je prišel Jan, ko je bla stara 3,5 let...ojoj...je blo pestro, ampak sam ene 2 meseca, da se je ljubosumje poleglo, ker do bratca je bila izredno prijazna, mene je pa izseljevala na vse možne viže, ko pa smo dobili Mihca in je bil Jan star 2 leti, pa sploh ni blo nobenega problema, še nikoli v življenju Jan ni bil ljubosumen in takrat k smo prinesli Mihca je še tisto nočno flaško mleka kar prespal, kot bi vedel, da mora bit priden...tko d je pač različnouser posted image

brkn...lepo se kej spočij!!!user posted image

joj, upam, da se urša in evica že crkljajouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
11.1.2011 9:43:53   
Čebel@
sej da ne bo pomote,da nimam srca....meni se srce trga ko jo pustim jokati oz, vem da izsiljuje,ampak malo jaz ne smatram več kot dojenčka....vse zastopi in razume kaj ji povem....sej jo imam najraje na svetu,ampak ponoči rabim enostavno svoj mir,spanec ker drugače jaz pregorim in sem le živčna,kar pa nočem biti.....bom videla,če bo mož imel danes čas in bomo šli pogledat za posteljo-taveliko za Hano....te spremembe bi rada pred porodom dala čez,ker pol bojo itak druge stvari

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.1.2011 9:50:46   
sjmm

sej da ne bo pomote,da nimam srca....meni se srce trga ko jo pustim jokati oz, vem da izsiljuje,ampak malo jaz ne smatram več kot dojenčka....vse zastopi in razume kaj ji povem....sej jo imam najraje na svetu,ampak ponoči rabim enostavno svoj mir,spanec ker drugače jaz pregorim in sem le živčna,kar pa nočem biti.....bom videla,če bo mož imel danes čas in bomo šli pogledat za posteljo-taveliko za Hano....te spremembe bi rada pred porodom dala čez,ker pol bojo itak druge stvari

sploh ni blo tko razumet, kot da nimaš srca,oprosti, če je tko zvenelo, seveda ste zdaj vsi malo napeti v pričakovanju novega članauser posted image user posted image men se je bol bralo, da je bla mala vsa histerična, sej smo vsi vznemirjeni, ko jokajo, še posebej, ko se nam zdi , da brez potrebe, vsak najbolje pozna svojega otroka kdaj je jok za izsiljevanje....samo naš tega ponoči niti ne počne, se bol premetava in vstaja, pa nazaj vleže v svoji posteljici...mi2 sva nardila napako, da sva ga uspavala na ta velki postelji....podobno kot ostale, sam ostale 3 si potem lahko prestavil v njihovo, ko so zaspali in so spali do jutra, Maj ima pa tako rahel spanec, da ga je nemogoče uspešno prstavituser posted image ...tudi mi2 razmišljava o večji postelji, da lahk zvečer sedem k jemu na njegovo posteljo in lepo zaspi v njej in ni nobenega prestavljanja....sej potem bom pa ponoči jz k njemu hodila k ne bom mogla brez njega zalimanega k men spatuser posted image user posted image user posted image ...pa je oči reku, da se mi ni treba bat, da bo on rade volje k men zalimanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
11.1.2011 10:04:49   
birdy
Hoj, hojuser posted image
Ajej, kok ste naklofale telih par dni... Ne bom šla nič nazaj brat, je preveč.Skratka, mi smo vredu, Neli ma seveda vneta ušesa tko da je doma. Kristi mam še v vrtcu, ampak mi je neki sunljiva bla dons, ne vem če ne bo mogla doma ostat. Lev je zaenkrat zdrav, že trkam. Dec ma ta teden nočno. Aja, pa tamal ma še vedno krče za znort in mamo v stanovanju posledično bombo, cunje v kopalnici se zbirajo, prav tako une za zlikat...
Upam da ste ostale ok.
Poiskala sem edin zDNJI POST OD URŠE IN SEM RES VESELA ZANJEuser posted image  user posted image  zDEJ PA SAMO ŠE NAVZGOR.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
11.1.2011 10:15:02   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, hojuser posted image
Ajej, kok ste naklofale telih par dni... Ne bom šla nič nazaj brat, je preveč.Skratka, mi smo vredu, Neli ma seveda vneta ušesa tko da je doma. Kristi mam še v vrtcu, ampak mi je neki sunljiva bla dons, ne vem če ne bo mogla doma ostat. Lev je zaenkrat zdrav, že trkam. Dec ma ta teden nočno. Aja, pa tamal ma še vedno krče za znort in mamo v stanovanju posledično bombo, cunje v kopalnici se zbirajo, prav tako une za zlikat...
Upam da ste ostale ok.
Poiskala sem edin zDNJI POST OD URŠE IN SEM RES VESELA ZANJEuser posted image  user posted image  zDEJ PA SAMO ŠE NAVZGOR.

