|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
9.1.2011 10:41:51   
nejanejc
hejla.. mi se nekako drzimo, ponoci se je dvakrat zbudil pa pol zjutraj malo potegnil, da se je vsaj moz maloodpocil, jst sem bolj slabo spala zjutraj, sem mela neke nocne more

nejc je zacel malo smrkat in mamo sesalc malo na sporedu, drugace je ok tok tok... se pa najrajsi igra s cevjo od sesalca se vedno

mleko, mi dajemo aptamil2... pa dojim ga kokr ga pac... pire nardimo pa z navadnim al pa mlecni riz

plava barva ja je zakon, kjerkoli :)

legenda... socustvujem! kafe ja itak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.1.2011 14:10:15   
tintin
oj, za kavo sem za, samo povejte kdaj in kje.
šmorn - vito še ni jedel, samo mi ga jemo. Sicer pa mu skuham občasno gres al pa naredim kako 3korn kašico z mlekom. Navadnim seveda. Ma, to da so vsa mleka predelana je res, ampak mislim, da je vseeno razlika med navadnim, ki je samo pasterizirano  oz. iz mlekomata, ki tud pasterizirano ni pa med alpskim, ki je homogenizirano pa nevemkajše...oz celo večkrat predelano (ko mu preteče rok uporabe ga lahko še enkrat obdelajo in dajo v tetrapak). Ampak kot pri vseh stvareh, vsaka po svoje. jaz nobene ne obsojam, samo povem svoje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
9.1.2011 21:14:20   
Anonimen
Se malo javim.
Smo še kar bolani vsi razen atija,vročina nas noče zapostiti ,jo je še Ema proti jutru dobila,jo težko zbijem ,bom jutri ,ko imamo kontrolo rekla za svečke ,sirup ne pomaga kaj veliko.Jo veliko kopam in obkladke na čelo kar pomaga.
Popoldan smo spale 4 ur,tak ,da kar počivamo ,ati ponoč v službi.Noč smo imeli od 00 ure naprej budno in joklivo ,je 1 uro skupaj kar jokal..res ne vem a jo res ta prehlad tako izmučil ali bo še kakšen zobek prišel ,ker slini se zelo ,pa vse v usta,ni pa rečeno da bo.Upam,da bo ta noč  boljša.
Drugače pa imamo zelo vetrovno vreme,pa danes bi še morali na 70.letnico,pa je zamira ,češ ,da bi lahko moj šel,če že ja ne.katastrofa so nekateri.
nejanejc za sinekauser posted image user posted image user posted image ,da ne zboli ,moja ima tudi rada to cevko za priklučit na sesalec.
Lepo noč in mirno spanje.
LAHKO NOČ!

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
9.1.2011 23:40:11   
nejanejc
levinjica..vracam pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noc vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.1.2011 9:54:24   
amelie
Jutro!
Midva sva z razvojne, pravijo, da je mali čisto okej, lušten in prijazen fant, ki bo sicer res pozno shodil, ampak takrat kot profesionalec. user posted image  Tam se je 20 minut igral z enim krakom od vetrnice, je bila čisto navdušena, kako je napreden v fini motoriki, kar je seveda logično, glede na to, da lahko neskončno dolgo sedi pri miru in raziskuje eno brezvezno stvar user posted image  To, kar je doslej osvojil (plazenje, obračanje, posedanje in spuščanje iz sedečega položaja v položaj za plazenje in kobacanje), baje obvlada brezhibno. Kako tudi ne bi, če pa si je vzel toliko časa. user posted image  Tako da končno malo pozitivnih novic glede njegovega razvoja. user posted image

