|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
5.1.2011 15:14:42   
corfu
Meni je zakon avtosedež Romer in Recaro smo zelo zadovoljni user posted image  iz lupinice pa še ne bo šla....jaz ji odstranim obrobo za glavico, kadar je v bundi in ima na sebi kapo in kapuco...je čist zadekana in ji glava nič ne opleta user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 15:21:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.1.2011 15:21:49   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

aja, js sm dobila za božička od user posted image povratno letalsko karto za kjerkoli v evropi v roku enga leta... sm kr pobulila, ko mi jo je dal... istambul me mika user posted image pol maja enkrat... kaj pravte?

A me s sabo vzames, jaz ze tudi tako zelo dolgo sanjarim o enem vikendu v Istanbulu. Shopping, obisk mosej in hamman - kolk si mi sline sedajle pocedila. Sicer pa ej super super darilce!!

corfu jaz samo dojim in ne dodajam nicesar.

lillchy123 ce pa rabis Lonely Planet od Nizozemske, ti ga lahko posodim.

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 5.1.2011 15:23:23 >

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.1.2011 17:38:37   
kajča
ojla, tolk ste čveke, da vas ne morem v enem kosu prebratuser posted image  in potem že pozabim o čem ste pisale in kaj bi želela komentirat

no skratka, tukaj še ena, ki želi končati magisterij, so mi letos za 3 leta podaljšali status, ampak moram na porodniški naredit, ker potem pa res ne bo časa.

benika, držim pesti, da Mnaja ne gre spet v bolnico, Bina tudi že več ali manj od bolnice po malem kašlja in ima bolj ali manj prehlajen nosek, samo za enkrat še ne gre naprej

kavica, škoda ker sem jo danes zamudila, samo ta teden je še moj mož doma in me zato ni bilo

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.1.2011 20:57:33   
brezcopatka
Jaz ga tudi nameravam imeti v lupinici, dokler bo šlo, ampak že zdaj spremljam akcije, voziček sem tako dobila 100€ cenejeuser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.1.2011 21:09:14   
Izabelina
joj kaj se je pr ns lihkar odvijal... Evo dam spat lepo zaspi... vmes neki kašlja pa spi naprej... in grem pogledat je pa revica ležala v bruhanju... vse po laskih, glavi, telesu... ampak ona je pa mirno spala...

sm jo vn vzela, umivala, preoblačla ona je pa kr spala... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.1.2011 22:07:55   
*Katja
Corfu, jaz samo dojim (če veljam, ker nisem ravno aktivna v pisanju :)). Ničesar ne dodajam. Nisem vedela, da je potrebno dodajati čaj, če otrok zboli, sem mislila, da je dojenje vedno dovolj (če je seveda dovolj mleka).

Joj, razmišljate že o poletnem morju...kje je šele to, komaj čakam.

Sicer midve nisva ravno bolne v smislu polnih nosov in vročine, amapk imam pa stalno mastise. Pa sem prebolela četrtega, pa sem si rekla, ma ni šans da še kakšnega dobim. Evo, dva tedna kasneje, fašem še petega. Grem k zdravniku da me pogleda, ker to pa res ni vredu...pridem notr, in ona začne pisat recept. Ponovim, da je peti, pa pravi, da se to pač dogaja in mi začne pisat antibiotike. Med pisanjem se obrne proti meni, samo pogleda mastitis (rdečico) in to je to. Mah se mi je zdelo brez veze da sem hodila z vročino okrog. Res upam, da sem končala s temi mastitisi.

Lp, Katja

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.1.2011 22:35:22   
brezcopatka
Corfu: jaz tudi samo dojim zaenkrat, tudi še nisem čaja dodajala, samo na začetku, ko je imel krčke po žličkah.

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.1.2011 22:37:44   
brezcopatka
Katja: upam, da se ti ne ponovi več, je res zoprno in bolečeuser posted image . Tudi mene je zdravnica samo pogledala in že pisala antibiotike, ampak je otem šlo brez njih, pa hvalabogu se zaenkrat ni ponovilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
6.1.2011 0:12:21   
NiNiBo
Vse je za nekaj dobro, tudi to da je Neo zbolel. Posledicno je vec spal in jaz sem koncno uspela koncati doktorsko dizertacijo z vsemi popravki user posted image ALELULJA. Ce gre verjeti mentorju so to zadnji popravki, sedaj naj bi sla pa v branje k n-clanom mojega ocenjevalnega komiteja. Pa da vidimo, kako se bo vse skupaj odvilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4310
6.1.2011 8:26:56   
lillchy123
danuser posted image

evo,pri nas brez komplikacij ne gre.user posted image jst že na stolu, dr.z inekcijo v rokah, mi še razlaga kaj in kako bova nardila in vpraša, sej ne dojiš? jst pa jaaaaa! samo prebledel, skratka, operacija prestavljena, dons grem na posvet k pediatrinji, kaj bi blo najboljše za Najo, potem se bomo odločali pa naprej.
problem je, ker mi mora dat umetno kost in zato 10 dni antibiotika+ medrol 3 dni. in ker ve, da je Naja nedonošenček in da je skoz bolana, je otrok na prvem mestu. za operacijo imam še 1,5 meseca časa.
pa spet se tako lepo dojiva in tako lepo papca...user posted image

ninibo-pridna punca!!! res, jst ne vem, od kje vam energija še za takšne stvari. kapo dol user posted image

bambinca-a kdo kaj ve? včeri sem cel dan neki mislila nanju.. upam, da je vse ok.

