|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
6.1.2011 14:46:12   
strelka87
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

ojoj..pa smo že pri tej temi, al kaj...meni se sploh ne da ukvarjat s tem, ampak očitno se moram:)

Tale baby boom se mi zdi čisto kul. Pa ugoden za vse, kar dobiš zraven. Ali ima vrtljivo sprednjo gumo?
Kaj pa quinny?

Jst bi voziček nekje okoli 300e, z napihljivimi gumami, trikolesnik, vrtljiva prednja guma. Pa da gre lahko tudi po makadamu.
Nasveti?

evo tale voziček je cenouno ugodn ma napihljive gume trikolesnik pa še sprednje kolo se lahka vrti.http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-rjava-barva-p-114.html

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 14:46:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.1.2011 15:06:24   
Mihelinka
Kul. Vse mi je jasno. Vsaj mislim user posted image . Js mislim, da sem se že skor odločla za babyboom, trikolesnik. No, ne dam roke v ogenj, kaj pa veš, kaj me zagrabi v naslednjih dneh, pa kak predlog še katera od vas tukaj prilima user posted image .

Hvala za obrazložitve glede lupinice user posted image

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 6.1.2011 15:07:07 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.1.2011 15:10:33   
fluf
če bi obstajal univerzlani načrt nakupa vozička bi mele vse iste vozičke... pa se ne bi vse spraševale KAKO in KIRGA user posted image nč izbira vozička je huj k nakup helikopterja  (če citiram g. Bizovičarja v komediji Fotr)....

Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.1.2011 15:12:14   
Mihelinka
Zdaj pa eno vprašanje mimo te teme. Sem v 19 tednu (18t 1d) pa še kr nisem kaj čutla. A je to normalno? A ste vi že čutle do tega termina?

Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.1.2011 15:15:02   
Udb
Ojej, vozički!!

JAz sem v prvo kupila Haucka - 4 kolesnik z velikimi napihljivimi kolesi. Je bil  cenovno ugoden in se mi je zdel fajn tudi za kakšen bolj neraven teren. Dejstvo pa je, da ga sedaj za nič na svetu ne bi več kupila!!! user posted image Če bi zdaj izbirala bi bila prva misel - kako se zloži in koliko je zadeva težka. Tudi velike gume me niso navdušile. Prijateljica je imela pa enga z malimi kolesmi, pa sva isto peljale po makedamu.
No, sedaj sem se odločila, da bomo imeli na začetku kar tastarega, ko bo pa otrok že lahko malo bolj pokonci pa kupim eno fino marelo pa bo.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.1.2011 15:15:39   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Zdaj pa eno vprašanje mimo te teme. Sem v 19 tednu (18t 1d) pa še kr nisem kaj čutla. A je to normalno? A ste vi že čutle do tega termina?
 Če si prvič noseča naj bi otročka začutila enkrat tam do 22.tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.1.2011 15:18:11   
fluf
ah jaz sem v 20 tednu, pa sem šele letos začela ornk čutit, tko da vem da je to to... pa še zmer nisem čist zih user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.1.2011 15:18:58   
Anonimen
Je normalno,Pusnjak na svojem forumu odgovarja,da se 1.otroka obicajno zacuti tam nekje 22.tedna,2.otroka pa v 20.tednu,vse ostalo je bonus!Sem ravno toliko noseca kot ti,pa tudi ne cutim ves cas,sem pa ze nekajkrat potem,ko sem se vlekla nepricakovano zacutila brco!Tako da sem se po njej vprasala,kaj pa je bilo to?Punce po ac,kako ste?Suzana 73,si sla na ac?

Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.1.2011 16:11:17   
_sunny_
Jaz sem se pa ravno vrnila iz trgovine in sem si danes kupila prve nosečniške hlače user posted image imam še kar nekaj prostora v njih, amak so takooo udobne proti starim kavbojkamuser posted image Oblačil za nosečke sicer nimajo nič znižanih kljub razprodajam, ampak h&m ima zmeraj dokaj ugodne stvari!

