|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
13.9.2010 21:09:20   
Anonimen
Pa da se oglasim pred jutrišnjim pregledom - Ultrazvokom, ko bom upam, da videla utripanje srčka naše pikice :)

Vsem, ki se ni izšlo pa pošiljam en topel objemček z željo, da vam kmalu spet uspe in da se bo takrat izšlo.

vsem novim majčicam pa čestitke in vse lepo do konca.

Moje počutje je kar ok, prsa zelo boleča, izcedek je prenehal, me je pa bilo že pošteno strah zaradi njega. Slabost prisotna pri jutranjem umivanju zob kot v prvi nosečnosti, apetit povečan...

Se slišimo jutri, upam da z dobrimi novičkami.

Anonimna *a*

(odgovor članu happy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
13.9.2010 21:19:57   
Titkaa
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se kaj počutite? Me nekaj časa ni bilo, ker sem se tako slabo počutila, da mi je že sama misel na nosečnost povzročala veliko slabostuser posted image user posted image ...zdaj sem mal boljš, čeprav hrane sploh ne smem ne vidt ne zavohat. Sej ko se spravim nekaj pojest je potem mal bolje ampak tako težko kej pojem....v glavnem moje počutje je groznoooouser posted image user posted image user posted image ....5 minut jokam, 5 minut sem jezna kva mi je tega treba in sploh se ne morem ničesar veselit...tako grozno se nisem še nikoli počutila...upam, da bo kmalu kej bolje, ker drugače ne vem kaj bom naredila...
Drugače sem zelo vesela, optimistična in polna energije, samo tole me je pa čisto spremenilo..kot sem bila včasih vesela, ponavadi še preveč vesela, sem zdaj žalostna in brez volje......še dobro, da imam zlatega partnerja, ki mi stoji ob strani in me poskuša razumeti in pomagati........staršem še nisva povedala, jim bova po prvem pregledu, ki ga imam na začetku oktobra.
No takole sem se malo razpisala in povedala kako mi je.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.9.2010 7:48:52   
anchika
jaz se tko vredu počutim skoraj cel dan in  od 17 ure dalje sem fuč.
Ko pojem večerjo sem še bolj fuč. Postanem napeta. Trebuh se mi napihne , postane velik ko t v  bi bila noseča 5  mesecev. in se prou bojim da je kaj narobe. Za pogledat sem obupna. Zvečer. Ne morste  verjet kakšen trebuh. Zjutraj  normalno.

(odgovor članu Titkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.9.2010 8:46:33   
Anonimen
Pozdravljene majčice 2011!

Z veseljem vam sporočam, da sem tudi jaz med vami, ampak ostajam anonimna, ker razen moža še nihče ne ve, na RR bi me pa punce hitro našle.

Po "laičnih" izračunih je moj PDP 23.5.2011. Sicer pa komaj čakam na prvi pregled, ki ga imam 12.10.2010.

Da na seznam, ne boste pisale samo Anonimna, lahko dodate še črko D.

Želim vam prijetno nosečnost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
14.9.2010 8:52:41   
Anonimen
Ecco, da dodam še ostale podatke za seznam...

Anonimna D
23.5.2011, Anonimna D, 2 user posted image , 1 user posted image DOMA,29 (čez 16 dni okroglih 30), user posted image 12.10.2010,NP ?,NS ?,user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
14.9.2010 9:08:58   
vesna_b
Titkaa - saj bo to obdobje minilo. hormoni divjajo, in ženske postanemo bolj občutljive, mogoče tud mal "straha" zraven, kaj bo, sam mine, verjemi.
no, zaenkrat jaz teh znakov še nimam, v prvo sem bila pa tako občutljiva, da... mi noben tud prsta ni smel pokazat. prve 2-3 mesece... potem se je umirilo... in potem sem začela uživati v nosečnosti. tudi ti boš. in sem komaj čakala, da spet začutim pikico v sebi. sicer čutim je še ne, se pa že sedaj tako pogovarjamo user posted image
oz on-a bolj posluša... user posted image
v glavnem, nisi edina, ampak mine, verjemi

anonimna D, dobrodošla med nami user posted image , med majčicami

(odgovor članu Titkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.9.2010 9:20:46   
deveta
Dobro jutro punce!

Sem vas prišla malo poškilituser posted image , da malo obudim spomine. Nekje v tem času pred 1 letom, sem tudi jaz izvedla, da bom postala mamauser posted image .

Uživajte nosečnost, majčica 2010

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.9.2010 11:40:48   
Vesella
Živjo sonosečke,

naj se še jaz dodam na vaš seznam :)
to je moja 3user posted image , doma imam 1 user posted image , PDP 8.5., PP 12.10 šele

Prav luštno vas je brat in spremljat, kaj se dogaja z našimi telesi. Jaz se zjutraj zbudim čisto polomljena in z rahlo slabostjo, potem popijem čaj, nekaj pojem in od takrat naprej energija vre iz mene user posted image vse do večera. Res se počutim odlično, no ob tem pa skos čutim trebušček, in prsa me ful bolijo. Me je pa prejšnji teden kar špikalo skos nekaj pri jajčnikih in maternici, tako da sem se bala, da ni kaj narobe in sem zato ful počivala. Ta teden je veliko bolje, tako da sem včeraj že penzionistično kolesarila skoraj eno uro, ker bi rada to nosečnost dala malo bolj fit skozi kot prejšnjo :)

Po mojih izračunih sem v 7 tednu, pregled imam pa šele v 11. oziroma 10t2dni user posted image joj kok se bom načakala

Lep dan vsem in se kaj besemo user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 208
14.9.2010 20:50:32   
Anonimen
Ojla,

pa je UZ za mano user posted image Sem končno vidla mojo pikico, ki je velika 5,6 mm, pa tudi utripanje srčka je bilo vidno user posted image user posted image Vse poteka v najlepšem redu in upam, da tako tudi ostane. Bom pa ostala še malce anonimna, ker nisva povedala še domačim.

