|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
3.1.2011 17:12:00   
jmpolona
Pika27 - glede miki miške - jaz sem okoli 20. decembra v C&Aju kupila bombažni pajacek (temno modre barve sicer), ki ima miki miško gorih. So full lušni, pa še v akciji so bili - cc 5 €.

Glede spanja - jaz še odlično spim, samo sem pa še vedno zaspana in potegnem spanje do ene 8.00 ure.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.1.2011 17:13:52   
Putka
A bo katera v četrtek ali petek v Lj porodnišnici ali v leonišču? Jaz sem tam oba dneva (user posted image ), pa bi res kakšno v živo rada spoznala...

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.1.2011 17:46:52   
*miška*
Putka, mogoče pa bo kera v porodnišnici user posted image , upajmo, da jaz.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.1.2011 17:48:08   
Gabi21
Katja85-jaz imam ginekologa v Slov.Konjicah v zdravstvenem domu-Miroslav Gračak,nevem,če ti je znano,ker si iz Mb-ra.Drgač ima pa ena moja kolegica ginekologinjo v Mb-ru nekje pri sodišču,nevem,kako ji je ime in je tudi zelo v redu baje.Sam vsi so tako zasedeniuser posted image ,da ne jemljejo novih pacientk..

Tvoje gin.pa ne poznam,prvič slišim..glavno je,da si zadovoljna z njo..to največ šteje,da ti veliko pove o user posted image ,kako se razvija,da je vse ok...js pa mojmu nič ne zaupam najbolj-prav vesela sem bla,da sem šla na nuhalno s.v Mb-tam sva z dragim tako lepo vidla najingauser posted image in celo zvedla že takrat,da bo user posted image ,moj gin.pa niti v 21tednu ni mogu rečt,se baje ni vidlouser posted image ..

Tolko o njegovi"strokovnosti",tk da nobeni ga ne priporočam!!

Drgač pa me včeraj zvečer tk zaštihalo v trebuhu,ko sm sedela na školjki..sm kr mal zavpila..user posted image bolelo..se kateri isto dogaja?hja,pa že prava umetnost,da se v postli obrnem z levega boka na desnega in obratno..

Samo še 3tedni naju ločijouser posted image

Lepo bodite in čimveč počivajte z nogami u"luft"user posted image

pa-pa

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.1.2011 17:52:43   
Lu
Ojla,

jaz iz ctg. Nič posebnega. Drugače pa mene tudi bolj v križu daje user posted image Aja pa najdla mi je cuker v urinu in je rekla, da do naslednjič ne smem jesti nič sladkega in nič slanega user posted image Sem pa srečala še darchy user posted image in sva rekli par besed.

Ampak vam rečem... kakšna gužva, pa sami ctg-ji. Je prav G rekla, da bo fajn gužva januarja v P user posted image

Midva sva se glede imen nekako zmenila za punčko, za fantka še iščeva. Ampak sva rekla da nn sigurn ne bo user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.1.2011 17:53:20   
Lu
Še za seznam

NP in CTG imam 11.1.2011. Opa... zanimiv datum, heheh. Bom rekla, da naj še mal spodaj pogleda. HAHAH

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.1.2011 17:54:11   
darchy82
Danes ste se pa ornk razpisale user posted image . Sem kar nekaj časa rabila, da sem vse prebrala.

Sem bila popoldne na pregledu in ctg-ju. Ctg je sicer zaznal 2 popadka, ki jih nisem čutila, drugače se pa nič posebnega še ne dogaja. So tud meni rekli, da imam lep ctg, karkoli to že pač pomeni. Vaginalno me G še ni pregledala, pa ne vem, kdaj naj bi to naredila user posted image . A katera ve, kdaj so ti vaginalni pregledi, da vidi če je MV kaj zmehčan in odprt?
Sicer imam pa naslednji pregled in ctg 11.01.

