|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
4.1.2011 19:30:18   
Sunia
Jaz sem šla na AC zaradi let in ker je bila zanositev z ICSI. Genetskega posveta pa jaz nisem imela.
Andreja- verjetno bom rodila v Lj, ker me bodo sedaj vodili v ambulanti za rizično nosečnost v Lj.

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.1.2011 20:00:35   
strelka87
oi punce.
mene pa zanima če je tle gor katera ki je z okolice celja in bo rodila v celju?

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 20:34:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jaz5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.1.2011 21:04:21   
ava_sa
Pozdravljene!
Po dolgem času še glas od mene. Končujem 15 teden, v petek pa imam 3. pregled in izvem izvide za toksoplazmozo. Upam, da sem že prebolela. Tudi jaz se boljše počutim, utrujenosti je manj in mam res več energije.
Drugače pa sem nenormalno čustvena. Vsaka malenkost me spravi v jok.
A ima še katera take težave z zaprtjem in napihovanjem? Zaprtje sem nekako rešila z donatom, zdej so se mi pa pojavili taki vetrovi in napihovanje, da je že neznosno. Včeraj me je prav bolel trebuh in je blo bolš sam če sem zvita ležala. Kaj pomaga?

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.1.2011 21:17:16   
rado_vednica_
Pozdravljene!
Med nosečke junija 2011 se vam pridružujem tudi jaz...rok imam 27.6.:) sedaj sem bila samo med bralkami vašim izkušenj v nosečnosti,
sedaj pa bom tudi jaz kaj povedala in vprašala:) moja slabost se na srečo počasi umirja, bila pa je nekaj časa seveda prisotna. Sedaj sem v 15 tednu in 3 dneh=)
občutek je čudovit...komaj čakam četrtek, da spet vidim mojegauser posted image ... na nuhalni je bilo vse v najlepšem redu, tako da me je to zelo pomirilo...
imam vprašanje glede vozička...malo gledam po internetu in po trgovinah, pa mi je sedaj najbolj všeč in dober voziček Jane Rider...vendar me zanima, ker
bo to najin prvi otrok, ali jaz rabim globoko košaro??? kako boste ve naredile glede tega...čez poletje se vrjetno res ne rabi, vendar pa jo rabiš za zimo?
ava_sa ---- tudi jaz imam občasne težave z zaprtjem in tudi jaz ne vem kaj naj naredim...pila sem donat vendar to ni zame:) boli pa me k sreči ne...že pred nosečnostjo nisem
imela urejene prebave in to je vrjetno posledično še slabše...
čestitke tudi vsem ostalim in želim vsem skupaj srečno novo leto ter veliko lepih trenutkov!

< Sporočilo je popravil rado_vednica_ -- 4.1.2011 21:19:21 >

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.1.2011 21:18:53   
fluf
napetost in napihovanje: men je to čudežno zginl ko mi je zmanjkalo tablet (cetramed mami, elevit,...) in jih nisem šla takoj kupit, pa sem ugotovila da je brez bolje in sem jih zato v 16t nehala jemat, mogoče še mal prej. zdej sm pa ok :)

danes sem bila na pregledu, vse ok, slišal srčka, lepo počasi se redim, naslednji teden še morfologija, konec januraja spet pregled... ful mi gre hitro zdej :) do NS se je mal vlekl zdej pa kar šiba....

midva sva na polno že v vozičkih... trenutno ožji izbor: mutsy 4rider, hartan topoline s in lux4kids viper (zadnjega mormo it še v živo pogledat)....

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 21:39:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rado_vednica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.1.2011 21:44:53   
mamipikapoka
Hojla punce.

Glede teh naših metuljčkov moram rečti, da imam jaz notri enega divjega čmrlja . To so res že prave brce  .
Tiste, ki pa ne veste ali je to to, ali je samo prebava - maternica v 22 tednu sega do popka, raste pa centimeter na mesec. Tako da si približno izmerite, do kje bi se metuljčki lahko pojavili in vse kar je višje od maternice je le vaša dobra prebava

Glede seznama pa bi jaz obvezno dodala sling ali pa trak in to kar od rojstva dalje.

