Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Peli, lep buši. Pa sej nimaš predhodne zaloge - jaz jo ne vidim. hči je pa trenutno zdrava. Za novo leto je še neki bruhala, ampak je šlo mimo v 2 dneh. Zgleda neka viroza -dobro smo začeli. Sem pričakovala, da bom še jaz kaj dobila, pa na srečo nisem. Danes ima pa luno, je blo zjutraj celo dretje, ker po njeno ni smela muca v hišo, jaz smotana mama pa sem jo spustila, pa oblečt se ni hotela, pol je še brcala...zamujale smo v vrtec... mi je prav pritisk narastel...14 dni je bla zdej ko angelček, vesela, igriva, danes pa akcija. no, vse sorti smo že dali skozi, bomo pa tudi to malenkost. sam da bo ta zima šla skozi s temi virozami, gripami in ne vem še čim. meni pa ne da miru post od enkratne, zvečer še zaspat nisem mogla. 600 g si sploh ne predstavljam...sam upam da bo vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: sesil Peli, lep buši. Pa sej nimaš predhodne zaloge - jaz jo ne vidim. Ti razložim v številkah? 163cm, 73,5kg... , ja predhodna zaloga... majčica že ve kako je blo ... sm lani takle čas imela prav toliko KG k jih mam zdej in jih do zanositve zgubila - a se je splačal? Tud jest sm že vpila zjutraj , bi tamal najraj pol sobe igrač nesel s seboj v vrtec, napravlam pa umivam ju kot dva ... še tko rabmo 45min da se zjutrej spokamo. Naš ta mal mulo je zdej ful začel tepst, ne vem kje je to pobral, mož se je zadnjič šel z njim kdo bo prej odnehal, pa ma mir, ne vem a bom še jest to mogla sprobat, da bo mir . Telovadba - kaj je že to , septembra začnem , no sej jest bom šla najbrž peš do vrtca, pa me bo mož med potjo pobral, da grem vsaj mal vn, zdele čakam sušilca, kuham, pa še mal me drži da bi nardila en zavitek, če bom šla na sprehod ga bom potem brez slabe vesti jedla .
|