|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
5.1.2011 8:53:45   
nmagk
Ana** a si tud na fb kaj,me smo tam tud ful aktivne,če ne pa nas je tukaj še nekaj k nismo omagaleuser posted image

Živa go go go danes dejmo jest že globok diham sicer zdele me mož neki masira,sam bom tud s tabo dihalauser posted image
ŽELIM TI HITER IN LAHEK POROD ČIMPREJ NAJ TVOJA PUNČKA PRIDIRJA VEN...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
5.1.2011 11:50:24   
anci banci
živa ..dejmo bejba...naj te svečke čimprej začnejo delovat.....dihamoooooooooooouser posted image user posted image user posted image

mene so tud sprejel takrat v sredo v porodnišnico, sam sem šele naslednji dan rodila, upam da boš ti še danes..

he he upam da boš na E-oddelku na tisti postelji, k hitr rodijouser posted image user posted image user posted image , kot prvič

pa ČIM HITREJŠI POROD SEVEDA BREZ BOLEČIN

< Sporočilo je popravil anci banci -- 5.1.2011 11:51:24 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
5.1.2011 12:35:41   
katrinka
Ziva....si napisala na fb naj gremo na rr???????????

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
5.1.2011 12:37:10   
Anonimen
Anči se oglašam u živo iz ljubljanske porodnišnice user posted image   Tabletka zgleda počasi deluje, ker imam neke popadke, ampak še nič konkretnega... Sem v sobi št.1 in sicer še z eno punco, ki je 10 dni čez rok in je 15 minut pred mano dobila tabletko user posted image   Upam da to pomeni, da greva tudi rodit tako ena za drugo user posted image

Sicer pa.... Zjutraj sem Žigata pustila pri mami, da ga je ona peljala v vrtec in me je tok zvilo, da mu niti papa nisem mogla dat user posted image Sem jokala kot dež user posted image   No ampak pride popoldne na obisk in upam, da ne bom spet jokala, ko bosta šla domov user posted image

Ajsi pikepoke za M in Nmagk pri tebi sem tudi vidla, da spet bolehate, tko da tebi tudi pikepoke user posted image

A še kera kaj rabi?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4054
5.1.2011 12:37:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Ziva....si napisala na fb naj gremo na rr???????????

Ja da me tam ne razkrinkajo user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
5.1.2011 12:46:04   
anci banci
živa ...super da ti svečka počas prijema...
men ta prva ni nič, druga tud ne, šele pri tretji se je mal začel, sam itak ni bilo uspeha...tako da bejba verjetno v drugo hitrej prime in da bo že danes,user posted image user posted image user posted image

ne bomo te razkirnkal, sam mal štosa mora bit..hehe
lepo da te sine pride pogledat, jaz se tud sprašujem kako bo to zgledal, ko bom šla rodit in kje bo moj sinko takrat

GO ŽIVA,  GO ŽIVAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
5.1.2011 13:34:23   
katrinka
madonca - sem ze mislila da si rodila....no dejmo dejmo dons...cakamo te pupikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4057
5.1.2011 14:06:29   
vim
Hahaha ana seveda da se te spomnimo in je Val uspel videt svojo pupo Gajo k sta se tok dolgo menile mamice.
Ja lepo nosečka ponovno veliko vas je...no ledenka kaj pa ti še čakaš.

Ok za nmag vem, je zaključila kariero, me pa zanima kako je fantje in pubrteta, enega kmalu čaka polnoletnost.

Jaz čakam, da bo leto naokoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če me slučajno katera želi vprašati kdaj bomo začeliuser posted image user posted image .

Živa jaz mislim da boš še dnae rodila  a rečem 23. 59 pa mi boš potem povedala kok je pupa zamujala al pa prej prišla.

