Peli
|
Dobro jutro! Jest res upam da nam bo lahko enkratna kmalu sporočila da bo z Leonom vse v redu! Tud men tole kr ne da miru... Mene pa danes glava matra, mam mal povišan prtisk, pa že od ponedeljka nism kave pila, ne vem kaj nej še naredim. Zadnje čase bi lahko tud po 3x čez dan zaspala, ponoči pa se krnaprej zbujam, danes se je kazal vpliv mlaja, je ta mal pršibal k nama in me v glavo brcal, sm skor znorela sred noči . Mali pikec v trebuhu pa tud kar pridno brca, včasih tako nizko spodaj, da mislm da bo lih nogo vn porinu , včasih pa me nekam tako zadane kot v kakšno kost, da te kr "skomina". No, ampak dokler brca je vse OK. Vam še moj trebuh prlepm, slikan danes - 25t,4dni- Mislm da sploh ni tako velik, kljub temu da bom mela 3. otročka. Danes bom kuhala segedin, ta teden bom očitno kr na zelju , sm že vsega presita, ne vem več kaj kuhat. wessna - a ti si brez avta, ga niti doma nimaš? Jest si ne znam več predstavljat življenja brez avta, že da maladva v vrtec pripeljem, potem pa v trgovino, da nebi vse tiste krame tovorla..., respa da sm na vasi, da mam do 1.trgovine 1,5km, do vrtca 2 km... Tincy - a veš da sm prav včerej gledala, kdaj si se kej javla, te kr pogrešam. sesil - kako pa kej ti in tvoja hčerkica, je zdej zdrava?
|