|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
4.1.2011 20:14:18   
ovčka11
Enkratna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bodite močni, še posebej mali Leon! Spomladi pa bomo skup vozičkale!!! Smo v mislih s tabo.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
4.1.2011 20:30:54   
spela**
Enkratna en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter pozitivne enrgije!!!Vsi mislimo na vaju in vama pošiljamo user posted image user posted image user posted image !!!Držite se!!!

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
4.1.2011 20:33:14   
ajtak
Enkratna, tudi mi držimo pesti!! user posted image

Ker se že nekaj časa nisem javla, se bom danes, na hitrco, ker se mi nič ne ljubi, še pisat ne...
Vsekakor mi je tale teden dopusta zapasal 100/h in komaj čakam, da nastopim z dopustom, kar bo 7.2., potem pa samo še direkt na porodniško user posted image user posted image . Se pravi še 5 tednov.

V petek sem naši babiki kupila prve bolj punčkaste cotke, en bodi in hlače (komplet) take sive z barbapapami, sin pa je izbral "mečing" nogavičke (je reku, da jih morva kupit da ne bo dojenčice v noge zeblo user posted image ).
Včeraj sem pa kupila še 2 kompletka, en je sivo roza z hellokitko in drugi sivo vijoličen. Oboje legice in tunika, kupila sem pa kr 62, ker je malo tanjše pa bo potem že malo topleje user posted image

To je to, zdej grem pa neki za jest najdit...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
4.1.2011 20:45:38   
bušek33
enkratna danes je pa cel forum v šoku z vama in vse držimo pesti za vajinega Leonauser posted image user posted image user posted image  sigurno je tako enkraten borec kot njegova mamiuser posted image  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
4.1.2011 20:51:10   
emina83
Enkratna, pošiljam ti ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da bo z vajinim malim korenjakom vse v najlepšem redu!!!

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
4.1.2011 20:54:17   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Sem v porodnisnici LJ. Najin Leon se s 600g bori za zivljenje. Najin mali cudez potrebuje veliki cudez.

enkratna, sem v mislih s teboj, boš vidla,da maš močnega otročka in mu bo uspelo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
4.1.2011 21:04:23   
sreckica
bejbe - offtopic: kdaj bomo mogle ofnt nov forum, da tega ne zaklenejo?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
4.1.2011 21:20:35   
VevercaV
Srečkica: mislim da ko bomo pri 200.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
4.1.2011 21:39:25   
wessna
večina jih pol zamenja ko so pri 199..saj bomo..samo še 30 strani popišemouser posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
4.1.2011 21:47:46   
Tincy90
Enkratna tudi od mene imaš pouno user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vse dobro izteče, pa itak, da je mali pikec borec in bo vse ok!! Sm v mislih s tabo!!

O moj bog, ne morm verjet, ne dojamm kako se je lahk to zgodilo, sm dobla kr solze v oči...user posted image user posted image bori se mali Leon!!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
4.1.2011 21:56:42   
Tincy90
Nism neki razpoložena zdj več za neke smešne poste tko da se oglasm jutr...sm še neki prehlad staknila (mi ni jasno od kje, če sm pa doma nč na mrazu!) in mam zabit nos pa grlo me neki heca, bom šla jutr u lekarno... lepo se mejte ostale...user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
5.1.2011 0:20:19   
KlaraMay
Ojojojojoj ... kr ne morem verjet, da je prva aprilčica že rodila ... joj kr zmrazilo in oblilo me je user posted image user posted image ... enkratna mislimo nate in na tvojega pikca ... vse bo OK !!!!!!!

Korajžno, bodi močna, misli pozitivno, vse bo vredu, pikec mali je samo malo pohitel... pošiljamo ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
5.1.2011 0:37:12   
sesil
Enkratna, bodita močna oba, ti in mali Leon. Držim pesti in vama pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image .
Joj, kr ne morem verjet...

