|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
6.1.2011 20:07:24   
mayalottie
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-eco-line-i909.shtml?tselimage=3095#images

če ne je pa tudi meni tale fantastičen..Vendar tako dragega ne bom kupila, sem se odločila...razen, če bodo prispevali sorodniki:)

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.1.2011 20:19:09   
fluf
men se zdi da z dobrim vozičkom, pa takim ki je meni všeč ne pridem pod 500 eur (razen lux4kids, k jih morm še v živo vidt)... vozek bi rada mela nov... sicer mava pa midva tud 2 sobno stanovanje, pa bova navidezno pregradila spalnico, ki je velika...

user posted image za vse, ki boste karkoli dobile. Midva bova očitno vse skeširala sama.

Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.1.2011 20:41:09   
Mihelinka
Jaz sem seveda našla novo temo za obravnavat user posted image . Sej pri drugem otroku bo bolje user posted image .
Ugotavljam da obstajajo kasetni in brezkasetni koši za plenice. Kaka je razlika? Kateri so boljši? Iz katerih zagotovo ne smrdi?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 20:49:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.1.2011 20:57:32   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Jaz sem seveda našla novo temo za obravnavat user posted image . Sej pri drugem otroku bo bolje user posted image .
Ugotavljam da obstajajo kasetni in brezkasetni koši za plenice. Kaka je razlika? Kateri so boljši? Iz katerih zagotovo ne smrdi?

kupi obični koš...so kasete pol tolk drag da se ne splača drek v to zavijat ;)))

Hahahahaha, to je pa odgovor stoletja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.1.2011 21:13:16   
fluf
user posted image user posted image user posted image
midva tud tega verjetno ne bova kupovala, ker lahk vsaj 10x na dan nesem vn smeti, ker ne živiva ravno v 10em nadstropju. Čeprav ena moja kolegica ga pa ne more nehat hvalit.

Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.1.2011 21:21:01   
čmaja
Jaz sem pa danes 18t 2d, pa prav tako še nič ne čutim. bolj se koncentriram, kaj in kako bi to naj bilo, manj občutim. user posted image zmeraj samo moj srčni utrip nekje zaznam. bo treba še malo počakati in naj me preseneti! user posted image

Čist ste se zagrele za vozičke, tak da sem tudi jaz malo gledala vaše predloge in komentarje. Na prvi izgled mi je babyboom všeč, pa tudi cenovno ugoden. vseeno pa bi ga rada videla v živo. Katera ve, kje ga imajo (mogoče ste napisale, ampak sem spregledala)?

papa

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 21:40:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.1.2011 21:44:43   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: čmaja

Jaz sem pa danes 18t 2d, pa prav tako še nič ne čutim. bolj se koncentriram, kaj in kako bi to naj bilo, manj občutim. user posted image zmeraj samo moj srčni utrip nekje zaznam. bo treba še malo počakati in naj me preseneti! user posted image

Čist ste se zagrele za vozičke, tak da sem tudi jaz malo gledala vaše predloge in komentarje. Na prvi izgled mi je babyboom všeč, pa tudi cenovno ugoden. vseeno pa bi ga rada videla v živo. Katera ve, kje ga imajo (mogoče ste napisale, ampak sem spregledala)?

papa

Jaz sem pisala na babyboom in so mi odgovorili to:
Pozdravljeni,

veseli nas, da so Vam naši vozički všeč. V Mariboru in bližji okolici žal ni možno videti vozičkov. Najbližje Mariboru si lahko vozičke ogledate v Šmarci pri Kamniku (trgovina Urša 041 694 165).

Glede na to, da je do junija še kar nekaj časa, boste pa mogoče do takrat le imeli kakšno pot na naš konec. V kolikor bi se odločili za obisk pri nas, prilagam navodila, da nas boste lažje našli. Nahajamo se na naslovu Kampel 101, 6000 Koper, kjer Vam bomo vozičke z veseljem predstavili. Naš delovni čas: od pon. do pet. med 9.00 in 16.00 uro. Če Vam ta časovni okvir ne ustreza, je po predhodnem dogovoru možen ogled vozičkov tudi izven teh okvirov (možno tudi vikende).