legenda, mi smo včeraj meli eno familijarno reč, pa sem mojemu rekla, da če ne želi, da sitnarim v avtu celo pot domov, naj on prevzame malega. Je bil takoj za, samo ugani, kdo je bil čisto živčen, ko sva se vozila domov user posted image  Jaz sem se naredila slepo in gluho, lepo uživala v kosilu, razen ko sem vidla, da ima mali polna usta papirja in ni nihče opazil tega. Ko sem mu probala ven dobit tisto kepo, so pa padali komentarji, da mali mora jest tud svinjarijo. Sem si mislila, hvala za nasvet, ampak v varstvo ga pa še lep čas ne boste dobili. user posted image  Ga vseeno še nameravam nekaj časa s hrano hranit, ne s papirjem. No, kaj sem hotla rečt - jaz sem včeraj breme prevalila na mojega in sem šla domov sicer mirna, ampak so pa mojega čisto razočarali, kar mi sicer ni okej, mi je pa kul, da vidi, da nisem samo tečnarila, da je res težko z njimi ... Mi je bilo prav hudo, ko so na začetku planili po malem, pa je moj rekel, naj mu dajo par minutk, da se navadi novih obrazov, če ne bo jokal, pa so se mu vsi režat začeli user posted image  Samo je vztrajal, jaz sem v taki situaciji popustila in sem jim ga dala, potem pa sama sebe mrcvarila, kak slabič sem. Bistvo mojega pametovanja? Včeraj smo uvedli papir user posted image  user posted image

He he, mali je glihkar skapiral, kako se da vozit po riti, zdaj pa ga živ bog več ne bo prepričal v kobacanje user posted image

Pikepoke za vse prehlajenčke!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil amelie -- 10.1.2011 9:55:25 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.1.2011 10:28:07   
legenda_m
gorenjke kava v sredo? 13.00? lahko spremenimo lokacijo? sicer mi je qlandia ql ker maš pol zravn dm.... ampak ni problema, lahkotudi drugje, kje je kj dost placa pa ne vem... mečkator? mogoče kje v mestu? to pa ve vseen bl poznate...

user posted image user posted image user posted image user posted image  žiga. papri je pa ja čist ok ma vlaknine... celuloza pa to hi hi... amelie kakšna mama pa si da svojemu otroku ne daš za jest papirja user posted image   pri nas ga zdj maltretiramo (ne mislm tko no) da bi kobacal, ker on pa kr nekam bezla, zdj je odkril da se omara da odpret in da se v omari skrivajo puzli in kaj je lepšega kot vse vn vržt in pa še mal pojest... kaj dela mami?  slučajno mu je šla pogret čaj...

ja sorodniki. jst ga tud kr ne bi dajala tastu v varstvo... ker bi ga hranil s čokolado. ni problem v koščku... problem bi bil da bi jo jaka snedel za kosilo.... naša dva sta vseen bolj take sorte da je treba neki normalnga pojest... tast pa pravi jaku je vse dovoljeno. saj je še majhen... skor je vrgu kozarce in krožnike po tleh. maa nč hudga, ja no pol pa ko se nam bo zahotelo razbijanja krožnikov bomo šli k njemu na kosilo. tašča nima prava glasovanja... joj se opravičujem tok težim s tem sam še zdj sm razp.... prov grdo besedo morm uporabt.

kera hrana je pravzparav sploh še zdrava? resno bi si blo treba omislit kure za jajca pa kkšno kravico.... in piščančke.... vse nekej zastrupljeno...

levinjica joj boga ema... res se vam vleče. kaj pa kj zdravniki pravijo?

ej ej a sm vm že povedala da ma naš skret svojo reklamo? naredu mu jo je pa jaka. vsi njegovi prijatelji bi radi kakli v našem wcju user posted image  skor sm dol padla od smeha...  

čaučk

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.1.2011 11:07:02   
amelie
Ja, je rekel moj včeraj, da če je tako, mu bova pa reklame iz kaslca dajala jest, bo vsaj kaka korist od njih user posted image
Ja, ne vem, kaj je to, da vsi čutijo potrebo otroke futrat z neumnostmi (ne mislim na papir, to je zdravo user posted image ): so naju včeraj želeli prepričat, naj mu dava pečene banane (smo bli v kitajski) jest. Pa je rekel moj, da je Žiga sit, pa je dobil odgovor: pa daj no, saj je samo banana. user posted image  Mislim, a ste ga sploh videli? Da mu hlače zapneva, ga morava dat ležat. Res zgleda, kot da ga je treba še ekstra hranit? user posted image  

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.1.2011 11:07:26   
amelie
Aja, Žiga bi tud šel k Jakatu kakat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.1.2011 11:25:59   
nejanejc
hehe, ste me nasmejale amelie in legenda :)

nejc je prezivu sistematski... spet je zrasu za 7 cm.. od rojstva je zrasu ze 27,5cm :) zredil se je pa tudi in ma zdej 77,5cm in 11kg

danes mamo pa mi slinjenje napovedano zvecer... sam ob 20ih gre nejc na josko, ce se vsi na glavo postavijo

sreda jaaaaaaaaaaaa, kafeeeeeeeeeeeeeee :)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.1.2011 19:59:23   
tintin
oj, nejanejc lepe mere! dobr opravi s slinjenjem:)
levinjica pikepoke!
sreda kava lahko. V mestu bi bil fajn bar pri koloseju, drugje je na tesno ( a ne nejanejc?), mercator ima samo en smotan bar, mogoče tuš planet je kar fajn?

