|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
10.1.2011 19:47:26   
BabyKitty
trsica držim pesti, da še mičkeno vstrajata tvoja dva v bušiju, ampak po drugi strani ti pa res ne privoščim bit v P...

Hvala vsem za nasvete glede modrčkov... sedaj imam 2 iz DM-a, ampak ker sem bolj darkerske sorte user posted image bi rada še kakšnega črnega, ker se mi zdi da se kar malo vidi čez črn puli, da je modrc bel... pa če bi bil mal lepši tud ne bi blo slabo user posted image drugače pa skor bol kot modrčk si pa želim kakšno majčko za dojenje, ker tole vlečenje majce gor ni čist nč prijetno pozimi user posted image se pol skoz z deko ovijam medtem ko dojim, ali pa nosim kar nosečniške hlače, ki imajo pas skoraj do prsi user posted image

Hvala za tolažbo glede mozolčkov... zdej mažem z bepantenom, pa se mi zdi da je mičken bolš... upam da mine user posted image

Pa da se še malo pohvalim user posted image včeraj sem iz vreč zvekla svoje najljubše kavbojke in jih brez problema oblekla... sem bila srečna kot otrok na božični dan user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
10.1.2011 21:43:29   
Peli
Mi smo imel pr ta mlajšemu tud težave z mozolji, sm mu uivala obraz s hrastovim lubjem (je bil čist ogoret vidt v obraz), po treh tednih je blo pa bolš, ne vem al od umivanja, al je šlo samo od sebe.
Jest vozičkala še nekej časa ne bom, na srečo smo se vozičkov znebil (no, sej lažje in hitreje se kam pride z vozičkom user posted image ), se pa lahko prdružm tam nekje maja, ko bom že sposobna ornk vozičkanja.

Moderčke za dojenje sm jest dobla v Intersparu pa v Muellerju, drugač pa se mi zdijo dokaj ugodni tile - neckermann, OTTO, tukaj majo tud nekej izbire, pa še v živo loh sprobaš - ALISA, nosečniške majice pa delajo tukaj.

BabyKitty - user posted image za kilogramčke!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
11.1.2011 1:17:12   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, PDP: 4.2.2011 user posted image

user posted image Nov2010, 11.2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
11.1.2011 1:30:59   
Nina33
user posted image
Poglejte no, Kranj z okolico je poln "pištoljerosov", se punca (zaenkrat edina), kr zgubi med njimi user posted image
Nov2010, dobrodošla še tuki!!! Dolgo ni blo nič "slišat" od vaju user posted image .
BabyKitty, poj pa od Muellerja res niso zate user posted image , Alisini so pa lepi in niti ne pretirano dragi, sploh v "industrijski" trgovinici v Bitnjah. Imam tut enga "frej", ene parkrat nucanga, 75C (in poj zmeri prekuhanga, de se ne bo tko čudn bralo, ker takle okol ponujam user posted image ). Sem v 1.user posted image mal preoptimstično (beri: prezgodi) nakupila par modrčkov in jih poj ekspresno prerasla user posted image . Pa fino, de mozoljčki izginjajo user posted image .
So me pa cene tehle majic za dojenje mal na rit vrgle user posted image . Saj so zelo lepe in vse, samo...30€+ user posted image Punce, jaz sem Gorenjka, no! Se moram spomnt, kako sem prej to rihtala (ker gol hrbet/trebuh med dojenjem ipd. tut mene živcira), bom pa pomoje ponucala nosečniški pas (al kako se že temu kosu blaga reče user posted image ). Sem pa v Twowayu zanč vidla podoben "sistem" majc (prekrižano blago spredi), za pomoje pod 10€, ki bi jih še poj lohk imela za nosit... sam nisem mogla it probat (sva se s princem vozičkala za njegov lepotni spanecuser posted image ) in nisem hotla bedarije kupit pa tut če je le 10€  user posted image .
Tršica, tole z (ne)obiski me je čist podrlo, res user posted image . Si ne predstavljam, kako bova s Šimnom prežvela, če se ne bo kej spremenilo user posted image . Drgač pa upam, de ste vsi trije OK! Pa ZS ti bom poslala user posted image .
Sej tale tema je pa kr oživela, bravo punce user posted image user posted image user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
11.1.2011 8:28:55   
Mišyka
Dobro jutro! Dons sem pa spala celo noč, ampak zjutrej ko je bla čist tema nisem vedla, al čem vstat al ne.

