|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
5.1.2011 21:15:57   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Punce kolk kej vn hodte z otroci v tem mrazu? Mene dopoldan nč vn ne vleče, ko je zunej - , popoldan pa ko maladva prideta iz vrtca je pa ura tri, pa gre skor že sonce zad in smo tud rajš kr na toplem user posted image .

js sm tut raj na toplem... sicer vem, da bi Evi koristl it vn, sam ko je tkoo mrzlo... brrr... tko, da pol za vikend jo moj vn pelje, če je lepo vreme... user posted image lenoba sm sej vem... ko bo pomlad bova vse nadoknadle, prsežm!!!

Še kšn tak post rabm za podporo, de ne bom imela slabe vesti user posted image .

archie - kam ste šli na to masažo? A to ti maser masira dojenčka, al tebe učijo masaže na tvojem dojenčku? Čemu nej bi bla namenjena ta masaža?

Mišyka- pozdravlena tukej. A maš sina doma al v vrtcu? Še delaš?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.1.2011 23:00:12   
archie
archie - kam ste šli na to masažo? A to ti maser masira dojenčka, al tebe učijo masaže na tvojem dojenčku? Čemu nej bi bla namenjena ta masaža?

Mamin dotik: http://www.mamindotik.si/

ne, ne, nas učijo, kako masirati lastnega otroka. Zraven pa je še malo handlinga (kako ga pravilno dvigujemo, nosimo, spuščamo, kako ga naučimo obračanja...). To smo imeli danes. Kaj bo pa naslednjič, pa sporočim.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.1.2011 23:07:52   
pikapolona2
archi a vas uči tjaša?
Koliko pa je cena?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.1.2011 23:40:49   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 5.1.2011 23:41:21 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.1.2011 23:44:38   
Nina33
Čer!
Mišyka, sem te dodala user posted image .
Mi tut nismo kaj prav veliko zuni - samo za lepotni spanec se še vedno "vozičkamo". In najin pobč lepo odspi uno uro lepo zuni zadekan user posted image . Midva pa not na toplem uživava user posted image .
Tale masaža je pa zanimiva user posted image . Si ogledam stran mal bolj podrobno, poj pa kej povprašam.
Lahko noč in lepe sanje!
P.S. DeVilla, kako ste kaj?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.1.2011 23:48:33   
Nina33
Zinchy, a je to ista masaža kamr vidva z Maijem hodita/sta hodila?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.1.2011 23:49:52   
pikapolona2
uf...pri nas sva se danes opogumili in šli  na tavelik krog.....ampak šele ob 13 30 ko je bilo kar prijetno samo -3 stopinje...jaz sem se kar preveč oblekla in sem zakuhala pod plaščemuser posted image user posted image . Meni pa se zdi, da malo mrzlega zraka otrokom ne škodi...se vsaj preluftajo. No če je megla in mraz tudi jaz ostanem notri. Je pa res (trkam), da naši punci nimata angin in nekih viroz. ta večja je bila do zdej ene 3x malo bolana brez neke velike vročine. Še najhuje so jo zdej te norice zdelale.
Lahko pa kadar je mogoče malo preveč mraz nataknete gor tole polivinilasto prevleko za dež....jim je takoj kakšno stopinjo bolj toplo v njihovem balončkuuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.1.2011 23:53:39   
pikapolona2
jaz sem tudi malo tehtala za to masažo...pa takrat še ni imela tečajev v KR......v LJ pa se mi ni dalo vozit. Zdej se mi zdi da je pa že prevelika. Jo pa moj mož vsak večer po kopanju maže in maže in maže.......prav uživata v kopalnici....tamala kar prede od ugodja. Ima zelo suho kožo in jo moramo 3x na dan mazati z neko lekarniško žaubo.....zvečer se ji pa še posebej posveti.
Peli tisti atopiclair ni pomagal....tale bela baza z olivnim oljem je veliko boljša + kopanje v vodi z dodatkom mandljevega olja. user posted image

Se je že kej Urša klele oglasila? Kako se kaj rihtajo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.1.2011 8:51:54   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

archi a vas uči tjaša?
Koliko pa je cena?

jap, to bo ta. Poznaš?
85 eur.

Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.1.2011 9:06:12   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: archie

archi a vas uči tjaša?
Koliko pa je cena?

jap, to bo ta. Poznaš?
85 eur.

ja poznam ja user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.1.2011 10:32:50   
antoninap
Tudi jaz bi se vam rada pridružila, uradno sicer šele tam okoli 4. februarja, ko bomo dobili prvega dojenčka, user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 6.1.2011 10:33:35 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.1.2011 11:44:01   
Izabelina
Tudi jaz bi se vam rada pridružila, uradno sicer šele tam okoli 4. februarja, ko bomo dobili prvega dojenčka

user posted image user posted image user posted image

dojenčki so kul!!

midve sva od dohtarja, ni nč hujšga treba je sam štet vdihe... drugač pa nimamo kej, nadaljevat s fiziološko in čistit noska... upam, da bo šlo hitro mim, ker mi je grozn gledat tamičkeno, ko kašlja in se davi zravn in cela rdeča rata...

dans, če ne bo kšnih sprememb grem pa na koncert... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.1.2011 12:51:25   
Peli

Peli tisti atopiclair ni pomagal....tale bela baza z olivnim oljem je veliko boljša + kopanje v vodi z dodatkom mandljevega olja. user posted image
Ma sej Aljažu tud nč ne pomaga, sva zdej spet eno mešanico dobla, ampak tisti flek na obrazu je tolk trdovraten, da sploh ne izgine. Mi je pa zadnjič zdravnica na Jesenicah popolnoma odsvetovala uporabo olja na koži z atopijskim dermatitisom, je rekla da to ni dobro, ker z oljem zapreš pore user posted image , jest sm mu pa še oljno kopel delala...user posted image , sm bla kr mal zmerjana. Pa nima več alergije na jajca user posted image .

Se je že kej Urša klele oglasila? Kako se kaj rihtajo.
Ne Urša se še nč ni tle javla, ma pa v glavnem pestro, mi je pa kr hudo, k sm zvedla da je Eva v bolnici user posted image , sicer nisva mele več časa govort, ampak sm mal pošpegala k februarkam09, pa je zgleda kr hudo. Držimo pesti da se mala čimprej pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.1.2011 15:27:39   
DeVilla
Ojla, da se malce oglasim, da me ne pozabite...

Naš mali veliki mož je priden, spi po 3 do 4 ure, občasno ga mučijo vetrovi, samo kmalu mine. Danes mi je patronaža pustila tehtnico, da se malo potehtava pred in po obroku. Je bilo tole kot bi me s kladivom po glavi, ker se mali ful lepo pristavi in močno vleče, pa sliši se tudi ko požira. Res pa je, da je včeraj pil tako po odlomkih, pa naenkrat je spil samo iz ene strani, odspal cca. uro in pol ter potem spet zahteval malco - tokrat na drugi strani. Tako da grem zdajle mal raziskovat, kako povečat mlečno proizvodnjo... user posted image

Aja, drgač pa mi še ne hodimo na kakšne sprehode. No, če odštejem sprehod čez teraso k tašči na kosilo... Je že to dovolj hladnega zraka, da se preluftamo... user posted image

P.S: Sem dodala slikce v album, da se pohvalim z našim genskim materialom... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.1.2011 0:01:52   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, PDP: 4.2.2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 7.1.2011 0:02:08 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.1.2011 0:13:01   
Nina33
Ojla!
Antoninap, sem te kr dodala, čeprav imaš "samo" štorkljo user posted image . Pa sem te kr pod Kranj oziroma okolico dala, če ti je prav. Drgač pa povej, kam bi rajš "pasala" user posted image .
Izabelina, upam, de se mala miška kmalu pozdravi - tut če ni hujšga je grozno gledat tako male bolne user posted image . user posted image user posted image user posted image Pa uživaj na koncertu! Kam pa greš/si šla?
DeVilla, kerga fest deca mate user posted image user posted image user posted image . Pa ne se preveč z vago obremenjevat, mene so čist napsihiral prve tedne (se ni nič redil skor, pa skoz bi na men visel, po flaški pa ni hotu user posted image ), po šestih tednih je bil pa čist po JUSu user posted image   - jaz sem bla pa že skor brez u Begnah zaradi sekiranja user posted image . To pot sem si obljubila, de se ne damuser posted image .
Peli in Pikapolona - a to imata obe alergike doma? Sta me zguble, jaz pa ne maram bit zgublena user posted image . Pa kdo je Urša? No, kdorkoli že je - upam, de bo z malo pupo vse OK user posted image user posted image user posted image . Sej vem, firbec sem, kaj morm user posted image .
Archie - kolk dolg pa je tečaj?
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.1.2011 5:27:21   
archie
jutro user posted image jaz sem že pokonci, ker se je danes Teja odločila, da bo ob 5h pokonci. Pa se sploh ni zbudila zaradi lakote, ker sem minilo 20 min preden je dobila za jest user posted image sedaj sem jo dala pod lok in pričakujem, da bo kmalu zaspala še za kakšno urico.

