vesna_b
|
najprej čestitke vsem, ki ste imele M in ste vse navdušene. saj ste navdušene z razlogom in prav je tako zelo sem vesela za vas IZVIRNO SPOROČILO: coris Hej punce vidim da so banjice in čebrički tema pogovora, pa mene tudi nekaj zanima. Ali morda katera ve ali je ta banjica bebe jou na spodnjem linku primerna ali ne, ker vem da babice težijo za nekatere???? coris - meni je tale banjica čist ok in lepa. čeprav jaz sem jo imela kar na (pokriti) WC školjki. pa ne se smejat, tja mi jo je patronažna postavila. ne, resno. sem jo imela na eni nižji omarici, visoki toliko, kot WC, pa je rekla, da je brez veze, ker bo tamala kmalu tako špricala, da mi bo vse pošpricala in da naj tja dam. tako jo je ona prvič in drugič skopala, potem sem jo pa sama, in je banjica kar tam ostala. in je res kmalu blo na koncu kopanja več vode okoli kot notri... no, naša je pravzaprav še bolj klasična, pravokotna skor, ima sicer pri enem robu mal naštiman naslon, sam minimalno oz jaz sem tamalo na drugi strani kopala, je nisem nikol tam gor naslanjala. sem jo pa dobila od kolegice njeli - ne, nisem še dobila zobarja. in sedaj spet dela od srede do petka... kr neki - beda portorož in zaspana zvezdica - vama že sedaj čestitam za bejbe. no, če sta slučajno pa fantka, pa isto, sam da je zdravo in živahno, a ne? kokapoka - čestitke za punčaro tudi tebi. vidiš, pa je tvoj res vedel no, naša vem, da ne bo spala na M, ker ni pol urce pri miru. ampak res ne... ne vem, od kje ima toliko energije... pa sam naj ima... je tudi na nuhalni rekla, da je en mali hiperaktivček am, za sladkor pa ne vem - moram vprašat kolegico, je to mela kak mesec nazaj. glede virusov - ja, pač se trudim pojest veliko sadja in zelenjave, pijemo čaj z limono in medom vsako jutro, CELO nosim spodnjo majico (na kar sem drugače skoraj alergična )... ma, upam, da bo šlo mimo... absolventka - a ne da je težko ostat čisto hladen ob teh lepih poročilih iz M? ampak ja, tudi midva bova probala zdržat. meniva se že tako... čeprav - ja, je lepo videti parček, sam mi je res totalno vseeno, tud če mamo dve punce oz nič ne bom mogla spremenit, tudi če sedaj izvem, tako da... saj nisva rekla, da bova z dvema zaključila.. ha ha ha jaz v službi že grozim s tretjo nosečnostjo. jih moram mal pripravit... rakica 2007 - za šolo za starše ne vem. mene tudi to zanima. čeprav, v NM je (bilo) tako, da je ati plačal 17€ za prisotnost, če je bil v šoli za starše in 25€ če ni bil. kao prostovoljni prispevek za porodnišnico , pa pol v končni fazi tud če moj plača par eurov več ne bo panike. on zihr ne bo šel še enkrat, položnico pa ti dajo po porodu. jaz pa ne vem. mogoče bom šla. sicer sem prej full mislila jit, sedaj pa... ne vem... mogoče. da se mi ravno ne. ovnica - joj, nič ti ne privoščimtega in resnično upam, da bo vse ok. vem, da bo zate tale vikend zelo dolg, ampak ne obupaj! v mislih bom s tabo... ampak verjemi, da bo vse ok! hijenca - lepo, da si se oglasila in super, da ste uspešno prestali poseg. uf, verjamem, da tudi tebi ni bilo lahko... držim pesti, da bo s tvojima srčkoma vse ok! drži se! no, toliko od mene, če mi ne bo ven vrglo. lep vikend, punce moje.
|