Anonimen
|
Hojla! Se na hitro javim,komenteram zvečer! Ponoči nismo od polnoči nič spali .Ema bila pokonci ,se igrala ,po vseh štiri sam pa tja..res katastrofa.Komaj sem čakala ,da je moj ob sedmih prišel domov,da jo je prevzel,da sem lahko za 2 ure zaspala!Jokala ni nič,samo pokonci bi bila.Nosek sem ji vsake pol ure čistila.Spala mi je danes samo 2 ure!Je pa zelo občutliva ,je še pa hb normalno! Popoldan smo bili pri zdravniku ,jo j e pregledla ,pa je samo nosek zelo kritičen.Vročine ,ni ušeski uredu ,grlo uredu.Zmerila ji je še saturacijo ,to je koliko kisika ima v krvi in je imela zelo nizko ,tak,da je že rekla ,da če ne bo po ihalacijah boljše ,da bomo morale v bolnišnico!Jo je dala na ihalacije ,je tak upila ,pa še čas za spanje njeno je bilo.Nato ji je še nosek čistila in sma se šle nazaj pokazati.Hb ,je bilo boljše in zaenkrat bolnišnice ni treba.Lahko se pa na pljuče razširi ,če nebi bilo boljše.Jutri še imamo inhalacije in še en pregled.Morama jo 3 na dan v sopari skopati ,pa 3 različne zdravile dobila,pa moj je šel zdajle osvažilec zraka kupiti ,ker imamo zelo suh zrak zadnje čase notri.Pa lončke po rediatorjih itd...dolgo je bilo mir z nosekom sedaj po 6 mesecih pa spet. Jutri nimamo pregleda v gasko ambulati ,je rekla P ,da take ne ,ker se lahko kaj še naleze... No morim iti taveči zdravile napravit.Taveča je dobila sirup za boljšo odprnost za prehlade ,drugače pa ni nič kaj narobe! Tako en del sem napisala ,drugi del zvečer pozno ,če bom sploh imela čas! Lep večer!
< Sporočilo je popravil levinjica -- 6.1.2011 18:51:55 >
|