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
5.1.2011 8:10:03   
rolkica
enkratna: z mislimi sem s tabo in tvojim pikcomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
5.1.2011 8:57:02   
Nitkica11
zivjo aprilcice!

se ze kar nekaj casa nisem oglasila ker je enostavno premalo casa biti za racunalnikom, spremljam vas pa dosti redno.

Zelim vam srecno in zdravo leto 2011!

enkratna tebi pa veliko user posted image in drzim pesti da se za malega Leona lepo iztece in bomo spomladi skupaj vozickale user posted image

Tole je bil kar sok upam da se vse dobro iztece!

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
5.1.2011 8:59:52   
wessna
jutro souser posted image

kako ste kaj danes..
jaz sem super, stopila sem v 25 teden, še 15,pa je user posted image tukaj..sem pa prav debelo moj ticker pogledala, ko sem prišla na forum, je blo okrog 228 dni..kok gre hiter..

šibam v trgovino, bom malo osla igrala..jutri mamo namreč praznik, pa se avstrijcem ne da delat..morm tok nabavt da dol padeš..tistemu ki je torbo na kolesih si zmislil, bi mu zdaj kar rit kušnila user posted image ...si ne predstavljam da bi zdaj vse te vreče nosila, ko me že stopnice tok zadihajo..

se tipkamo ko pridem nazaj..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
5.1.2011 9:22:20   
fragola
dober den!

Enkratna, mislim nate in na tvojega sončka, močno, močno stiskam pesti, da mali borec bo še naprej močan. user posted image user posted image user posted image user posted image Samo pozitivno, mi aprilčice smo s teboj!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
5.1.2011 10:32:13   
Peli
Dobro jutro!

Jest res upam da nam bo lahko enkratna kmalu sporočila da bo z Leonom vse v redu! Tud men tole kr ne da miru...

Mene pa danes glava matra, mam mal povišan prtisk, pa že od ponedeljka nism kave pila, ne vem kaj nej še naredim. Zadnje čase bi lahko tud po 3x čez dan zaspala, ponoči pa se krnaprej zbujam, danes se je kazal vpliv mlaja, je ta mal pršibal k nama in me v glavo brcal, sm skor znorela sred noči user posted image . Mali pikec v trebuhu pa tud kar pridno brca, včasih tako nizko spodaj, da mislm da bo lih nogo vn porinu user posted image , včasih pa me nekam tako zadane kot v kakšno kost, da te kr "skomina". No, ampak dokler brca je vse OK.
Vam še moj trebuh prlepm, slikan danes - 25t,4dni-
user posted image
Mislm da sploh ni tako velik, kljub temu da bom mela 3. otročka.

Danes bom kuhala segedin, ta teden bom očitno kr na zelju user posted image , sm že vsega presita, ne vem več kaj kuhat.

wessna - a ti si brez avta, ga niti doma nimaš? Jest si ne znam več predstavljat življenja brez avta, že da maladva v vrtec pripeljem, potem pa v trgovino, da nebi vse tiste krame tovorla..., respa da sm na vasi, da mam do 1.trgovine 1,5km, do vrtca 2 km...

Tincy - a veš da sm prav včerej gledala, kdaj si se kej javla, te kr pogrešam.

sesil - kako pa kej ti in tvoja hčerkica, je zdej zdrava?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
5.1.2011 10:50:55   
sesil
Peli, lep buši. Pa sej nimaš predhodne zalogeuser posted image - jaz jo ne vidim.
hči je pa trenutno  zdrava. Za novo leto je še neki bruhala, ampak je šlo mimo v 2 dneh. Zgleda neka viroza  -dobro smo začeli. Sem pričakovala, da bom še jaz kaj dobila, pa na srečo nisem.
Danes ima pa luno,  je blo zjutraj celo dretje, ker po njeno ni smela muca v hišo, jaz smotana mama pa sem jo spustila, pa oblečt se ni hotela, pol je še brcala...zamujale smo v vrtec... mi je prav pritisk narastel...14 dni je bla zdej ko angelček, vesela, igriva, danes pa akcija. no, vse sorti smo že dali skozi, bomo pa tudi to malenkost. sam da bo ta zima šla skozi s temi virozami, gripami in ne vem še čim.

meni pa ne da miru post od enkratne, zvečer še zaspat nisem mogla. 600 g si sploh ne predstavljam...sam upam da bo vse ok.