Lu upam, da se pri G nisi preveč načakala ob taki gužvi, pa da je s tistim srbenjem vse ok.

br27 tud jst mislim, da bi morala najti eno tretje ime, ki bo obema všeč.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.1.2011 17:54:59   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: Lora83
Aja prazna luna je, pol imam pa čuden koledar, ker je pobarvana hahauser posted image

Koledar je čist OK user posted image Med eno in drugo polno Luno mine 1 mesec, zadnja je bila 21.12., tko da ne more bit zdaj spet. Jutri je prazna Luna in je na koledarju označena črno oz. pobarvano, ker dejansko taka je - črna, se je ne vidi user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Lora83)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.1.2011 17:56:07   
darchy82
Lu vidim da imava spet na isti dan pregled. Mogoče se spet kaj srečamo, če te kaj ne prehiti user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.1.2011 18:04:49   
pika27
Putka jaz sem v petek v porodnišnici, 10.20 mam ultrazvok pr Blejčevi. Men pa ni še nč omenjala, da bi mi kej sprožla, sem ji zadnjič rekla, da po tem pregledu pa itak ne vem če še pridem (kot da bom šla prej rodit) pa je rekla, da se je še ne bom tok hitr znebila user posted image

agataema, sem bla pa v LJ na predavanju, ampak majo zdej tko, da dobiš potrdilo, ki ti velja v vseh porodnišnicah, tko da je to verjetno povsod, da moraš bit čez 38. tednov. Ultiva je načeloma skoz na voljo v LJ, moraš bit pa res mogoče malo bolj tečen. Jaz sem prvo rodila na praznik, pa sem jo vseeno dobila. Sicer sem mogla ene 5x babci rečt, da jo hočm, pa ni bla najbolj navdušena, pa še pol k sva čakale anesteziologinjo, mi je hotla dat dolantin (ne vem če se točno tako reče, pač ta opijat, ki ti ga lahko dajo babice same), ampak če ti da to, pol Ultiva in vse ostale protibolečinske terapije odpadejo. Jaz sicer ne vem, ampak pravijo, da ma ta opijat, ki ti ga da babica zelo kratek protibolečinski učinek, na otroka deluje pa dosti bolj kot ultiva (ultiva se razgradi po 10 min, dolatin pa po 4 urah), ampak se pač uporabla že od druge svetovne vojne, ultiva pa poskusno šele 10 let in še vedno ni registrirana kot zdravilo za uporabo v porodništvu. Statistika je pa v LJ (je povedala na predavanju), da 1% porodnic rodi z EA, 2% pa z ultivo, vse ostale pa s tistim kar da babica pa smejalnim plinom. Se mi pa zdi, da jih za ultivo večina sploh ne ve, oz. se noče odločit, ker ni registrirana. Jaz mam še 4 kolegice, ki so rodile z ultivo pa pri nobenem user posted image ni bilo nobenih posledic.

jmpolona sem bla tud jaz en dan pred prazniki tam, mislim da 23. ampak nism nč najdla. Mogoče bom šla pa še enkrat pogledat. Vse druge sem najdla, sam mikija ne. Itak morm v leclerc po mikija.

Rdečebela mene je zadnjič v triažni vaginalno pregledala Blejčeva, pa lahko rečem, da je ful nežna proti kakšnim G. Glede frizurce je pa res po moje ne briga. Se mi zdi da je to bolj za nas.user posted image Ampak je pa res težje izvedljivo zadnje čase. Jaz se še kr sama, ker mam ful probleme s kožo po britju, depiliranju (druzga kot brivnik ne pride v poštev), sem se zadnjič čist porezalauser posted image Da bi me pa moj, pa nimam potrpljenja, ker on to vse tok previdno, da tok časa traja, da prej popizdim.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.1.2011 18:05:37   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82
So tud meni rekli, da imam lep ctg, karkoli to že pač pomeni.