LP!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.1.2011 20:32:59   
agha
Ojla!
Da se vam malo javim, ker se že celo večnost nisem. Od lani!user posted image Kar ne vzamem si časa, da bi kaj napisala. Nekako nisem bila prav zelo na volji, če po pravici povem. Pa niti ne vem zakaj. Berem vas pa redno.

Pri nas se kar dogaja, dogaja! user posted image user posted image Mali je aktiven 100 na uro, vse povsod je. Kakšnih 14 dni nazaj je odkril plazenje po vseh štirih in zdaj šiba sem in tja. To novo pridobljeno znanje pa kombinira z vsatajanjem, hojo ob seh mogočih in nemogočih predmetih. Na momente se spozabi in stoji kar brez opore nekaj sekund. Evo, ne rabim dodatne telovadbe.user posted image user posted image Zdaj po novem da ljubčka, če mu rečeš pa pomahat mu tudi uspe, rokice dvigne vedno, ko ga slačim,... govorit se mu a ne da ne vem kaj. Vidim, da sploh nima časa, da bi me poslušal kaj dosti, ker ima toliko dela sam s sabo in s premikanjem.

Kava - jaz sem za in tale bar pri kinu mi je zakon!!! Takoj podpišem, ker mi je super fino fajn blizu!user posted image user posted image user posted image No, pa parking je tudi za tiste, ki bi bile z avtom in gužve običajno tam ni. Pa kava je tudi, preverjeno, dobra.

Tintin - danes smo dobili avtosedež Britax, naročili smo ga pa v četrtek prejšnji teden, hitreje, kot če bi ga naročili v Sloveniji. Res je cenejši za celih 100 EUR s poštnino vred in je super. user posted image user posted image user posted image 1000000 X hvala!!!!! Zdaj samo še upam, da se bomo bolj mirno vozili z avto! sem čisto navdušena nad šopingom v tujini, ki sem se ga prej ful ogibala.

Levinjica in ostele z bolnimi sončki pa čim prej okrevajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!!!!

Imejte se lepo!!!!

ČAU

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.1.2011 21:01:27   
tintin
super, pol pa res kolosej...sreda ob 13h
ma, tudi jaz berem kar redno, pišem pa mal manj, sploh ker kobacavček hitro navali na računalnik....
super za sedež, naj vam fajn služi!
kobacanje in vstajanje in hoja, ja poznamo...sem kar mal zmatrana od vsega tega!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.1.2011 21:25:05   
amelie
Žiga se je splazil zaradi računalnika, edina prava motivacija ... user posted image  Zdaj dam prenosnika na tla za kavč, sama se usedem na tla ob rob kavča, Žigca pa pred kavč, da me ne vidi, da surfam. Zaenkrat še kar gre, če ga založim z igračami, pa če ne skapira, da se malo preveč za kavč stegujem. Če pa vidi, da imam računalnik, mi pa ne preostane drugega, kot da ga pospravim. Je pa res en frik mali, prej se je 45 minut igral s tisto sponko, s katero dudo pripneš na oblačila ... user posted image  Vsake toliko jo je nama ponudil, pa kužkoma, če sta šla kaj mimo, potem pa raziskoval dalje. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.1.2011 21:25:23   
amelie
nejanejc, upam, da je slinjenje mimo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.1.2011 23:31:38   
nejanejc
hejla..

ja kafe v sredo jupiiiiiiiiiiiiii

alora, tasca se je mal oslinla pol se je pa nejc izkazal in malo kobacal in pokazal kako se igra s sesalcem... in je slo mimo... sem si oddahnila... malo sem se ustrasla, ker sta trikrat rekla, da gresta in se kar nista sla, pol sta pa cetrtic res sla se odpravt...