Majice za dojenje v HM-u sigurno niso tko drage. Bi rekla da z dolgimi rokavi max. 20 eur, se pa ne spomnim več. So pa te iz HM-a nosečniške in še za dojenje, tko da če misliš, se ti splača it še zdej, dokler imaš še trebuh, da še mal ponosiš.

Sem zadnjič iskala en plišast pajacek za novorojenčka oz. novorojenko in nisem našla čist nč, že tko jih skor ni, v Baby centru pa nč druzga kot roza ali modra. Morm enkrat še v HM na Rudniku šibat, ker majo mal več izbire - predvidevam.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
11.1.2011 10:05:18   
archie
jaz majic za dojenje sploh nimam. Ne rabim (gorenjka user posted image user posted image ). Nosim pa flis jopico in ko si majico gor potegnem, imam hrbet še vedno zaščiten, ker imam flis čez.

Ajoj, tole z obiski je pa zoprno, če imate več otrok doma... Tršica, držim pesti, da bo kmalu bolje!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
11.1.2011 10:16:34   
antoninap
Jaz sem si za dojenje kar dve navadni majici kupila, ki imata spredaj gumbe. Ko se jih odpre, se brez problema do mlekarne pride user posted image

Na modrček pa še čakam, baje je TA zelo udoben. Poročam, ko dobim. Drugače imajo izredno lepe modrčke tudi v Mothercare v BTC-ju, če se katera mudi v Ljubljani, prav tako izredno lepe stvari za otroke vseh starosti.

Mi lahko katera priporoča pedikerja v KR? Moj trebuh je postal prevelik za urejanje nohtov, pa bi se šla mal razvajat pred odhodom v porodnišnico user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
11.1.2011 10:46:26   
Izabelina
Mi lahko katera priporoča pedikerja v KR? Moj trebuh je postal prevelik za urejanje nohtov, pa bi se šla mal razvajat pred odhodom v porodnišnico user posted image

tega se pa spomnem, js se tut brit nism mogla par mescev sm bla ko en medved user posted image user posted image za pedikerja sicer nimam pojma upam pa, da najdeš!!

Grlo me boli user posted image drugač pa mislm, da sva obe bolše že, nisva pa še čist dobre... tole vreme pa tut ne pripomore k boljšemu počutju user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
11.1.2011 11:46:08   
BabyKitty
Hja rn izlet v mothercare nm ne uide user posted image drugače sem pa tud jst gorenjka user posted image in 30 eur ne dam za majico za dojenje user posted image sploh ker rabiš vsaj ene 3, da jih lahko sproti pereš user posted image

antoninap jaz ne bi kupovala tega iz da-da ker je plastičen... sem mnenja da more bradavica dihat...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
11.1.2011 23:52:11   
DeVilla
Ojla,
vidim, da imate težave z golim hrbtom med dojenjem. Jaz sem čez modrček samo navlekla spodnjo majico, ki zaradi svoje elastičnosti stoji na meni, ne da bi imela naramnice na ramenih. Ko dojim, samo majico potegnem dol z modrca, da ga lažje odpnem in imam križ skoz pokrit. Sej zgleda mogoče malo neelegantno, sam me prov mal briga. Itak imam potem čez oblečeno malo širši pulover pa se ne vidi tistih naramnic, ki mi visijo pod pazduham. user posted image

Danes sem ponucala vsaj 3 blazinice za dojenje na vsaki diojki, tako mi je mleko špricalo ven... user posted image  Se to tudi vam dogaja? in potem mi govorijo, da je mali premalo dobil na teži. Pa skoz bi na joški visel in se gostil...

Čiščenje kože - mali ima na nosku beli pikici, pa preko trebuščka in zadaj na vratu cel trop malih rdečih pikic. Sem danes vprašala zdravnico, ko sem ravno telefonirala za datum prvega pregleda, pa je rekla, da se koža čisti.

