Klemy82
|
Evo mene, pa ni za verjet, spet sem cel dan letala okoli , pa sem rekla, da danes bo pa v izi bolj. MA, sva šla v Domžale na banko, potem še nekaj daril kupit, pa moj je popizdil že včeraj, da mi gre nove čevlje kupit, ker imam v gležnjarjih luknjo v podplatu in ko je slučajno videl, je čist ven padel, zakaj mu nisem nič rekla... škornje pa še ene gležnjarje za nataknit pa ne morem nosit dolgo, ker mi občasno gležnji otekajo zvečer al pa takole če sem cel dan na nogah, v nedeljo smo bili cel dan na obisku in ko smo šli domov, nisem mogla čevljev obut... sem bila brez njih v avtu , v glavnem, zdaj sem vzela nizke športne gležnjarje, nepremočljive, ful mehke pa še na ježka so. Balzam za nosečniške noge. In niti ne zgledajo mamasti, so pa tašči blazno všeč. Pa še moj si je ene vzel, tak da sva s ful popusta dala 90 eur za dva para čevljev. Ni slabo, ne? Pa na upravno enoto sva šla, končno, da sem se jaz prijavila z njim v gospodinjstvo, edino mal mi je glupo, ker sem tam pustila potni list, da mi nov naslov vpišejo, in ga dobim v roku 7 dni po pošti domov... me pa mal skrbi, ker nisem dobila nobenega potrdila, da sem ga tam pustila in upam, da ne bodo kaj zmučkali... In itak sva še bluzila okoli, malo po trgovinah, BC in tako... cotke... ah... jaz bi samo sipala v vozek pa na blagajno nosila. Tak luštne majo tiste mini žametne hlače z naramnicami pa srajčke s tistimi luštkanimi puloverčki zraven ... naš mali bo tak jack da adijo, ker so nama obema ful všeč take reči. Edino škoda, ker tako hitro rastejo... oz, po eni strani imaš pa potem vsaj dober izgovor, da kar naprej kupuješ take kjutaste reči... evo, zdej pa moj je šel na pijačo s kolegi, jaz pa še posodo pomijem pa se poknem v vodoravno na kavč. Upam, da je kaj pametnega po tv, če ne bom pa brala malo. Najti najt, pa se tipkamo!