amelie
|
Mali hlipa v spanju, pa mi ni za zaspat, se bojim, da me bo zbudil tisto sekundo, ko me bo odneslo ... Drugače lepo spi, nimam pripomb, doji se okoli 23h in enkrat proti jutru, ne gledam na uro, vse skupaj spi 12 ur, potem dopoldne pol ure in med 13h in 14h zaspi za dve uri. Čez dan spi v svoji posteljici, sem ga zadnjič za foro po dolgem času dala, pa je kar zaspal, ponoči bomo pa začeli prakticirati čez kaka dva tedna oz. ko se mi bo dalo, ker me bo verjetno zbujal prve noči in se moram pripravit, da ne bom sitna Za te fore z jokanjem jaz nisem, ker sem prevelik softič, mogoče bi drugače razmišljala, če bi me mali res izmučil. Se pa hitro navadijo, Žiga se je enkrat odločil, da se bo nosil za uspavanje, potem sva pa ta enkrat raztegnila na tri tedne, ko mi je kapnilo, da sploh ne vem, zakaj to delam, če pa malemu nič ne manjka. Pa sva šla ležat in je zaspal. Sem se počutla malo bedno takrat Oblačenje - doma kratek bodi + majčka, spodaj žabice in copatki oz. nogavičke, za ven najraje pajacek (spodaj je oblečen kot doma), ker ga najlažje zapnem Imamo pa okoli 20-21 stopinj. Juhu, ne hlipa več, grem spat. Nočko!
|