|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
31.12.2010 21:36:36   
Anonimen
HA!

Prišla do prekmurja in še vedno nič user posted image Letošnja torej res ne bo, pa prva v 2011 tudi ne user posted image

Mogoče bomo šli ob polnoči ven nazdravit, ampak mi je kar hudo, da ob polnoči ne bi bila z Žigatom user posted image Sej bo itak spal, ampak vseeno mam slab občutek, da ga pustim v vartsvu user posted image

UGLAVNEM!!! SREČNO 2011!!!!!!!!!!  Naj vam bo prijetnejše in bolj ljubeznivo kot vam je bilo 2010!!!! Nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše, ane!? user posted image

Zdej grem pa ugotavljat, kaj naj sama s sabo delam danes  user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
1.1.2011 13:42:05   
nmagk
Živa kako si???????????????

Vsem še enkrat srečno v novem letu 2011

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
1.1.2011 17:47:59   
Anonimen
Še v se po starem... Zatečena kot balon in še vedno 2v1 user posted image

Zdej sempa res že sita vsega user posted image

Ne pomaga nae vožnja, ne kuhanček, ne jeger... Sej sem vedla, da bom rodila šele ko mi bodo sprožli, ampak upala sem pa vseeno, da se samo kaj prej začne dogajat... Pa mi ne kaže dobro user posted image   Sem trenutno mal slabe volje, ker res že komaj prenašam samo sebe user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
1.1.2011 18:21:51   
nmagk
Ja verjamem ja,te čist razumem sam mislim,da boš zdej pa res kmalu šla ta teden skor zagotovo,sej bo si tik pred ciljem,držim pestke,da ti to čimprej mine...user posted image  bomo dihale stabo....ti sam sporoč k boš šla,pošlji sms,če ti bo ratal.....drži se še malo,še malo pa bo jok tvoje pupike...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.1.2011 21:38:18   
Anonimen
Lublančanke moje... Jst bom jokala, če ne bo nobene ko bom šla dihat user posted image

KJE SE SPET POTIKATE VSE!??!?! user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
3.1.2011 8:44:32   
nmagk
Živa ti sam nakaži da greš dihat bomo takoj začele....kako si še malo,še malo dons smo že 3. vidiš da gre kar hitro...en dober sex še pa boš takoj šla user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
3.1.2011 9:47:11   
ledenka
jutro user posted image  

živa, sam še malo user posted image  a ne bi zdržala do PDP?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
3.1.2011 11:54:42   
katrinka
oj....no mi smo bili bolni za praznike - razen jaz. sandra se vedno kaslja pa mamo inhalacije, suzana pa oci sta pa bruhala...obup tele prazniki, nic od nicuser posted image

ziva - sej bos ta teden rodila bos vidla...bomo dihale vse s tabo...ti samo sms posilji med popadki...hehe
malo za salo....dej pejd se malo v banjo razvajat....pa muzko do konca pa z buhijem malo plesita.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
3.1.2011 12:10:52   
anci banci
SREČNEGA IN ZDRAVEGA:)

kako ste bejbe? se že dolg časa nisem javila, zdej bi se res lahko bolj pogosto ker sem doma .....

živa...seveda bomo dihale s tabo...sam javi kdaj začnemo

no jutri test za sladkorno...čeprav si je ne želim spet, sam mi je edina možnost da ostanem doma, ker res nisem sposobna it delat

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
3.1.2011 21:57:39   
Anonimen
Anci a si sama nič ne meriš? Meni je G naročila naj kar sama malo merim in potem mi ni blo treba na obremenilnega user posted image   Sem pa tokrat pristala na ZNATNO višjih dozah inzulina in še vedno neurejeni glikemiji user posted image   Pri Ž sem si dan pred porodom špikala 6E Actrapida, zdej pa sem na 24, 32 in 36 enotah user posted image NO ampak upam da me jutri ali v sredo rešijo in da bo vse OK! user posted image

Komi čakam, da te hlače nosečniške zabrišem v smeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutri poročala kako stojijo stvari, da boste lahko dihale. Sej telefonske mam pa od vseh, razen od Anči banči...  AJA!! Prosim nič o porodu in dihanju na FB!!! user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.1.2011 9:25:42   
katrinka
ziva - mislim nate in itak ne cvekamo o tem na fb, brez skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.1.2011 9:33:52   
nmagk
Živa ti sam pošlji sms ne bomo komentirale na fb....jutri??..maš pregled kje v P,prideš še na kofi prej?..bomo pa s tabo in ko boš dihala vedi ,da dihamo stabo....bomo tud ančiko obveščale....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.1.2011 9:52:22   
LuciNuci
Pozdravljene somamice user posted image

pridruzujem se vam na tej temi, ker sem tudi sama iz lj. in mami dveh user posted image . Zelim vam srecno in zdravo novo leto in vasim malim user posted image

