|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
2.1.2011 18:30:05   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Evo mene spet na raportu.
Sem šla malo počivati ,danes je res dolgočasen dan...
amelie no sam ,da ti je in ,da saj malo tekočine dobi v sebe,pa pozorna bodi ,da so vlažno v ustah.
didi super ,,da ste se lepo imeli za novo leto ,ja je vedela ,kdaj se mora zbudit...
user posted image Kako imaste oblečene svoje sončke za po stanovanju?
Nič lepo se imejt ,mogoče se še kaj javim...

Body z dolgimi rokavi, majčka s kratkimi rokavi čez, žabice, copatki (zjutraj ko se zbudi ji še ponavadi za kake pol ure oblečem jopo). Imamo pa pri nas konstantno  stopinj :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
2.1.2011 18:35:57   
didi5

20 stopinj - mi je zmanjkalo ;)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.1.2011 20:19:43   
legenda_m
http://soncek.si/si/angelcare-ac301-r-naprava-za-zaznavanje-premikanja-dihanja-in-zvoka-i6691.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo5OiJhbmdlbGNhcmUiO3M6MToibyI7aTowO30= evo tole mamo mi. ampak tale tomyjev je pa takooo huuuud. kje jih najdeš. ni avent. sex na zakonski postelji? kaj je to?

pitje pr nm popije tko nekak ene 125 ml/ dan. včasih več, včasih manj...

oblečen je v bodi in majčko in hlače in štumfe (ali nogavice). za ven mu ponavad še en pulover oblečem pa seveda pajaca

ah ja tale metoda spi dete spi je pr nam totalen poden. ponoč se gsopod dvigne reče aaaa. vrže dudo, poberem, poležim, spi naprej. zbudi se pa ene 3krat na noč. zvečer ga spat dat je pa tud svojevrstna umetnost. tkoj ko ga poležim vstane, tkoj ko grem ven se začne dret, zaspan je ker ma učke že čist majhne in zeha in si mane oči... podnev ne spuščam rolet, ponoč je temno... res morm še enkrat kjnigo naštudirat

čau

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.1.2011 20:47:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

http://soncek.si/si/angelcare-ac301-r-naprava-za-zaznavanje-premikanja-dihanja-in-zvoka-i6691.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo5OiJhbmdlbGNhcmUiO3M6MToibyI7aTowO30= evo tole mamo mi. ampak tale tomyjev je pa takooo huuuud. kje jih najdeš. ni avent. sex na zakonski postelji? kaj je to?

pitje pr nm popije tko nekak ene 125 ml/ dan. včasih več, včasih manj...

oblečen je v bodi in majčko in hlače in štumfe (ali nogavice). za ven mu ponavad še en pulover oblečem pa seveda pajaca

ah ja tale metoda spi dete spi je pr nam totalen poden. ponoč se gsopod dvigne reče aaaa. vrže dudo, poberem, poležim, spi naprej. zbudi se pa ene 3krat na noč. zvečer ga spat dat je pa tud svojevrstna umetnost. tkoj ko ga poležim vstane, tkoj ko grem ven se začne dret, zaspan je ker ma učke že čist majhne in zeha in si mane oči... podnev ne spuščam rolet, ponoč je temno... res morm še enkrat kjnigo naštudirat

čau

Ta je še dražja od Tomy-ja. Zaenkrat se še k Tomyju nagibam.

Tamecen je oblečen v debele žabice, stop zokne in bodi. Za ven ima še eno plast (zgornji del malo bolj debel pulover, pa na nogicah še termo zokne) in v vreči. Je vedno ful topel, ko ga vzamem ven.

Spi dete spi je pa pri nas totalen uspeh. Podnevi zdaj spi cca. 2h, pa od 20.00 do kakih 8ih. Se je pa prvič res jokal 45 minut, zdaj ga samo položim v posteljo budnega, se zlekne in zaspi, včasih še kaj pocmiha, ampak res redko.

didi: hahahahahuser posted image user posted image Štorasta siuser posted image

Grem, čau

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.1.2011 20:50:10   
tintin
oj, najprej srečno-zdravo-veselo.

pri nam metoda spanja zanenkrat deluje kar ok. Zaspi okol osme, spi prvo rundo do kake 5h, pol še do 7h. Vmes ga še podojim, ker ima antibiotoik še 1 dan in more mal več pit. Kokr smo imel prej poden od spanja, je zdaj kar ok. trkammmmmm!!!