Ancibanci k boš šla ti rodit bo sine pri tvoji mami, če ne pa ga mi vazememo pod streho. Itak se bo pa tudi tvoja tašča zagrebla tako, da sploh ne bomo prišli na vrsto.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
5.1.2011 14:31:13   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk
Ana** a si tud na fb kaj,me smo tam tud ful aktivne,če ne pa nas je tukaj še nekaj k nismo omagaleuser posted image

Oh ne, nisem jaz na FB. user posted image Se mi zdi,da nekak to ni za mene, niti se mi ne da-bi še pol od fbja bla odvisna user posted image Razmišljam,da bi si sam za vas babe naredla profil, da ravno nebom čist oudsajderka user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
5.1.2011 14:32:15   
katrinka
ja ja vim - vidve naslednjic skupaj a ne - sem lih 1.1. vprasala mojega ce bi se loh ze kej ta let pogajala pa prav da ne tko da ce bo sreca - no, moja, bom nosecka konec  leta 2012...to bi pa tud teb ustrezal a ne...hehe

ziva - jaz diham k nora......kako kaze

ana - dobrodosla - spet....jupi, spet bolj aktivno tule....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
5.1.2011 14:33:54   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Anči se oglašam u živo iz ljubljanske porodnišnice user posted image   Tabletka zgleda počasi deluje, ker imam neke popadke, ampak še nič konkretnega... Sem v sobi št.1 in sicer še z eno punco, ki je 10 dni čez rok in je 15 minut pred mano dobila tabletko user posted image   Upam da to pomeni, da greva tudi rodit tako ena za drugo user posted image

Sicer pa.... Zjutraj sem Žigata pustila pri mami, da ga je ona peljala v vrtec in me je tok zvilo, da mu niti papa nisem mogla dat user posted image Sem jokala kot dež user posted image   No ampak pride popoldne na obisk in upam, da ne bom spet jokala, ko bosta šla domov user posted image

Ajsi pikepoke za M in Nmagk pri tebi sem tudi vidla, da spet bolehate, tko da tebi tudi pikepoke user posted image

A še kera kaj rabi?! user posted image

Oooooooooooooo.. Lepo da si se javila. user posted image
Sm celi čas hodla špegat sm, če je že kaj. Sm res mislila danes na tebe, že takoj zjutraj si mi bla v mislih. user posted image
Glede na to,da si se pred dvema urama javila, zdaj že predvidevam,da je treba začet dihat ( vsaj upam,da ne prehitevam preveč) user posted image

Tko da...

GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DIHAM Z TABO in upam,da čimprej spoznaš malo princesko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
5.1.2011 14:35:13   
ledenka
če pa čakamo novice, kaj se s pečenko dogaja user posted image  

vim, čakam, da se bo moj začel več z M ukvarjat, prej nisem navdušena user posted image  sem mu rekla, da naj gresta skup na sprehod, pa še nič iz tega. tko da se mi ne mudi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
5.1.2011 14:35:47   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Hahaha ana seveda da se te spomnimo in je Val uspel videt svojo pupo Gajo k sta se tok dolgo menile mamice.
Ja lepo nosečka ponovno veliko vas je...no ledenka kaj pa ti še čakaš.

Eh ne, sploh se nisva uspele dobit z blueeeyes. Sam res, kje pa je tale punca? Tuki se nč ne oglasi?
Ko sm jst zginla iz RR sva tut midve stike zgubil.. tko da, zdj pa se vam pridružim, takoj ko bo kakšn mitinguser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
5.1.2011 14:36:40   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

če pa čakamo novice, kaj se s pečenko dogaja user posted image  

vim, čakam, da se bo moj začel več z M ukvarjat, prej nisem navdušena user posted image  sem mu rekla, da naj gresta skup na sprehod, pa še nič iz tega. tko da se mi ne mudi user posted image

