|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
7.1.2011 19:35:25   
šivilja
Hmmm, a ni zdaj neko brezplačo bivanje v bolnišnici - samo potem ti ne pripada bolniška.

Naše izkušnje - pri dveh letih tasrednje (pred tremi leti) na infekcijski sva imeli svojo sobo s kopalnico in straniščem, ki sem ju uporabljala jaz, ker je bila ona še v plenicah in vsaka je imela svojo posteljo (mislim pa , da so me prešvercali kot doječo mati) ter obroke hrane. Dve leti kasneje na infekcijski je mož prebil noč na stolu, tudi k njej se ni smel vležt, stranišče je pa lahko uporabljal v sobi, seveda je pa bil tudi brez hrane.
Lani na pediatrični s Hano sva bili v sobi s kopalnico (spet zame, ker je imela ona samo par mesecev), k sreči nisva spali tam, če pa bi, je na voljo raztegljiv fotelj, ki je primerljiv s posteljo, tako da ni treba sedet na stolu.

So pa zanimive te sobe na pediatriji - so tako majhne in za dva otroka s staršem, da sta straševska fotelje porinjena popolnoma skupaj in če spiš je podobno zakonjski postelji - zanimivo, ča ima en otrok s seboj mamo, drug pa očeta.

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
7.1.2011 19:35:54   
katrinka
o punce...nasa mala ziva je pravi mali cudez - je tale nas forum ozivela...jupi

no jaz sem bila vec kot 24 ur brez neta pa se trapa sem zablokirala si telefon in sem mogla na mobitel center po puk...groza....

a res al kaj - stol ti pripada, madona a res ne morjo skup spravt za kake lesene prenosne postelje - vse bi blo bolje k stol...da jih ni sram - pa taka socialna drzava, ma sej spim tud na tleh tko k ve vse samo kaj loh dobrga za otroka nardis naslednji dan k si cist polomljen....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
7.1.2011 20:53:06   
matam
pozdravljene lj mamice,

sem nova na forumu, malo sem vas na hitro preletela in bom vrgla eno neumesno ven.

In sicer, stvar je taka, da bi rabila vašo pomoč. Namreč doma imamo skoraj enoletnega pobalinčka, za katerega seveda nismo dobili vrtca, prav tako pa smo zviseli pri privat varstvu, za katerega smo bili zmenjeni nekaj mesecev vnaprej.

Tukaj pa vstopite ve, drage forumke. Glede na to, da imate nekatere že svoje sončke v varstvu, bi prosila, če katera ve, kje bi hoteli vzeti še enega že čez 14 dni, da mi sporoči kontaktne podatke na ZS. Želeli bi si varstvo v skupinici in pa na območju Moste-Polje (najraje Polje).

Se zahvaljujem za pomoč in če je katera iz Polja in bi rada vozičkala ali šla na kavico, se tudi priporočam.

LP, matam

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
7.1.2011 21:46:08   
dect
Pozdravljena matam. Jaz se zaenkrat še ne zanimam za varstvo, ker je moja mala stara šele 3 mesece. Bolj se zanimam za kakšen sprehod in čvek. Drugače sem iz Centra, sem pa velikokrat v Zalogu, ker imam tam taščo in tasta, pa še ta starejšega fanta imam v vrtcu na Fužinah, tako da se lahko kaj zmeniva. Lahko mi pišeš na ZS. Drugače sem jaz tudi dokaj nova tu.

(odgovor članu matam)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
7.1.2011 22:08:30   
matam
Zdravo dect,

potem se pa lahko kdaj dobiva na kavici ko prideš po malega v vrtec, glede na to, da je vreme kakršno je, bo v poštev bolj prišla kaka kavica kot pa sprehod :-( - razen, če ne bo več takega mraza. Upam, da se nama bo uspelo kakšen dan uskladit v kratkem, ker sem jaz samo še 14 dni na dopustu.

Lp, matam

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
7.1.2011 22:42:01   
dect
Ni problema. A potem bi to že prihodnji teden izpeljale? Nmagk, a bi se ti tudi pridružila? 

(odgovor članu matam)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
7.1.2011 23:06:23   
matam
jaz sem za. Maš že kej v mislim, kam bi kej šle?

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
7.1.2011 23:21:19   
ana**
Dober večer punce.