amelie.. ja nas je tud za racunalnik naedu prvo plazenje...drugo je pa fotoaparat :)

gremo spat, lahko noc

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.1.2011 11:27:03   
Anonimen
Jutro oz.dober dan.
Kako kaj? Mi smo boljše hb.Taveča šla v šolo,tamala še kašlaja to bo še kakih 3-4 tedne po malem,to je tako naromalno pri tem prehladu.Vćeraj smo imeli kontrolo ,je drugače vse uredu ,nosek je že tudi boljše.Spimo že dve noči po 15 ur ,tak ,da se ni kaj bunit,čakamo pa tudi dva zobeka zgorna.
Sem tak jezna na mojega ,je šel že ob 9 v trgovino ,pa ga še zdaj ni ,ja kavica ,pa moški čvek ,jaz pa brez kruha..Tel.pa doma pustil itak.
Zgleda ,da se mi bo varuška pokvarila,sem že nove gledala ,ne vem ,če ne bom tiste vzela ,ko je aprilčici všeč.
Drugače pa nič novega ,danes bom po dolgem času kuhala ,še ne vem kaj ...full se mi lušta goleža z polento,bomo videli kaj bom na koncu skuhala.
Imamo full slabo vreme..No morem iti mala princeska mi je že do hodnika prišla ,se še kaj javim in komenteram...
Čau,čau...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.1.2011 12:40:48   
Anonimen
Mala princeska  spi ,taveča pride malo pozneje iz šole ,kosilo se kuha tak ,da imam malo časa.
A ste že dale vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za družinske člane ,rok je do zadnjega januarja.
Mi nekdo na vratih zvoni ,moram iti ,se še javim!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.1.2011 20:15:06   
Anonimen
Na hitro po komenteram,danes je bolj zatišje tukaj ,pa še deževen dan povrhu.
Naše princeske spijo,jaz pa tudi počasi ,če mi uspe.
amelie super za malega ,da napreduje,tudi pri nas so računalnik zakoni.Zutraj ,ko vstanemo ,bi taprvo bila za računalniku,pa ne vem po kom ima to ,verjetno po atiju.
legenda naša tudi rada odpira predale in ven meče stvari ,sam ,ko mamica reče ne ,je ne...
nejanejc super za mere in kako je bilo z slinjanjem.Pri nas tudi fotoaparat,sploh ga ne sme zagledati...
agha pri vas imaste res pestro,no pa javi se še kaj..
To bo za danes vse,lahko noč.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 11.1.2011 20:16:37 >

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.1.2011 20:50:34   
amelie
nejanejc, sem pozabla mere komentirat: user posted image  user posted image  user posted image  Je pa res dosti zrastel Nejc, Žiga bi naj imel zdaj 73 cm, vse skupaj je to potem 22 cm od rojstva :) To so ga v razvojni zmerili in natehtali so 10 kg, v četrtek pa imamo posvetovalnico, bom videla, koliko bodo tam namerili user posted image

levinjica, mmm, si mi naredila lušte z golažem in polento, njaaami :)

Naš fant je šel danes prvič brez dojenja spat, bomo videli, kaj bo prinesla noč :) Dosti se premetava zadnje dni ponoči, pa sem ga danes dala v njegovo posteljico, mogoče mu bo bolj pasalo. Ima navado glavo potisnit v kot posteljice, v taveliki postelji pa tega ne more, potem pa po meni pleza.
In jaz sem se po 6 letih spet prijavila na izpit ... Ne morem verjet user posted image  Letos bi rada pospravila zadnje tri izpite in čim prej diplomirala, me mika še podiplomski, pa sem že toliko let zapravila ... Se pa že veselim, greva z najboljšo kolegico skupaj na izpit, pa potem po stari navadi še na pivo :) Ati je obljubil, da bo vzel dopust in poskrbel za otročka, bi vse naredil, da končam ta faks ...
Nič, grem zapiske printat in flomastre poiskat - nekje je treba začet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.1.2011 21:09:37   
agha
Oj!
Jaz sem danes popoldne imela lepotni spanec kar s sinkom. To prakticiram zdaj že kakšen teden. Pismo, moram nehat, da ne bom preveč lepa.user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače vse po starem, prebiram knjigo Otroško spanje: brez joka v sanje. Sem jo že preden sem rodila ampak zdaj spet. In ja, nejanejc, veliko uporabnega je tudi za vas, če še vedno želiš Nejca naučit prej spat hodit. Mi je všeč ta knjiga, imam še eno od te iste avtorice, Pantley-jeve in sicer Z otrokom lahko sodelujete in ima krsne vzgojne prijeme. V glavnem se z njo strinjam. Mimogrede me je danes presenetilo to, da je čisto normalno, če nekateri otroci jedo 1x do 2x na noč in to do drugega leta. In pravi, da ti otroci niso čisto nič nenormalni, ker je takšnih otrok ogromno.
Moj je bil danes tudi v šopingu in je nabavil...uf, hrane za 14 dni. Je imel jokerja za 10% popusta in si je dal duška.user posted image user posted image Zdaj imamo pa zalogo!!! Pri nas je on itak glavni šopingist in obvlada stvar.
Amelie - user posted image user posted image za prijavo na izpit!! Super!!!
nejanejc - samo da je minilo to slinjenje!
Levinjica - super, da ste toliko boljši!!! user posted image user posted image