Kako ste praznovale z malimi, a so se kaj zujali od pokanja?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.1.2011 10:06:02   
katrinka
lucinuci - dobrodoslauser posted image user posted image user posted image

mi smo bili cez praznike bolni tko da so bli bolj svoh, pa pri nas sploh ni pokal - beri obcina ig...bljak tko da sta pupi spali nemotenouser posted image

(odgovor članu LuciNuci)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.1.2011 10:45:09   
LuciNuci
katrinka pri vas na igu mate pa zgledne obcane user posted image , spostujejo red in mir za novo leto. pri nas je pa pokalo ko user posted image , sta bla tamaledva cist prestrasena in jokala ko nora, sta se mi tok smilila user posted image . drgac so bli pa ful lepi druzinski prazniki, full house user posted image . sm mogla non stop kuhat, pect in drgnit po tleh da se je vse svetilo user posted image

Kam hodite kupovat otrosko hrano, kasice za na pot pa to?pravjo da majo v hoferju ful dobro otrosko hrano, v lonckih. zdej pa ne vem a je to res, nisem se uspela do hoferja pridt.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.1.2011 11:01:06   
ledenka
danes sva z M vidla Vim in njenega G user posted image  smo bili skupaj pri zobraju. še dobro, ker tam čakaš kot idiot pred prazno ordinacijo user posted image  

Luci, pri hrani ti svetujem, da zmeraj pogledaš, kaj ima noter, katere dodatke. če kaj rabim za na pot, kupujem Alnaturo ali Hipp, imata minimalno dodatkov. Bebivita ima žal konzervanse, ki jih nočem dajat... za Hofer pa ne vem. Žal velja malo dnarja-običajno hrana z dodatki.

katrinka, ste zdaj zdravi?

živa, še samo malo user posted image  ampak a misliš, da se boš tako znebila nosečniških hlač user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuciNuci)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.1.2011 12:33:48   
anci banci
živa...ti stevilko pošljem na ZS...
sem si sama merila cukr pa je bilo na meji, drugače pa imam sladkorno in mi insulin ne uide, sej na koncu sem bila tudi jaz na visokih odmerkih

jaz grem stavit da te za sredo naročijo za porod..bomo sam tuki dihale s tabo....

drži se bejba

lucinuci...dobrodošla
za hrano za na pot smo mi uporabljali Alete od Nestleja..tud nima konzervansov in dodatkov..dobis v sparu al mercatorju, hipp in Holle(iz babycentra), smo moral ful pazit, ker ima mali alergije...

< Sporočilo je popravil anci banci -- 4.1.2011 12:37:35 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.1.2011 15:15:50   
vim
ledenka ja lepo te bilo videt in tvojega Maksa.
midva sva potem še kar nekaj časa čakala, čeprav sva bila sama v čakalnici, sva pa šla pogledat še v dve ordinaciji in ven zvlekla še nodija in še en avto. Zajček mu ni preveč dišal je bil pa navdušen nad lučko.
Pa dobili smo navodilo kakšno zobno ščetko kupit.

V bistvu pa sem šla na forum pogledat, če je živa že začela kaj dihat pa vidim da je še "/1.
Aja živa nosečniške hlače kdaj bodo naslednjič spet oblečene.

Nmag kako pa kaj tvojih pet korejakov in kako kaj ti.

Ancibanci s tabo sem pa itak na vezi tako da samo en pozdravček še od tu.

Aja pa na katrinko ne smem pozabit pozdravčke moji bodoči snahiuser posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.1.2011 15:35:29   
ledenka
Nodija sta zvlekla ven, ko sva bila še tam user posted image  

ampak čaka se pa... no comment. prav umetno podaljšujejo čas!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.1.2011 15:53:11   
nmagk
Vim pozdravljena po dolgem času,jaz sem ok mojih 5 sončkov tudi vsaj za enkrat,malce se včasih kregam s puberteto ampak bo šlo,v decembru so me zašili zato lahko sedaj...sej veš brez skrbi v polno,pa ne bo več sončkov,ni kaj stara sem in moja četica je dovolj.Drugače pa vse po starem...a ja šment še vedno sm brez avta,to je zame kar katastrofauser posted image