Moj je doma ima dopust in že cel dan ruši omet v sobici za malega/malo, komaj čakam, da bo konec gradbenih del, da začnem z opremljanjemuser posted image

Jaz sem štartala v 16t pa mislim, da bom še kar nekaj časa čakala na brcike!

Michelinka če se odločiš za babyboom malo poročaj ko ga dobiš, jaz bom še malo preštudirala zadevo, voziček pa pride na vrsto marca ali aprila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.1.2011 16:11:45   
pokoyo
Oj junijke!

Evo mene po doooolgo časa; smo vmes ostali brez računalnika, tako da sem praktično bila odrezana od svetauser posted image  HB zdaj je spet tukajuser posted image  A ste me kaj pogrešale?user posted image
Nakloftale ste toliko, da bi potrebovala dopust, da vse preberemuser posted image ... Za prvič bo komentar bolj skop, ko pa spet not paderm, pa kaj večuser posted image

Vozički: sem pristaš štirikolesnikov; so veliko bolj stabilni od trikolesnikov, ampak morajo se vrteti sprednja kolesa, da je lahko vodljiv... Moje mnenjeuser posted image  Všeč pa mi je Mutsy 4Rider... Torej velika napihljiva kolesa, za vse terene, obrača se v obe smeri... Bom pa tudi imela košaro; se mi zdi, da je za novorojenčka najbolj primerna, mi ne sede npr. vožnja v lupinici... Za moje pojme je to izključno avtosedež oz. za vožno z avtom.

Tokse tudi jaz nisem prebolelauser posted image .

Gibe pa že čutim oz. bolj pokanje mehurčkovuser posted image . Je pa normalno vse nekje do 22. tedna, da začutiš prve gibe....

Fluf, si kupila normalen večji modrček ali kar za dojenje?? Sem brala, da marsikatera vzame takšnega za dojenje, pač s konkretno oporo, ker ga itak dlje uporabljaš, kot pa da zdaj kupiš navadnega večjega, ki je itak v uporabi samo par mesecev?? Jaz imam tudi ful večja prsa in vse me že tak reže, da ni za nikamor... Na forumu so ful hvaleni da-da modrčki za dojenje.... In kolikor sem vidla, je priložen še "podaljšek" za povečanje obsega...

Nogavice: kupila tiste za nosečke, so mi bolj komot...

jaz5, v MB se široko povija, ne glede na izvide. Pri treh mesecih pa slikanje kolkov, vsaj kolikor je meni znano. Drugje po SLO pa bolj redko...

Se še beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.1.2011 16:19:36   
Bloby
hojla... se oglašam danes po AC. Res neboleč poseg. Igla je zelo tanka, tako da mam čist malo pikico na trebuhu. Mam mal krčev, vzela sem magnezij in spasmex pa bo uredu mislim. Edino je pa res čuden občutek potem ko ti vleče ven plodovnico, takrat čutiš tak čuden vakum. Sedaj pa čakanje na rezultate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.1.2011 16:26:16   
fluf
pokoyo uuuu bom kar za dojenje. mi je škoda ful denarja ko mi zdej tko rastejo. Bom zdej enga D za dojenje kupila v mullerju, k se mi zdijo dost veliki... čeprav normalne mam zdej že E... do kdaj oz. do kam po to rastl?? men se že meša!

tudi jaz sem navdušena na mutsy 4riderjem... samo cena me daje user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.1.2011 17:00:50   
suzana73
ojla srečke nosečke
sam na hitr se vam javim po AC,katero sem prestala fajn.šla sem zaradi starosti,pa mi ni žal.vse je premeril,pogledal kaj bomo imeli,poslikal sedaj pa samo čakamo izvide-itak da bo use O.K.
vozički:imela ga bom še od anje in gaje-mu nič ne manjka,seveda s košaro in športnim delom,za kasneje pa marelica.za avto pa lupinica kasneje pa avtosedež.
moje kile?nimam pojma ker se še nisem tehtala po praznikih-mam v pon. pregled pa bomo vidli-do takrat pa hujševalna...
brcike že čutim
še on širokem povijanju:jst sm ZA,pa tud v P. Postojna priporočajo vsaj do slikanja kolkov-mislim da po 3 mesecih(pol bo pa že hladneje pa bomo še vedno,da jih ne bo zeblo-to je moja praksa)

zdej pa zaklučujem-se jutr kej tipkamo.....