Nina33: 4x imamo.

Ajoj, teža user posted image . Pri nas je najprej patronažna skoraj zagnala vik in krik, ker se naj bi kao premalo redila. Ok, smo šli na flaško. Na 2 pregledih P ni rekla ni, na tretjem (bila je ena druga), je pa v folijo zavila, da naj bi bila punca predebela user posted image (pa je prvič dobila gor 900 g, drugič 1300 g, tretjič okoli 900 g, do naslednjega pregleda pa bo po mojih meritvah dobila samo okoli 500 g). Me praaaav zanima, kakšen komentar bo tokrat user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.1.2011 9:17:39   
Izabelina
Izabelina, upam, de se mala miška kmalu pozdravi - tut če ni hujšga je grozno gledat tako male bolne... Pa uživaj na koncertu! Kam pa greš/si šla?

ja hvala, sej sva vsak dan boljš!!!

bla sm v lj na Mettelkovi na reggae koncertu ene supr gospe... take mal dame: http://www.youtube.com/watch?v=YfnQ40IG5V8 tole je njen hit!!

supr je blo!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
8.1.2011 9:47:41   
Izabelina
dobrojutro!!

za vse škofjeloške mamice sm tole našla in razmišljam, da bi se pridružla... mogoče še katera zravn?

http://www.drustvo-ritem.si/doule/doule.htm

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.1.2011 20:02:54   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Peli in Pikapolona - a to imata obe alergike doma? Sta me zguble, jaz pa ne maram bit zgublena user posted image . Pa kdo je Urša? No, kdorkoli že je - upam, de bo z malo pupo vse OK user posted image user posted image user posted image . Sej vem, firbec sem, kaj morm user posted image .

No moj ni več alergik, na zadnji kontroli je pokazal da je prerasu alergijo na jajca. Sama pa mam kr probleme, pa oba mava atopijski dermatitis.
Urša08 je še ena gorenjka, k se je nekaj časa nazaj kr pridno dopisovala na tej temi, pa s Pikapolono smo skupi špancerale, pa kofetkale..., sej se bo najbrž kej javla, samo trenutno najbrž ne. Ma mesec in pol staro dojenčico, ki je trenutno ful bolna in sta v bolnici. Upam da se čimprej pozdravi!

Mi smo se dons kar cel dan potepal in maladva opoldan nista šla spat, tako sta že ob pol sedmih oba lepo spala, prav paše!

Izabelina - upam da ste se že pozdravl!

Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.1.2011 21:53:08   
BabyKitty
Joj alergije... mene že skrbi za mojega malega, ker je čist mozoljast... to se baje samo koža čisti, ampak meni se še vseeno zdi da je pikic preveč user posted image sem pa nehala mleko in mlečne izdelke jest pa so se krčki čudežno nehal...

Vglavnem kdaj gremo vozičkat user posted image

Pa še eno vprašanje za izkušene user posted image a majo v qlandiji v h&m modrčke in majčke ipd. za dojenje in KJE? user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.1.2011 22:36:51   
archie
Jaz sem modrčke za dojenje kupila v Sparuin v Mullerju. Sem jih pa videla tudi v DMu (če bi to prej vedela, ne bi hodila v Kranj in v Lj user posted image ).