Evo, jst sm pred eno uro prišla domov komaj. user posted image Ma, ta služba me bo čist uničla, fizično in zdj še psihično.
Sm Vala sam pogledla v posteljico.. Ma je čist boščkan,vročina mu ne pade,diha tko čudn, nonstop neki jamra.. Vglavnem kriza mi je.
Pa nevem, al mi hormoni tok delajo al kaj je.. user posted image user posted image Bomo vidli kakšna bo noč, jst tko pomoje nebom neki dosti spala, bom nonstop čekirala kak je mali.
Z šefom sm se pogovarjala, je reku da mi zdaj v tem trenutku ne more povedat,če bom mela kaj fraj, čeprav sm mu vso situacijo razložla. user posted image In grem pač ju3 do njega še enkrat.Sm se tut z sodelavko pogovarjala, če bi me menjala, ampak mam kr pomembno vlogo in to ni tko enostavno.
Je pa mož reku,da se bo že on nekako zmenil,da bo lahko več z Valom.

Punce, hvala vam za odgovore. Zlate ste. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matam dobrodošla!user posted image

Vim, sm ti odpisala.. Pa se malo razpisala,tko da boš mela kaj za brat. user posted image

Nč bejbe.
Grem jaz pod tuš hitro, pol pa probat zaspat, če mi bo uspelo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
7.1.2011 23:46:47   
mkbk
Dober večer!

Klepetam pri junijkah, sicer sem bolj lene sorte, zdaj bi se pridružila še vam, ker prav tako spadam med ljubljanske mamice, če vas ni že preveč in me sprejmete zraven user posted image
Vas pa nisem še prav nič brala tko da nimam blage veze kaj dogaja, če to ni preveč moteče.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.1.2011 9:52:12   
dect
Ana, upam da se ti bo malcek hitro pozdravil. Takrat, ko je bil moj v bolnici, je bilo meni tudi ful hudo, pa ravno sem zanosila. Aja, pa hrana na infekcijski ti tudi pripada, samo ene nalepke moras prinesti, dobis jih pa v pritlicju- samo povej.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.1.2011 9:55:08   
dect
Matam, ce si iz Polja, bi mogoce lahko sle v Zajcjo. Sicer nisem nikoli sla z dojenckom tja, pa tudi ze dalj casa je od tega, ko sem bila tam nazadnje.

(odgovor članu matam)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.1.2011 10:39:03   
matam
ojla,

anna** hvala za dobrodošlico in upam, da se boste kmalu pozdravili

dect lahko se zmeniva za Zajčjo, tudi jaz nisem bila že dooolgo  tam. Bi pa kar privozičkala do tja, ker sem brez avta, tako da se lahko zmeniva takoj, ko bo lepo (beri suho) vreme.

LP, matam

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.1.2011 12:13:04   
nmagk
matam dobrodošla,glede varstva ti mogoče lahko jaz pomagam ampak privat ne vrtec in še blizu si Polje super...dej maš ZS...

dec jest za ,za kavico tud zajčja super dej ti pošljem št,pa me loh pol kr pokličeš ko se zmente.

Dobrodošle vse nove,res je malo bolj živo tukaj a ne katrinka.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu matam)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.1.2011 13:10:14   
ana**
Žabe babe.

Sam tok,da se vam na hitr javim.
Vala smo danes zjutraj peljali v bolnico,je takoj šel na kisik in na preiskave. Sm hotla ostat pri njemu, pa so mi odsvetovetovali glede na to,da sm nosečka.. Tko,da sm spakirala in šla domov, je pa mož ostal pri njemu.
Je revček took jokal,ko sm odhajala in me klical naj pridem nazaj, jst pa se nisem smela obrnit, sm samo naprej hodla.. user posted image
Tko da zdaj pač čakamo na izvide, kaj bodo pokazali, vročina mu je baje že padla na 38, tak da.. Vsaj nekaj dobrega. user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.1.2011 13:57:01   
nmagk
ana** mislimo nate in seveda na Vala,sej bo ok boš vidla,kmalu bo doma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.1.2011 14:03:02   
mkbk
En lep dan, če je kera tukaj!

Boga ana, sam prebrala malo za nazaj in vem da je ful hudo, ko ne moreš biti ob svojem pikcu, upam, da ne bo dolgo tam na infekcijski! Držim pesti! Mam sama drugače kar dobre izkušnje s to bolnico, sem bila tam z našo tamalo ko je bla tri mesece, to je bilo letos v septembru. Lp pa par user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.1.2011 17:01:49   
Anonimen
Ana držim pesti, da se čim prej vrne domov user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ PA DOMA!!! Jupiiiiii!!!!!
Trenutno samo toliko, potem se še kaj oglasim, ok? user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.1.2011 18:16:10   
katrinka
ana - o joj, upam da bo kmalu bolje da bo sel loh damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matam - dobrodoslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva - jupi...doma sta...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kako ziga kot bratecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - kako M

nmagk - sem vidla na fb da ste meli burno noc....