L.P. Suzana

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.1.2011 17:03:08   
suzana73
končno mi je po dolgem času ratalo nekaj objavit.......u prvo......

punce uživite...

L.P. Suzana

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 17:04:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.1.2011 17:13:50   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

pokoyo uuuu bom kar za dojenje. mi je škoda ful denarja ko mi zdej tko rastejo. Bom zdej enga D za dojenje kupila v mullerju, k se mi zdijo dost veliki... čeprav normalne mam zdej že E... do kdaj oz. do kam po to rastl?? men se že meša!

naval mleka je 3 dan po porodu--takrat so sem men povečale še za dobro številko.mogoče celo dve..tako da meni modr ca dojenje sigurno nebi bil prav če bi si ga kupla že v nosečnosti..

Po drugi strani smo pa drugi "modeli"  - do sedaj se ni nič kaj konkretno povečalo. In tudi v pri nosečnosti sem z modrčkom za dojenje samo vrgla denar stran, ker ni bilo nič mleka...tako da priporočam, da čimveč takih nakupov prestavite v čas po porodu, ko boste točno videle kaj rabite.

Neposredna povezava do sporočila: 1367
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 17:20:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.1.2011 18:17:46   
fluf
jaz imam trenutno samo en modrc ki mi ustrza, pa sm mislila kar kupit še enega dojenje... v mullerju so 9 eur, kar je še vedno ceneje kot min. 25eur za modrc... pa če ga bom pol rabla al ne.... še to ne vem če mi bo prav modrc. bom enga kupla pa bomo vidl. samo enga ne morm met no....

Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.1.2011 19:05:44   
jakobinka
Mutsy 4Rider je zelo lep tudi meni, še posebej v tusti zeleni barvi.

Jaz sem kupila modrček za dojenje v Mullerju pa nikakor nisem zadovoljna z njim.  Še 9 eur sem stran vrgla.

Kakšne so izkušnje s temi od Da da?  Ima že katera ?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.1.2011 19:13:36   
fluf
jakobinka a team green... sm ga vidla v živo, pa je huuuuuud user posted image ma jest bom probala enga, ker se mi gre, da ne bom mela sam enga modrca čez nosečnost... smo pa pri košarici E... vsaj. (mogoče tud D, če je res globok)

(odgovor članu jakobinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.1.2011 19:32:06   
lana08
Mullerjevi modrčki tudi mene niso prepričali. Bolje HM, še boljši so Triumphovi, ampak ti so za potem ko že dojite.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.1.2011 19:35:50   
fluf
H&M so zakon če so ti prav. Meni žal noben ne ustreza po velikosti... sem probala user posted image triumph pa spet ni tko pocen... sej bom še mal pobrskala...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 19:45:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jakobinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.1.2011 20:03:07   
mayalottie
ah, koliko načrtovanja je potrebnega...Midva bova tudi začela preurejati spalnico, žal bo morala biti kar v najini, saj imava le dvosobno stanovanje. Nekako bo že.
Sem se pa tudi jaz odločila, da bomo kupovali postopoma, vsak mesec nekaj, da ne bo potem vse na koncu.
Imate že zbrane stolčke, previjalne mizice? Jaz mislim, da bom ta ali naslednji mesec investirala v previjalno ali stolček...Posteljico verjetno dobim, ikeino, čeprav razmišljam, da bi si kupila eno, ki ima premično stranico...Tako da jo lahko priključim k svoji postelji...V postelji ne bo spal, ker je moj partner precej živahen ponoči in včasih dobim kako na nos:)

Jaz sem v 19.tednu in ne čutim še nič...Upam, da kmalu..Ker sploh nimam občutka, da sem noseča..

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......