pitje - okol 100ml na dan. Najraje vodo ali bebi čaj.

babyphone- jaz sem s tem našim kar zadovoljna, sem vidla da je tud na testih kot gut ocenjen.

oblečen - bodi s kratkimi, majčka z dolgimi, žabce, tanjše hlače in copatke na štunf. Itak je skoz v muvingu in po tleh, ker se zdaj dva tedna kobaca kot nor, prekobaca stokrat cel stanvanje, pa prehodi kar je možno ob oporah. Skoz mora bit na očeh, ker se spusti in pade, odpira predale in si preščipne prste ipd...skratka ni nam dolgčas.

smreko smo pospravli do decembra, zdej pa novim dogodkom na proti...predvsem se ne veselim aprila. Bljak, fej, fuj služba.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.1.2011 20:51:47   
tintin
aja, pa kr je bistvo tega uspeha metode spi, dete spi...vito spi v svoji postli. Juhej!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.1.2011 21:13:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

aja, pa kr je bistvo tega uspeha metode spi, dete spi...vito spi v svoji postli. Juhej!

Hihihi, še ena, ki lahk reče JUHEJuser posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
2.1.2011 21:24:00   
Anonimen
Evo še jaz pred spanjem,Ema že spi 3.5 ure.Mi gremo pa sedaj ,še prej pa domačo nalogo naredit..ha..ha...
Jutri se razprodaje začenjajo ,boste šle kaj pogledati  in zapravljati.Mi bompo šli malo !
Hvala za odgovore za oblačanje!
Jaz ji ponavadi dam kar bodi,žabice termo ali pa celo trinerkico,imamo v stanovanju 22 -24 stopin ,zutraj je malo bolj hladno!Če ima samo nogavičke gor ima mrzle nogice,zato jo raje bolj oblečem!
Super mamice za metodo spanja ,mi brez tega super zaspimo v svoji posteljci!!Naša podnevi spi po 2-3 ure sedaj že 2 dni .Ni pa nič narobe ,če toliko spi!
Grem počasi v meževo...lahko noč!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
2.1.2011 22:31:48   
barby88
spanje:) naša čez dan spi od 1-3ur....dans je šla spat ob 12h in spala do 2 pol do 8h pa nč več je bla sicer sitna amapk se je dalo potrpetuser posted image ......
drugače spimo od 8h pa se do 4.30 še 2x zbudimo ji dam sam dudo pol ob 4.30 5h ji dam flašo mleka in spi naprej do kake 6-7h jo prinesem k sebi in spimo do 8h:)

v petek mam posvetovalnico....tahtanje in merjenje....me prav zanima kolko bomo namerili in stehtali:) pomoje bo kot ponavadi preveč:)
eh tevi dohtrji........če ma preveč kg ni ok če ma premal ni ok...nimam pojma zakaj tolko gledajo tiste grafe...vsak otrok je drgačn..eni mao bol močne kosti kot drugi...eh ja

no nč gremo spat......mala še kr naprej driska predvidevam da je to kaka viroza..(ker sem bla jaz sedaj 2 dni slaba slab mi je delalo ja jest ni šlo,dans je ok amapk popoldan je pa mojga lotilo šrawfat:) tko da je bogi:))

glede oblačnja....mi mamo zjutraj okol 18 stopinj čez dan 20-21......oblečeno jo mam pa spodi bodi z kratkimi navrh z dolgimi, hlače in nogavičke...če grem vn ji dam še eno toplo bundico če je preveč mrzlo ji dam če kakšno majčko spodaj, in žabice pa še 1 nogavičke ker naša ma noge po meni-ledene:)kapico in gremo..in še z dekico jo pokrijem ker nimam vreče....in v kombinezončki pa noče bit naša:) je kr krik