Prehrana - jaz sem že drugi teden na brezmlečni prehrani, če ne štejem tistega deci mleka, ki ga zjutraj zlijem v žitno kavo... user posted image  Se mi zdi, da malega manj zvija. Sem bila pa danes zjutraj nekaj žalostna in živčna, pa je zgleda to občutil in je potem hotel popoldne skoz pri men bit...

Ena in ena je šest... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.1.2011 0:41:28   
Nina33
Hoj!
DeVilla, najin je bil isti - ves cajt bi visel na meni, mleko mu je kr mim teklo, kdaj je požiral vmes živ boh ni vedel, redil se nikakor ni prve par tednov (poj pa skokovito user posted image ), mleka sem imela pa tut na prebitek, za blazinice se pa ne spomnim, kolk jih je "šlo" na dan, mgoče ne tolk velik, ker je bil sine ena velka "blazinica" user posted image .
Une bele pikice je tut naš imel, kao lojnice zamašene (eno je imel celo na podplatu - nisem vedela, de imamo tm lojnice user posted image ) in so se lepo izluščile. Rdečih pikic se pa ne spomnim kaj zelo, malo časa po rojstvu že, poj pa ne več user posted image .
"Dieta" proti krčem ipd.: ma sem skor doktorirala iz tega (in skor shirala zraven user posted image ) pa ne vem, če je bilo kej opazne razlike. Vem samo, de naju je oba napihovalo še bolj, če sem pila čaj PROTI napenjanju (jaz, njemu sva ga redko dala, smo imeli pa ene kapljice iz lekarne in Biogaio). tko, de ne znam nč svetovat - lahko samo sočustvujem in držim pesti, de čimprej mine user posted image user posted image user posted image .
Dojenje: jaz bom pomoje res kar z unim pasom strašila (če ne bo preraztegnjen ostal user posted image ) al pa res kašno majco s knofi al pa tko kot DeVilla - briga me izgled, važn, de funkcionira user posted image .
Modrčki od Da-da: tut mene moti, de so "plastični" sam jih pa rozno hvalijo in baje niso "vroči" in kao dihajo user posted image ma, ne vem, jaz mam Muellerjeve, bombažne bele - ko ena stara mama user posted image . Sam so mi res udobni.
Izabela, vreme bo že jutri (no, danes user posted image ) baje boljše, upam, de se vidve pozdravita user posted image user posted image user posted image . Spet bom mal Medex reklamirala, al za grlo men (in mojima fantoma, malemu in "velikemu") res pomaga Apisirup.
Pediker: pojma nimam, a ni v Hipermarketu od najboljšega soseda (na Planini) bilo neki tacga? Vsaj pred leti se mi neki zdi, de sem opazila tam user posted image .
Pajacki: Mišyka, si šla v Kika kej pogledat? Ni ne vem kaj, so pa kpoceni in ne tako zelo slabe kvalitete - odvisno na kaj naletiš: eni so super, drugi pač ne user posted image . Nobeni pa dragi user posted image .
Eko, zdej je pa žehta sprana pomoje in me "čaka".
Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.1.2011 9:10:33   
Izabelina
jutro punce in user posted image in ostali člani! user posted image

mal bolš smo pr nas user posted image se je pa začela zbujat ponoč odkar jo ta prehlad matra... prej je spala pojedla in spala... zdej se pa kr umes zbudi in me čist zmede to, ker ji grem pol mleko delat pa pogledam na uro pa vidm, da je jedla pou ure nazaj... pa pridem v spalnco pa spi, pol grem js spat se pa spet zbudi pa neki stoka... tko, da sm ponoč čis zmedena!!

midve se nažalost ne dojiva več... 1 mesc sm jo dojila (plus dodatki AM), pol je nehala pit pri meni in sm si še 2 mesca črpala mleko, zdej nakonc sm ga pa načrpala samo 20ml se mi je pa trapast zdel glede na to, da popije 120 in več... tko, da sm prejšn tedn nehala in mam zdej sam par kaplic še vsak dan...

