Nina33
|
Čer! Modčkov in majic za dojenje v KR H&M nimajo, se jih baje dobi samo na nosečniških oddelkih (ki ga KR ne premore), so pa modrčki iz Muellerja men zelo fajni (mogoče res mal tko zgledajo, no, sam itak ne gremo na modno revijo). Sem jih pa jaz ene par iz 1. že zdej prerasla (cifre 75C in pomoje 80C, bom preverla še enkrat, če te bo zanimal), ti jih lahko dam, če češ oziroma če bi ti bli prav . Za mozoljčke sem pa tut jaz slišala, de čista voda najbolj zaleže, tako kot je Archie napisala, sama HB nimam (še) teh izkušenj. Krči in kravje mleko: baje jih je veliko "alergičnih" na tole, ja. Pr nas (na žalost) ni bilo nobene razlike, ko sem to izključila iz svoje prehrane, je pa res, de ga je "samo" napihovalo, krčev kot takih ni imel. Joj, Peli, tele alergije... Se mi prav smilte vsi s to "štalo" (sploh atopiki ste reveži), dobro, de je mali "prerastel" vsaj eno zadevo. A Uršina mala je pa tako mala še, bogica. Naj se čimprej poštima vse . Spanje: mi mamo pa šarf urnik - ob sedmih v mižole in basta . Mam rada miru mal, vsaj zvečer . In sem presrečna, de +/- laufa, če imam srečo (kar jo vedno pogosteje imam ) spi skor do sedmih zjutri, brez bujenja vmes. Samo brez lepotnega spanca čez dan pa (še) ne bi šlo, bi bil za pop*zdit siten že ob petih pomoje . Vozičkanje: jaz sem za, bi bla verjetn brez vozička (al pa, če bi mali princ glih zgoraj omenjeni lepotni spanec imel ), sam sej itak predvidevam, de se tko samo reče . Kakšna kavica v Carnioli, na Pungertu? Vsaj za Kranjčanke (in okolico) bi se to verjetn dal zment, za ostale ne vem? Zbiramo predloge, prav? Izabelina, fajn za koncert (sliši se dobro ). Upam, de ste zdravi . Pa zanimiv link . Teža dojenčkov: to je pa tko kt med - nikol jim ni prav . Sam ne se sekirat, presuhga skori de ni pr nas . Ostalo pa... Sej še rastejo, no! No, pa sem mal pokomentirala . Lepo, mirno noč in lepe sanje!