benika-js5 vama tud držim pesti, da se Manja pozdravi

nič, gremm skuhat kavico in nardit plan za današnji dan. danes imam še varuško tukaj,jutri pa verjetno ne več..če pa ja, pol pa jutri prišibam na kavico.user posted image kam že?user posted image

lepo se imejte in veliko veliko veliko crkljanja

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
6.1.2011 8:50:11   
tannya
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Upam, da gre vsem fajn. Pri nas je Ajda ok, Živa pa še vedno kaka kri v blatu. Včeraj sem govorila z zdravnikom iz pediatrične in pravi, da naj počakamo do naslednjega tedna, pa se bodo potem odločili kako naprej. Cepljenje je odpadlo, itak.

Ninibo: kakšna facauser posted image user posted image user posted image . Bravo, bravo. Jaz že pet let govorim, da bom magisterij vpisala, pa še nisem prišla do tega....in pri tem drugem otroku je tudi bolj malo možnosti za kakšen dodaten študijuser posted image .

Lilchy: o madonca, ti imaš pa tudi pestro. Upam, da se bo vse zrihtalo tako, da bo prav.

Kako je potem s kavo?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
6.1.2011 8:52:25   
NiNiBo
ja porkas lillchy123 to je pa res smola, ceprav se dobro da te je vprasal. Ah, ah nic kapo dol, jaz bi morala dati kapo dol pred vami z dvema, tremi otroci, pa stimate vse tip-top

izabelina uh tole pa je nekaj, se dobro da je Eva to cist mirno prespala. Ocitno je bilo le prevec in je slo ven.

Mi smo dobro spali, Nea pocasi navajam spati v njegovi sobici v posteljici in upam, da bo zibki v najini spalnici pocasi odklenkalo. Vrocina nas je zapustila, kaselj se izboljsuje, tudi barvo je dobil nazaj user posted image user posted image user posted image . Uzivajte, mi bomo danes se notri juti pa tudi mi po enem tednu ven na zrak! 

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
6.1.2011 9:48:54   
Izabelina
jutro!!

no midve šibava k dr. ker je zdej dobila še vročino pa vedno huj kašlja pa neki piska ko diha... tko, da mava ob 11ih pregled...

user posted image user posted image za vse ostale bolančkote...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 10:50:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
6.1.2011 11:13:29   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

kopanje...a so vaši tud že premajhni za banjice? Ker Jakob se tako odriva da se potem z glavico buta, pa da ne govorim o poplavi, ko tako brca, maha, skače. Ko ga obrnem okrog, da ga še po hrbtu podrgnem pa kleči in se prime za banjico z rokami in ko ga skušam nazaj obrnit se tko drži, da ga sploh ne morem odstranit, ga moram kr mal požgačkat, da spusti.user posted image

Naša banjica tudi premajhna. Je začel že orng z nogicami škropit naokrog. user posted image
Ker pa ga kopava v spalnici, ne vem če naj kupim večjo banjo, ker bo problem jo prenašat iz kopalnice v spalnico (kopalnica premajhna za kopanje oz predvsem ga nimam kje oblečt). No, bomo že nekaj pogruntali :))

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
6.1.2011 11:19:23   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

mi smo pa pogruntali da se prstek da fajn vlečtuser posted image user posted image user posted image user posted image dude noče prst ji je pa zanimiv- upam da ji ne bo predolgo ji ga skušam odmikat ampak skoz pa tudi nisem zraven nje, sedaj sem ji na tisto rokico dala rokavičke gor bomo videli če bo kaj pomagalo ima katera kako boljšo rešitev. torej z idejami na planuser posted image user posted image user posted image user posted image

Isto pri nas :))
Po nasvetu pediatrinje, probat vse dude in prst ven dajat iz ust.

Mi smo probali 3 dude pa nobena ni vredu. V ustih jih pa ima samo v lupinici, ko jo ne more ven pljunit, zvečer v posteljici ni šans, da bi jo imel.
Problem je ponoči, ker ga ne vidim (samo slišim user posted image )

Kako pa se rokavičke kaj obnesejo? A potem celo rokico žuli??

lp

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 11:38:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katalenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
6.1.2011 11:42:01   
benika
Jaz tudi Ronje ne morem oblečt v kopalnici - jo tam skopam, zavijem v brisačo in nesem na previjalno.

