|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
28.12.2010 21:27:05   
nmagk
Živa zdele sm prebrala,ej da nam ti ne uideš v P,tole driska pa otrdevanje...so znaki za skorajšnji porod.Ajde jutr še na kuhančka pol pa pejd.user posted image
Po moje boš ti v torek lepo not ustala in v sredo že cartala,če ne že kak dan prej.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
28.12.2010 21:30:27   
Anonimen
Tinkatonka jaz sem večino časa v Štepancu... Sicer nevem kako bo, ko bom rodila, ampak ziher pa sem, da prov preveč tukaj doma ne bom zdržala... Smo se namreč preselili v Šentvid pri Stični in tukaj samevam, če ne grem v LJ, to pa ni glih zame... Sem rada med ljudmi in v družbi user posted image user posted image user posted image

Se bomo zmenile za kakšen meeting?!?!

Jaz načeloma imam skoz čas, samo tiste 3 dni po porodu bom pač v P hospitalizirana, pa ne bom okoli letala user posted image

NMAGK - Joj zvečer je pa meni tok od rok, da ti ne morem povedat... Ker z enim avtom težko vsi domov pridemo, na vlak pa ne upam, ker sem danes na busu skor bruhala, pa sem šla samo od kliničnega do štepanca user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
28.12.2010 21:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Živa zdele sm prebrala,ej da nam ti ne uideš v P,tole driska pa otrdevanje...so znaki za skorajšnji porod.Ajde jutr še na kuhančka pol pa pejd.user posted image
Po moje boš ti v torek lepo not ustala in v sredo že cartala,če ne že kak dan prej.

Joj iz tvojih ust v Božja ušesa... Ampak se je vse skupi spet umirilo user posted image   Sem že prov znervirana od vsega... Kar noče in noče ta voda odtečt, da bi končno lahko šla rodit user posted image

No ja... nekaj malega otrdevanj je še, ampak ne več tolk kokr je blo... me pa križ boli, ampak konstantno ne v krčih user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.12.2010 21:32:18 >

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
28.12.2010 21:38:04   
tinkatonka
Joj iz tvojih ust v Božja ušesa... Ampak se je vse skupi spet umirilo   Sem že prov znervirana od vsega... Kar noče in noče ta voda odtečt, da bi končno lahko šla rodit

srečno ko bo šlo zaresuser posted image user posted image user posted image Joj me kr mravljinci preplavijo, ko se spomnim na porod. Prekrasni spomini!!! Ampak si pa carica, da boš imela tako majhno razliko med otrokoma. Kot naša katrinka, če se ne motim, a ne! Vsaka čast, res!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
28.12.2010 21:42:21   
Anonimen
No ja... Katrinči nas je vse zaj.bala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ona ima 13 mesecev, mi bomo imeli 16,5 user posted image   Veliko ane user posted image user posted image user posted image   Sej ni blo planirano... Ampak ker smo prvega delali 2 leti, smo si mislili, da nam prav PAZIT pa tut ni treba in nas je doletelo user posted image   Bomo že... Si katrinči za zgled jemljem... Ona nič ne jamra, pa je velika punc ašele zdej vrtec dobila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.12.2010 6:37:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

No tkole... Jst iz pregleda v P in od diabetologinje...

Naslednji teden v torek ostanem notri in če bom odprta grem v torek, sicer pa v sredo začnemo s svečkami za sprožit porod. Če se seveda prej kej samo od sebe ne zgodi. Me je pogledala vaginalno in je rekla, da je MV že čisto zmehčan, odprta pa sem 1cm (če bi bla dva, bi ostala že danes notri user posted image )

No tko da naslednji teden upam, da bomo že pestvali user posted image user posted image user posted image

Sicer se pa danes tok čudn počutm... Otrdeva mi trebuh že cel dan konkretno, slabo mi je, drisko imam (brez da bi me kej šraufalo) pa na desni strani venerinega hribčka me boli oz. mi tamala tam z nečim pritiska user posted image   Nevem nevem..... Upam, da to kej pomeni, ker če ne je blazno nadležno user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a res.....komi cakam tvojo pupiko....ok, torej moj lepi datum v vsakem primeru ne bo a ne,
prej bo pupika prsla...jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

katrinka...you are missed!!!!!...sej veš med septembrkami...upam,da se ti nismo kaj zamerle.

ah kje, sploh ne...super ste vse...samo ne znese vec...tuki ni tok cvekanja pa mi znese, septembrke ste pa cist naspidirane - sej berem kr redno samo pol se ustavi, pa tle smo skup ze 2 leti - nostalgija...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Joj iz tvojih ust v Božja ušesa... Ampak se je vse skupi spet umirilo   Sem že prov znervirana od vsega... Kar noče in noče ta voda odtečt, da bi končno lahko šla rodit

srečno ko bo šlo zares Joj me kr mravljinci preplavijo, ko se spomnim na porod. Prekrasni spomini!!! Ampak si pa carica, da boš imela tako majhno razliko med otrokoma. Kot naša katrinka, če se ne motim, a ne! Vsaka čast, res!

ja, malenkost bo vec....pa parcek bo sedaj mela...jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

srecanje - jaz ta teden tko ne morem k je sandra bolna...pol pa pocakamo tiste 3 dni k je ziva v p...hehe...pa se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image

tinka - kako tvoja dva fantauser posted image

evo, vceri je gosp.suzana prisla ob sedmih domov, je tok uzivala pri dediju, bodo dons ponovil da jaz ne hodim s sandro vn..je dedi cist srecen da jo hod iskat - mi je fajn, vsaj enga dedka ma, ce je drug cist nesposobenuser posted image

nmagk - dej no...k vem da si v kuhinji k ziher ze zajtrk delas...napis kej...heheuser posted image

ledenka.....kako ste

dect
- kaj kej nouga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.12.2010 9:35:35   
Anonimen
NMAGK sam res... Kaj je zdej s tvojimi mimohodi mimo računalnika user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pravi naslednji konec tedna srečanje?! user posted image LOL jst kr mislm, da bom takoj ven hodila user posted image user posted image user posted image No ja... mogoče pa le bom user posted image user posted image user posted image