< Sporočilo je popravil sesil -- 5.1.2011 10:52:18 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
5.1.2011 10:51:37   
wessna
peli nimam avta ne..saj tu so trgovine blizu HB..drugače pa lahko tud avto vzamem, če bi se kam mogla dlje peljat..svojega pa na žžalost še nimam..bomo mogli kako investicijo nardit..sam da prvo stanvanje pa bebo porihtava..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
5.1.2011 11:00:22   
pižmovka
Enkratna user posted image Držim pesti in srčno upam, da se vse dobro izteče! user posted image  Takšne novice me kar stisnejo! Js sm že ob oddaji na TV na to temo jokala. user posted image  Ubogi mali škratek! Držite se in ne obupat!

Mi smo včeraj imeli pregled. Poslušali srček, 1. so mi izmerili trebuh, naredili uz glavice in obrazka in cuker test. Vse ok!
Sm pa mojga ravnopredvčerajšnjim sklela. Se zgubi in potem se ne oglaša na telefon. Sm mu rekla kaj če bi blo akj nujnega. Js bi lakdoma rojevala, ti bi pa v gostilni visel! Pa čist po moško odgovori: Sej ni še cajt! Sm ga mogla mal prizemljit!

KarinaJ dobrodošla! user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
5.1.2011 11:03:19   
pižmovka
Naslednji pregled 1.2. 2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
5.1.2011 11:06:56   
womanpolice
Za začetek ena misel za Enkratno:

Če obupaš nad skromnim začetkom se spomni, da je tudi hrast - to mogočno in veliko drevo - začel kot majhen želod, ki je ležal na tleh.

Enkratna, vedi, da smo s tabo vse aprilčice v mislih in močno stiskamo pesti za vajinega Leona. Naj lepo raste in naj bo vse tako kot mora biti - v najlepšem redu (zdrav, itd.). Jaz mislim, da je vajin Leon trenutno majhen želod, ki se bo kasneje spremenil v mogočno in veliko drevo. Ne obupajta.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
5.1.2011 11:08:50   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Enkratna user posted image Držim pesti in srčno upam, da se vse dobro izteče! user posted image  Takšne novice me kar stisnejo! Js sm že ob oddaji na TV na to temo jokala. user posted image  Ubogi mali škratek! Držite se in ne obupat!

Mi smo včeraj imeli pregled. Poslušali srček, 1. so mi izmerili trebuh, naredili uz glavice in obrazka in cuker test. Vse ok!
Sm pa mojga ravnopredvčerajšnjim sklela. Se zgubi in potem se ne oglaša na telefon. Sm mu rekla kaj če bi blo akj nujnega. Js bi lakdoma rojevala, ti bi pa v gostilni visel! Pa čist po moško odgovori: Sej ni še cajt! Sm ga mogla mal prizemljit!

KarinaJ dobrodošla! user posted image

Ja, ti naši moški... MIdva sva tudi imela "šov" v ponedeljek, včeraj pa mi je že predčasno kupil darilo za rojstni dan, ki ga imam 28.1. user posted image   

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
5.1.2011 11:15:55   
womanpolice
Jst pa se še odločujem ali bi šla na sprehod al ne, ker bo v naslednjih dneh samo še dež in potem nič ne bo od sprehoda... Pa mislim, da bi blo dobro, glede na to, da se tko "pridno" redimo... in res se premalo gibam - če bi bil drug letni čas, bi se zagotovo vsak dan, saj sem prej pogosto tekla (vsak drugi dan), zdaj ko pa je tko mrzlo, mi je pa težko to rito skozi vrata spravit iz toplega na mrzlo :-D

Kaj pa vi? Greste kaj na sprehod? Ali kaj telovadite? Mal me je moja G kregala, ker nič ne delam vaj za hrbtenico.... :-/ O, lenoba lenoba, od kje si prišla :-)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......