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.1.2011 18:17:06   
katrinka
vim - sem dons se nate spomnila - a ves une roza hlacke - sandri so prav...pa mislim da mas prav...da bo 62 kr preskocila, a se spomnis k sva se o tem menile...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.1.2011 18:28:21   
nmagk
Živa jeeeeeeeeeeeeeeeee spet med nami.user posted image user posted image user posted image

Katrinka ja burna noč upam,da bo danes kej boljš,sam mam pa spet tok močno in bolečo M da se bom zihr zbujalauser posted image ....ah enkrat bo že bolš....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.1.2011 19:03:06   
Anonimen
nmagk sva pol kr na istem... mene zvija kot pr norcih user posted image

pa joške me bolijo ko hudič, tamala pa spi in bi jedla na 5 ali 6 ur če bi blo po njeno... Če jo zbudim pa hitro nazaj zaspi user posted image No ampak sej se bova navadli teh ritualov in ena druge, pa bo kmalu bolje user posted image

Žiga kot bratec se je zaenkrat SUPER odrezal. Je nežen in skoz jo gleda, le ko joka mu ni jasno kaj se dogaja in malo čudno gleda. user posted image Ko sta stopila v sobo (da bomo šli domov) je najprej zagledal mene, potem pa takoj začel gledat in iskat Živo. Je bil prov lepi prizor... In tudi potem doma je k njej pokleknil in jo božal in lupčkal, ipd. user posted image   Zaenkrat se super obnese - upam da tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.1.2011 19:11:07   
Anonimen
IN MOJE PRELJUBE LJUBLJANČANKE!!!

RADA VAS MAM!!!!!  Sem mela vsakič, ko sem pogledala na RR kaj se dogaja solzne očke, ker ste tok navijale in se v mislih z mano borile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poroda ne bi še opisovala, ker je še preveč boleč spomin in če sem iskrena niti nisem ziher, da bom kdaj ga user posted image Ampak zdej je za mano, zraven mene pa dva mulčka, ki mi bosta celo življenje kravžljala živčke user posted image To je pa tut nekaj, a ne?! user posted image

Glede sobivanja v bolnišnicah
vam povem direkt iz prve roke, da je do 5ega leta starosti otroka staršu zagotovljena pravica do sobivanja s hrano. Le dopust moraš koristiti, ker ti bolniška na pripada.

Šivilja.... Dva poroda in dva drobižka, za mano pa skupno 39ur porodne user posted image

Aja Živa pa je imela 2760g in 48cm. Danes ima 2630g user posted image   Tok je mejhna, da ji nimam kej oblečt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.1.2011 19:19:51   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  mami Živa bila si korajžna da je kaj,res prava levinja,tvoja sonča morata bit ponosna na svojo mamico,ki se je tako namučla da ju je spravla na svet user posted image user posted image user posted image
bravo bratec Žiga....ti si pa v mes raje še malo načrpaj mleka,če ti tok spi,da ga ne boš izgubila,sicer se morate pa itak najprej lepo navadit na novi ritem....veliko cartanja vam želim......user posted image  špica si....pa POČIVAT MORAŠ,SI SLIŠALA?????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.1.2011 20:33:53   
Anonimen
nmagk morš merkat... zdej sem pod vplivom hormonov in sem se skor zjokala ob branju tvojega posta user posted image

Počivat? Kaj je že to? user posted image   NO ja... Jutri dobim taščo, tasta, svakinjo, svaka, mami, očija in mojo bako na obisk... Počitek?! hmmmmmm  se mi zdi, da sem pozabila kaj to je user posted image
No sicer pa sem srečna in vesela, da sem doma. Vse ostalo bo že... Enkrat user posted image   Bom zdele neki slikic še probala objavit user posted image   Na FB seveda user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.1.2011 20:51:31   
nmagk
Ne jokat no.....no ja vem kako delujejo ti hormončki ja.....sam sm govorila resnico.....PA RES MORAŠ POČIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPREŽ ZDEJ CELO ŽLAHTO K TI JIH BO ZMANJKAL PA MENE POKLIČ.............SI ČULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.