Mi smo kožo sčistili tako, da sem ji jo vsakič malo umila z vodo in papirnatim robčkom, ko sem jo previjala. je bilo hitro bolje.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.1.2011 23:14:42   
Nina33
Čer!
Modčkov in majic za dojenje
v KR H&M nimajo, se jih baje dobi samo na nosečniških oddelkih (ki ga KR ne premore), so pa modrčki iz Muellerja men zelo fajni (mogoče res mal tko zgledajo, no, sam itak ne gremo na modno revijo). Sem jih pa jaz ene par iz 1.user posted image že zdej prerasla user posted image (cifre 75C in pomoje 80C, bom preverla še enkrat, če te bo zanimal), ti jih lahko dam, če češ oziroma če bi ti bli prav user posted image .
Za mozoljčke sem pa tut jaz slišala, de čista voda najbolj zaleže, tako kot je Archie napisala, sama HB nimam (še) teh izkušenj.
Krči in kravje mleko: baje jih je veliko "alergičnih" na tole, ja. Pr nas (na žalost) ni bilo nobene razlike, ko sem to izključila iz svoje prehrane, je pa res, de ga je "samo" napihovalo, krčev kot takih ni imel.
Joj, Peli, tele alergije... Se mi prav smilte vsi s to "štalo" (sploh atopiki ste reveži), dobro, de je mali "prerastel" vsaj eno zadevo. A Uršina mala je pa tako mala še, bogica. Naj se čimprej poštima vse user posted image user posted image user posted image .
Spanje: mi mamo pa šarf urnik - ob sedmih v mižole in basta user posted image . Mam rada miru mal, vsaj zvečer user posted image . In sem presrečna, de +/- laufa, če imam srečo (kar jo vedno pogosteje imam user posted image ) spi skor do sedmih zjutri, brez bujenja vmes. Samo brez lepotnega spanca čez dan pa (še) ne bi šlo, bi bil za pop*zdit siten že ob petih pomoje user posted image .

Vozičkanje
: jaz sem za, bi bla verjetn brez vozička (al pa, če bi mali princ glih zgoraj omenjeni lepotni spanec imel user posted image ), sam sej itak predvidevam, de se tko samo reče user posted image . Kakšna kavica v Carnioli, na Pungertu? Vsaj za Kranjčanke (in okolico) bi se to verjetn dal zment, za ostale ne vem? Zbiramo predloge, prav?
Izabelina, fajn za koncert (sliši se dobro user posted image ). Upam, de ste zdravi user posted image user posted image user posted image . Pa zanimiv link user posted image .
Teža dojenčkov: to je pa tko kt med user posted image - nikol jim ni prav user posted image . Sam ne se sekirat, presuhga skori de ni pr nas user posted image . Ostalo pa... Sej še rastejo, no!
No, pa sem mal pokomentirala user posted image .
Lepo, mirno noč in lepe sanje!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.1.2011 15:40:10   
nov2010
Hej!

No naj se javim še tukaj. Sicer sem se že javljala na forumo Gorenjske nosečke, tako da se nekatere že poznamo. Vendar zadnje ćase res ne najdem časa za pisanje, vsake toliko časa vas malo preberem, da sem malo na tekočem.
Drugače pa imamo mi doma že skoraj 2 meseca starega pobča Roka. Rok je dokaj priden dojenček .Je in spi, čeprav je sedaj čez dan že malo bolj buden in ga vse zanima kaj se dogaja okoli njega. Zvečer pa imamo ponavadi kakšne pol urce težave s krči - blažimo jih z čajčki in pa kapljicami.
Seveda pa je ob lepem vremenu najbolj na sporedu vozičkanje. In Roku svež zrak fino paše, saj potlej spi kot polhek.

BabyKitty - tudi Rok je imel kake 3 tedne nazaj po obrazu ful pikasto kožo. Tako sem mu obraz umivala s kamilcami (oz. kamiličnim čajem v katerega sem namočila blazince za obraz) nato pa sem ga mazala z Riboderminom. In sedaj ima obraz čist brez kakršenga koli mozoljčka. Je pa to res da se jim to čisti koža.

Nina - ob kakšnem lepem vremenu se lahko komot zmenimo za vozičkanje oz. kavico

No upam, da mi bo sedaj uspelo kaj večkrat kaj napisat :)

Uživejte in vam deževni dnevi ne pokvarijo razpoloženja

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 10.1.2011 15:41:58 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.1.2011 18:20:02   
trsica
Tolk, da se še na tej temi javim. user posted image
Mož je trenutno oče samohranilec, jaz pa v P že en teden čičam in čakam kdaj se bo zgodil veliki pok. user posted image Tamalga mi ne spustijo k meni, zato mora biti revež sam doma, ko pride mož k meni na obisk. Še sreča, da je že toliko star. user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?