Navodila kako do nas:
Ko pridete na koprsko obvoznico greste ven za izhod Pula,
nato na 2. semaforiziranem križišču pri Mercatorjevem hipermarketu zavijete levo (smer Vanganel),
nadaljujete ravno po glavni cesti cca. 1,5km in zavijete desno pri tabli Novaki (na 3. krožišču),
nato na prvem ovinku še enkrat desno in po cca 300m na levi strani ste že na cilju.

Lep pozdrav in prijeten dan še naprej želim,

Andrej Muženič
BabyBoom

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.1.2011 7:18:20   
perp
mi imamo tegale - prodajajo ga v Pikapolonici in še kje. Res je super, ker ne smrdi in verjemte, da NE boste odnašale smeti ven 10krat na dan. Notri daš pa običajno vrečko za smeti in se res super obnese. Ko daš notri pleničko, samo ročaj obrneš na drugo stran in pade notri v vrečko.  Morda je edino nakup tega koša malo dražji, ampak veliko cenejši na dolgi rok kot tisti na kaset_e, kjer je samo marketinški trik. Enako kot sterilizatorji in podobne stvari....
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.1.2011 7:20:18   
onur
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Eni8, jaz imam pegperego GT3. Super, širok za sedet, da bebice ne utesnjuje, napiljive gume, prva vrtljiva. Sem zadovoljna, edinole malo težak in velik je za spravljat v avto. Jaz ga bom še tega imela, ker je od prve čebele in kot nov.

kako je pa s sprednjim kolesom...sem slišala da je bilo dost reklamacij..da je bilo "plantavo"

Nimam pripomb čezenj.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.1.2011 7:28:19   
fluf
perp  a ta je brez kaset? ker men se tud zdijo te kasete brezveze, pa niti niso pocen... pol k tkole računaš... Jaz se nagibam k navadnemu košu al pa brezkasetnemu.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 8:27:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 8:28:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu perp)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.1.2011 9:30:35   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

rado_vednica, meni se tudi zelo dopade ta baby boom  voziček http://baby-boom.si/, sploh trikolesnik. Ali si mogoče kakšnega videla v živo? Mislim, da jih lahko greš pogledat  v Kopru, kar pa je meni predaleč user posted image Ima katera kakšne izkušnje?

Ti lux4kids mene nekako ne prepričajo, nekam "plastični" mi delujejo, če jih bo katera šla gledat naj poročauser posted image Lp!

ja sem ga videla in tudi kupila:) je res zelo dober voziček..meni osebno je všče to, ker je lahek, zelo lahko vodljiv ter tudi tako mi je vredu....bomo pa videli potem, kako se bo obnašal, ko bo notri dojenček...

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.1.2011 9:33:58   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

Jaz sem se pa ravno vrnila iz trgovine in sem si danes kupila prve nosečniške hlače user posted image imam še kar nekaj prostora v njih, amak so takooo udobne proti starim kavbojkamuser posted image Oblačil za nosečke sicer nimajo nič znižanih kljub razprodajam, ampak h&m ima zmeraj dokaj ugodne stvari!

Moj je doma ima dopust in že cel dan ruši omet v sobici za malega/malo, komaj čakam, da bo konec gradbenih del, da začnem z opremljanjemuser posted image

Jaz sem štartala v 16t pa mislim, da bom še kar nekaj časa čakala na brcike!

Michelinka če se odločiš za babyboom malo poročaj ko ga dobiš, jaz bom še malo preštudirala zadevo, voziček pa pride na vrsto marca ali aprila!

in kje v h&m si kupila hlače? koliko pa si dala...jaz sem sicer gledala hlače z naramnicami v c&a za 40 eurov, pa so mi res vredu...

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.1.2011 9:42:39   
sobrate
Živjo!

Evo mene.Hruška debeluška da odgovorim glede concorda-jaz sem z njim zelo zadovoljna (pa še vizuelno mi je bil takoj všeč). Za moje pojme je to bolj mestni voziček, po poti pot spominov in tovarištva komot greš na sprehod, za kake druge terene pa ni. Ampak jaz itak živim v mestu. Pa recimo ko user posted image sije sonček se ne da ročaja obrnit ampak morat obrnit košaro oz. športni del.
Pa tiste ki ste gledale bugabooja ga lahko naročite na niz. strani mutti und ich, ker je full cenejši kot pri nas. Moji dve prijateljici sta ga tam naročili.

