|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 12:56:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Junijke 2011
5.1.2011 13:12:58   
fluf
sej cene v XXXLutz pa Ikeja so tam-tam, osvisno kater cenovni razred gledaš, meni osebno je XXXLutz bolj domač in prijazen za kupovanje. Midva sva kupla podloge za previjalne, pa blazino za dojenje včeraj, sam da nau kira misnla da je kaj ceneje kot pri nas.

hruška debeluška http://www.mothercare.com/mothercare-Spin-pushchair-and-accessories/dp/B003MRI6BS/sr=1-9/qid=1294228209/ref=sr_1_9/275-5611672-5472440?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=48767031&mcb=core tegale sem šla pa jaz gledat, pa sem bla FUL razočarna... tak plastičen mi je deloval, pa vse se je majalo, pa izgledalo nestabilno... razočarana. Ubistvu za isto ceno se mi zdi, da lahko dobiš boljše. Lej pejdi pogledat, ker pač to je MOJE mnenje, lahko da bo tebi ok. Mislim pa da ti v vsakem primeru ne bo žal, saj si tako le širimo obzirja in zanja :)
Zdej jest ne štekam čist... a si mela topoline X al S, ker jest bi mela S, ker se kolesa vrtijo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.1.2011 13:44:42   
strelka87
reni36 sj js sm tut bol proti koncu junija (29.6.) tk da se lahka tut zgodi da padem v julij :) potem maš vrjetno tudi ginekologa u celju? na materinsko boš hodla?

Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.1.2011 13:48:19   
strelka87
men osebno je pa tale ušeč pa je tut vrtljivo sprednje kolo. oni ko so vam ušeč so meni taki "vesolčki" pa brez zamire. vsak ma svoj okuds.
http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-rjava-barva-p-114.html

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 13:55:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.1.2011 13:59:43   
fluf
strelka87 men pa ni vesoljček, sam jest nočem 3 kolesnika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.1.2011 14:00:59   
karmen7
U Hruška debeluška dobro da si me spomnila, na Lutza sem pa čisto pozabla, boma še tja zavila spotoma user posted image
Pri nas bo kar štirikolesnik, tile trikolesniki ne vem no - meni izgledajo ful nestabilno. Ampak to je samo moje mnenje, da me ne bo katera kregala sedaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1307
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 14:16:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmen7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 14:19:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1309
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 14:20:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.1.2011 14:24:00   
fluf
ja na splošno sem bla nad mothercare pol k sm mal več vidla razočarana (sprva so me kar očarali, sam so bli enih prvih ki sem jih šla gledat)

Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.1.2011 14:30:47   
strelka87
hruškadebeluška se popolnoma strinjam s tabo. mi smo iz vasi zato rabmo voziček z močnimi kolesi. je mela svakinja quinija pa ga je čist uničla.

Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.1.2011 15:51:01   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

imam vprašanje glede vozička...malo gledam po internetu in po trgovinah, pa mi je sedaj najbolj všeč in dober voziček Jane Rider...vendar me zanima, ker
bo to najin prvi otrok, ali jaz rabim globoko košaro??? kako boste ve naredile glede tega...čez poletje se vrjetno res ne rabi, vendar pa jo rabiš za zimo?

večno vprašanje..kaj vem.športni del je men tolk "nesiguren" se mi zdi da nima nikakršne zaščite..košara je pa le košara..pa tud ko prideš iz sprehoda če bebi spi, lahk sam košaro dol iz vozička daš in neseš v stanovanje..

ne vem, res ne vem..

pa n veš kako bo kaj poletje..vroče, hladno, pihalo... se mi zdi da v košari ima tud pred soncem dost več zaščite..

res nimam pojma kaj naj rečem..
jaz mislim da ko bom kupovala bom vzla kr komplet...jajčka, košara, športni del...

se strinjam S HD. Jaz imam Jane slalom, športni del se mi zdi prevelik za dojenčka, Pa še kakšna nesreča se lahko hitro zgodi, npr, da ti pade ven, ko premagujeeš kakšne ovire. Prav tako je bolj zaščiten pred soncem.
Jaz sem z vozičkom zelo zadovoljna, razen z lupinico, se mi zdi, da je otrok tako utesnjen. Ne vem pa kakšna je pri tem modelu.

Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.1.2011 15:54:45   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo še malo od mene. Danes veselo praznovanje, vstopam v trideseta. user posted image user posted image user posted image user posted image

Široko povijanje: jaz sem mojo široko povijala do 4 meseca. Bi jo manj, vendar kolki niso bili ok. Tudi mi smo bili na zadnjem pregledu pri ortopedu v Valdoltri in je bilo potem vse ok. Je pa res otroček bolj stabilen, če je široko povit in lažje, bolj s sigurnostjo ga primeš.

Košara na vozičku poleti: jaz bi jo kupila, če bi jo morala. Se mi zdi praktična in zaščita dojenčka pred soncem, vetrom, ... pa še udobno lahko spi noter.

Vse najboljše.user posted image user posted image user posted image . Danes tudi moj dragi mož praznuje. Sam, da je že v kristusovih letih.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.1.2011 16:00:50   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

hruškadebeluška se popolnoma strinjam s tabo. mi smo iz vasi zato rabmo voziček z močnimi kolesi. je mela svakinja quinija pa ga je čist uničla.

v trm primeru se mi zdi bolj pomembno, da ima močno ogrodje.

Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.1.2011 16:04:49   
ana**
Vidim,da se o vozičkih pogovarjate, pa moram malo vskočit. user posted image
Sicer nimam dosti časa ampak okej.

Mi smo meli quinnya za Vala, super voziček, vse oh in ah.. Ampak kaj ko ga nimamo več.user posted image Mela sm košaro, in sm velika zagovornica tega. Čeprav mi nekateri govorijo kao, kaj jo bom mela,če mam itak poletnega otroka..
Ampak pri tem sem prepričana,da košara. BO!user posted image

Sicer še nisem nekih doktoratov delala, edino kaj sm malo po netu srfala, mi je v oči padel ta, pa še en trikolesnik.. SSam ne najdem slike zdaj.user posted image

user posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.1.2011 16:09:58   
ana**
Ta pa je nekako takoj "druga" izbira.user posted image   Samo ma spredaj malo manjša kolesa.. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 5.1.2011 16:10:26 >

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 16:20:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.1.2011 16:39:09   
sobrate
Onur vse najboljše!!! Tudi jaz danes praznujem okroglo. Sva se rodili na isti dan,heheuser posted image user posted image

Jaz ne poznam drugih vozičkov, mi imamo concord neo in sem z njim zadovoljna. Za kasneje pa smo še kupli maclarna techno xt in ga ne dam za nič na svetu.Za avione je majka,super se zloži pa še težek ni.
Če bi se še enkrat odločala za nakup vozeka 3 v 1 ali 2 v 1, bi bil to concord neo ali pa bugaboo, ker ne maram terencev.

Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.1.2011 16:40:47   
sobrate
Hruška debeluška ta prvi je mutsy (sam ne vem ker model), ta drug je pa peg perego skate, kjer se košara preuredi v športni del če se ne motim.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.1.2011 16:43:08   
eni8
Zdravo.Vsem želim veliko zdravja v novem letu in čim več lepih trenutkov z našimi  user posted image . Sta mi včeraj papigi polile tipkovnico z vodo tko da lahko kje kakšna črka manjka dokler se ne posuši.
Super tema o vozičkih. A ma katera iskušnje z Peg perego GT3 Completo. 
Ko sem bila na pregledu decembra sem vsa presenečena izvedela da nisem prebolela tokse. Mamo že od nekdaj mačke pri hiši, trenutno 2 ki živita v delavnici (zraven mamo pa še dve papigi in zajčka - ti so v hiši). Pa vprašam kako to. Pa prav dr. da so očitno bili vsi zdravi in naj se pazim potepuških. Sem pa čist nora na živali, tko da kr vse po vrst "prešlatam", no zdej se mal merkam.

Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.1.2011 16:45:32   
sobrate
Jaz imam ta dva vozička (ne znam slike prlepituser posted image ):

http://cgi.ebay.de/Concord-Neo-Quantum-Travel-Set-Intense-BAMBOO-2010-Neu-/370434970382?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item563fa5130e

in pa tega:

http://www.pramworld.co.uk/product/5119/Maclaren_Techno_XT_Buggy_Black

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 17:00:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 17:01:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.1.2011 17:54:33   
fluf
prvi je mutsy 4rider (moj favorit), gledat bom sla se lux4kids, pol se pa odločim.

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......