u petk pa greva na masažo za dojenčke tle v škofji loki user posted image user posted image komi čakam!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.1.2011 17:35:40   
lija30
se malo oglasim.Vidim,da ste vse super, da uživate.
Mi smo imeli vnet ušesek,pa smo ga pozdravili samo z antibiotikom namočenim v gazico,to so mu 2 krat pri zdravniku dali v ušesek, doma pa sedaj uporabljamo še ene kapljice.Sem bila ful vesela,dani bilo treba tako majhnemu že jesti antibiotik.Imam pa že 3 tedne skoz zabasan nosek, pa ko pogledaš v nosek ni nič videt.Notri stalno dajem fiziološko in nato sesam ven in pride ven res ogromno sluzi.Sploh ne vem kje se mu to zadržuje, k ven mu nč ne teče.Me pa malo skrbi,da mu ne bom česa poškodovala, ker mu to naredim večkrat na dan bolj na grobo in pride ogromno ven.Ima katera izkušnje s tem?

Drugače pa naš sonček pridno raste in se redi.V sredo imamo drugo posvetovalnico,samo vprašanje če bo cepljen ker ima tak nosek.Je pa zanimivo,da munične teče ven, tudi diha lepo,samo notri se skoz sliši,da je polno.

Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.1.2011 20:35:20   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty
antoninap jaz ne bi kupovala tega iz da-da ker je plastičen... sem mnenja da more bradavica dihat...

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Modrčki od Da-da: tut mene moti, de so "plastični" sam jih pa rozno hvalijo in baje niso "vroči" in kao dihajo user posted image ma, ne vem, jaz mam Muellerjeve, bombažne bele - ko ena stara mama user posted image . Sam so mi res udobni.

Dobila modrček user posted image ... res je iz umetnih materialov, ampak kot iz neke mikrofibre; podoben material kot se uporablja za športno spodnje perilo ali pa majčke za tek/telovadbo. Te imam in zadeve uiber dihajo, tako da z "zračenjem" ne bo problemov po mojem. Je pa uiber udoben, sploh ga ne čutiš, še posebej mi je všeč spodnja široka elastika, ki sigurno ne bo tiščala ali rezala. Zraven sem dobila še dodaten "vložek" za zapiranje modrčka, če bi se slučajno obseg povečal in bi modrčk začel tiščati, bi lahko dala to vmes in ga povečala user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.1.2011 9:03:24   
flik
Živjo,  

po dolgem času se spet malo javim in vas lepo pozdravljam vse skupaj user posted image .

Manca bo v soboto stara že 2 meseca! Čas res takooo beži, da ni res. Je pridna punca, čez dan in ponoči čisto neproblematična, edino zvečer ga mal ''''''''biksa''''''''. Hec je v tem, da ji morm že skor od začetka zvečer dodat mal aptamila (ene 60 ml zdej), da lahko zaspi. Očitno imam vseen mal premal mleka za njene potrebe zvečer – pač pravilo ponudbe in povpraševanja neki ne štima user posted image . Zdej jo imam pa na sumu,da se je zvečer razvadla s tole flaško, ker pr men noče lih zmer jest :/. Enostavn se ji ne da vlečt in ma rajš, da ji skor v želodček pade mlek brez matranja. To pomen, da tut če imam mleko, sploh noče potegnit in se dere ko jesihar (glas ma pa tut tolk močen, da hvala bogu, da nismo mel kakih krčkov al pa kej podobnega, da bi se par ur skupaj jokala, ker bi pomoje jest oglušela zraven user posted image ). Če pa počrpam in dobi po flaški, je pa seveda super srečna. Če ima katera kak predlog, nasvet, kako otročka prepričat, da v takem primeru je pri tebi…povejte, bom vesela. Brez aptamila zvečer ne gre, ker mi res skor vsak dan zmanjka, ne bi pa rada povečevala doze al pa števila tako dodanih obrokov. Huh, dojenje je znanost, kakorkoli že obrneš. Pa tut če maš že izkušnje od prej user posted image . Je pa res, da se moji otroci dojijo, da potešijo lakoto in ne da bi se crkljali. Že pr tamalem je blo tako. Manco pa sedaj nafutram tut v 10-15 min – ko je lečna, vleče na polno, potem pa se na hitro odklopi…nič crkljanja pač.  

