portorož
|
Hej babnce ! Dans je pa taaaaak lep dan..., upam, da imate vse v planu kakšen sprehod, jaz pridem le do balkona, da se malo pomartinčkam... Tak si želim, da bi se lahko sprehajala, delala in brez bolečin pripravljala vse potrebno za našo bebico... Žalostna sem danes ..., že ne vem kolikič nenaspana, boli me ko hudič..., in sem že začela razmišljati, da bi res šla v bolnišnico..., čeprav mi kaj extra verjetno ne bodo mogli pomagati..., doma me vsaj moj zmasira takoj, ko mi nastane velika kriza... Ne bi vas rada zamorila, a se tak težko komu potožim..., večinoma kažem nasmeh na obrazu, v resnici pa sem ... Ne da se tega opisati...., vem da bi vsaka, ki ne more zanositi, takoj zamenjala t menoj... ne me narobe razumeti, še za 1 bi dala to čez..., a mi na vsake toliko zmanjka moči in sita sem teh bolečin..., hkrati se sprašujem kako vse to vpliva na našo malo bebo..., v gibanju nisem kaj dosti, če že-me boli, da sem vsa mokra po hrbtu..., no, še dobrih 127 dni... Absilventka2 : koliko je tvoj malček star? Lahko narediš takole: 1,5dl vode popariš, dodaš 6-8lističov žajblja (suhega), ko se to ohladi, dodaš žličko medu, žličko limoninega soka in malo domačega jabolčnega kisa-tega dodajaj res po kapljicah, da ne bo preveč močno, ker bo potem malčku ogabno. No, potem pa naj pikec tole grgra, pa tudi jezik mu s tem sčisti, kar z vatirano palčko. To obvezno naredi pred spanjem, da mo noč mirna. Lahko pa tudi tole: črna redkvica: odrežeš kapico, z žlico izdolbeš luknjo, vanjo nasuješ sladkor ali med do vrha, pokruješ z odrezano kapico in nato vse to daš nekam na toplo, pustiš čez noč in potem daješ po žličkah, 2-3x dnevno. In pa seveda žajbljev čaj. To so naši preizkušeni recepti, boljše kot vsaka kemija. Preživite lepo nedeljo!
|