sjmm
|
dan! naša noč še kar, smo zvečer na fuuul nosek spucali...pol pa operil, pa je bil kr mir ponoči, seveda je okol 1h prišek k nama, no, k meni..k na očijevo polovico postelje nikoli ne zaide....pa se je sam stisnu, oziroma parkiral name in zaspal...pol sm ga čez neki časa položila zravn na povšter, ker je kr težek, ima 15kil, ga je ravno včeraj moj vagal..k je sebe tud, ker se v ene kavbojke ni spravu... ...hja, so bli prazniki kva čmo ...no, pa smo spal do 6h...pol pa sm jz svoj jutranji ples z malicami odplesala, pa flaško Majkiju nardila, se mi zdi d vsak dan mau več spije...pol sva pa še kr ene 2 urci podremala.....mene neki med prsmi špika...po moje od vseh teh prisiljenih ležalnih položajev ponoč k morm bit zmer nekak k Maju stisnjena...pol pa jz spat ne morm tanči...sm prej sam Hanči pohvalila...seveda st tud ti za odlično 5 čebelc@....vau, si bla pa huda, no, vsaj zaleglo je, ker pri nas sem lahk še tok huda...ne pomaga nič, samo hlipa in kliče mami, mamica.....men razžene srce...sam samo 3 večere probala...ne gre ....če pa ga nežno uspavam, brez hitenja, da se lepo umiri...pol je pa tud nočka mirna, je pa res, da je šlo pri nas lažje glede dude, ker jo je ene 2 meseca nazaj kr sam dau stran....seveda pa moraš ti misliti tudi malo vnaprej, ko bo dojenček in je fino, da ima Hanči že tak red ..vedno občudujem, kako kmalu zaspi, pa lepo v svoji sobici...super res.....sam pol k pride bejbi so prvorojenci itak mau napredvidljivi...naša je spala že od 4 meseca po celo noč, pol je prišel Jan, ko je bla stara 3,5 let...ojoj...je blo pestro, ampak sam ene 2 meseca, da se je ljubosumje poleglo, ker do bratca je bila izredno prijazna, mene je pa izseljevala na vse možne viže, ko pa smo dobili Mihca in je bil Jan star 2 leti, pa sploh ni blo nobenega problema, še nikoli v življenju Jan ni bil ljubosumen in takrat k smo prinesli Mihca je še tisto nočno flaško mleka kar prespal, kot bi vedel, da mora bit priden...tko d je pač različno brkn...lepo se kej spočij!!! joj, upam, da se urša in evica že crkljajo