|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
3.1.2011 17:07:03   
tanjusi
JAz se danes trudim, da malo gledam kaj jem ... sicer ni ravno sadni dan, ampak jem pa sadje namesto sladkarij pa kave...
Sicer je bla sarma za kosilo, pa en sendvič za malco, to je pa tudi od konkretne hrane vse... pa sem še kar ok ... sem še na nogah user posted image

Maja 1985 , kako je z tabo??

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.1.2011 20:21:11   
Poli_H
Čer punce,
srečno, veselo, debelo, nasmejano, nič jokavo, in zdraaaaaaaavo 2011! Pa da bi vsaka svojo piko pričakala čim manj boleče in po sistemu delivery express user posted image

ninočka user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  vesela sem za tebe! Pa kaj planirata? Še pred marcem? Ali kasneje?

5ra8 absolutno poznano glede službe. Danes je bila nova drugič na uvajanju, s tem da je treba arhivo delat pa vse na novo nastavit za 2011... norišnica! Ampak, 7.2. porodniška, pred tem 10 dni povezanega dopusta 2011 (ne dam jim), pa 6 dni starega 2010 in - 13.1. zadnjič delam user posted image  Tako da mi ni nič težko, še delo sem si domov nesla in nedeljo pred papirji presedela...

modrček za dojenje imajo vsi samo do košare E. Jaz pa rabim minimalno 95 G ali H. Ali katera ve, če kdo dela po naročilu, ker ugotavljam, da drugače ne bom dobila modrčka user posted image

Kje pa je Musty? A tu v SLO pa nima neta, da bi se nam malo pokazala?

Punce, lep večer vam želim in slatke sanje user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.1.2011 7:46:07   
*Ninočka*
Halo punce,

tudi z moje strani želim prekrasno leto 2011, da bodo naše bebe zdrave in pridne po mamicahuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

ninočka user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  vesela sem za tebe! Pa kaj planirata? Še pred marcem? Ali kasneje? 

Hvala. Jz sem rekla, da nič prej kot leta 2012. Da bo že beba dovolj velika, da imam tudi sama kaj od tega. Ampak še nič konkretnega. Je vse še bolj v oblakih...

Jaz pa sem danes svoje jutro začela s kakijem ( v petek imam seveda zopet tehtanje) in mi tako kruli po želodu da bom verjetno šla takoj ko napišem po en vanilijev rogljiček. Joj, se mi kar sline cedijo.

Punce...kaj je potrebno kupit od kozmetike za otroka? Ne bi rada nabasala preveč neki neuporabnih stvari.. (mazilo za ritko, puder...??) Pojma nimam.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.1.2011 7:50:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

modrček za dojenje imajo vsi samo do košare E. Jaz pa rabim minimalno 95 G ali H. Ali katera ve, če kdo dela po naročilu, ker ugotavljam, da drugače ne bom dobila modrčka user posted image

jutro...

ej mogoče pa lisca dela po meri. Pozanimaj se...preko spletne strani, ziher majo kakšen mail.

mal sm povprašala strica gugla pa mi je vrgel ven da tale gospa dela po meri...Simona Pogač - grazia@siol.net

in pa tole http://www.alisa.si/

Res ja, kje je naša Musty? Upam da se ima lepo v Sloveniji pri svojih user posted image
Ninočka, čestitke tud od mene user posted image

nč, gremo delat...hitro bo ura 3.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.1.2011 7:54:51   
naja17
Jutro...

Baje, da zunej zebe user posted image Kak je fajn na toplem user posted image ....

ninočka - na prejšnji strani in pa na RR imaš seznam za štart. Načeloma do pol leta dojenček ne rabi nobene kozmetike, z izjemo hladilnega mazila za ritko, pa še to ne, če ni potrebe. Pudri, šamponi itd. je itak odsvetovano, kasneje pa čim bolj naravno, baje da je kozmetika Mustela najboljša.

poli - http://www.ringaraja.net/forum/nursing-bra/m_5538246/tm.htm je zadnjič lih ena spraševala okrog tega user posted image

musty - tud jest sem pomislila na njo, da se ni oglasila od kar naj bi na naš konc pršla... morda si majo pa tuk za povedat, da do net-a sploh ne pride user posted image

Jaz sem mela pa dones nočne more okrog vozka user posted image Namreč me čaka v BC in smo dogovorjeni, da ga pridem iskat drug teden, jaz sem pa sanjala, da so ga kr razstavili in da so ga kr eni kupli in aaaaaaa moj voooozzzz user posted image Če ne bi čakala plače, bi ga šla že dones iskat!

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.1.2011 8:44:07   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

ninočka - na prejšnji strani in pa na RR imaš seznam za štart. Načeloma do pol leta dojenček ne rabi nobene kozmetike, z izjemo hladilnega mazila za ritko, pa še to ne, če ni potrebe. Pudri, šamponi itd. je itak odsvetovano, kasneje pa čim bolj naravno, baje da je kozmetika Mustela najboljša.