No, lahko noč pa eno bolho za pomoč!user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.1.2011 21:43:59   
tintin
hoj,
evo druga runda uspavanje je za mano...vito je danes spal samo dopoldan in kadar je tako je potem zvečer in ponoči sranje...ampak ga nisem mogla pripravit na pop. spanje...

amelie bravo za prijavo:)

levinjica super za zdravje

agha fajn za šoping...

gorenjke a je jutri možna kava kaj prej kot ob 13h? Ker jaz moram ob 14h že dvignit rit in it po Vasjo...če je možno bi jaz vsaj kake 12,30 al pa 12,45?!? Legenda, agha, nejanejc?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.1.2011 22:17:28   
nejanejc
ojla..

amelie, super za izpit... ajde tko zagnano do konca... podiplomca ... ja jst se nisem se odlocla, ma kdja me mika, sam si se ne predstavljam... vso sreco

agha, ja si bom mogla tud to izposodit, ko pridem do knjiznice...

tintin, jst nevem, ce mi uspe... se bom potrudla prej pridet, sam bo odvisno od nejca...danes je jedu ob 12ih... vceraj ob 13ih... nekak bomo ze. Je pa res, da ena ura hitro gre mimo

levinjica, golaz in polenta mmmmmmmmmmmmm.. jst sem danes delala prazen krompir... to je zame spanska vas... ma je ratalo :)

danes smo spoznalkii mogoce bodoce varuske, bomo vidli kako bo slo...

we are sorry... lepe sanje

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.1.2011 23:44:50   
legenda_m
sm pršla sam za kofe gledat, prideva ob 12.30. upam, nekak. se bova potrudla... velja... a pred kolosejem?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
12.1.2011 8:42:04   
nejanejc
ojla...

ma jst nevem.... nas tamali je mel skorej tri urno seanso ponoci... skor zaspal stokrat in se zbudilk, kobacal, ustajal, jokal na vse grlo... kaj pise v knjigah... jst upam, d akaj, ker nisem vec pametna

za danes upam, da pidem do 14ih, da vas vsaj pozdravim

Neposredna povezava do sporočila: 3774
12.1.2011 10:13:21   
legenda_m
no še od mene

nejanejc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

agha ja tud jst sm tole brala bol na hitr, ampak mi je všeč... sm pa začela brat še otroci so iz nebes od johna graya... tud všeč in priporočam... sj ne da se zdj držim vsega in sveto in 1000% tko kot v knjigah piše, sam za kkšn nasvet je pa fajn. itak se mormo vzgoje naučit, sam mam filing da pol ko eno stvar obvladaš, je že mim in pride spet nova o kateri nimaš pojma...

nš ptič je ugriznil đejkija, ne premočno. sta še zmer prijatla. včeraj sm ga med malco spustila in je pristal na mizicia od jaka, jaka ga je pa hotu prjet, ptič se ne boji več tok in je hotu met mir in ga je mejčkno... jaka pogleda mene in nabira solzice pa sm vidla da ni nč hudga in sm mu rekla da je vse ok in je zaploskal, ptič je pa šel...

tud mi mamo spanje bolj tako tako... en zob mu ven rine... skoz se zbuja... in pol ga skoz polagam dol, sj pol kr zaspi, sam vstat morm pa vseen... no itak so podočnjaki in...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?