|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
4.1.2011 10:05:50   
KarinaJ
Dajica pozdravček nazaj! Ja lepo to slišat, da mava na isti datum rok,pa fantka nosiva...user posted image   
Ja, kej več o sebi..:)  To je moj prvi otroček, stara sem 24, absolventka, iz Ljubljane (do nedavnega iz Krškega )...user posted image   Trenutno se pripravljam na izpita konec januarja, sedaj pa še selitev...pestro, ampak bo user posted image  Nosečnost preživljam super, vse ok. Naslednji pregled imam 18.1., že komi čakam, da spet vidim pikeca user posted image ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
4.1.2011 10:12:32   
KarinaJ
Pa vsem ostalim user posted image   aprilčicam - hvala za dobrodošlico...user posted image
Mam kr dost dela z branjem tolkih objav in bom mogla hitro nadoknadit, da vas malo spoznam...ojej, pa nas je kr neki...user posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu KarinaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
4.1.2011 10:14:15   
majčica1508
KarinaJ............dobrodošla
iskrica......ful lep buši............moj je ful večji,no grem jutri v 28 teden...user posted image

glede kilogramov sem jaz na cca +18kg..............pri mali sem šla +33kg.............je pa res,da ful cukre preverjamo,ker po vsej verjetnosti sem imela prikrit diabetis,ker mala je imela zlatenico,teža 4260,dolga pa 54cm.............
jem pa 6 obrokov na 3h,nič slanega,sladkega

(odgovor članu KarinaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
4.1.2011 12:42:26   
sreckica
pozdravljene aprilčice!

najbolj boleče obdobje v zadnjem času se je s pogrebom tasta včeraj nekako "končalo" s pogrebom. še enkrat hvala vsem za dobre misli in izrečeno sožalje. user posted image nisem pa mogla verjet, kako vse skupaj doživlja naša bejba - lahko da je zgolj naključje, lahko da je kaj na tem: zadnje 3 dni je bila fuuuuul mirna (v primerjavi z njenim tradicionalnim rokenrolom...), včeraj pa je podivjala v trenutku, ko so pripeljali žaro, ter naslednjič v momentu, ko so žaro polagali v grob. me je kr mal stisnlo pri srcu...

karinaJ dobrodošla med nami! veselo čvekanje želim ter super nosečnost še naprej!

čez eno uro in 30 minut imam kontrolni UZ zaradi cistic po glavici. močnoooooooooo stiskam pesti, da je vse tako, kot je treba! bodite zlate in mislite name še tokrat user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
4.1.2011 12:54:36   
Peli
srečkica - moje ožalje. Držim pa pesti da je s tvojim user posted image vse kot je treba!

Dons sm pa jest čist user posted image 2x sm že za pol ure zadremala na kavču, pa še kar ne pridem k seb, sm mislila da bom šla na en sprehod pa me je ob pogledu na termometer vse minil, sicer je zdej že -4,5°C user posted image . Danes mam za kosilo kislo zelje in krvavico, sm misnla še na ajdove žgance, pa jih bom rajš za večerjo naredila, jih bota še maladva lahko jedla, pa z mlekom grejo tud men bol dol. Zdele tole pospravm, pa grem lahko še do 15h na kavč user posted image , me pa že cel dan zeeebeeee.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
4.1.2011 13:41:05   
wessna
hej hoj..

no jaz sem pa si dopoldan privoščila malo šopinga..sem nabavla par cunj zase, za dojenčka sem pa pogledala..ma ni več nič skoraj ostalo od razprodaj..tok je pobrano da dol padeš..bom drug teden še v centru pogledala..so pa cene dokaj podobne pri razprodajah kot pri nas..upam da se kaj najde..

malega sem z vrtca pripelala in dala spat..še sebe biuser posted image .. morm perilo oprat pol pa počasi kuhat, me že lakota išče..bom pa naredila pire in špinačo..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
4.1.2011 14:30:52   
Čakajoča

Drage moje punce,
najprej vam želim SREČNO NOVO LETO. Naj vse slabe stvari ostanejo v letu 2010 in naj vas ćakajo same dobre v letu 2011!
Sreckica
tudi iz moje strani - iskreno sožalje! ZA današnji UZ pa ti ni streba skrbeti, saj bo vse OK - boš videla! user posted image user posted image za vaju s pikico!

