Nina33
|
Oj! Morm kr sprot pokomentirat . Patrisha, ne se sekirat, mala je zihr OK (sploh če je s 70% prešla na 1000% punco ). Priporočajo ležanje na L boku, ker je kao pretok krvi boljši ( ) - eko, še en razlog več za poležavanje , pa na UZju jo boš večkrat vidla , pa pač ne bo neka orjakinja ob porodu, kar se mi pa tut ne zdi švoh . Samo pozitivno naprej . Kile: meni je v 1. enkrat neki hotla rečt (zaradi 4 kil v 4 tednih), pa sem jo vprašala, če ji zgleda kot de sem se preveč zredila... In je bila poj tiho. Porkaš, ne moreš vsega samo skoz cifre gledat, no. Aja, pa tut način vaganja sem spljuvala pred njo . To pot ni bilo kej komentarjev, le enkrat sem se kao premalo zredila med dvema pregledoma (ja, sevede ). Finance: kolkr se čudn sliši - jaz bom dobila več "socialne" porodniške kot sem dobila ta prave porodniške pred dvema letoma, ker sem bila uradno zaposlena za polovični delovni čas, in to kar dobre 100€ več na mesec. Tko de - ne splača se delat, zgleda . No, razen otroke . Umivanje las: en super "stranski" učinek zahtevnega dojenčka je, da si ne moreš las umivat na 2, 3 dni (ni cajta) in kot po čudežu... že več kot leto in pol si jih umivam 1x na teden, niso mastni (no, zadnji dan so), ne srbijo . Glede umivanja las v P pa vem, de niso glih najbolj navdušeni (kar ni naš problem, ne ), sem si jih pa jaz umila 3 urce pred rojstvom in nisem imela želje po dodatmen umivanju v onih treh dneh v P. Čeprav švicala sem pa nenormalno med porodom , je zgleda kr deu tole . Ti ga pa res lohka poj dostavijo, če bi ga rabila. Za v torbo: polnilec in štumfi , poleg ostalega, ampak tole se res pozabi. Pa polne baterije na fotoaparatu!!! Prijateljstvo med in : večini ga je težko sprejet, tako de Meta, nisi nič čudna. "Pomaga" če imaš sama prijatelja (dobrega, jaz npr. najboljšega), ki je . Je pa 100 in več % možno bit "samo" prijatelj. Popkovnična kri: jaz sem jim "anketo" poslala prejšnjo sredo in paket dobila danes. Prazniki pač . Teyla, ti jih kr podrezaj, Registrirana (upam, de nisem zabluzila in je kera druga pisala o dodatnih vprašanjih ) - kaj jim pa ni blo všeč? Teyla, fajn za eno OK G . Upam, de bo kri OK, pa de se vnetje porihta in Hb naraste . Vzeli ti bodo pa kri. Ooo, Tršica, lepo te je brati (na FB nisi glih zlo zgovorna )! Noben ne bo umrl, hitr preč s takimi mislimi, važn, de so odkrili zadevo in de vas spremljajo . Zdej ko imaš comp bo pa tut lažje zdržat. A kej obiske sprejemaš? Se lahko kej privalim mimo . Super vsem za preglede, je prav veselje brat dobre novice , sploh od tebe, petrap, kt si dvojna . Kera korenjaka že . Suzy, tut ti se ne daj, bo imel pač bolj kratke noge neki cajta (naš je že tak, al pa so cote zamale tako čudne, de so mu hlačnice vse predolge ). Pa UZ je le UZ - hitro se zmotijo za kak mm, poj pa une njihove računice . Vse je in bo OK!!! Streptokoki: test baje ni 100% (kaj v naravi pa je, če smo iskreni), tako de se jaz zaradi testa ne bom sekirala preveč, jim zaupam, de bodo opazili, če bi bilo (Bog ne daj) z malim po porodu kaj narobe. Je pa baje ogromno nas pozitivnih, pa se ne "prime". CTGji: jaz sem zadnje tri tedne pred porodom imela samo CTGje, nič vaganja, lulanja, jemanja krvi ipd. Joj, a ve res ne uživate vse v (klele se lohk hecam, kt me nobenane more na gobo ) - jaz sem ko en kit (upam, de se ni trebuh spustil , diham še vedno težko al mam ga pa že na kolenih skor) in mi je prav fajn, ko so vsi tko nekam prjazni do mene (v štacuni, na busu...). Pozornost men ni še nikol škodla - no, taka pozitovna pozornost, sevede . Prigrizki: Nisem rabila, vsaj ne "med" porodom in unih prvih par urc (poj je bil pa itak že zajtrk ), ampak so bli glih Grancereale omenjeni - kar v torbo z njimi . Torba za v P: jaz imam v njej do zdej komplet za kri vzet . Me mal vraževerje daje, pa rajš ne bom nič hitela. Nepremočljiva "rjuha" je zakon, se strinjam! Pa tudi za nas prav pride kakšna podloga - za "pred" v primeru, de ponoči voda odteče (baje, samo širim ideje, meni ni odteklo nič), za "po" pa zaradi čišče, ki noče glih samo na Viru ostat zmeri . Pa če so šivi, jih je fajn "luftat" in tut kle kej tacga prav pride. Dobrodošla Metulj1 In čestitke za prvo svečko!!! Dude: kupi si eno (mogoče dve, vsako druge firme) in probaj. jaz sem sicer "proti" al bi jo včasih res rabila (jaz, ja, oziroma moja ušesa ) pa je mali ni hotel, silit ga se mi pa ni zdel fer. Na, pa sem tolk dolgo klofala, de ste mi vse ušle, še "ta večji čveki" . Pa spet sem cel roman napisala .