ovčka11
|
Dobro jutro! No, pa smo spet v ustaljenih tirnicah.... tamala v šolo, moj v službo, jaz pa na kavču . Naj najprej vsem skupaj zaželim eno lepo, srečno, zdravo, veselo in debelo novo leto. Od aprila naprej pa malo manj debelo in čim bolj prespano . IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay Punce wesnna predlaga, da bi se za 2 srečanje dobile na rudniku, npr v shoping centru Supernova, kjer je tudi trgovina C&A. No pa tam je tudi H&M, Kik, Leklerk, Pikapolonca, BabyCenter, ... Ste za??? Jaz sem za! Ampak če bomo želele vse te štacune obletet, tudi dva dni ne bi bilo dovolj za srečanje . Punce, čimprej se pozdravite in okrevajte. Je prav zoprno, ko greš v lekarno in nimajo nobenega pametnega zdravila za nas... in tako ostane samo domače zdravljenje, ki pa se vlečeeeeee Iskrica - po moje sem edino jaz lahko 100%, da bo punca , seveda, če niso izvida AC zamenjali s kakšnim drugim (mislim, da bi me kap zadela, če bi pri porodu rekli.... o kakšen lep fantek ). Pri hčeri smo za spol zvedeli šele po morforogiji - je pridna punca vedno držala noge skup . Sicer se je parkrat nekaj nakazovalo, ampak mi zdravnica ni hotela nič rečt, če ni bila prepričana. Mislim, da če več zdravnikov reče za isti spol - pol bi moglo držat. Se pa strinjam, da je šok - sem se prav smejala, ko je bila ta mamica s Ptuja na TV... Puncam svetlo modra s kašnim roza dodatkom kar paše.... obratno pa lih ne.... Tudi mi imamo kar nekaj fantovskih cunjic, ki jih bomo pokombinirali. Drugače pa - roza cunjice daš prat s kakšnimi novimi kavbojkami....pa zihr vsaj vijolčasta ven pride
|