Po izračunih ginekologinje bo PDP verjetno tam 6./7. maj, danes pa sem nosečka 6t3d.

Naslednji pregled imam pa 15. 10. Naročila pa se bom tudi na NS.

Sicer se še kar v redu počutim, sem malce razdražljiva, utrujena, ampak za pikico potrpimo tudi touser posted image

Lp,

Anonimna *a*

(odgovor članu Vesella)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
15.9.2010 8:52:23   
vesna_b
oooo kako lepe novičke
jaz pa moram čakat do 12. ure, da se lahko naročim na prvi pregled...
hm, me zanima, kdaj bo... in upam, da ne bom preveč čakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.9.2010 9:05:51   
anchika
Tudi jaz se bom danes naročila na ptreglad, čeprav vem da  me bo naročila komaj enkrat oktobra. Si mislim.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.9.2010 11:04:23   
bobica
ja jst imam pregled komi 5.10...ma to je še zelo dolgo..nvem če bom zdržala do takratuser posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.9.2010 11:15:44   
anchika
bobica v katerem tednu si

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.9.2010 11:16:26   
mami411
Jaz sem s pregleda, srček utripa, naslednji pregled pa imam že 1.10. Grem pa na AC zaradi let user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.9.2010 11:17:43   
mami411
Pa pdp imam 7.5. -  to je uradni, ker sem M zamaknila za 5 dni user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.9.2010 11:26:54   
vesna_b
bobica - hitro bo, ti sam cartaj sebe in svojo pikico

mami - tudi AC bo hitro mimo. vem, da ni najbolj prijetno - probala sicer še nisem, ampak za svoje pikice mame potrpimo vse, a ne? kdaj pa maš?

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.9.2010 11:50:20   
bobica
anchika zadnjo m sem imela 2.8..v 5 oziroma 6 tednu...ker sem imela različno dolge cikluse...

kako ti izračunajo PDP glede na to da imaš neredne m?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 217
15.9.2010 12:01:17   
Anonimen
glede na velikost otročka se mi zdi. vsaj vem, da so tako določili PDP sodelavki, ki je ugotovila, da je noseča, v četrtem mesecu

(odgovor članu bobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
15.9.2010 13:44:37   
vesna_b
no, jaz sem klicala za pregled. ne bi mi mogla dat bolj natrpanega termina... pa šele čez 1 mesec...
hm, 14.10. imam prvi pregled, ko bom prvič videla svojo pikico.

v glavnem, dolga bo. bobica, tudi jaz se bom načakala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
15.9.2010 13:47:13   
anchika
Jaz imam zelo redne cikluse in moja zadnja M je bila 8.8. PDP pa sem si izračunala  na ringa rajain mi kaže 6 teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.9.2010 17:59:29   
Nitkica11

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

no, jaz sem klicala za pregled. ne bi mi mogla dat bolj natrpanega termina... pa šele čez 1 mesec...
hm, 14.10. imam prvi pregled, ko bom prvič videla svojo pikico.

v glavnem, dolga bo. bobica, tudi jaz se bom načakala...user posted image

ne sekiraj se jaz ga imam tudi sele v 10 tednu pa vem da bo takrat user posted image ze vecji in se ga bo vrjetno ze videlo kako miga prav komaj cakam. Prvic sem ga imela v 8 tednu in se razen srcka ni videlo nic posebnega.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 221
15.9.2010 21:11:48   
mojatvoja
Hej!!

Kdaj boste povedale, da ste noseče?

lp

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 222
15.9.2010 21:38:37   
melitkica
Čer,

se vam pridružujem po nekaj letih premora. Žal mi je za vse angelčke in mamice.
Tudi jaz sem zagledala user posted image . Po mojih izračunih bi naj bil PDP 21.5. Datum potrdim po opravljenem 1. pregledu, ki ga imam 4.10. Komaj čakam, da slišim dobre novice.

Želim in upam, da bo vse ok!

Je pa to moja 3user posted image , doma pa imam 4 letno lepotičko, ki si želi bratca in sestrico,

vse dobro do naslednjič...
M.

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
15.9.2010 21:41:30   
hanna80
bobica - pregled imam 5.10.ob 16h

Mislim da sem v 6 tednu, ker je bila zadnja M 11.8!

Danes dopoldne in ponoči je tudi mene špikalo, upam da je to normalno, nekje sem prebrala da se maternica pripravlja. Je pa res da smo danes imeli trgatev in sem se nadelala!

Drugih zankov nosečnosti pa nimam. Ostalim nameravam povedati šele po Nuhalni, slabe izkušnje prijateljice ki je imela na nuhalni zeloo slabe rezultate...

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 224
15.9.2010 21:44:24   
hanna80
Punce me prav zanima če bo katera imela dvojčke!!!!! user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?