Pri nas ni nič novega! Za novo leto doma in ostale praznike tudi! user posted image je zelo poskočna! Vsak večer, ko se vležem v posteljo, gledamo kako se premika trebuh.
Naslednji pregled imam danes teden - UZ v porodnišnici , da vidijo, kako se razvija ledvička, pri G pa naslednji dan po UZ.
Tudi jaz sem uradno v bolniški (komisija) - ne smem nikamor.
Sem pa že včeraj sortirala cotike za našo PIO. Dobila sem nazaj cotike, ki sem jih posodila + nekaj že za punčko. Najbolj pa mi je všeč posteljnina za zibelko v ROZA BARVI.

To bilo to - sem že predolga! Držite se in se tipkamo!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
4.1.2011 14:46:16   
rolkica
KarinaJ Dobrodošla!!
womanpolice: oppaa:)js sm zdej na 10ki, ampak imam že od prej zalogo
Včeraj sem se uradno preselila v Mengeš,aaaaa, me je kr malo zvilo ko sem se zavedla da na dokumentih ne bo več KP!

Pa v shoppingu sva bla...vse taosnovne stvari za otročka sva kupila...prvo dudo, flaško,hladilno kremo za ritko, krtačo, glavniček, sesalec za šmrklje itd
Aja pa posteljnino za posteljico tudi!!
Zibko sva dobila, ampak je posteljnina tko draga da ne vem če bi se šla "dvojne postelje"...
Vi boste imele zibko??
Grem še malo delat pol pa domoooooooovvv....no še 2 urci...upam da hitro minejo.

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
4.1.2011 15:00:16   
KlaraMay
hey

Punce ... seznamček bo kmalu posodobljen ... obljubim obljubim obljubim !!!!! user posted image user posted image Tolk sem bizi zadnje dni (uvajanje nove, ful dela, pa še po službi obveznosti user posted image )

A bo katera kakšne slikce prpopala??? Slikce stvari, zibelk, postlic, itd ... da dobim mal ideje. user posted image user posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
4.1.2011 15:12:33   
rolkica
KarinaJ Dobrodošla!!
womanpolice: oppaa:)js sm zdej na 10ki, ampak imam že od prej zalogo
Včeraj sem se uradno preselila v Mengeš,aaaaa, me je kr malo zvilo ko sem se zavedla da na dokumentih ne bo več KP!

Pa v shoppingu sva bla...vse taosnovne stvari za otročka sva kupila...prvo dudo, flaško,hladilno kremo za ritko, krtačo, glavniček, sesalec za šmrklje itd
Aja pa posteljnino za posteljico tudi!!
Zibko sva dobila, ampak je posteljnina tko draga da ne vem če bi se šla "dvojne postelje"...
Vi boste imele zibko??
Grem še malo delat pol pa domoooooooovvv....no še 2 urci...upam da hitro minejo.

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
4.1.2011 15:44:14   
wessna
rolkica  2 uri bosta pa hiter za tabo..jaz komaj čakam da 10 dni mine..

klaramay  ti kar u izi..bi te pa pol ko pridem malo porabilauser posted image .. še zdaj ne morem ugotovit kako slike popat tu gor..

ker končno mamo kavč tu na dunjau, sem še eno knjigo zaplenila modrost rojevanja, a je katera bralauser posted image

zbiram ideje za kake filme, da si jih pogledam..da mi malo čas mine...