Glede kilogramčkov, pa se ne sekirajte preveč - koliko jih bomo šele pridobile . Najbrž imamo še kakšne zimske zaloge, pa malo več vode tudi imamo, pol pa nekaj nanese še povečan pretok krvi, pa bolj napihnjeni organi... tako da hitro pridemo na tistih + nekaj kg

...eh, škratek se je pravkar zbudil...

bomo naslednič malo več podebatirale

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 21:45:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.1.2011 21:46:08   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: Bloby

mayalottie ja vroče... skoz vroče, kuha me da se že vsi norca delajo okol mene iz meneuser posted image  

to pa mene tudi zelo muči...danes sem že celo popoldne rdeča v glavo kot kuhan rak:)

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 21:48:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rado_vednica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.1.2011 23:10:26   
lana08
Oj,
se končno javljam tudi jaz, sem to temo začela ampak potem nisem nič pisala.

Hruška debeluška jaz sem kupila Hartana ToplineS z ročno zavoro. Sedaj smo ga zamenjali s Skaterjem-3 kolesnik. Ročaj sem obrnila mogoče vsega skupaj 2x, pa ravno zaradi tega sva se odločila za topline, košara je zelo nizko pri tleh in čez vsak pločnik ko zapelješ podrzaš po tleh. Gume niso napihljive in to je zelooo slabo za vožnjo po pesku (na morju smo bolj ali manj plužili ali pa sva tam kje je bilo malo več peska z možem voziček nesla čez). Je pa topline lažji za zlagati v avto kot Skater.
Sedaj bomo morali kupiti ali dvojni voziček ali buggypod ali buggyboard, ker bo razlika med user posted image  16m.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.1.2011 23:14:50   
lana08
Še info za tiste, ki imate težave pri pošiljanju postov. Besedilo označite preden ga pošljete, pritisnite ctrl+c, če vam napiše we are sorry, pojdite nazaj in pritisnite ctrl+v in vaš tekst je rešen.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.1.2011 23:54:32   
ava_sa
Tudi jaz sem danes malo raziskovala kateri voziček bi kupila in sem skoraj odločena za quinny freestlye, zaradi tega ker se mi zdi da je najbolj "terenski" voziček (kakršnega hočem) in zaradi priporočil prijateljic, ki ga imajo. Ne bom komplicirala in iskala nek nov voziček, ki ni "preiskušen".

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.1.2011 7:25:58   
onur
Živjo še malo od mene. Danes veselo praznovanje, vstopam v trideseta. user posted image user posted image user posted image user posted image

Široko povijanje: jaz sem mojo široko povijala do 4 meseca. Bi jo manj, vendar kolki niso bili ok. Tudi mi smo bili na zadnjem pregledu pri ortopedu v Valdoltri in je bilo potem vse ok. Je pa res otroček bolj stabilen, če je široko povit in lažje, bolj s sigurnostjo ga primeš.

Košara na vozičku poleti: jaz bi jo kupila, če bi jo morala. Se mi zdi praktična in zaščita dojenčka pred soncem, vetrom, ... pa še udobno lahko spi noter.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.1.2011 9:27:23   
fluf
še mal o vozičkih...

mutsy ja mene tud moti to, sej cena je tam tam...mi je pa všeč ker je košara in šp. del visoko, pa zdi se mi res kompakten in kvaliteten
hartan zato pa topoline S, ker se kolesa obračajo, nisem pomislila na to da je košara nizka... sicer nama je všeč se Racer
lux4kids dokler ne vidim v živo nimam kej rečt ... bom poročala ko grem v MB, kar mi je ful od rok... ampak bomo že.