Jaz delam enako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
6.1.2011 11:45:58   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz tudi Ronje ne morem oblečt v kopalnici - jo tam skopam, zavijem v brisačo in nesem na previjalno.

Jaz delam enako.

Pa jih kopate v banjici ali taveliki bani?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
6.1.2011 11:52:36   
archie
kolk stopinj je tm, kjer jo oblačite?
midva jo kopava v stranišču (je najmanjši prostor za ogrevanje), oblečeva pa tudi tam, ker je pralni stroj zraven. mogoče je pa zato tak jok, ker ji je prevročeuser posted image na kolk stopinj pa jih kopate (zrak)?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4321
6.1.2011 11:53:31   
Lenca78
Evo pa je bila super noč, Neja jo je preživela brez vročine in tudi zaenkrat vse dobro kaže user posted image user posted image user posted image
Samo še jaz se morem spravit k sebi pa še user posted image sem dobila grrrrr očitno bo spet kot pred user posted image k sem jo mela točno 29ga v mesecu zdej jo pa imam 6ga user posted image

izabelina a sta že nazaj od pediatra? Kaj si izvedela?

kopanje ja tudi jaz jo kopam v kopalnici zavijem v brisačo in odnesem na previjalno, je pa tudi njej že bolj mala banjica sploh ker ji za vsako rata tko rcnt da un štoflc spodi leti vn user posted image Ne vem kako naj jo kopam da ji to nebi ratal.

Vsem ostalim bolančkanim pa ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4322
6.1.2011 11:56:26   
Jazzy1
Ninibo - bravo user posted image user posted image

lillchy - ajajaj.  To pa res ni najboljši potek dogodkov. Ampak še dobro da ste pogruntali preden bi bilo prepozno.

almera - upam, da ne bo kaj hujšega z ronjo

izabelina
- tudi vama pošiljam

Pri nas je dkoaj po starem.  Na srečo smo malo boljše, kar se zdravja tiče. Lija skoraj nima več temp., moj glavobol sicer vztraja, ampak vsaj ni več tako močen. Tom se na srečo že zmeraj herojsko drži, zvečer ga pa še zmeraj biksa. Flaša je še zmeraj a big NO. Kot sem rekla... po starem user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
6.1.2011 11:57:08   
Katalenca
Mi je uspelo prebrat vse poste za skoraj tri dni nazajuser posted image

Včeraj smo imeli posvetovalnico in naš David je pri treh mesecih in pol velik 65,5 cm, 7000 g in 43 OG.
Velikanček user posted image

Imeli tudi prvo cepljenje. Pikico lepo prestal, tudi nimamo stranskih učinkov. Lepo pa je spil tudi rotavirusno cepivo.  Potem smo pa še šli na bled malo okoli jezera. Sicer me je zvečer kar malo grlo bolelo, danes pa sem že okej. David pa se tudi drži. Držim pesti ta vse vaše bolančke.

*Katja mastitisi so res problem. Jaz sem ga imela 2x. žpa si misliš, da si pameten in da se ga da preprečit in vdari ven, ko najmanj pričakuješ.
corfu tudi jaz izključno dojim.  Problem pa je nastal, ker se uspava zvečer na dojki in traja dojenje najmanj eno uro. Pa še potem ni garancija, da bo spal. Imaš isti "problem"?
Almera, Ronja se tudi uspava z rokico v ustih?

Benika, upam da je Manja vredu in da ne bosta šli v bolnio.
Lillchy, že na stolu  psihično pripravljena (da ne omenjam ostalih logističnih problemov ) in potem prestavite, jao. A boš dala modrostni zob ven?
Lep dan in upam da kmalu ta minus mine, ki vidim da bolj meni škodi kot otrokuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
6.1.2011 12:02:37   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: archie

kolk stopinj je tm, kjer jo oblačite?
midva jo kopava v stranišču (je najmanjši prostor za ogrevanje), oblečeva pa tudi tam, ker je pralni stroj zraven. mogoče je pa zato tak jok, ker ji je prevročeuser posted image na kolk stopinj pa jih kopate (zrak)?

Do sedaj mi je spalnico uspelo ogret na ene 21 st. Ponavadi je tam okrog 19 st. ker spalnice ne ogrevam, za kopanje pa prižgem el. radiator.
Misliš da bi ji bilo prevroče? Potem pa jo samo v bodi obleži, spodaj pa žabice oz nekaj po nogicah, ostalo pa drugje.
David tudi ponavadi joče ko ga oblačim .Sicer ker ga kopam zvečer, ko je že itak ponavadi tečen, prepisujem to tudi njegovi utrujenosti. Pa tudi ni neke hude vročine v spalnici.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?