Ravnokar videla, tudi tistega na fb. Ne vem kako mi je ušel. Sem si sprintala, treba še pogledat potem pa šoping.

Kaj pa vozek? Kaj je sploh katera poleg mene, ki še nima izbranega)joj, joj. Zadnjič sva šla z mojim v MB gledat Implastov vozek in nama ga prodajalec kaže, potem pa slučajno omeni še enega drugega, ki se menda ful prodaja in zdaj sem še bolj zmedena. Moj je bil ves navdušen, tudi meni ni slab, ker ima vse kar želiva. Pa vendar rada preberem izkušnje drugih uporabnikov, na netu pa nisem zasledila nobenih komentarjev. Slučajno pozna katero, da bi ga imela:
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-tako-jumper-x-minerals-1-i1083.shtml

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.1.2011 14:15:04   
5ra8
kje ste babe žabe...čist na dno smo padle user posted image

tanjusi, Akilene, in ostale ki ste dopoldne bolj redno pisale in temo gor držale....

a že vse sm po nakupih hodite pa nimate časa za net? user posted image  

Še malo...pa gremo domov...in zopet je dan mimo...hitro bo minilo še teh 13 delovnih dni. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 807
4.1.2011 14:30:28   
Klemy82
Hej, še sem živa in še migamo!
Še tu želim vsem srečno in zdravo novo leto.
Pri nas se je brilijantno začelo, dušo je spustil naš dragi velecenjeni avto, še ne vemo kaj mu je in ali ga bomo lahko spravili k sebi, upam, da ja, vsaj ene pol leta bi še rabili njegovo presvetlo prisotnost, preden bodo finance za novega.user posted image
Včeraj imela pregled, vse ok, mali raste, je spal kot angelček in se ni pustil motiti, tak da ga G ni nič merila pa to. Je pa bil postavljen na glavo, kar je super fajn, čeprav se še obrača, ker čutim brce v mehur ponoči, pa čedalje več tudi gor pod popek. Drugače vse ok, tudi pritiska nisem imelauser posted image , tako da je tudi G rekla, da ne ve, zakaj je ona zadnjič tako paniko naredila, naj pač si tu pa tam malo spremljam in to je to. Sem pa dobila 'kuro' proti otrdevanju trebuha, izmenjaje en dan po 3 tablete Mg in 3 tablete kalcija. PA upam, da bo kaj pomagalo, ker je res tečno.
Pa čudežno sta mi izpuhteli 2 kiliuser posted image (moram preverit ali res ali pa moja vaga preveč kaže), je pa res, da sem bila prejšnji teden kar malo zaprta, zdaj se je pa porihtalo, pa se tudi najbrž pozna, pa vse puloverje sem dol dala... in medtem ko je imela sestra telefon sem mimogrede stehtala, koliko vagajo oni copati, ko jih dobimo tam za obut, celih 100 gramov, tako da sem se kar brez njih na vago postavila.user posted image V glavnem, gremo dalje proti marcu.. naslednji pregled imam 31.1.
Jutri pa materinska, po eni strani komaj čakam, čeprav ne vem, kako bom zdržala tako dolgo sedet tam... v glavnem, tista, ki bo najbolj jamrala pa se presedala, sem jst.user posted image

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.1.2011 14:41:29   
naja17
5ra - ja sam res... meni se zdi, da sam jest tu gor kracam, ko da nimam drugega dela user posted image

ninočka - ma po moje nisi edina brez izbranega voza... ti pač glej, da se športni del približa 90 stopinjam, da je kompakten, mal ga sprobej vozit, premisli kje boš največ vozičkala in kak gre kej v avto voz... oba izbora se mi zdita ok, cena je pa sploh fajn no...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.1.2011 14:49:32   
tanjusi
A sem pogrešana?user posted image

Eh če pa tako mine dopoldan ... dans bi naj ta malega zobarju peljala , pa me je zdravnica zjutraj ob 8.00 zbudla, po telefonu , da mu je dala drug datum ...
Sem pa mogla v lekarno po Canesten, ginophilus, Hepan , brusnične tablete... džizus sem pustila 40 e tam user posted image , sva se še z farmaceutko pohecale, da bo kmalu bolje, pa me je kar hitro postavila na realna tla, da potem bom pa druge stvari potrebovala user posted image ...
Kaj sem še hotela ...Klemmy žal mi je za avto, nekaj mi povej , nisem čisto razumela , kako bi ti naj zdaj jemala kalcij in magnezij? Jaz pojem dve magnezijeve in eno kalcijevo tableto zdaj ... pa je kar ok , čeprav dans me nekaj ščipa na levi...
Punce a stevidle, da se že pri februarkah dogaja, še malo pa bo pri nas akcija...