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
2.1.2011 23:24:31   
amelie
Mali hlipa v spanju, pa mi ni za zaspat, se bojim, da me bo zbudil tisto sekundo, ko me bo odneslo ... Drugače lepo spi, nimam pripomb, doji se okoli 23h in enkrat proti jutru, ne gledam na uro, vse skupaj spi 12 ur, potem dopoldne pol ure in med 13h in 14h zaspi za dve uri. Čez dan spi v svoji posteljici, sem ga zadnjič za foro po dolgem času dala, pa je kar zaspal, ponoči bomo pa začeli prakticirati čez kaka dva tedna oz. ko se mi bo dalo, ker me bo verjetno zbujal prve noči in se moram pripravit, da ne bom sitna user posted image  Za te fore z jokanjem jaz nisem, ker sem prevelik softič, mogoče bi drugače razmišljala, če bi me mali res izmučil. Se pa hitro navadijo, Žiga se je enkrat odločil, da se bo nosil za uspavanje, potem sva pa ta enkrat raztegnila na tri tedne, ko mi je kapnilo, da sploh ne vem, zakaj to delam, če pa malemu nič ne manjka. Pa sva šla ležat in je zaspal. Sem se počutla malo bedno takrat user posted image  
Oblačenje - doma kratek bodi + majčka, spodaj žabice in copatki oz. nogavičke, za ven najraje pajacek (spodaj je oblečen kot doma), ker ga najlažje zapnem user posted image  Imamo pa okoli 20-21 stopinj.
Juhu, ne hlipa več, grem spat.
Nočko!

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.1.2011 8:56:32   
nejanejc
hejla! VSE LEPO V l. 2011 vsem skkupej!

mi smo bli pr mojih starsih, sva misnla, d abova sla mal med ljudi opolnoci ma se pol ni dalo nobenmu... nejc je glih malo zgresu polnoc... smo bli na obisku na obali in pol je spal ful v avtu in zvecer ni sans zaspat...no, nazdravli smo, jst se skkoz abstiniram :)

moj namen, da bi nejcu dala se en obrok gh je se v luftu, ker nejc prespi celo dopoldne skorej.. ustaja ob 10ih... al pa 9ih... se zbuja parkrat na noc in je pokonci tud dve ure.... no najveckrat po kake pol ure in je adijo pamet, danes je bil aouf ob  enih zjutraj,k petih in sedmih... sam ne gre on ob 19ih spat... on gre ob osmih zjutraj jaooo... no zdej smo neki se naspali skupaj z njim dopoldne, sam zdej je spet delavno in nejc spi jst pa ne...

ma se vedno hodim pozno spat, nevem kako knjigo mate to... morem se jit vpisat v knjiznico... cakam, da jo odprejo.... sam vem, da je zde na stotih lokacijah v kranju..

pridem se kej, ko ne bom tko sitna...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.1.2011 9:26:48   
nincy29
oblačenje zgleda da jaz mojega mal preveč oblačim.je bolj tople sorte ampak vseno mu dam v stanovanju bodi z dolgimi in še eno tanko majčko z dolgimi+žabice+nogavičke.nevem non stop je na tleh,laminat ni ravno topel,v kuhinji in na hodniku pa imam ploščice.imamo pa v stanovanju med 20 in 22C.za zunaj pa ima ravno tako dve majčke+žabice+hlače+nogavičke+adidaske in gor itak še celega pajaca.pa tut ko je fanj mrzlo zunaj je tamali zmeraj ful topel.

nejanejc
...knjiga je Spi,dete spi!

alergija a ima katera otročka ki ima alergijo na  hrano??

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.1.2011 0:21:14   
NATAŠA35
prvo punce vse naj naj v letu 2011 tako vam kot vašim družinamuser posted image user posted image

imam kar pestro, tako da se nisem nič javljala...novo leto smo praznovali doma, smo imeli polno hišo ljudi, tako da sem še vedno zdelanauser posted image user posted image , ampak počasi se tudi klimatiziramuser posted image user posted image

simon je spet začel jesti, ko je čisto odnehal, pa sploh ne vemo zakajuser posted image , tako da sem vesela, pije samo mleko po flaški, nekako 4 flaše spije, ostalo pa po kozarcu od 100-200ml...začel je jezik kazat in se mu čisto nasmejimo, potem pa ga z večjim užitkom kaže še naprej...edino kar me moti, da še nobenega zobeka nimamouser posted image , pa je že 8,5 mesecev staruser posted image ...