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
7.1.2011 9:44:29   
sobrate
Glede koša za plenice. Mi imamo tud tega brezkasetnega iz pikapolonice in smo zadovoljni. Res je mal dražji, ampak sej veste vse kar je dojenčka stane krat 2,3.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.1.2011 9:45:25   
_sunny_
Hlače sem kupila v H&M v Velenju, črne na korenček 40 evrov! Imajo pa tudi kavbojke, kar lepe modele, elegantne in športne hlače ( imam ene H&M na posodo in so super) so pa cene vseh  40 - 50 evrov!

Jaz bom zagotovo šla gledat Babyboom v Kamnik, upam da me prepriča! Lp!  

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.1.2011 9:59:03   
fluf
ja baby shower... men gre na živce k noben ne vpraša kaj rabiš... no sej itak še nisva nič dobila, pa kaže tud ne da bova kaj...

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.1.2011 10:02:53   
kakteja39
lep pozdrav junijkam

lepo vas je brati ker potem dobim ideje. Že gledam vozičke in razmišljam o teh koših za pleničke. nekako splošno mnenje je, da so tiste kasete predrage. Tako da bom tudi jaz verjetno kupila brezkasetnega, notri pa pakirala pleničke vsako posebej še v plastične vrečke za smeti. Smo namreč v hiši, smeti pa odnašajo na 2 tedna. Tako da je res treba nekako preprečiti vonjave (čeprav se bolj bojim črvov in bakterij), še sploh v poletnem času. Nebi pa rada dala 20 eur mesečno samo za kasete. Tako da še razmišljam kako in kaj.

Glede modrčkov: Jaz sem naročila kar tega http://www.da-da.si/node/20 v črni barvi. Sem res izjemno zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . nosim sedaj samo tega, ker je res udoben in kot so pisale že druge nosečke, naredi lep dekolte. Pa mislim, da četudi morebiti niti nebom dojila, nisem vrgla denarja proč. Je uporaben v sami nosečnosti ker je res udoben, pa tudi potem mogoče za kake športne varijante ali prosti čas zaradi kompaktnosti in čvrstosti. Tako da res ni zgrešena investicija. Včasih se res izplača dati kak evro več.

Drugače nasploh pa me daje prebava. Grozno. Jemljem že tudi odvajalne tablete, ker drugače ni pomagalo nič. Upam da se mi črevo ne navadi na to in da nebodo potem preveliki problemi. jemala pa sem dulcolax. Popijem lahko tudi do liter pogretega donata dnevno in nič. Vetrov in napihnjenosti pa da niti ne omenjam user posted image

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.1.2011 10:22:58   
ava_sa
Vidim, da ste vse "padle not" v razpravo o koših za pleničke. A mogoče katera razmišlja, da bi uporabljala pralne pleničke in ali ima katera že izkušnje s tem? Jaz se zelo nagibam k temu. Predvsem zaradi boljšega počutja in zdravja otroka, pa tudi da okolje prihranim tono odpadkov od plenic.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.1.2011 11:08:12   
fluf
čisto po pravici... bom uprabljala plenice za enkratno uporabo. Vsaj na začetku... Čeprav mene tud te bombažne matrajo, samo ne vem kako to zgleda...

najprej so pokaka čez vse, pol morš to sprat in dat takoj v stroj prat, da ti ne smrdi... al kako?al pol pereš sam eno plenico (ker lih higiensko, da bi še kej zravn pral se mi ne zdi)...

Jaz imam srečo, ker nam smeti odvažajo 2x tedensko tako da s smrdenjem ne bo težav... to me sploh ne skrbi.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.1.2011 11:16:01   
ava_sa
Koliko sem vidla pri prijateljici, je stvar čisto enostavna. Znotraj daš še neko prevleko, ki jo potem tak odvržeš v smeti in nimaš kakeca v košu za pranje. Drugače pa ta kakec naj ne bi tako smrdel, kot pa iz pleničk za enkratno uporabo, ker ni umetnih primesi, ki vonj ustvarijo. Toliko iz teorije ... user posted image Mam še čas da se odločim :)

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.1.2011 11:22:48   
fluf
dobr ja pa kakec tud ne smrdi na začetku ful, ampak kasneje z gosto hrano... ma ne vem mene še zmer mal tole bega...

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......