amelie
|
Jutro! Midva sva z razvojne, pravijo, da je mali čisto okej, lušten in prijazen fant, ki bo sicer res pozno shodil, ampak takrat kot profesionalec. Tam se je 20 minut igral z enim krakom od vetrnice, je bila čisto navdušena, kako je napreden v fini motoriki, kar je seveda logično, glede na to, da lahko neskončno dolgo sedi pri miru in raziskuje eno brezvezno stvar To, kar je doslej osvojil (plazenje, obračanje, posedanje in spuščanje iz sedečega položaja v položaj za plazenje in kobacanje), baje obvlada brezhibno. Kako tudi ne bi, če pa si je vzel toliko časa. Tako da končno malo pozitivnih novic glede njegovega razvoja. legenda, mi smo včeraj meli eno familijarno reč, pa sem mojemu rekla, da če ne želi, da sitnarim v avtu celo pot domov, naj on prevzame malega. Je bil takoj za, samo ugani, kdo je bil čisto živčen, ko sva se vozila domov Jaz sem se naredila slepo in gluho, lepo uživala v kosilu, razen ko sem vidla, da ima mali polna usta papirja in ni nihče opazil tega. Ko sem mu probala ven dobit tisto kepo, so pa padali komentarji, da mali mora jest tud svinjarijo. Sem si mislila, hvala za nasvet, ampak v varstvo ga pa še lep čas ne boste dobili. Ga vseeno še nameravam nekaj časa s hrano hranit, ne s papirjem. No, kaj sem hotla rečt - jaz sem včeraj breme prevalila na mojega in sem šla domov sicer mirna, ampak so pa mojega čisto razočarali, kar mi sicer ni okej, mi je pa kul, da vidi, da nisem samo tečnarila, da je res težko z njimi ... Mi je bilo prav hudo, ko so na začetku planili po malem, pa je moj rekel, naj mu dajo par minutk, da se navadi novih obrazov, če ne bo jokal, pa so se mu vsi režat začeli Samo je vztrajal, jaz sem v taki situaciji popustila in sem jim ga dala, potem pa sama sebe mrcvarila, kak slabič sem. Bistvo mojega pametovanja? Včeraj smo uvedli papir He he, mali je glihkar skapiral, kako se da vozit po riti, zdaj pa ga živ bog več ne bo prepričal v kobacanje Pikepoke za vse prehlajenčke!
< Sporočilo je popravil amelie -- 10.1.2011 9:55:25 >
|