(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.1.2011 14:57:36   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Punce a stevidle, da se že pri februarkah dogaja, še malo pa bo pri nas akcija...

Aja user posted image Jest pa pr januarkah špegam, češ k se pr njih kej dogaja, dokler pr njih ni nič, smo tud me deleč user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.1.2011 15:18:14   
tanjusi

Aja Jest pa pr januarkah špegam, češ k se pr njih kej dogaja, dokler pr njih ni nič, smo tud me deleč

Dve sta že rodili , sicer noseči z dvojčki, nekaterim pa so ustavljali popadke...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.1.2011 15:22:13   
Klemy82

nekaj mi povej , nisem čisto razumela , kako bi ti naj zdaj jemala kalcij in magnezij? Jaz pojem dve magnezijeve in eno kalcijevo tableto zdaj ... pa je kar ok , čeprav dans me nekaj ščipa na levi...

Sem malo blesavo napisala, en dan 3 tablete kalcija, drug dan 3 tablete mg...s tem sem mislila  izmenično po tri tablete. S tem da kalcij moram it kupit, sem mislila, da ga je še kaj doma, pa ni.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.1.2011 15:46:39   
SaMaa
Hej, a že vse odštevamo zadnje dneve v službi? user posted image

Jaz sem se ravno fajn napokala s kosilom in posladkom, sedaj grem pa malo počivat. Moj gre tako ali tako na fitnes, tako da bo doma malo zatašja in miru.

Glede službe pa imam srečo, da mi zaradi recesije in šparanja na polno ni potrebno nikogar uvajati in učiti. Delo se bo porazdelilo med ostale sodelavce, jaz pa bom kljub obilici dela odšla na porodniško user posted image

5ra8 sem dobila ZS, nisem se še nič odločila user posted image  sporočim, če bom kaj rabila.

Ammm se mi zdi, da bomo takoj za februarkam tudi mi na vrsti user posted image  tako hitro bo minilo. Mene je pa že sedaj na polno strah user posted image

Glede kalcija a to jemljete kakšen poseben kalcij al kar ta v šumečih tabletah? Jaz sicer redno jemljem Magnesol (2 tableti dnevno), me pa kar malo skrbi, ker je mali že 3 dni ful miren. Prejšnji teden me je tako na polno brcal, da me je vse bolelo,sedaj pa že 3 dni nič. Kolegica mi je rekla, naj ne paničarim, ker tako ali tako nič ne krvavim, pa tudi počutim se zelo dobro.

Ali ste bile kaj na razprodajah?

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.1.2011 15:56:12   
tanjusi
Glede kalcija a to jemljete kakšen poseben kalcij al kar ta v šumečih tabletah? Jaz sicer redno jemljem Magnesol (2 tableti dnevno), me pa kar malo skrbi, ker je mali že 3 dni ful miren. Prejšnji teden me je tako na polno brcal, da me je vse bolelo,sedaj pa že 3 dni nič. Kolegica mi je rekla, naj ne paničarim, ker tako ali tako nič ne krvavim, pa tudi počutim se zelo dobro.

Ali ste bile kaj na razprodajah?

Kalcij je meni svetovala v lekarni od fidija, vzamem pa eno zvečer, je pa šumečka...

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.1.2011 15:58:18   
tanjusi
kar malo skrbi, ker je mali že 3 dni ful miren. Prejšnji teden me je tako na polno brcal, da me je vse bolelo,sedaj pa že 3 dni nič. Kolegica mi je rekla, naj ne paničarim, ker tako ali tako nič ne krvavim, pa tudi počutim se zelo dobro.

Moja se je pa očitno obrnila, ker sem vedno zelo slabo čutila gibe, zdaj kak teden pa miga tako da že boli...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.1.2011 16:10:00   
SaMaa

kar malo skrbi, ker je mali že 3 dni ful miren. Prejšnji teden me je tako na polno brcal, da me je vse bolelo,sedaj pa že 3 dni nič. Kolegica mi je rekla, naj ne paničarim, ker tako ali tako nič ne krvavim, pa tudi počutim se zelo dobro.

Moja se je pa očitno obrnila, ker sem vedno zelo slabo čutila gibe, zdaj kak teden pa miga tako da že boli...

Ja mene je prejšnji teden brcal direkt pod prsmi in v prsi ter rebra, vse me je bolelo.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.1.2011 16:15:51   
tanjusi

Ja mene je prejšnji teden brcal direkt pod prsmi in v prsi ter rebra, vse me je bolelo.