aja pozabila sem napisat, da se dobila tudi jaz božičnico in to 580€ in sem zelo vesela...pa še šef je na bovlingu spraševal, kdaj pridem delat in sem danes gledala, da je to že 28.03., tako da moram poslat prijavo za v vrtec...nekaj časa ga bo čuvala babica, če ga bo lahko...drugače pa smo prestavili zaradi mene in dela 20-letnico firme in tako bomo šli za nekaj dni nekam, kjer se bo smučalo, drugi pa bodo plavali, ker ne znajo smučatuser posted image user posted image in sem vabljena oz. brez mene ne gredo nikamoruser posted image user posted image ...

mater imam dobre sodelavce pa šefeuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.1.2011 10:03:32   
nejanejc
ejla... ma pr nas so take noci, da se skoz zbujam... vsak dan veckrat, danes nisem niti stela, ker sem se skoz sprehajala do posteljce... sva tri dude porabla, ker dveh enostavno nisem nasla...
drugace smo kar ok, sam nevem kaj mu tolko nagaja ponoci... mogoce je nos zamasen, ceprav s ene cuti tolko... bom zvecer mojga nastimala, da mi pomaga sesat, ker sama ga ne morem vec... ma fobijo...

vceraj sem mu spet nohtke s scipalcem scipala... je kar bokljse prenesu kot skarjice...

nas nejc tud ne pije prav nic, vceraj je pa par zlick popil... ce ni vse vn spluval...

aja, vceraj se je zacel kobacat :) tko, mal vec... in dviguje se malo na nogice ob opori... sem misnla, da se ne bo sploh :)

oblecen je pa v dva rokava ponavadi in zabice in hlace...

ninchy, hvala

natasa, upam, da se bos mela fajn na oddihu pa super za bozicnico :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.1.2011 12:19:37   
Anonimen
Se na hitro javim in po kometeram ,kar sem si zapolnila.
Dve noči se  1 na noč prebudi naša princeska,potem nazaj zaspi ,ne vem kaj jo spet matra!Drugače je pridna ,taveča tudi,tak  da ni kaj za tadlat zaenkrat.Po 1 uro se zaigra,ko se naveliča ,pa pokliče mama...Kako lepo je zaslišati otroški glas ,ko reče mama!
Sedak kuham kosilo ,pride taveča že iz šole,mala princeska pa spi!
barby a vaša P gleda na tiste grafe ,naša sploh ne ,je rekla ,ko bo kaj sumlivega ,bo že povedala.Pa čimprej se pozdravite,pa pošiljam.
amelie čisto prav si se odločila ,ko boš pripravljena ,boš pa začela dajati spat v svojo posteljo tudi ponoči.
nincy zakaj misliš ,da preveč oblačiš,moja nima nobene alergije!!!
nataša 35 super za božičnico ,si jo dobila ,ko te je tako skrbelo!!!Uživajte na oddihu.Saj bodo zobeki,moja je prvega dobila pri 8 mesecih in 10 dni ,sedaj jih ima v 1 mesecu 7 zobeku!!!Pa super za hranjenje!
nejanejc a tvoj kaj nemirno spi aali se prav zbudi in joka!Upam ,da se to stanje umiri,pa da ne bo z nosekom preveč dela z čiščenjem. za kobacanje!
To bo to ,grem v peč naložit ,da mi dol ne pogori.
Uživajte in se še kaj javim...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
5.1.2011 21:07:58   
barby88
levinjica...ja naša P gleda tiste grafe ja..usaj zadnje kar sem bla je delala pikce kok je velka pa težka.....in da za višino je lih prow teža pa malo nad tisto črto...sam me niti ne briga a veš:) lih tko bo moja:)

zej u petek mamo posvetovalnco me prav zanima kok smo kej velki pa težki:)

in ja dans je bil dan brez driskeuser posted image cel teden jo je mela bogica......tko da sm mela kr 3 stroje za oprat u tem tednu:/ amapk kako pr user posted image naj spravim z pajackov dol tisto drisko.....na enem je kr velik flek...se mi je ponoč pokakala in šele ko se je zjutraj zbudla sm jo preblekla in je pč neki flek še gor....

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
5.1.2011 21:23:50   
tintin
ojla pupe kje ste?
barby fajn, da je driska mimo. A samo 3 stroje v tednu? Jaz sem samo danes 3 oprala, tedensko jih je pa ziher 10, če ne več...

jaz se ukvarjam z misijo iskanje varuške. Hell of a work.