Kok ste smeške user posted image Vse isto napišete hehe
Bodte vesele, da imate lepe CTG-je...to pomeni, da so na krivuljah že vidni rahli popadki, kar pomeni, da se maternica lepo pripravlja, verjetno se lepo vidijo tudi gibi otročka, kar je super in pa krivulja srčka je očitno tudi OK. Kaj češ lepšga user posted image Ko bo šlo pa zares, bomo pa itak čutile user posted image

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 3.1.2011 18:08:52 >

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.1.2011 19:01:03   
planikica
Uf punce, konkretno ste se razpisale :)
Pri meni nič novega. Še vedno hodim plavat in kofetkam s kolegi, za razliko od trenda v debatah pa kljub sindromu karpalnega kanala, zaradi katerega težko počnem kar koli pametnega s prsti in me včasih ponoči zvija od bolečin, upam, da bo moj otrok čim dlje ostal v maternici.
Danes sva dvignila paket za novorojenčka, tako da zdaj perem še te cotice...
Srečno vsem!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.1.2011 19:23:47   
baby1978
Heelo, danes ste se pa resno razpisale, sem potrebovala kr nekaj cajta, da sem vse prebrala. Tudi mi smo danes imeli CTG- vse OK, rahli popadki , ampak, še nič kaj resnega. Otrok je cca. 2900 g težki, posteljica, še ni dovolj zrela in plodovnice je dovolj. Je rekel Dr- da še bo treba malo počakat :). Naslednji pregled imam 12.01.2011, Ctg pa 07.01.2011.
Sem bila danes malo na razprodajah, pa nimajo za dojenčke nič kaj izbire.....
Moje spanje je tudi katastrofa, spim komaj kaj, še dobro da me pop vedno zmajnka na kauču in nadoknadim zamujeno.Zatekajnje je tudi pri meni prisotno. Zgaga me še vedno žgeuser posted image . Malo sem že naveličana vsega skupaj, komaj čakam, da grem v Rim.

Januarke vse nekam spijo, je že katera šla v Rim???

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 20:35:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.1.2011 20:41:43   
rdečebela
heh, ve ste pa tud smešne okol teh frizurc, pa nism mislila tko...pač, bo treba uredit to pred porodom, da ne bo koga kap. jst tega zihr ne bom zmogla sama... tko da bom mogla kašno pomoč dobituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.1.2011 20:43:27   
dramica
V Rim še ne, sem pa skoz na wc-ju dans sem šla že ene 4x na blatouser posted image ponavad grem1x največ2x.jJe še katera pogosta obiskovalka stranišča?
Zdaj se bo pa treba psihično pripravit na spanjeuser posted image .Najbrž bom še en trak za v glavo seštrikalauser posted image ker to je cel proces pri meni-zaspat.Če bo pa katera šla naj pa le sporočiuser posted image zdaj je že nekaj dni zatišjeuser posted image .