Eh, če bi jst čakala,da se moj začne kaj ukvarjat z tamalim, bi pomoje prej babica bla, kot pa še kakšnga dojenčka mela.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
5.1.2011 14:37:55   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
ana - dobrodosla - spet....jupi, spet bolj aktivno tule....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala,hvala. user posted image Mi zdj prav paše malo tuki strašit, sm prav pogrešala te naše čveke.user posted image
Ej, čist tko, btw.. Kje pa je ona naša tema julijskih "dojenčkov"?.. Sm malo iskala, pa nikjer nč našla.. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.1.2011 15:27:38   
Anonimen
Babe sej ste zmešane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vztrajno čakam obiske in predihavam (al pa tut ne) popadke, ki jih zazna celo CTG. Nekje okoli petih naj bi prišel dr. Pušenjak naokoli in takrat bomo vidli kako bomo naprej. Še ena tabletka ali porodna? user posted image

Ko bom na poti v porodno vam pošljem SMS-e, da boste ziher vedle, kdaj začet dihat, ker sicer mi boste okol padle do takrat! user posted image user posted image user posted image

No pa dejmo stave pobrat, da vidim, kera bo najbližjeuser posted image user posted image user posted image

Živa25 bo rodila:
- VIM - 5.1.2011 ob 23:59

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.1.2011 16:59:05   
nmagk
Živa rodila boš 6.1. okol 2h zjutraj

user posted image user posted image user posted image user posted image  go go dihamo.....

Vim me sprašuješ o puberteti  user posted image ,groza pa še zaljubljen je do ušes,me sploh ne sliš več....no vsaj punco ma normalno,hodi na zdravstveno in bo šla naprej študirat za babco,mi bo vnuke na svet spravljala user posted image user posted image user posted image ,se mi pa zdi da bo puberteta s punco težja,bom vidla je še en fant u mes....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
5.1.2011 20:25:48   
Anonimen
NMAGK tvoj scenarij mi je všeč, ampak bi rajš še danes... Čeprav teorije več ni, da bi danes rodila... Ubistvu user posted image

Drugače pa stanje nespremenjeno... Popadki na 5 minut, odprta 1 prst, rekel pa je, da se je ustje malo stanjšalo... Zdej pa upam na najboljše in da mi odteče voda user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
6.1.2011 8:22:24   
ledenka
a bo treba že dihat z Živo? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
6.1.2011 8:38:45   
ledenka
dihamoooooo, Živi so dali umetne in predrli mehur! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
6.1.2011 8:43:04   
dect
O, velik sem zamudila, a samo 2 dni me ni blo gor. Ja jaz tudi diham, ceprav se mi zdi, da je ze koncala.Upam, da bos sporocila Ziva. No, ce je ze vsega hudega mimo, pa kako se pocutis, a je mala vredu... Ves meni po sveckah ni nobenkrat voda odtekla, obakrat so mi mehur oni predrli. A si imela ob sebi kaksno studentko. Ves jaz imam prijateljico, ki dela babisko solo in je bila z mano tudi pri porodu, poleg moza. Enkratna je.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
6.1.2011 8:46:05   
nmagk
Živa dejmo go go go  user posted image user posted image user posted image  dihamo na ful zdej pa mora bit hitro....ajdi bejba mala pridi na svet....user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
6.1.2011 8:57:45   
vim
Ooooo ko so men predrli mehur je bilo pa na polno 2h sem komaj zadihala vmes.

Živa stavo sem zgubila oziroma zamudila trenutno za 9h. Jaz upam, da ja za tabo in da držiš v roki svojo princesko.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
6.1.2011 9:13:36   
dect
vim, to je cisto odvisno kako ti dozirajo umetne popadke. meni so jih postopoma povecevali v drugo.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
6.1.2011 9:36:43   
anci banci
akcija dihamooooooooouser posted image user posted image user posted image

živa je baje že od polnoči v porodni,...jaz pravim da bo rodila ob 11:30...sicer ji želim da prej, sam to je moj občutek...

sem imela kar prov, da bo danes

men so predrl mehur, pa se eno uro ni nič dogajalo, potem v naslednji uri sem dobila umetne in je malo začelo, 3 uro pa je 40 minut šibal na polno, pol je bilo pa že konec....

< Sporočilo je popravil anci banci -- 6.1.2011 9:38:13 >

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.