mam še čas. ampak do konca februarja bi ga rada naročila, če se kje zatakne, da ne bom na koncu trepetala, a bo a ne bo... ostalo bomo že :) vozičej mi je največji strošek... pa rada bi ga mela še za enega otroka (ali pa dva)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.1.2011 10:04:30   
_sunny_
Jaz imam nagledana dva vozička, Baby Boom 3yCombo ali pa Quinny Buzz. Potrebujema nekaj športnega, ker imamo res lepe terene za sprehajat pa tudi sama sma bolj "terenca" user posted image in pa nekaj kar se zloži na majhno, ker imava majhna avtomobila! Za Quinnya me ne skrbi, ker vem da je ok voziček od kolegice, o baby boomo pa nič kaj ne vem. Če ima katera izkušnje bi bila zelo vesela njenega mnenja? So pa baje sedaj ti novi baby boomi izboljšani modeli.

Aja, pa še eno vprašanje, ki me matra zadnje dni, tiste ki niste prvič nosečke, kako je s prsno črpalko, to potrebuješ ali ne? Ali se jo splača kupit prej, glede na to, da ne vem kako bo z dojenjem? Vsak nasvet je dobrodošel user posted image Hvala in lep dan!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.1.2011 10:13:37   
fluf
_sunny_ jaz prsne črpalke ne bom kupila. bo že moj letel v trgovino če bo sila. Vse kaj se nama ne zdi nujno  oz. da nama lahko pošteno olajša delo ne bova kupovala. Bova sproti po potrebi.

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.1.2011 10:50:12   
karmen7
Jaz imam nagledanega luxa in ga moram iti prav v živo pogledati, samo do trgovine se še moram spraviti - nekaj razmišljam, da bi šla v soboto. Upam, da mi znese. Tako da fluf, če ne boš prej že sama pogledala, ti komot kaj poročam user posted image
Nekaj stvari hvala bogu dobim od prijateljice, ki je rodila oktobra, posteljico pa imam jaz namen lepo kupiti kar v Ikeii. Jo ima tudi ona in je čisto super!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.1.2011 10:53:56   
Mihelinka
Pozdravljene,
Današnji pregled je potekal vredu, mi je pa hecno, da imam vsakič drug PDP. Torej, danes je zapisal, da bom rodila 8.6. (bili smo pa že na 9.6., 16.6., 14.6.). Hehehehe. Dobila sem napotnico za morfologijo, je reko, naj se drug teden naročim in da se to dela od 21 do 24 tedna. A res? A se ne v 20 ali 21 tednu?
Ava_sa glede čustvenosti naj ti povem, da se js za vsako figo cmerim že cel december in menda je normalno. Ko me moj vpraša, kaj je narobe in sam skomignem z rameni, se začne kr smejat, pol se pa še js jočem in smejim zravn.
Kar se tiče zaprtja in vetrov. Jaz vsak dan popijem žlico sirupa Prorektal pa 2 litra tekočine čez dan pa je ok.
Glede vozička ne znam pomagat, sem prvič noseča in se še nisem podala konkretno v ta špas. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.1.2011 11:03:31   
lana08
Punce ne kupujte raznih črpalk, sterilizatorjev za stekleničke ipd. ker ne veste kako bo po porodu. Lahko si samo prej pogledate in če bo treba pošljete user posted image  v nabavo.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.1.2011 11:12:42   
reni36
Strelka87 jaz sem iz okolice Celja in bom tudi rodila v Celju. Drugače pa sodim k julijkam.

Sunia in Andreja310 kako se počutita po AC, je še vedno vse vredu.
A mogoče vesta kateri zdravnik vama  je delal AC. Pušenjak dela baje samo ob petkih. Tudi sama ima AC 28.1. in me je grozno strah, da ne bi prišlo do splava.

Bloby držim pesti za jutri, da dobro opraviš AC.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 12:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 12:47:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 12:51:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......