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 20:43:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rdečebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.1.2011 20:48:49   
br27
morm rečt da se strinjam z vami, bo treba njadit neko ime, ki bo čist drugačno, nekaj tretjega. Čakam mojga da pride domov, čeprav dvomim da bom danes načela temo o tem, ker prej po telefonu ni bil nč kaj dobre volje, so neki zaje...., pa je mal tečn. Čeprav se je potrudu da ni tega pokazal, sam js to začutim. Jutr bo doma, pa bom nardila en sestanek in sem prej sprintala imena ki niso v žlahti in so nekako všečna in ni hudič da med temi 26-imi imeni ne bo enega, ki bi obema odgovarjal!!!user posted image
No tako, sem danes zvedla, da zdaj smo pa čisto vse v naši vasi nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. nekatere pravkar novopečene mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tukaj seveda mislim vse, ki smo dosti stare in ne onih ki so še v šoli ali pa so že dale obrt nazajuser posted image )
Madona naša vas se bo pomladila za kar nekaj let, pa sami vozički bojo furali naslednje leto sem in tjauser posted image , pa pol naslednje leto, ko bojo naši otročki že divjali okoli, bo tudi pestro na igrišču, ne bojo več atiji nogometa špilali, ampak kar naši mali user posted image . Smo prej z sosedo preračunale, da bomo meli 7fantkov in pa 3punčke, no za eno še ne vemo, ker se danes na nuhalni ni videlouser posted image , to bo še pestro, se bojo mogli naši user posted image  kar malo bockat za svoje deklineuser posted image
Nimam kej rečit, fajn smo to zrihtale, bi blo kar zanimivo da bi se vse zamajale na en sprehod, sam obstaja strah da bi kak pločnik popustu pod vso to težouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.1.2011 20:52:31   
rdečebela
ma kako z ogledalcem, pole tam po kopalnici celo umetnost delatuser posted image user posted image user posted image
ja, ma res je čudno, še nobena januarka ni rodila januarja al kaj?!!user posted image katastrofauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.1.2011 20:54:18   
br27
u vidim da si rihtamo frizurce, ja js se namervam malo postižit in olepšat v četrtek, ker v petek mam pregled in frizura pač mora bit, da ji ne bo nerodn tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 21:01:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu br27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.1.2011 21:11:52   
Katja85
ehehehhee...frizurce jauser posted image user posted image user posted image   jaz sem še vedno pristaš skinhead-a hihi je pa res da moraš zdaj že bit kaka ukrajinska gimnastičarka da prideš vsepovsod poleg, kar pa zna bit zlo nerodno glede na to kak nas že hrbet in kolki dajejo eheheheh
ja, nobene januarčice še ni? danes bomo mogle vse it svoje sveže postrižene pričeske tam spodaj svojemu dragemu pokazat, pa da se on tudi malo izkaže user posted image user posted image user posted image pa prazna luna je...nekaj bi pa moglo ratat ehehehe

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.1.2011 21:19:52   
briljantina
Frizurca gor al' dol, mislim, da v P ravno ne bodo ocenjevali umetniškega vtisa user posted image , je pa boljši občutek, se strinjam.

dramica, no, tole so pa spodbudni podatki, bomo videli, kaj bo čas prinesel  oz. če boš zdržala do 10-ega.

Moj user posted image pa še vedno kar aktiven.

Glede obiskovanja wc-ja: tudi jaz grem najmanj 3x dnevno na blato, pa sem na dieti. Ne vem, kaj se dogaja s to mojo ritko. user posted image

Ena je spraševala o vaginalnem pregledu v zadnjih tednih: jaz sem ga imela ravno v 38. tednu, vendar zaradi beljakovin v urinu, no, potem sem še 1x dala urin. Je rekel, da obstaja možnost, da je kakšno vnetje ipd. Tako da smo test ponovili in potem je bilo ok. Drugače mi ga v nosečnosti nikoli ni naredil. Očitno je res odvisno od G.

Upam, da danes lažje zaspim, včeraj me je kar matralo za dihanje.

Vsem skupaj želim mirno in prespano noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.1.2011 21:24:54   
dramica
briljantina koliko dni se to lahko ponavlja?No pa 10 je tak lep datumuser posted image če bo pač prej pa nič zatouser posted image .Bova skup štartale?Jaz moram dat še kteri prednost jih je kar nekaj pred manouser posted image .Pa da vidmo kako se bo izteklo...

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.1.2011 21:39:50   
rdečebela
pri meni je prebava še vedno malce polenjena, zato sem bila toliko bolj šokirana zadnjo noč, ko sem šla na wc ob pol 1h na taveliko potrebo in še krči in otrdevanje, sem bla res že ziher da nekaj bo. Pa tud mali se je nekaj umiril, danes je prav zatišjeuser posted image če ne bi bla na ctg-ju bi me najbrž že skrbelo.
joj, kakšno debato sem sprožila glede frizurc, sicer se ponavadi kar do konca oskinim, nisem nek umetniški tip... sedaj sem pa že tolk polenjena in nerodna da se mi niti ne dauser posted image

pičim spat, če bo to sploh mogoče, glede na smrčača tukaj zraven. Čene se vam pa spet pridružim. Pa upam da ju3 ugledamo kakšno dobro novičko o januarki/januarčkuuser posted image

bambina čestitke za uspešen dogovoruser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?