naja17
|
Dones pa ni moj dan... Spet ni bilo mojega G, ampak sami začetniki, praktikanti, karkoli... Sej kul, se morjo učit, ampak hudiča nekoga bolj izkušenega pa naj majo vseeno blizu... Kaj mi pomaga dohtar, ki mi 10 x reče "veste jaz še nimam tolk izkušenj kot ta in ta dr." In pol gleda otroka in mi namer, ok 32. teden po trebuščku in pazite zdej 35. teden po glavi Halo to so 3. tedni razlike Je kej narobe? Ne, nič pa ne bo presenetilo, če bo porod prej... Ok vredu... Pol me pa naroči ćez 4 tedne Khm, če gledamo po glavci, bom jest takrat skor/mogoč že rodila ???? In pol mi gre gledat ledvice in skor da mene tam ne vpraša, če je to ledvica In seveda spet povdari, da on nima tolk izkušenj Aha, pa hemoglobin... Hja, kako mate? Ja 2 pregleda nazaj sem že pojedla sirup, od takrat mi pa tko niste pogledal krvi Bojo to čez 4 tedne... Khm... Srreptokok B - to ljubljančanke hodijo na bris, ni panike Aja, obrnjen je pa baje že na glavo dol... No in po pregledu grem do CSDja peš in nazaj (cca 8km) in tik pred vhodom PADEM ... Zdej sem pa res že fertik... Sicer sem padla na levo stran rit, bok, noga, pa na roko sem se nekak ujela, da se mi pozna, zdej sem pa mal panična, pa vse skup se je verjetn nabral, uglavnem sem ... Sej nima kej bit, če ne padeš na trebuh, ane? Sej je že mal zamuval, sam pretresla sem ga pa vseen?
|