MI je dolgčas, ker se nimam kam dat, pa sem kar v štepanca pršla in zdej bom tuki malo zabušavala in mogoče bom šla celo še malo spat user posted image   Še zadnje dni, ko lahko grem, kadar se mi sprdne, če je Žiga v vrtcu user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.12.2010 11:26:50   
katrinka
lubica, dej ti malo lenari pa spi pa tv glej, vrjemi da k bos rodila pozab na cajt zase - sploh ce bos oba mela doma, sej te ne strasim samo sej ves kako bo - vsaj dokler ne bos enga ritma pogruntalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.12.2010 11:45:39   
ledenka
živa, pol letos še ne bomo dihali user posted image  ti kar počivaj, dokler maš čas user posted image

katrinka, super za dedija! Mja bosta dedi in babi (če gre vse po sreči) pazila za silvestrovo, da greva midva na večerjo. tako da grem s taščo na morje, oh joy user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.12.2010 12:32:59   
Anonimen
Ajsi jst še kar potiho upam, da bomo user posted image   Čeprav slabo kaže user posted image

Katrinči do zdele sem spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.12.2010 13:27:47   
nmagk
Evo mene sm šla mim.

Živa SE ZMENMO ČEZ DAN POPOLDNE,povej jutr mamo še cajt.

Grem skuhat do konca pol bom šla pa spet mim.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.12.2010 13:29:10   
Anonimen
jutr po moje lahko... Sam Katrinči ne more, ker ma pupiko bolno user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.12.2010 14:28:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

jutr po moje lahko... Sam Katrinči ne more, ker ma pupiko bolno user posted image

ja zal, letos ne bo nic...vidve se kr zmentauser posted image

ziva - pridna k pocivas - a sem ti rekla da ne bos letos rodila...madona sem zleht...heheuser posted image

ledenka - uuuu vecerja v dvoje - jz o tem samo sanjam lohuser posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk - kaj kuhas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.12.2010 14:31:19   
ledenka
živa, nmagk, a mata jutri čas dopoldne? jaz mam dopust user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.12.2010 16:37:12   
Anonimen
Jaz pa nisem ziher... Sem s teto zmenjena, ampak verjetno bova šle v mesto... Če boš v mestu se lahko dobimo... user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.12.2010 17:00:24   
nmagk
Kje v mestu,men je mal zoprn tja hodt,sicer odvisn kam.

Katrinka mela sm makaronflajš...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.12.2010 17:55:02   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka mela sm makaronflajš...

ooooooooooo njami, a je kej ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.12.2010 21:28:44   
ledenka
pol je najboljše, da zjutraj vidimo, kake plane ma katera. edino zoprno je, da morava bit zarad kosila doma do 12h user posted image  sicer je M grozno siten!

sam če bo tako mrzlo, ne vem, če bom sploh iz postelje zlezla... user posted image  

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.12.2010 21:53:45   
Anonimen
Ah Ajsi, pol pa rajši drugič. Mraz bo ziher, do 12ih pa tut ne bomo uspele vsega opravit user posted image   Lahko se pa slišimo zjutraj in se zmenimo. Sej številke pa mamo user posted image

BLJAK makaronflajš user posted image   Pa sem sicer VELIKA ljubiteljica le-tega, ampak v tej nosečnosti mi tako smrdi, da vam ne morem povedat... Kar želodec se mi obrača, ko pomislim na makarone s faširanim mesom user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
30.12.2010 9:36:57   
katrinka
hehe...ah te nosecniski hormoni...
jaz sem v drugo ubijala za sirov burek....hahhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
30.12.2010 10:37:38   
ursa_p
Punce ... vabim vas na mojo nagradno igro ... traja samo se par dni:

http://www.facebook.com/fotostudio.si

Ze dolgo se nisem oglasila ... sploh nobene vec ne poznam ... razen tinkatonke ... hehe ;)

Lp, Ursa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
30.12.2010 20:51:51   
Anonimen
joj kako sem tečna danes user posted image

Sama sebi grem na živce... Zdej se mi pa še vrti user posted image   Mislim, da se mi je danes dokončno odluščil čep, ampak ziher pa nisem... Najprej je v soboto blo za pol žličke izločka, potem pa počasi čez teden po malem, danes pa za celo žličko... Brez vonja in svetlo rumenkasto user posted image Kaj pravte?!

Sicer smo mislili jutri it silvestrovat v MS, pa se nikakor ne morem odločit, če ja ali ne.... Sicer če rodim, rodim, ampak glih želje pa nimam da bi tam rodila user posted image

In lačna sem... Pa se ne morem odločit kaj bi jedla user posted image

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
31.12.2010 11:24:05   
ledenka
Srečno, zdravo, veselo!

user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
31.12.2010 15:53:00   
nmagk
SREČNO NOVO LETO LJUBLJANČANKE....

Živa boš prva v letu 2011,rodila go go želim ti srečno....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
31.12.2010 17:46:19   
katrinka
drage moje zabarke...v prihajajocem letu vam vsem zelim vse najboljse, predvsem zdravja...ostalo pravijo da sledi....
pa naj bo uspesno leto na vseh podrocjih...lepo silvestrujte

ziva - jaz bi bila kar v lj....mogoče bos imela silvestrovo v puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.