Živa kako siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.1.2011 16:26:30   
Anonimen
waw morm it večkrat rodit zgleda user posted image   Sze se čist razživele  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ob 8ih moram v P, kjer dobim prvo svečko in potem na oddelek. Me je pregledala vaginalno in me malo "pomasirala" ampak seveda nobenih krvavitev... Sem zgleda ko konj tam notri user posted image   No pa sej nima veze... Jutri se začne in upam, da tudi konča! Me je G malo potolažla, da v drugo gre ponavadi hitreje s temi svečkami in da je tudi porod hitrejši user posted image Upam da se ni zmotila user posted image

Sva pa danes z mojim dragim možem šla po doooooooooolgem času SAMA in VEN jest user posted image user posted image user posted image user posted image   Sva si v Jurmanu privoščila pico in kmečko pojedino in je blo super user posted image    Mislim, da sva nazadnje bla zunaj na prehranjevanju in sama še predno je bil Žiga rojen user posted image

Anči si imela prav!!! Si shranim tvojo številko in jutri poročam, ok?! user posted image

VIM!!!!! WELCOME BACK!!!!!!! Ti kar večkrat pridi naokoli... Tudi če še ne diham user posted image

NMAGK jutri me ne bo na kofi... Bi te mogla ob 7ih iz postle vržt, če bi hotla še kavico spit user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.1.2011 16:27:56 >

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.1.2011 16:40:36   
ana**
Živjoooooooooooo mamice žabice.

A še sploh vete kdo sm?! user posted image
Sej se že tko dolgo nism javla,da se me pomoje tu pa tam katera le bežno spominja. user posted image Vglavnem, sm se odločila,da vas pridm malo pozdravit, RR je spet postal moja "odvisnost" in zabušavanje časa, čeprav me čaka gora oblačil za zlikat in 1000 igračk za pospravit.. Ma kjeee, važno da sm na RR zdj user posted image user posted image user posted image

No, tiste katere še ne veste, jst sm spet srečka nosečka. Danes točno 18.tednov, tko da mam rok v začetku junija. Bosta z Valom točno 1leto in 1mesec razlike. user posted image Drgač spol že vemo, ampak še nč kaj ne govorimo okoli.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.1.2011 18:15:01   
nmagk
Živa torej jutr dihamo s tabo velja..

Ana** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak ne boš verjela lih danes sm mal seznam gledala nas ljubljančank še nazaj ko so bli naši sončki pravkar rojeni in sm se spomnla nate in se spraševala kaj je s tabo,kje si in evo tebe tukaj na rr.....user posted image user posted image user posted image  spet nosečka pa to je super in že 18 teden,bravo sm vesela zate...sedaj pa prosim čvekat z nami z Živo bomo jutr dihal user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.1.2011 22:04:17   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk
Ana** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak ne boš verjela lih danes sm mal seznam gledala nas ljubljančank še nazaj ko so bli naši sončki pravkar rojeni in sm se spomnla nate in se spraševala kaj je s tabo,kje si in evo tebe tukaj na rr.....user posted image user posted image user posted image  spet nosečka pa to je super in že 18 teden,bravo sm vesela zate...sedaj pa prosim čvekat z nami z Živo bomo jutr dihal user posted image

Jaaaaaaa.. Bomo skupi z napi Živo dihale. user posted image Sam babe, glejte da boste še tuki kaj objavljale, kr jst nimam od nobene številke več,da bi mi kaj sporočila. user posted image Tko da ne pozabit na mene. user posted image
Ja, spet nismo pazli in zdj bušija prenašamo ppo svetu. user posted image Sej sm se vam mislila že prej oglasit,sam sm pol vedno pozabla al pa sm bla preutrujena..user posted image
Samo zdj pa se me nee znebite.user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.1.2011 22:06:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Jaaaaaaa.. Bomo skupi z napi Živo dihale. user posted image Sam babe, glejte da boste še tuki kaj objavljale, kr jst nimam od nobene številke več,da bi mi kaj sporočila. user posted image Tko da ne pozabit na mene. user posted image
Ja, spet nismo pazli in zdj bušija prenašamo ppo svetu. user posted image Sej sm se vam mislila že prej oglasit,sam sm pol vedno pozabla al pa sm bla preutrujena..user posted image
Samo zdj pa se me nee znebite.

AMEN!!!

Razmišljam, da bom računalnik s sabo nesla jutri, tko da mogoče se še kaj oglasim iz E-oddelka user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.