Pa še to, kar se tiče dojenja – tut men ful šprica iz druge dojke, ko mala papa na eni. Skos sm bla čist mokra, blaznince so sam mal vpile mleko, itak pa je šlo vse čez, tko da sem se mogla velikrat prav preooblečt po dojenju. Pol sm si pa kupla tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=121867 In je super – pred podojem dam lepo gor in vse mleko ostane notri. Kter blažen občutek suhosti user posted image user posted image

Manca je mela zdele 3 tedne tut ful obupno kožo – polno rdečih pikic po obrazu, za ušeski, pod vratom. Pa zelo suho in hrapovo kožo, zgledal je že prav grdo. Ker me je resno začel skrbet, če gre za kako alergijo, sm klicala pediatra, ki je rekel, da gre po vsej verjetnosti res sam za čiščenje kože (in naj počakam do naslednjeg apregleda, pol bomo pa videli). Pol sm pa slučajn dobila en testerček kremice: http://www.lekarnar.com/izdelki/a-derma-exomega-krema Po 2 dneh mazanja 2x na dan je imela skoraj čisto normalno kožo! Je še suha, izginila pa je hrapavost in pikice. Ok, lahko je minilo samo po sebi, ampak mislim, da je vseen tale krema ful pomagala pri tem 

"vložek" za zapiranje modrčka mi je pri tamalem ful prav prišel, dobra pogruntavščina, saj ti zarad povečanega obsega ni treba kupovat novih modrcev. No zdej v tadrugo ga pa ne rabim… 

"Dieta" proti krčem ipd. Prvič sem ful pazla, kaj sem jedla, ker je tamalga takoj šraufal, sam da je blo kej mičkeno bolj delikatnega, zdej Manca je pa čist druga, veliko boljšo prebavo ima oz. nič je ne napenja in niš se ne zvija, prdec spusti brez problema, če je treba J. Pr tamalem vem, da sem pila ful čaja iz janeža in kumine, mu je kar pomagal…drugač pa pazit, kaj ješ…. Druge pomoje ni.. tut razne kapljice in to..kaj pa vem, pomoje bl mal pomagajo.  

Tolk za enkrat, se bom potrudla se večkrat oglasit. Imejte se lepo, uživajte s svojimi sončki!

p.s. tale ringaraja mi pa še zmer ful nagaja - a vam tut?? Cela znanost, da objaviš en post user posted image

< Sporočilo je popravil flik -- 13.1.2011 9:09:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.1.2011 11:40:26   
Nina33
Helou!
Flik, a ne kako beži tale čas - že dva meseca user posted image . Glede dojenja ti ne znam nč svetovat, naš flaše ni hotu pa de je Boh user posted image . Baje je fajn, če je luknjica na cuclju zelo majhna, de se mora fest matrat in ma poj rajš mamo user posted image . Je pa cela znanost iz tega, ja user posted image .
Jaz grem pa čez kako urco na sprehod v KR, je kera za kavico user posted image ? Bom okol enih blizu Carniole, če se bi keri dal, z malim princem v vozičku (rabi lepotni spanec) in trebuhom user posted image . In kremšnito pred sabo user posted image .
P.S. RR je še vedno user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.1.2011 11:41:01 >

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.1.2011 15:31:13   
Izabelina
midve sva pa lih iz Kranja, v Tušu smo se dobil s septembrkami... supr je blo user posted image nism vedla, da je to tok velik center pa da ma vse not...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.1.2011 22:31:32   
ursa_p
Pozdravljene punce!

Z vami pa se nisem klepetala, saj nisem z vasega konca!