Po moje je to odvisno od lege... mogoče se je pa obrnila na glavo user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.1.2011 16:21:39   
SaMaa

Po moje je to odvisno od lege... mogoče se je pa obrnila na glavo user posted image

Obrnil user posted image user posted image user posted image  nazadnje je bil lulek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.1.2011 16:26:06   
tanjusi
Obrnil  nazadnje je bil lulek

(o

Pri tebi obrnil, pri meni pa obrnila user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.1.2011 17:15:02   
Akilene
Oj, marčevke moje. Sem vas že vse pogrešala. Po moje smo imele post-novoletno pauzo, sedaj pa le veselo dalje proti marcu. 

Danes sem šla malo po razprodajah, kupila par majic za mojega najstnika, za user posted image  pa nepremočljivo podlogo za v posteljico. Pa to ni kar en kup plastike (kot včasih), pač pa ima zgornji in spodnji sloj iz  bombaža in "diha". Skoraj 9 evrov, no, saj ni tako grozno, ampak denarci kar letijo iz denarnice.  Vsak dan ugotovim, da mi še kaj manjka....očitno fantki res poberejo mamicam vso pametuser posted image . Potem se zbudim sredi noči in se spomnem: Labelo, labelo rabim za porod, grem v DM pa kupim vse drugo (npr. novo mačjo hrano), samo tisto ne kar je treba... V glavnem zraven (v porodno) bom prešvercala malo plastenko vode (še nimam) in eno čokoladico (OK, to sem kupilauser posted image ) za energijo. Potem so me zmedli modrčki za dojenje, so samo 9 evrov, za poskusit bi bilo, pa se nisem spomnila koliko že imam številko. Potem sem gledala kozmetiko. Imajo to baby boo, pa se nisem mogla odločit. V glavnem - kr neki "bluzim"...

Teža - v zadnjih 3 tednih + 1,8 kg...kar niti ni tako grozno glede na praznično (pre)nažiranje. Računam, da bom na koncu nekje 15 kg+. Malo sem samo paranojična, da me gin. ne bo dal v bolnico, ker totalno komplicira glede kil. Pri nas pri gin. se tehtaš v svojih čevljih, tako da "božesačuvaj" da ne daš gor kakšnih škornjev. Jaz se odrečem še žabam in spodnji majici, samo, da ne bi kazalo prevečuser posted image

Vse, ki ste še v službi, naj vam hitro minejo zadnji dnevi in se nam večkrat pridružite! Jaaaa, februarke že rojevajo, še malo pa me...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.1.2011 19:32:09   
rožica86
Jaz nimam nobene volje za shopping!
Kak bom jaz nabavla kar še rabm za bebico... počasi me začenja skrbet...

ZD Domžale, jutri MŠ tiste k greste, se dobimo po predavanjih???...

Jaz bom tam...

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.1.2011 19:32:09   
rožica86
user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.1.2011 20:43:48   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Pri nas se je brilijantno začelo, dušo je spustil naš dragi velecenjeni avto, še ne vemo kaj mu je in ali ga bomo lahko spravili k sebi, upam, da ja, vsaj ene pol leta bi še rabili njegovo presvetlo prisotnost, preden bodo finance za novega.user posted image

Kaj pa ko nama tudiuser posted image Sicer je šla ˝samo˝ sklopka, pa vendar bo treba kar nekaj €, da to popravimo. Eh...

Ma, jz sem zadnje dni tudi neka napeta. Zdi se mi, da dnevi noro bežijo, jaz pa še nimam tega pa onega. Groza. Me že moj grdo gleda, ko sem cela panična. Danes pa me je zažela še koža na trebuhu nenormalno srbet in se mažem ko nora.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.1.2011 7:43:47   
naja17
Jutro....

Hja, čas teče ja, kmal bomo na vrsti.... Jaz bom šla danes previjalno naročit, da jo v februarju dobim, da lahko sploh cunjce not zložim, ker jih do takrat nimam kam dat, tako da tud prala in likala ne bom... Se mi je pa kar nekaj tega nabralo... Drugače upam, da ne bom do kakega strogega počivanja prlezla, ker imam še mal namen okrog hodit, v Avstrijo po kompletke in pa mal še v LJ...

Avto - jaz sem svojega ax-a prodala, ker kupujeva novega, ampak tega še ni, imava pa samo še dvoseda, tko da v primeru, če avta ne bo do poroda, si bova mogla od tasta sposodit, da pridemo iz bolnice... Edin, če me moj pride iskat, pa se midva z bebo odpeljeva domov, on gre pa peš user posted image Šala, bova kr un avto vzela user posted image ...

Eno vprašanje... Bolnico mam stran 2 min vožnje z avtom, pa razmišljam, da bi bebo raje dala v košaro in nekak prpela, kot pa v lupino? Je to preveč neodgovorno, kot sem zasledila na nekih forumih? V košari je bolj zadelan otrok in lepo naravnost, v tisti lupini pa tko nekak, ka pa vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?