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
4.1.2011 17:43:34   
pajkica2
Srečno 2011 vsem tudi od mene!

jaz zibelke ne bom imela, enostavno se mi ne da po 5 mesecih vsega menjavat. bom kupila normalno poteljo pa jo na začetku malo obložila da ne bo tako velika izgledala. zadnje dni me full grabi da bi nakupila opremo in oblačila, kombiniram kam bi dala previjalno pa kakšno banjico bi imeli...

moj trebušček se niti slučajno ne more kosat z vašimi. se tolažim da zato ker sem jaz med zadnjimi aprilčicami pa ker še nimam otrok. Kilogramov imam od prej dovolj, zaenkrat nisem nič dodatno pridelala. Verjetno gre pol zadnje trimesečje to hitreje ko otrok intenzivno pridobiva na teži.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
4.1.2011 18:47:14   
Peli
Jest bom imela zibelko v kuhinji za čez dan in posteljico v spalnici za čez noč, al pa za čez dan, če ne bo miru v kuhinji - bomo še vidl kako bo šlo v praksi.
KlaraMay jest se glih zdej ukvarjam s posteljninam, tko da lahko kopiram linke:Baby center, Aljaž, Recinko, UUBO, 3SUISSES, Galeb, Pikapolonica.
Izbira zanimiva, cene napihnjene... jest se zaenkraš še odločam, najbolj všeč mi je od Aljaža komplet z žiraficam, samo mi je huda cena, ša še odejice in povštra ne rabm...user posted image , je kakšna še kje kaj pametnga ugledala?

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
4.1.2011 18:54:06   
enkratna
Sem v porodnisnici LJ. Najin Leon se s 600g bori za zivljenje. Najin mali cudez potrebuje veliki cudez.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
4.1.2011 18:59:51   
wessna
enkratna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti zate in tvojega malčka

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
4.1.2011 19:02:04   
VevercaV
Enkratna mislile bomo nate, pa še kako.. Men grejo kar solze dol, sem čist paf. Držite se in vedi, da smo s tabo. LEON mali, bodi močan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
4.1.2011 19:02:32   
Peli
enkratna - user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti da bo z malim vse v redu!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
4.1.2011 19:05:00   
Lara28
Enkratna - drži se in verjemi, da se MORA dobro izteči. Molim in držim pesti za majhnega Leona. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   V mislih ti pošiljam vso moč, ki jo premorem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
4.1.2011 19:07:44   
pajkica2
Enkratna, kaaaaj? Kako?!? user posted image

Držim pesti Držite se!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
4.1.2011 19:11:24   
iskrca
enkratna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti da bo vse uredu! Ampak verjemi v vajin mali čudežek, mali Leon je pravi borec!!!!user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
4.1.2011 19:12:47   
iskrca
wessna če glede fotk... jst sem tkole naredila:
http://www.slikomat.com/

- naloži sliko (brskaj),
- tvoj vzdevek, email, opis slike
- klikni naloži
- čez nekaj sekund/minut se ti bo na levi pojavla slikca in potem kopiraš prvo kodo v sporočilo za aprilčiceuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
4.1.2011 19:19:48   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Sem v porodnisnici LJ. Najin Leon se s 600g bori za zivljenje. Najin mali cudez potrebuje veliki cudez.

ENKRATNA pošiljam ti pozitivne misli, Leonu pa veliko moči in volje, da ga bomo lahko čez par mesecev spoznale tudio me! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
4.1.2011 19:23:54   
sreckica
enkratna kot sem ti napisala v ZS - tvoj mali knedlček ma neverjetno mamico - in tudi on je tak - neverjeten mali borec! mislim na vas vse! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.: aprilčice, naše cistice po možganih so izginile, ampak sedaj to ni več pomembno - mislimo na malega Leona in njegovo mamico! enkratna aprilčice smo s tabo!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
4.1.2011 19:43:15   
jacki
joj punce, kok sem čist paf za enkratno pa malega škratka...sem  začela jokat in kr nism in nisem se mogla ustavit... sem bla sama v nedeljo v porodnišnici na pregledu zaradi močnih krčev, pa se k sreči nisem začela odpirat (mi je Buscopan prijel), tako da so me poslali domov počivat... zdej pa preberem tole sporočilo in iz mene se je kr ulilo user posted image ...

POŠILJAJMO pozitivne misli v porodnišnico, ker zdej rabijo samo to!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
4.1.2011 20:05:58   
Dajica
enkratna,  pikepoke za srečo in čudež za tvojega Leona!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......