hej, hoj tud vam!!

za Levčkove krčke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , cote pa itak počakajo, sej vešuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 10:23:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 10:28:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
11.1.2011 10:29:52   
sjmm
o, mama kolumbo, lepo k si se oglasla..user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2964
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 10:36:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 10:44:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2966
11.1.2011 10:51:12   
brkn83
mene je mal bolečina minila - še dober, da najdemm kakšno kremo uporabno v salonu.

Zdej neki za magistrko nalogo delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bom popizdla ker si mentor skoz nekaj namišljuje.

Danes sploh ne vem kaj naj kuham. KAj boste pa ve kuhale????

Neposredna povezava do sporočila: 2967
11.1.2011 10:54:34   
sjmm
joj, kolumbo kake FOTKE..LEPO, LEPO, LEPO...ZDEJ SMO PA ČIST V POROKE PADLE!!

MI TUD PIČMO U ŠTACUNO...JE TREBA MAU K SOSEDU D BO 1 TEDEN MIR.. ups črkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
11.1.2011 11:02:17   
Ploha
bom pol vse komentirala...ampak kolumbo, dej še fotke! user posted image user posted image user posted image

al pa kera druga, ki je že uženjena...user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
11.1.2011 11:13:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

bom pol vse komentirala...ampak kolumbo, dej še fotke! user posted image user posted image user posted image

al pa kera druga, ki je že uženjena...user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 11.1.2011 11:14:04 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
11.1.2011 11:17:19   
Čebel@
dost jeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
11.1.2011 11:22:26   
Čebel@
danes počivam....še vedno kašljam ko pri norcihuser posted image .....upam,da se v enem tednu pocajtam,čene nema toplicuser posted image .......kosilo:še ne vem-po moje bojo pišč. zrezki v gobovi omaki in kapelati

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
11.1.2011 11:27:53   
Pikica_82
Dan. Jaz sem bolana, mam filing, kot da bi mela bližnje srečanje s tovornjakom, tak me vse boli user posted image  Upam samo, da se mali ne naleze, zdaj je že 3 tedne zdrav, dejansko od takrat, ko sem mu začela homeopatske globule dajat. Očitno nekaj te že pomagajo user posted image

Čebela se spomnim, da si me za gobe spraševala. Aleks jih že je, vložene ma zlo rad, gobovo juho tud, iz omake pa jih ven meče. Jih pa ne poje ne vem kolk, glih za vzorec.
Midva bova danes jedla piščančje polpetke, pečen krompir in rdečo peso.

Urša sem fuuul vesela, da je Eva boljše!!!

Opa, lepe nevestice ste ble user posted image user posted image  Pa lušna mala princeska na krstu, ful!

Kaj več pa si nisem zapomnila...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
11.1.2011 11:31:41   
birdy
user posted image

user posted image

user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
11.1.2011 13:51:22   
brkn83
zdej kuham kosilo pa zraven mal pospravljam, sicer pa me še ful boli. Tk da sem morala že tableto vzet.

Vse nevestice ste ful luštne, ste mi kr mal lušte naredile. Js grem pa letos julija svoji najboljši prijateljici za pričo in greva v četrtek v MAribor mal oblekce gledat.

A ste vse imele dekliščino??? Če jo je katera imela lahk mal zaupa kako je zgledalo, kakšna darila, igre ali kaj podobnega, kje ste praznovale!!! Mene je prosila, če bi ji lahk js organizirala dekliščino, ker ve, da bo vse urejeno tk kot mora biti. Nekaj idej je že pripravljenih, nekaj pa jih bom še našla.

Lepo se imejte in se tipkamo kasneje kaj.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......