NATAŠA35
|
pozdravljene čvekice...me ni pa že napišete celo stran spanje mi spimo dopoldan od pol ure do cele ure - če mam srečo, če ne pa tudi od 5 do 15 minut...včasih popoldan ne gre spat, potem zaspi okoli 21 ure, če pa slučajno zaspi, potem ne spimo do 23 ure ..ne vem od kje mu toliko energije vrtec če ga ne dobim aprila, potem ga bo imela mami, samo vso hrano ji bom mogla prinesti, skuhat ...upam, da dobim varstvo, privat pa ga ne dam - pri nas pride tudi do 550€, kar se mi zdi veliko drugače je pa naš simon pravi smeško, se smeji nonstop, zdaj ko je ugotovil, kaj vse se da naredit z jezikom, ga nonstop kaže ...najbolj je vesel, ko pridejo bratci iz šole, se jih zelo razveseli, da krili z rokami, se dere, če ga takoj ne vzamejo v roke...drugače je pa pravi raziskovalec, vse mora prijeti v roke, vse leti direktno v usta, ki so še vedno brez zob ...upam, da ga bomo ta mesec tudi krstili, na žalost smo že parkrat prestavili, zarad mami, ki je šla na taiwan, potem pa je boter izgubil službo, tako da kar prestavljamo...jemo zdaj boljše in vse po malem, pijemo iz kozarčka, serjemo pa na veliko...se postavlja na nogice in tudi koraka, tako da bo sigurno prej shodil ...kakor moja babica pravi, da tisti, ki veliko gruli, kasneje shodi, da pa tisti, ki prej shodi, kasneje spregovori - bomo videli... ajaše tole levinjica če bo mala imela premalo kisika, poteni, da sumijo na bronhiolitis, vnetje spodnjih bronhijev, za katere ni zdravila, otrok se mora sam pozdraviti...če lahko kje kupiš zelišče pljučnik - najbolje kjer prodajajo suha zelišča (vem, da v lj na tržnici) in ščepec pljučnika popariš in ohladiš ter ji daš pit...raztaplja sluz in lažje otrok diha...sestra mi je prinesla eno kremo, ki se kupi v dm, namažeš otroku na območju pljučka, da lažje diha - je na naravni bazi in je evkaliptus, ki odpira nos (neka italijanska krema)