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
5.1.2011 21:53:45   
Anonimen
Dober večer!
Kje ste kaj ..je tako zatišje tukaj!!!
Moji dve princeski sta zboleli.Taveča prehlajena ,vročina ,kihanje ,kašlanje ,tamala pa prehlajena in kašlanje.Sem danes klicala s P ,pa danes sploh ne dela.Tak ,da jo bom jutri popoldan obe peljala ,ker taveči se kar naprej to pojavlja.Spimo za silo ,spet je nemirno spanje na pohodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
So pa izredno zelo pridne ,sedaj ,ko so bolane!!!Danes sem vse zlikala,male oblačile otroške spet pospravila ,jih že imam 4 tavelike škatle ,vse prerasla ,kaj šele bo.Pa taveča ,tudi tako raste!!!Drugače ,pa nič kaj posebnega pri nas!!!
barby mi smo imeli posvetovalnico pri 5.5 mesecih,do sedaj še nič ,pa še 3 ni bila cepljena ,sploh nimamo datuma.Ja lepo ,da driske ni več.Za madeže od driske je najboljše takoj v vodo namočiti ,pa za madeže tekočino bilo katero ,pa nese vse dol,saj pri moji taveči hči sem tako delala.
tintin se ti predružim za pranje oblačil ,jaz tudi perem po 10 ali več pralnih strojev...Pri 1.otroku ni skoraj nič pranja ,pri dveh se pa kar nabere  plus za dva odrasla človeka.A misliš varuško za pazit otroka!!!Vrtec ne pride u poštev!
To bo za danes ,javit se kaj mamice...da ne bo tako tiho vse...
Lepo noč in predvsem mirno!
Lahko noč!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 5.1.2011 21:56:00 >

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
5.1.2011 23:46:14   
nejanejc
hej...

se jst na hitro...

levinjica mi je zal za otrocicke, upam, da s ekmalu pozdravijo...

tinitn, smo na istem, tud mi smo mal zaceli migat v tej smeri

barby.... jst tud cakam pregled..posvetovalnico v pondeljek, da vidmo kolko smo zrasli... tezji smo tud ja :)

mi operemo ene 3-4 stroje na dva tedna... en stroj gre vsak vikend za tamalega... ostalo pa kokr  je..

no, spimo se vedno slabo... mi pa se kar pozno spat hodimo... ma ni cudno, da je to tko...

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.1.2011 8:26:08   
tintin
levinjica get well soon...ja vrtec je bolj malo možnosti, kokr mi je povedala gospa na upravi...na čakalni listi trenutno 124 otrok, mi sploh še na listi nismo, ker prideš na listo en mesec pred vpisom

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.1.2011 8:59:09   
nincy29
levinjica sem gledla na facebooku slike,a ma tvoja tamala skos taka lička?a ima tut kaj tako suho hrapavo kožo?al ima lepo gladko?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.1.2011 9:03:55   
Anonimen
Jutro, tudi jaz na hitro

levinjica: kmalu se pocajtajteuser posted image

nincy: na kaj je Nik alergičen?

tintin: upam, da dobite varuško!

nejanejc: user posted image za spanje. Si prebrala Spi, dete, spi?

barby: srečno jutri na posvetovalnici!

Mi smo sanirali vnete oke, je že ok, kašlja pa še vedno malo. Spi od 20.00 do 8.00 - se zdaj nimam kaj pritoževat! Danes imam zobarja, me že zdajle stiska pri srcu. Upam, da mi ne bo pulil kakegauser posted image Ful imam dela za fax in nimam veliko časa.

Pridne bodite!

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 6.1.2011 9:05:09 >

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.1.2011 9:10:45   
nincy29
aprilčica zaenkrat na jajca in arašide..zdaj čakam da še krvne izvide domov dobim če je še kaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.1.2011 12:39:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

aprilčica zaenkrat na jajca in arašide..zdaj čakam da še krvne izvide domov dobim če je še kaj.user posted image

user posted image Držim pesti, da ne bo na nič drugega!!

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.1.2011 13:56:23   
nincy29
ja jaz tudi upam,bi tut še do 1. leta rada dojila če mu pa še ful stvari najdejo se bom mogoče morala odreči dojenjuuser posted image .še bolj pa upam da mu bo ta alergija izvenela,da je  samo obdobje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?