Vas pa vabim na dogodek v Kranju:
http://www.facebook.com/fotostudio.si?v=app_6009294086

Prisrcno vabljene s svojimi soncki :D

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.1.2011 23:44:50   
Nina33
Čer!
Tole vabilo sem prejela in ga delim z vami, če še kero zanima:
V okviru predavanj na temo POVEZOVALNO STARŠEVSTVO , vas toplo vabim na predavanje asist.Tite Stanek Zidarič,dipl.babice, MSc, IBCLC (mednarodno pooblaščena svetovalka za dojenje) z naslovom Dojenje- znanost, umetnost in spretnost, ki bo dne 18.1.2011 in 22.2.2011 v kulturnem centru Hiša Kricekrace, Tomšičeva 14, Kranj. Vabljene nosečnice, doječe mamice, starši in vsi ostali.    
Za več informacij se vam oglasijo na št:040542773 (Susana Diez Rupnik)

Lepo noč vsem!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
17.1.2011 15:38:46   
nov2010
Živjo,

no vidim, da je tukaj malo zatišja. Ja saj je razumljivo, ker je tak sonček ga mormo res v nulo izkoristit.

Za vikend smo mi vozičkal 100na uro, pa tudi sedaj sva prišla nazaj domov od druge runde danes. tako da ta sonček do srede mormo izkoristit, ker baje bo pa potlej spet sneg.

Uživejte in se lepo crkljajte s svojimi srčki :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
19.1.2011 14:00:31   
antoninap
Mamice, dajte mi mal pomagat user posted image

Jaz sem v torbo, ki jo bo lubi prinesel v porodnišnico, za odhod naše pupe domov napakirala:

- bodi z dolgimi rokavi
- žabice
- plišast pajacek z dolgimi rokavi
- zimski pajacek
- bombažna + plišasta kapica
- nogavičke
- tetra pleničko, odejico

A bo to zadosti toplo? user posted image

Doma imam pa od "kozmetike": hladilno mazilo, alkohol za popek, gazice, fiziološko raztopino, krpice za umivanje, vato ... bi rabila že od začetka kakšno kremo? Milo baje pride šele kasneje v upoštev?

Neposredna povezava do sporočila: 3146
19.1.2011 14:10:54   
BabyKitty
antoninap za domov je čist ok za oblečt user posted image

Meni bi mogoče čisto na začetku prov prišlo še olivno olje, ker je imel zelo suho kožico in smo ta oljčk odkrili šele po enem tednu user posted image drugače pa dobiš v porodnišnici toliko testerčkov, da imaš bolj ali manj vse pri roki za prve dni... mogoče je fino če kupiš še kakšne krpice za rito brisat, če še nimaš (jaz vem, da nisem na to pomislila pre porodom user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3147
19.1.2011 14:14:26   
pikapolona2
zase vzami še lanolin.....ker ko začneš dojiti ti razpokajo bradavice in v porodnišnici nimajo tega........ti mora potem naknadno mož prinest.

Neposredna povezava do sporočila: 3148
20.1.2011 14:43:33   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

antoninap za domov je čist ok za oblečt user posted image

Meni bi mogoče čisto na začetku prov prišlo še olivno olje, ker je imel zelo suho kožico in smo ta oljčk odkrili šele po enem tednu user posted image drugače pa dobiš v porodnišnici toliko testerčkov, da imaš bolj ali manj vse pri roki za prve dni... mogoče je fino če kupiš še kakšne krpice za rito brisat, če še nimaš (jaz vem, da nisem na to pomislila pre porodom user posted image )

A to misliš vlažilne robčke? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

zase vzami še lanolin.....ker ko začneš dojiti ti razpokajo bradavice in v porodnišnici nimajo tega........ti mora potem naknadno mož prinest.

Sem že napakirala, skupaj z blažilnimi blazinicami, čeprav ne vem, kako jih bom "uporabila", ker pravijo, da je najbolje, da si kar brez modrčka v porodnišnici, da ne umažeš preveč stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3149
20.1.2011 14:48:41   
antoninap
Punce, smo danes dobili letak, pa če kateri prav pride ... user posted image

V Müllerju bodo od 24.1. do 29.1. znižane plenice:

Pampers New Baby, 2-5kg, 27 kosov - iz 5,29€ na 4,49€
Moltex öko, vse velikosti - iz 7,49€ na 5,99€

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?