Mihelinka
|
Punce, zadeva je sledeča. Implastov voziček mi ni več všeč, ker mi je ena kolegica, ki ga ima povedala, da z lupinico ni bila zadovoljna in jo je celo vrnila. Zato imam zaenkrat tega v ožjem izboru: http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/58/otroski_vozicek_3ycombo_siv_potovalni_paket/ Kolegica ima istega in sem jo vprašala kako je zadovoljna. Upam, da vam bo njen odgovor v pomoč, vsaj tistim, ki se odločate za tale voziček: No,pa kar k vprašanjem. Glej,meni je bil ta voziček vizualno všeč,ker sem ga vidla pri eni prijateljici,pol mi je bla všeč cena in sem ga kar po pošti naročla.Sploh nisem probavala drugih ;) Zaenkrat ti lahko govorim samo o košari,ker je še premajhen za sedalni del. Kolesa so napihljiva in so super.Mi smo ga testirali tudi po snegu in gre po vseh terenih. Zloži se enostavno.Edin ko sem prvič dajala košaro gor nisem lih vedla kako,ker mi ni noben pokazu kako,pol pa sem parkrat probala in zdaj ni panike. Za v avto ni panike,lahko tud kolesa daš dol.Jst sem kupla cel komplet,z lupinico.Itak morajo bit na začetku v lupinici. ((Prekopirano in svet za vzgojo v ces.prometu:Univerzalnih otroških sedežev, ki ponujajo zaščito otrok od rojstva do starosti 4 let, ne priporočamo. Tak sedež, ki skuša zadostiti zahtevam za varno vožnjo dojenčkov in veliko večjih ter trikrat težjih otrok, običajno ne daje potrebne varnosti in udobja za najmlajše.)) Avtosedež je komi pol ko že samostojno sedi in ko mali doseže določeno kilažo. Lupinco pa sam privežeš z pasom. Ko gledam kake druge vozičke po ulici, ki že po znamki vem kolko stanejo (beri od 500 eur dalje za cel komplet),mi tale naš še zmer boljš zgleda ;)) Meni je blo na njem všeč ker ima napihljiva kolesa,uni z tistimi plastičnimi meni niso lih lepi.Drugač pa je tisti ročaj ko porivaš voziček nastavljiv po višini,tak da višina ni problem. Če pa te še kaj zanima mi piši,lahko pa pok.na njihovo tel.št. in ti bodo vse povedali,so zelo prijazni.No,vsaj tisti z katerim sem jaz govorila ;)
|